|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
10.11.2008 15:28:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tudi jaz se javljam na hitro, Jana sem dala spat. Hvala bogu tudi jaz imam kosilo od včeraj mi je lazanja ostala. Kak sem srečna, da ne rabim kuhat.

Se slišimo v nočni izmeni.user posted image

jaz tud mam danes fraj..... še od včeraj ostalouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
10.11.2008 15:35:42   
gold fish
pandica  - mogla sem ga gor napopat ...onega na muser posted image ...sem bla na eni drugi temi, pa so se tam tud malo iz njega n....delali...user posted image

Pa ti sedaj pošiljam  enga boljšega...

user posted image

...rad je...ne vem, če ni to tisti tvoj sendvič od včeraj..... pa makinauser posted image .... No to je sicer že za nočno izmeno...samo moj pikec zdaj spi, drugih dveh še ni doma..jaz pa na rruser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
10.11.2008 15:38:09   
gold fish
..pa še eden....

user posted image

user posted image user posted image

zdaj pa grem, da ne bo mojga kap, če slučajno not stopiuser posted image ......

..... Ni se mi poslabšalo...user posted image

.... malo popestritve.....na tak brezvezen dan.....   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1728
10.11.2008 15:39:38   
Vrtnica79
user posted image  kaj tebe tud meče al kajuser posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1729
10.11.2008 15:41:14   
botrca
Čudovita popestritev na ta brezvezen dan. Daj še kako saj mojega itak ni doma, pa tudi če bi bil ni ljubosumen, nikoli.

Jan še spi od 13h, hb ne bo zvečer tečko.

Kaj zdaj smo zmenjene za petek al ne? Moram vedet fiksno, da se pripravim in očedim.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1730
10.11.2008 15:46:32   
botrca
OOOOOOOOOOOOOOOO vrtnica79 tebe sem pogrešala. Dobrodošla nazaj user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
10.11.2008 15:50:00   
botrca
Sem šla eno stran nazaj gledat user posted image  pa ne Damjana Murkotauser posted image user posted image  on pa res ni dober tip. Drugače pa je moj sosed.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
10.11.2008 15:52:06   
botrca
Vrtnica79 kaj Vana tudi je ta tunin namaz? Hvala za recept bom tudi jaz probala dat Janu. Danes je prvič jedel salamico piščančja prsa njam, njam pa ramin namaz na kruh. Kako ga je bilo lepo gledat ko je cmokal in se smejal zraven.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
10.11.2008 15:52:12   
Vrtnica79
user posted image

A bi ga mela kera, če smo že pri takih stvarehuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
10.11.2008 15:53:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

user posted image

A bi ga mela kera, če smo že pri takih stvarehuser posted image

Tebe tudi meče user posted image user posted image . Jaz ne bi imela nič proti.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
10.11.2008 15:55:26   
Vrtnica79
Botrca tunin namaz dam Vani samo tak-tak ker ga ponavadi bolj začinim. In ko jemo itak da bi ona tudi in ji ga dam čisto natanko namazanega.

Neposredna povezava do sporočila: 1736
10.11.2008 15:56:39   
botrca

Pandica ali vrtnica79 napišita mi postopek kako naredim povezavo da potem samo kliknem na njo? Vesta kaj mislim? Zadnjič sem spraševala za smeškote pa sta mi dali direktno povezavo, to me zanima kako naredim.

Čisto simpl, link ki ga prilepim v sporočilo počrnim z klikom na levi strani miške. Potem samo preko napišeš kaj želišuser posted image

Mi ne gre user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1737
10.11.2008 15:56:56   
Vrtnica79

Tebe tudi meče user posted image user posted image . Jaz ne bi imela nič proti.

Ne, ne mene nič ne meče- samo želje izpolnjujemuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
10.11.2008 15:57:57   
Vrtnica79
Čmrlika pa nas spet tak vneto čita, pa slike preučujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1739
10.11.2008 15:58:34   
gold fish

user posted image  kaj tebe tud meče al kajuser posted image user posted image

pa kaj pa naj, če sem sama doma, pa še tako vreme je.....

..pa moram malo tud za zvečer se pripravit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1740
10.11.2008 16:00:19   
gold fish

Sem šla eno stran nazaj gledat user posted image  pa ne Damjana Murkotauser posted image user posted image  on pa res ni dober tip. Drugače pa je moj sosed.

..murko je za pandico, ker smo se v nočni včeraj o tem nekaj menle....pa so ga na drugi temi gor leple...tam se večkrat z njim pošalijo.... samo zato, drugače user posted image ..

...pa ta slikica je z njegovega poročnega potovanja s Korčule ...... malo spoštovanja prosim...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.11.2008 16:08:29 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
10.11.2008 16:01:42   
Vrtnica79

Pandica ali vrtnica79 napišita mi postopek kako naredim povezavo da potem samo kliknem na njo? Vesta kaj mislim? Zadnjič sem spraševala za smeškote pa sta mi dali direktno povezavo, to me zanima kako naredim.

