|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
10.11.2008 17:25:42   
pikicao.
tuki user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.11.2008 18:12:38   
dini
Vam je kej dolgčas?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.11.2008 18:47:13   
charlyka
ojla punce,

čestitke vsem, ki vam je že uspelo user posted image

jaz bi pa še enkrat prosla, če mene daste tudi na seznam user posted image
user posted image ne pričakujemo 15.11.

hvala,

pa lep večer

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.11.2008 19:36:40   
Brenčačka
Čer,
sporočam vam veselo novico.user posted image  Tudi sama sem danes na testu First Sign zagledala user posted image . Kar nisem mogla verjet. Naredila sem ga popoldne, ker nisem zdržala.user posted image  Na dojkah okoli bradavice so se mi namreč spet pojavile pikice podobne mozoljčkom, kot takrat, ko sem zanosila s prvim user posted image . Sem rekla to mora biti to, samo nisem še verjela da se bosta user posted image  v primeru nosečnosti že pokazali - test sem namreč nameravala naredit šele v soboto. Tokrat nama je uspelo v prvo, medtem ko sva prvič na magični dve črtici čakala 6 mesecev.
Veliko sreče želim tudi ostalim, naj vam čimprej uspe!user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.11.2008 19:43:02   
nincika
Iskrene čestitke in mirno nosečnost želim obema, ki sta danes zagledali user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brenčačka)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.11.2008 19:45:12   
dini
Brenčačka čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.11.2008 20:07:41   
giotti

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82
xx.11. - pravoda (3. krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog)
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
14.11. - Chebellca
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog)
15.11. - charlyka
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 63 od tega že 4 srečkeuser posted image

user posted image   modrih:    14
user posted image   roza:           5
user posted image skupaj:       19

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 26,3% srečk nosečk

Bravo Brenčačka user posted image
Matejčika, pogumno naprej user posted image
Bojana, kaj naj rečem? Upaš še malo lahko in ponoviš test čez en teden, če je res ne bo. Držim pesti user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.11.2008 21:41:03   
_ancica_
Ojla punce...sporocam vam, da je moja M prisla danes. Sem jo pricakovala, ker sva z dragijem bila cel mesec narazen zaradi selitve, tako da s slonckanjem ni bilo nic. user posted image

Cestike vsem noseckam!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 758
11.11.2008 6:55:28   
ursula3
Jutro, mi smo pa zaklučli s plodnim obdobjem (vsaj mislim če ne bo še eno...user posted image ).  Moram pa povedat da me ta mesec tako bolijo jajčniki in spodaj (če seveda ni kako vnetje) no seveda je treba na user posted image ali user posted image še počakat...čestitke Brenčački jupi, čuvaj svojo pikico.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 759
11.11.2008 7:42:54   
S*
user posted image   user posted image   user posted image  Brenčačka iskrene čestitke user posted image   user posted image   user posted image
Želim ti lepo user posted image , pa čuvaj svojega user posted image .

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.11.2008 7:52:12   
katka11
bravo brencacka!!!user posted image user posted image user posted image
zgleda da ta mesec ratuje raznim brencecim zivalcam, chebellca, brencacka...
no moje m se ni.
dejte mi neki pomagat. prejsnji mesec sem zabluzila. na temi nosecnost je nosecniski koledar in sem za foro izpolnila datum zadnje m... madona in zdej mi gre ultra na zivce k mi vsak teden razlaga kok sem noseca in kaj se dogaja... kako to skenslam???? hvala
no punce, ki bi mogle dons dobit user posted image , kaj dogaja????

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.11.2008 8:16:26   
tihoupanje
Katka11.....Edinomoderator lahko zbriše ta koledar.....user posted image ...Poznam to....Nikoli več se ne igram s tem koledarčkom....

Zanimivo je, da se na tej temi pojavijo ene, ki se prvič oglasijo, ko zagledajo user posted image user posted image ???user posted image

Če so do takrat bile tiho, pa bi bile še naprej........user posted image

Tane.....A to pomeni, da si dobila ta pravo user posted image ???Upam, da si se zmotila in da zagledaš user posted image user posted image .

Giotti.....Držim pesti, da se je začelo novo življenje pri tebi.....Pod eno drugo temo sem ti napisala o moji T v času O.....

Jaz še vedno vrtnarim....Bolečine v trebuhu so se začele, kar pomeni, da bi O lahko bila v četrtek, 13.11. na polno luno.....Upam......

Nikakor ne morem dojeti, da je že november in da je normalno, da zebe....Jaz kar pričakujem tople in sončne dneve....Pa sneg je napovedan v petek.....

Imam še dva O testa, pa razmišljam, da kaj naredim z njima....Jih začnem uničevati..user posted image ...Za hec in firbec......

Brala sem, da O test najprej zazna nosečnost. Če ganarediš en teden pred M in je pozitiven, si nosečka....To bi bilo zanimivo probati....

Želim vama danes veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.11.2008 8:21:49   
crvicek
Tane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Žal mi je da te je user posted image spet obiskala. Full sem upala na tvoj user posted image !

Ma itak bo kmalu, zato kar korajžno naprej. Sem brala, da si šla takoj v akcijo in se naročila na pregled k svoji G, kar se mi zdi super.  user posted image Ne smemo čakati, saj če je slučajno res kakšen zdravstveni razlog ki onemogoča zanositev in vgnezditev boš tako samo pridobila na času. Če pa je vse ok, kar sem prepričana da je; pa bosta s tvojim pomirjena in bolj sproščena, ker bosta imela potrditev da sta zdrava.

