|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
10.11.2008 13:40:09   
sonček85
sobra:joj kak sta cart,res lepe slike,komaj čakam svojo poroko ,ki pa še ne vem kdaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Frutolina:seveda bom ni problema.Če se že danes preko MSN-JA meni z njo ti sporočim kako,kaj ,koliko ,kdajuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
10.11.2008 13:40:57   
Pat74
Nagradno vprašanje za trojanski krof, nadev po želji: najdi za ime Patricija kakšno smešno opazko.user posted image user posted image user posted image

Ja, naš nesojeni Luka je pa kljuka, pa ****a ...user posted image user posted image user posted image

Naši usojeni sta pa:
Maša naša, kaša...
Eva poprdeva, sameva, zardeva...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
10.11.2008 13:41:07   
sonček85
ja pa sej bi te kera punca pobrala -kake pa imaš.Vse se da zment-kajne aprilke??????????????

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4203
10.11.2008 13:42:33   
Pat74
Ne vem zakaj so zvezdice, pa sej je sex neki najbolj normalnegauser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
10.11.2008 13:48:58   
uka7
Frutolina, od kod pa si, mogoče se še katera najde iz tvojega kraja, jaz sem iz LJ in imam prevoz, lahko tudi še za katero.

Neposredna povezava do sporočila: 4205
10.11.2008 13:50:27   
Ladybird01
pozdravljene aprilcice!

joooooj ste pridne, je trajalo kako slabo urico, da sem vas prebrala haha user posted image
dobrodosle vse nove nosecke user posted image

hvala za nasvete glede kapljic za nos...sem kar fiziolosko (slano vodo) noter nakapala in se to samo 1x sedaj se ze sam nos puca...

kasljam se vedno kot nora...na zalost nobenega recepta ne poznam user posted image moj edini recept je caj, limona pa med...saj gre na bolje, pocutim se se vedno zanic ampak saj pocasi pa bo bolje

meni tudi trebuh ponoci otrdeva...ne vedno ampak sem pa tja...ampak baje je to samo zarad hitre rasti otrocka in se potem vse tako hitro siri...tudi jest mam dostikrat eno tako mejhno zogico notr...kdaj je prav scary feeling...user posted image

drugace imamo pa v certek ta glavni scan...pri vas se temu rece morfologija ne? tukaj temu pravijo anomaly scan, ampak saj je isto - pregledajo VSE! me je ze kar malo strah in non-stop mislim na to kaj bodo rekli...drzim pesti, da bo vse OK!
porocam v cet kako je slo...

drugace pa brcike so kar intenzivne in se pofocka na vsake pol ure s parimi brcikami...upam zato, ker je zivahna/zivahen in ne zato, ker bi bilo kaj narobe
user posted image

ime za puncko imava ze zbran za fantka pa se ne...bomo po cetrtku vedeli pa se bolj koncentrirali, ce bo fantek user posted image

aja kg - jest se nisem tudi se nic zredila user posted image ampak tebuscek je pa ze kar velik...pa jem toliko kot pac lahko...ne bom pa pretiravala, ce mi ne pase, ker nam ni teba jesti za dva in se zrediti za **** kg! me je tudi skrbelo, ker ni slo nic gor, pa sem bila preden sem zanosila zelo suha...ampak mi je rekla dr da otrocek si ze vzame kar rabi! tko, da brez panike...user posted image

evo mal up date-a se iz mojega konca hehe

nosecke moje upam, da ste vse super
pridne bodite, cuvajte se in svoje pikice

papa

Neposredna povezava do sporočila: 4206
10.11.2008 13:53:56   
Pat74
Uka7 se ti takoj pridružim, ker sem tud z Lj. Drugač je pa tisto o nagradnem vprašanju šala, pa sej ste najbrž razumele, čeprav imam res srečo, da je za moje ime kar težko najdit kakšno sočno besedo. Se hotla s tem povedat, da človek(beri: tašča/zmaj) lahko za vsako otroško ime najde kaj, kar nas prizadene, zato moramo bit pa me z vsemi žavbami namazane, da tega user posted image nazaj zabijemo!

