lučka 25
|
Konina, jaz že navijam miška, jaz bi rada prišla, samo smo za enkrat še vedno zmenjene s sodelovkami. Če pa bo ura dovolj zgodna, pa mogoče uletim na kakšno pijačko. Bi vas rada videla. arneja, a ne se ne bi nobena od nas branila 18 celicam. Kako pa si ti kaj? glorija, kako kaj korenjak. Gotovo čas z njim čisto prehitro mineva. Cartaj ga še naprej in naj bo vsak trenutek z njim najlepši. nokes, saj me matra lulanje, ampak sem mojmu res obljubila, da bom šele v četrtek. Pa če sem do sedaj zdržala, bom še teh par dni (uf, kako nakladam, kot da je to tako simpel). Sem že danes hotla na šverc kupit en test, pa sem se zadnji trenutek uprla. mlinček, lep pozdrav. Pa ženki tud pozdrave prenesi, ker so tudi zanjo. zarja, jaz se za srečanje, ki je v Kongu nikoli ne pritožujem ,ker mi je lokacija super. Pol urce pa sem tam, če bolj po polžje vozim. obi, sem vesela za to vesele novice. še posebej, ker sta folikla tako velika in ni noben počil pred postopkom. želvica, vidim da si že v gibanju. Pa saj počivaš, pa gibaš se tud bolj na izi. Nič nbat, sam da si skulirana. Ja izcedki pa šc, šc, šc stran. Danes jih je bilo komaj kaj. n74, a potem je res konec. Ampak ti si taka pozitivka in močna dečva, da se itak ne boš predala in greš veselo v nove boje. Zdaj si imela le 1 celico, zdaj bo pa Reško naštimal pravo dozo in bo celic veliko več. Pija, lep pozdrav. Kako si? Si še star in te hrbet daje? Vsem ostalim pa tudi eno mirno noč in lepe sanje. Nočko, jaz grem v mižule.
|