Tane drži se! Nekaj mi pravi, da bo december magični mesec za vse nas!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.11.2008 8:22:25   
crvicek
Chebellica, čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse dobro ti želim!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.11.2008 8:25:45   
crvicek
Ursa bravo!!! user posted image user posted image user posted image

To pa je bilo res expresno pri tebi. Zdaj pa se lepo pocajtaj in čez en mesec v akcijo. Saj ti je tudi tebi rekel prof. Tomaževič, da lahko po 1 user posted image že delata na user posted image ? Meni je takrat dal zeleno luč po 1 mesecu.

Srečno!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.11.2008 9:28:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Brenčačka

Čer,
sporočam vam veselo novico.user posted image  Tudi sama sem danes na testu First Sign zagledala user posted image . Kar nisem mogla verjet. Naredila sem ga popoldne, ker nisem zdržala.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tane:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Brenčačka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.11.2008 9:35:53   
dini
Jutro, čestitam usem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tihoupanje ti si pa stroga:user posted image user posted image "Zanimivo je, da se na tej temi pojavijo ene, ki se prvič oglasijo, ko zagledajo user posted image user posted image ???user posted image

Če so do takrat bile tiho, pa bi bile še naprej........user posted image "user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.11.2008 9:54:46   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje

Tane.....A to pomeni, da si dobila ta pravo user posted image ???Upam, da si se zmotila in da zagledaš user posted image user posted image .

Giotti.....Držim pesti, da se je začelo novo življenje pri tebi.....Pod eno drugo temo sem ti napisala o moji T v času O.....

Jaz še vedno vrtnarim....Bolečine v trebuhu so se začele, kar pomeni, da bi O lahko bila v četrtek, 13.11. na polno luno.....Upam......

Nikakor ne morem dojeti, da je že november in da je normalno, da zebe....Jaz kar pričakujem tople in sončne dneve....Pa sneg je napovedan v petek.....

v bistvu drage moje sem ta pravo dobila danes zjutraj po včerajšnjih zelo bolečih krčih v večernih urah, ki so me spomnili na krče pred mojim SS, tako, da jaz vsekakor mislim, da nekaj je bilo ampak je šlo...včeraj sem pač napisala, da je prišla ker mi je bilo itak jasno, da ti rjavi zcedki ne napovedujejo nič dobrega.

ti kar vrtnari in se sproščaj mi je ravno nekdo danes rekel, da bo poskušal z nasadom 'zimskih' rastlin in tako upa, da bo njegov vrt lep tudi pozimi...tihoupanje izziv tudi zate...

drugače pa uniči ti ta dva tvoja O testa zdaj, da vidiš kdaj je O in potem seveda veš kaj sledi...user posted image jaz sem ugotovila, da me bolijo jajčniki samo 1 dan in to je zagotovo O, ker potem naslednji dan tudi sluzi ni več.

sem zadnjič mojemu rekla, če bi bilo poletje in vroče ne bi bilo problema bi lahko vsak danuser posted image , ker zdaj mi pa nekako ni tolk do tega, sem bolj poletni človek...mogoče pa za novo leto skočiva v kak vroč eksotičen kraj npr. Tajskouser posted image  I wish!!!

tihoupanje...go, girl! sploh če je čas akcije in držim pestiuser posted image

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.11.2008 9:57:06   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: katka11

bravo brencacka!!!user posted image user posted image user posted image
zgleda da ta mesec ratuje raznim brencecim zivalcam, chebellca, brencacka...
no moje m se ni.
dejte mi neki pomagat. prejsnji mesec sem zabluzila. na temi nosecnost je nosecniski koledar in sem za foro izpolnila datum zadnje m... madona in zdej mi gre ultra na zivce k mi vsak teden razlaga kok sem noseca in kaj se dogaja... kako to skenslam???? hvala
no punce, ki bi mogle dons dobit user posted image , kaj dogaja????

user posted image ta izjava mi j epa všeč...tiste ki še čakate se hitro preimenujte user posted image

tud jaz nisem vedla kako skenslat ta koledar...user posted image

brencacka, ISKRENE ČESTITKE in lepo nosečnost!

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.11.2008 10:02:12   
dini
Kako vam je to ratalo? Jst sm tudi vnašala v ta koledar datume pa mi niso nč utrujali?user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.11.2008 10:03:56   
SMELIKA
Tudi iz moje strani iskrene čestitke vsem user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se vam kmalu pridružimo še ostale, ki user posted image  pričakujemo novembrauser posted image
Komaj čakam na 20. 11. Jooj, kak se vleče ta tedn user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.11.2008 10:21:01   
sonček85
draga ti čakaš 20.11 ,kaj pa jaz ko moram na 25.11 ,ki je še 5 dni kasneje.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.11.2008 10:22:19   
murkica
Brenčačka iskrene čestitke!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 773
11.11.2008 10:28:29   
dini
Ej sonček85 jst sm jo fasalauser posted image  2.11. pa sm kar še med novembrkami ker pr meni se nikol ne ve kaj bo, jst se pa ne pustim kar tako in rinem z glavo skozi zid(čez november-do konca), ker mogoče pa konc novembra kej dočakam.user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 774
11.11.2008 10:39:31   
katka11
tole s tem koledarjem...  ja sej ne de kej utrujajo, sej ce bi bla noseca bi blo ful hudo, ful dobr... sam k nisem mi gre pa res na jetra
sem pa mislila se pac mal poigrat, da ce bi bla noseca - prejsnji mesec, da bi vidla kva se dogaja v mojem telesu, v nasprotnem primeru bi pa pac skenslala, sam jebela cesta, de ne morm skenslat in zdej se mi kr mal bolno zdi k odprem temo otrok pa mi pise de sm 10 tednov noseca user posted image
in kako pridem do moderatorja?
jajca...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?