|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
10.11.2008 15:21:15   
*Junona*
Aja, še nekajuser posted image user posted image user posted image : Mi je všeč, ko ste tak zgovorneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In opažam, da ste tukaj same take, ki ste za hec in to je super, ker sem js tut takauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res, čau bauuser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
10.11.2008 15:23:00   
Pat74
Junona lep obred vam želim, lepi spomini pa ostanejo za vedno.

Tisto o mozoljih pa pri nas zagotovo ni držalo, ker imamo že 2 pupi (kljub mozoljemuser posted image ), mogoče bo pa zdej v tretje.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
10.11.2008 15:27:38   
uka7
malapikica, hvala za tolažbo, upam pa da izvem poleg tega da je vse super in v najlepšem redu tudi spol na naslednjem pregledu, bom poročala:)

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
10.11.2008 15:38:15   
malcekvita
user posted image čveke, sem se komaj prebila skozi vaše poste. Sobra slike so fantastične!user posted image
Jaz odštevam še minute, pol pa grem domovuser posted image . V službi sem bla prvič po mesecu dni, pa je tako, kot da sploh ne bi manjkala- nič treme, vse kul user posted image .

(odgovor članu uka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
10.11.2008 15:41:23   
uka7
jaz tudi user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
10.11.2008 15:45:47   
sonček85
mi smo tudi 1 teden nazaj po 2 mesecih.Joj kako je pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
junona:ja seveda bomo jedle ,kaj pa misliš.jst sem že lačna user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu uka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
10.11.2008 16:40:33   
zupancdam
Ojla punce, me ni pol dneva pa imam toliko za prebrat, včasih se mi zdi, da sem kar odveč tule gor.
Sobra, res imaš lepe slike!!!! Jaz bi se tudi poročila, čakam na zasnubitev, haha. Mene že nekaj dni, no ne nekaj ene 2 dni nekaj daje, nič se mi ne da, vse me boli vspodi, razpoloženje je na nuli, da ne govorim o tem, da mi gre kar naprej na jok. Me moj tako čudn gleda, ko se zvečer kar nekaj jočem, pa še sama ne znam razložit zakaj. Tako sem občutljiva. Res ne vem kaj mi je.
Moja pikica mi še daje optimizem, evo spet jočem.
Lepo čvekajte, kaj lepega na pišite, da vas bom lahko brala. pa pa

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
10.11.2008 17:02:30   
detelja
sonček85 ti si še na bolniški ali si šla nazaj v službo?

glede mozoljev-tudi jaz imam polno mozoljev po bradi pa take drobčkene po čelu...bušči pa je fajn poraščenuser posted image  

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
10.11.2008 17:32:11   
sonček85
zupancdam:joj punca draga ne jokaj ,saj smo me tukaj ,ki smo s tabo in te podpiramo.Zakaj jkokaš ko pa nossiš v sebi prečudovito bitje ,ki ti bo še naprej lepšalo trenutke kot ti jih sedaj larauser posted image user posted image user posted image user posted image
detelja:ja jst sem še kar na bolniški in mi je rekla G da bom do poroda ,ker me ne spusti več na šiht.user posted image Tako da službo bom videla po moje šele marca 2010.Pa ti?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
10.11.2008 17:36:44   
detelja
ja, tudi jaz sem še vedno na bolniški pa bom ostala do konca...itak mi jan. poteče pogodba pa nimam glih nekega upanja, da mi jo bodo še podaljšali...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
10.11.2008 17:57:13   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Junona lep obred vam želim, lepi spomini pa ostanejo za vedno.

Tisto o mozoljih pa pri nas zagotovo ni držalo, ker imamo že 2 pupi (kljub mozoljemuser posted image ), mogoče bo pa zdej v tretje.

Hvala.user posted image
Res je, spomini in toplina v srčku ostane za vedno in se pojavi vedno, ko pomislim na mojo omiko. Zelo jo pogrešam. Mi gre kar na jok. Če bomo imeli punčko bo imela dva imena in drugo ime bo Maria (ker je bila moja oma Marija). Tako me bo hčerkica vedno spominjala nanjo.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
10.11.2008 18:00:46   
*Junona*
Zupancdam, ne bit žalostna.user posted image user posted image user posted image Je pa res, da so za drugo tromesečje značilna nihanja v razpoloženju in opažam, da jih imam tudi jaz. Taka sem: vesela, tečna, jokava, vesela, jokava, čez minuto se smejimuser posted image user posted image user posted image
Tudi to bo minilo, ti pa stisni svojo pikico k sebi in bo takoj bolje, boš videlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
10.11.2008 18:18:26   
angelito
hojla

sobra => ful lepa nevesta si bla user posted image (no, sej sta bila oba). kje sta se pa porocila? a obleko si si sposodila ali je tvoja?