Čisto simpl, link ki ga prilepim v sporočilo počrnim z klikom na levi strani miške. Potem samo preko napišeš kaj želišuser posted image

Mi ne gre user posted image .

Pa noooo,

daj najprej kopiraj k desnim link ki ga želiš
potem v okence z sporočilom prilepi link z desnim
z levin prevlečeš celi link da počrni
in preko samo napišeš kaj češ (pa nič prej ne brisat linka- kar gor nanj napiši)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
10.11.2008 16:11:16   
gold fish
user posted image user posted image  ... me je iz interneta ven zabrisalo..... ma nevem al me kdo čekira..user posted image

botrca - zakaj jaz mislim, da si ti iz 2242 oz. 2241user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1743
10.11.2008 16:11:22   
Pandica
Pa vam se je čisto zmešalo babe user posted image  user posted image  user posted image

Vrtnica79   fuj, čebule in česna ne jem tak, da hvala, ne pridem na večerjo na tunin mazak, ker vidim, da sta že noter ti 2 sestavini.
Drugače pa naredim enako, samo kot sem že rekla brez čebule in česna.

Gold fish   ja, hvala za Murkota, si pa res prijazna user posted image mi gre kar na bruhanje, ko ga vidim ali slišim user posted image
Aha, samo popravljam, ker vidim, da si mi pol privoščla enega tipa, ki dobro zgleda in očitno še rad je tako kot jaz user posted image bi glih skupaj pasala user posted image

botrca   pa kak ti ne gre? Daj potrudi se malo no user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem se zdaj tak najedla, da bom počla. Prvo sem jedla z Zalo juhico, pol pa še rizi bizi in zeleno solato, aja pa en puranji zrezek na naravni način, njami je bilo dobro. Pol pa še kavico čez spila. Samo nebo pol ure pa bom že ziher kaj iskala spet za jest user posted image
Zala pa je spet bla tak smešna, sem ji dala, da je sama jedla riž in si ga je spet tak pihala, full ji je zdaj to finta zgleda, ker non stop piha preden da kaj v usta...
Čudno, da še meni zize ne piha user posted image user posted image no, to mene ni vidla in ve, da se to ne rabi pihat, ker je vedno temperatura mlekeca glih prava user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1744
10.11.2008 16:12:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Gold fish   ja, hvala za Murkota, si pa res prijazna user posted image mi gre kar na bruhanje, ko ga vidim ali slišim user posted image
Aha, samo popravljam, ker vidim, da si mi pol privoščla enega tipa, ki dobro zgleda in očitno še rad je tako kot jaz user posted image bi glih skupaj pasala user posted image

.... no vidiš kak sem jaz fajnuser posted image ...tistega Murkota pa naj kar ona Maja ma... Po moje ji ni nobena faušuser posted image ..

Kaj ta drugi pa ti ni všečuser posted image ?   ja, ja...saj vem...makina, pa to user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.11.2008 16:13:50 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
10.11.2008 16:13:17   
Pandica
Gold fish   kaj si hotla zdaj povedat z tem citiranjem, ki ti ni najbolj ravno uspelo? user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1746
10.11.2008 16:14:50   
Pandica
Koala, Čmrlika   daj napišita kaj no, ne samo brat, al sta se nas vstrašle, ko nas meče malo? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
10.11.2008 16:16:45   
koala
Pandica Zala pa je res faca.

Aja tunin namaz, jaz pa ga delam tako:
Konzerva tunine, 5 veliiiiiiiiiiiiiikih žlic majoneze, 5 velikih žlic ajvara 4 žlice gorčice, 4 žličke hrena pa en trikotnik čardaš sira, vse skupaj zmečeš v posodo zmiksaš z paličnim in NJAMI!!!!!!!!!!!!!!

Pozablauser posted image  user posted image  v petek mi ustreza.

< Sporočilo je popravil koala -- 10.11.2008 16:18:36 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1748
10.11.2008 16:17:39   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

botrca - zakaj jaz mislim, da si ti iz 2242 oz. 2241user posted image

Kaj pa je touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1749
10.11.2008 16:18:10   
gold fish
joj, če že ne bo moj user posted image  domov prišel...user posted image ... še kako piuser posted image  jo naredimuser posted image .....

pandica - veš zakaj sem tisto user posted image  sliko gor nalimala... ker sem šla zadnjič k frizerju in pač tam čakam in malo te trač revije gledam...pol pa vidim to in še druge slike noter z njunega poročnega potovanja..kak jo je tam v divjini obdeloval (mislim, da je tak pisalo)...

...tema končana....

..rajši o onem s sendvičemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......