Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 17:35:48
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa je tud nonstop na rokah.Sem si sling naročla,da jo bom lažje nosla
< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.11.2008 17:36:03 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 17:38:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša pa je tud nonstop na rokah.Sem si sling naročla,da jo bom lažje nosla mi jo pa ne mislimo met stalno po rokah.... me zanima, kdo bo bol trmast...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 17:40:21
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa jo tak rada razvajam.Prve nismo,pa mormo zdaj to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 17:40:41
|
|
|
|
arabela*
|
lara zs imaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 17:44:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
mucica..... kaj tisti mucek v albumu je tvoj? Kaj pa je tisto, kaj ima na trebuščku?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 17:53:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa jo tak rada razvajam.Prve nismo,pa mormo zdaj to Ma meni je tudi lepo z njo, o rada cartam.... ma ku pa vidim, da ne morem it niti v miru srat... pa pojest.... mi je pa že problem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 17:55:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ledaaaaaaaaaaaaaaaa.... se veselim dneva, ku se spet dobiva.... in greva pohajat z našimi češpicami.... Enkat decembra, ku bojo lučke in stojnice pridem... prow?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:04:14
|
|
|
|
lana17
|
jaz ud dam nekaj kapljic v banjo. z oljem pa ga ne mažem. grem palačinke pečt. njamsi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:13:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 jaz ud dam nekaj kapljic v banjo. z oljem pa ga ne mažem. grem palačinke pečt. njamsi. dober tek
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:14:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi dve z Laro pa malo na steper...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:19:14
|
|
|
|
leda
|
jst sm za, lara. že prej mi je bil kul veseli december; smo se dobil, pa se šli na kerem štantu je bolša medica. zdej pa odkar je tastarejša z nama že v začetku decembra okrasimo celo bajto, pa pride miklavž, pa dedek mraz. pa gremo na njegov sprevod v center ljubljane,... no, še lani, ko še nisem vedla,da sem noseča, sem decembra mela v Škucu eno razstavo in sta prišli moji kolegici s švedske in sta bli čist navdušeni nad decembrsko ljubljano in sem zaštekala, da je pa res super in prav kičasto lepo pri nas v tem času.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:30:33
|
|
|
|
petra1978
|
Midva z Galom sma se pa danes cel dan potepala. Sma šla na obisk k Galovem bratrancu Gašperju (10,5 mesecev). Šli smo na sprehod in pogledat še enega dojenčka. ki je 4 dni starejši od Gala. Bilo je prav super . Mislim, da se boma teh 14 dni, ko imama atija v Franciji non stop potepala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:35:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz bom prvič letos zares uživala v veselem decembru... Joj, lanski veseli december pa je nam septembrkam prinesel lepa darilca....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:37:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
ko imama atija v Franciji non stop potepala. Moj dragi pa gre januarja v Indijo.... bova tudi sami dva tedna... ma ne bo hudga.... jst sem zlo samostojna..... Glavno, da mi eno boršo dišečih palčk prinese....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:38:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz bom prvič letos zares uživala v veselem decembru... Joj, lanski veseli december pa je nam septembrkam prinesel lepa darilca.... Ja,jaz sem bla čist paf,ko sem 31.12 na silvestrovo naredila test
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:38:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj dragi pa gre januarja v Indijo.... bova tudi sami dva tedna... ma ne bo hudga.... jst sem zlo samostojna..... Glavno, da mi eno boršo dišečih palčk prinese.... kaj bo pa tam??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:40:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ja,jaz sem bla čist paf,ko sem 31.12 na silvestrovo naredila test Midva sva bla na silvestrovo v LJ v indijski..... ni čudno, da sem vse zbruhala.... Sem pa test naredila 2.1 zvečer.... 3 bi mogla dobit fešte, ma nisem mogla počakat do jutra... Nisem mogla verjet..... po osmih mesecih se je pokazala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:41:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
kaj bo pa tam?? Moj možek je kr dost duhovno usmerjen... in takrat bo tam en praznik....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:44:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj možek je kr dost duhovno usmerjen... in takrat bo tam en praznik.... a res Ja fajn
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:45:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara je ko en fantek danes..... vsa v plavem.... še dobro, da ima nogavičke roza....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:47:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
a res Ja fajn Ja.... ma je zelo prizemljen....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 18:51:05
|
|
|
|
arabela*
|
grem avto peljat k mehaniku zdaj. se kasneje tipkamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 19:13:08
|
|
|
|
pf
|
Lara moj stalno pohvali očke tvoje Lare. Zdajle je šel mimo in je rekel, da gleda kot "furbi", to pomeni na široko kot čuk. Res je slatka. Nič zato, če je v plavem, saj se vidi, da je lepa pupica. Mucica in Dojenč 223 vidve imata pa isto ljubezen do muck, pa imena hčera so pri vama skupni, pa verjetno bi se še marsikaj našlo. Jaz pa sem lani na božično jutro ugotovila, da sem noseča. Veselje je bilo toliko večje, ker smo se kar namatrali. Lep večer še naprej. Grem se malo mojemu posvetiti, Lana že pol ure spi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 19:17:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz bom prvič letos zares uživala v veselem decembru... Joj, lanski veseli december pa je nam septembrkam prinesel lepa darilca.... Ja,jaz sem bla čist paf,ko sem 31.12 na silvestrovo naredila test enako..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 19:22:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara je ko en fantek danes..... vsa v plavem.... še dobro, da ima nogavičke roza.... LN je tudi dostikrat v modrem, ker imam cotke od nečaka. zanč mi en debil celo prijavi-o, fantek??ja, pa rozasto kapco, rozasto dekco, pa modro jopco ma fantek oblečeno......................
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?