frutolina => od kje si? jaz te lahko peljem na srecanje, ce si iz ljubljane ali blizu?

glede srecanja => dajmo se potem raje v celju dobit, ce ze mormo na stajerskem koncu - ziher je tam kaksna dobra picerija. tele trojane mi res ne disijo.

glede izpuscajev => malo ste me prestrasile s tem, da bi to lahko pomenilo tezave z jetri. morm svojo G poklicat ali pa splosno, da se najavim za kaksen pregled... kako ti pa jetra pregledajo? a ima katera izkusnje?

pozdravcek

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
10.11.2008 18:27:33   
frutolina
dajmo se kar v Mariboru dobit - pri Ilichu user posted image  po možnosti v sredo, da presenetimo marčevke!! user posted image user posted image  one majo namreč  "zmenek" v sredo!

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
10.11.2008 18:32:11   
frutolina
ah ja, še tak mimogrede: a ma katera kako spar točko odveč? user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
10.11.2008 18:44:10   
angelito
a to za une pekace?

Neposredna povezava do sporočila: 4241
10.11.2008 18:49:53   
angelito
jst jih mam 24 nalimanih (sam se 1 manjka), pa sem se sedaj odlocila, da ne bom nic kupila, tko da, ce katera rabi, naj javi na ZS, pa ji posljem - ni problema

drugace sem pa koncno uspela dat fotke v album => iz stacionarnega racunalnika nisem mogla, sedaj pa sem iz prenosnega in mi je ratalo... in seveda, tudi s pomocjo sonckovih napotkov... hvala ti... res si pravi soncek...

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
10.11.2008 18:55:14   
*Junona*
Angelito, iiii kak lepi bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
10.11.2008 18:56:53   
angelito
hvala ti junonca user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
10.11.2008 19:04:27   
*Junona*
Če je pa res, moj je bolj obloženuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
10.11.2008 19:16:18   
kimmii
Sonček85, Detelja, in ostale, ki ste na bolniški in boste verjetno tudi do konca, pa me nekaj zanima, tudi jaz sem na bolniški in bom verjetno do konca. Zdravnik mi je rekel, da grem lahko na sprehod, na odločbi pa mi piše, da moram biti doma, da grem lahko samo k zdravniku. Kaj pa vam piše na odločbi? Ve kaj hodite ven?
Kaj pa če pride komisija, mene pa ni doma......??
Lep pozdrav vsemn aprilčicam!!!! 

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
10.11.2008 20:22:31   
april09
Pa ve niste normalne user posted image user posted image user posted image  Cveke... sem samo preletela, ker ste napisale 4 strani !!!user posted image  

No tko, mi smo pa bili danes po AT in smo mal stacune obdelal user posted image  Je prav pasalo, ampak sem ccciiiissttt fuuuc.  Moj se sestavlja omaro, ki sem jo privlekla iz Ikee.. Sem kokoš izbrala omaro, ki ima 30 kg user posted image  in seveda sva bili dve nosecki v shopingu brez manpower.. Ampak je slo nekako, je moral user posted image .

Srecanje - ma jaz sem pa odkrito povedano za Ljubljano. Nas je ful iz tukaj. Lahko se naredita dve srecanji - eno v LJ eno v CE in se vsaka odloc, kam gre - enega ali oba... Tako v CE lahko pridejo tudi iz MB, ce ima katera interes.

Mislim, da bom sla kar v horizontalo user posted image  
Aja, lustne fotke user posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
10.11.2008 20:34:37   
*Junona*
Glede srečanja - jaz sem tut odkrito povedano za Celje, ampak, ker vem, da vas je veliko iz Lj, sem se pripravljena dogovorit tako, da bomo vse zadovoljne. Bi bilo lepo, da bi se vse skupaj dobile, ker potem z malimi štručkami ne bomo mogle kar tako letat po celi Sloveniji in takrat se bomo pač Celjanke dobivale v Celju, Ljubljančanke v Ljubljani. Res si želim vas spoznat.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
10.11.2008 20:39:36   
Tabletka dOr
Živijo,

koncno doma po ful dogem in naporem dnevu. Ful ste velik napisale user posted image
Hvala za vse nasvete glede lišajev. Upajmo, da je vse posledica hormonov in user posted image

Sonček gre za mojo prvo nosečnost in nimam še nobenega malega čmrlčka. Glede spola se bom pa verjetno pustila preseniti.
Glede srečanja pa ful navijam, da bi bilo v Ljubljani. Ful bi vas blo luštno spoznat pa mogoče lahko kdaj kasneje še skupaj sprehajamo pikce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4249
10.11.2008 20:55:20   
Tabletka dOr
Še nekaj, kako pa lahko vidiš album? Ne morem pogruntat kako to deljue  user posted image

Pa lahko noč in lepo sanjajte Aprilčice

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?