|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
11.11.2008 8:38:26   
sapi
Jeeeeee, Konina user posted image user posted image user posted image čestitkice za tvoja fantička ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.11.2008 8:42:39   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

JUPIIII!!!!!!

tole obvestilo se je včeraj, malo pred 23.00, pojavilo na "rodili smo!":

Novembrčica Konina in njena korenjaka

"Na, pa jih mamo. Dva škorpijona. Erazma in Gašperja. Eden po mamici, drugi po očiju. Prvi malo večji (3180g, 50cm), drugi malo manjši (2590g, 50cm). Vse je OK." 

Kapo dol konina! Tole sta pa res korenjaka!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.11.2008 8:44:06   
mismis
Jutro vsem skupaj, žal danes res nimam časa prebrati vse za nazaj, bom pa danes zvečer. Častna pionirska.

Konina, čestitike za tvoaj dva korenjaka user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.11.2008 8:47:18   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

JUPIIII!!!!!!

"Na, pa jih mamo. Dva škorpijona. Erazma in Gašperja. Eden po mamici, drugi po očiju. Prvi malo večji (3180g, 50cm), drugi malo manjši (2590g, 50cm). Vse je OK." 

Konina,wowwow kaka korenjaka si rodila kapo dol.ČESTITKE draga soborka.Pa javi nam kaj,pa fotkice seveda,pa lepo se imejte.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.11.2008 8:49:54   
miska73
En jutranji pozdrav.
Pa kaj zdej se greste zjutraj tekme kdo bo prej.
Se strinjam z noki... Kruce je zadolžen za kuhanje prve jutranje kave.

Konina svaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.11.2008 8:52:30   
želvica99
Konina Bravoooo.Čestitke za user posted image krat dvauser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.11.2008 8:54:23   
zarja1

draga konina, dihale smo s teboj, samo da pa smo nadihale takale fanteta, pa si nismo mislile!!! bravo, čestitke in lepo se imejte! če pa boš imela kaj časa, pa se oglasi kaj pri nas in poročaj, kako vam gre! še enkrat, iskrene (in solzne) čestitke!user posted image user posted image

čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.11.2008 8:57:35   
zarja1
ojla, še zarja, zaspanka! daj, povej, ti čakaš na novembrsko tečko pol pa po otroke?

ja komi že čakam!!!!!!!!!!!!! Pa btw nisem zaspanka že delam od pol osmih....no ringarajam...dans lahko je martinovo, praznik Maribora....

ko Štajerc v Dravo pade.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
11.11.2008 9:07:43   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ojla, še zarja, zaspanka! daj, povej, ti čakaš na novembrsko tečko pol pa po otroke?

ja komi že čakam!!!!!!!!!!!!! Pa btw nisem zaspanka že delam od pol osmih....no ringarajam...dans lahko je martinovo, praznik Maribora....

ko Štajerc v Dravo pade.......user posted image user posted image user posted image

kaj te čakate, da bo ura 10.00, da grete na špricer, al boste kar iz kanistra točli?? user posted image  
no, in kdaj pričakuješ user posted image , če ni preveč osebno? user posted image user posted image  

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
11.11.2008 9:18:11   
lara light
Konina, bravo, iskreno čestitam vama in tvoji princeski za dve tako pomembni pridobitvi!user posted image user posted image  Ni kaj rečt, zavidljivi teži obeh, s tabo ni heca, super mami!user posted image user posted image  Uživajte in vse dobro za naprej!user posted image user posted image

Gigika??? Ostale trepetalke?

Pa dobro jutro vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
11.11.2008 9:20:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Konina Bravoooo.Čestitke za user posted image krat dvauser posted image
SE PODPIŠEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
11.11.2008 9:29:05   
bbpikica
Daisy23, Lučka25, Gigi

user posted image user posted image user posted image user posted image
LULAT!!! LULAT!!! LULAT!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofka7 hvala ti za tale izčrpni opis hatchinga. vidim da ga je pri ženskah nad 37 let kar upravičen torej bi bila mogoče to rešitev moje težave. Se moram obvezno z Rešem in Čedotom zment da še to probamo.
Konina JUPIIIIII ZA DVA ZDRAVA KORENJAKA
DaisyE kako si pa ti danes super kokoška?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
11.11.2008 9:33:30   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Malo si grem že na živce. Pa žižeto čakam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.11.2008 9:35:00   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Jutro vsem skupaj, žal danes res nimam časa prebrati vse za nazaj, bom pa danes zvečer. Častna pionirska.

Nč brat, ker pol ne boš utegnila nič napisat! Ti sam ulet. Saj kruce zjutraj tud golfa.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.11.2008 9:38:17   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Malo si grem že na živce. Pa žižeto čakam.

Mene tud zanima pri tolkih jajcih...a te kaj boli al si ok? Svaka čast!!user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.11.2008 9:41:06   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Mene tud zanima pri tolkih jajcih...a te kaj boli al si ok? Svaka čast!!user posted image

Ma ni sile. Normalno hodim okol po bajti. Malo se čudno počutim, ampak mislim, da so razlogi drugje. user posted image  Me je najbolj bolelo po prvi punkciji. Takrat je bla pa še pot do wcja čista muka.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.11.2008 9:41:07   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Uh, pa še nekaj sem se spomnila - tiste, ki ste v MB in ste dobile femoden - kdaj po prenehanju ste dobile M?

Jaz sem v petek vzela zadnjo tabletko - piše da bi drugi, tretji dan naj M prišla - jaz je še pa nimam. Jutri bi pa morala začet s klomifenom, zdaj pa ne vem, če naj začem ali ne user posted image  (Saj za klomifen bom poklicala v ambulanto, me pa jezi, da je še ni.) Grrr, pri meni nikoli noče iti vse po planuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Objemček vsem (sledim vam itaq ne user posted image )

bambi - kako gre kaj pri tebi?

Tudi jaz sem slabe volje, ker tokrat user posted image  še ni. Ponavadi je prišla tako kot je treba. Upam da bo danes kaj.JUtri imam UZ in če je še ne bo verjetno ne bom dobila gonala. user posted image

Dejzi wauu svaka ti čast. user posted image  user posted image  kokoška. Upam da Čedo najde lepe plavalčke za vse celice.

Konina user posted image  za korenjaka. Čestitke.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.11.2008 9:41:21   
netka34
user posted image user posted image ČESTITKE KONINA ZA DVA VELIKA ZDRAVA HLAČMANA!!!user posted image user posted image

Dejzi, upam, d te ne preveč boli!user posted image

N74, pa Zofki močen objemček....

Lučka, a se niste z Gigi zmenle, d bosta skp lulali??? Dejmo, k navijamo!!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.11.2008 9:42:36   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75
Tudi jaz sem slabe volje, ker tokrat user posted image  še ni. Ponavadi je prišla tako kot je treba. Upam da bo danes kaj.JUtri imam UZ in če je še ne bo verjetno ne bom dobila gonala. user posted image

Bambi in S* navijam za user posted image . Naj se ulije.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.11.2008 9:50:47   
Abra

JUPIIII!!!!!!

draga konina, dihale smo s teboj, samo da pa smo nadihale takale fanteta, pa si nismo mislile!!! bravo, čestitke in lepo se imejte! če pa boš imela kaj časa, pa se oglasi kaj pri nas in poročaj, kako vam gre! še enkrat, iskrene (in solzne) čestitke!user posted image user posted image

Nina, čestitke za taka korenjaka! Lepo se cartajte in vso srečo še naprej!

Zdaj pa še Gigi lulat + pol danes ne rabmo nč več user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
11.11.2008 9:51:15   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ma ni sile. Normalno hodim okol po bajti. Malo se čudno počutim, ampak mislim, da so razlogi drugje. user posted image  Me je najbolj bolelo po prvi punkciji. Takrat je bla pa še pot do wcja čista muka.

A si imela vse polne folikle? Si kaj klicala, če kaj seksajo?user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
11.11.2008 9:51:33   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Nč brat, ker pol ne boš utegnila nič napisat! Ti sam ulet. Saj kruce zjutraj tud golfa.

sej uletavam, kolikor mi moj nabit delovnik dopušča user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
11.11.2008 10:01:14   
miska73
Danes je pa na rtvslo objavljena stimulacija...

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=37753

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
11.11.2008 10:02:46   
bbpikica
A ima Netka novo oblekco?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
11.11.2008 10:05:18   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Danes je pa na rtvslo objavljena stimulacija...

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=37753

Opauser posted image  tole bi blo pa kar pod seznamček za dodatuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dekliško ime
Luna88

Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?

Zanimivo (25%)

Lepo (19%)

Ni ravno ime za deklico (20%)

Ime mi ni všeč (36%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!