(odgovor članu uka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
10.11.2008 14:12:55   
uka7
Pat27, za prevoz velja, je pa tvoje ime na drugem mestu izbora za punčko...pst pa tega nobenemu povedat, ker je skrivnost, sva se odločila, da imen (ki jih že imava) ne poveva do konca;)

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
10.11.2008 14:20:49   
sonček85
pa kaj pa so tašče nekatere ,da nam bojo ukazvale.Same imajo svojo družino ,me si bomo pa naredile svojo.Tudi meni je rkela včeraj tašča ja zakaj pa nočeš jest suhih ,pa salame,pršuta,da češ kao pol otrok ne bo odporen in bo kake izpuščaje takoj dobil,sem pa rekla ne in ne,ker pač nosem.Ka pa misli da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
10.11.2008 14:24:06   
anchika
Ime za punčko imava že zbrano za fanta pa še ne. Za oba spola bova zbirala do konca saj ne bova vprašala kaj bo. Tako kot v prvi nosečnosti nisva nikomur povedala kako se bo imenoval najin otrok, tako tudi zdaj ne bova- kaj jih pa briga a ne. Se mi zdi da je  bolj zanimivo in lepo če nobeden ne ve.

Sobra tvoje slike o poroki so odlične, bom tudi jaz ob priliki dala svoje, vendar niso tako lepe. Tudi jaz sem se poročila junija 2008.

Sonček85, tvoj buši je res sonček

(odgovor članu uka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
10.11.2008 14:25:02   
anchika
Sem ful vesela da jaz nimam problemov z mojo taščo. Se ne vtika prav v nobeno stvar.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
10.11.2008 14:30:17   
detelja
frutolina a mi pošlješ ta krof?user posted image

pa še to sem se spomnila...gin. je omenila, da baje, če ima ženska med nosečnostjo probleme z mozolji po obrazu, da največkrat nosi moškega potomca in da ji mozolje povzroča povečan hormon testosteron...bomo videle, če gin.teorija veljauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 4212
10.11.2008 14:30:47   
frutolina
Patricija, Patricija....ti šment, pa res ne najdem nič za zezat te user posted image

uka7 jaz sem iz MB. Sem pa vidla da majo marčevke v sredo zmenek v Ilichu in me mika da bi se jim pridružila user posted image  pa ne mislit da se hočem k njim preselit, samo kaj, ko je tako malo mariborčank med aprilčicami user posted image

Sonček85, ja taščam je včasih težko kaj obrazložit. K sreči je mojo taščo, moj user posted image glede hrane, kar dobro poučil.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
10.11.2008 14:32:41   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pa še to sem se spomnila...gin. je omenila, da baje, če ima ženska med nosečnostjo probleme z mozolji po obrazu, da največkrat nosi moškega potomca in da ji mozolje povzroča povečan hormon testosteron...bomo videle, če gin.teorija veljauser posted image

user posted image user posted image  ja super, ta testosteron mi podarja mozolje in še kosmatinkast trebuh user posted image  se pripravljam na zimo user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
10.11.2008 14:33:43   
sonček85
anchika:hvala
frutolina:ja pa jst se kaj na njene besede ne oziram,user posted image user posted image user posted image tak da mi je vsen kaj pravi.Drugače se pa v najino življnenje ne vtika ,naju pusti pri miru.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4215
10.11.2008 14:35:11   
anchika
Jaz sem imela prvič mozolje po bradi in je bil fantek, zdaj sem glih takoa kot prvič-mozolji po bradi. Oba z user posted image  imava občutek da bo tudi tokrat fantek. V prvo sva uganila.

Neposredna povezava do sporočila: 4216
10.11.2008 14:36:26   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Drugače se pa v najino življnenje ne vtika ,naju pusti pri miru.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
10.11.2008 14:38:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Jaz sem imela prvič mozolje po bradi in je bil fantek, zdaj sem glih takoa kot prvič-mozolji po bradi. Oba z user posted image  imava občutek da bo tudi tokrat fantek. V prvo sva uganila.
tudi sama imam mozolje po bradi in malo po licih,no pa še ena ,ki nekaj računa po nevem čem mi je rekla da bo user posted image -bomo videli aprilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
10.11.2008 14:39:02   
uka7
jaz imam tudi mozolje...pa ne morem si pomagat, da si želim, da to kar govorite ni res....

Neposredna povezava do sporočila: 4219
10.11.2008 15:16:46   
*Junona*
Danes ste pa pridne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image

Ja, prevoz ne bo problem, ker se bomo dogovorile, katera bo peljala in koga, kajne?user posted image user posted image user posted image Aprilčice smo itak iznajdljive in organizatorski tipiuser posted image user posted image user posted image
Npr. Sonček, zupancdam in js lahko gremo skupaj.

Frutolina, tebe bom po riti, če boš še lepila takšne slikiceuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu uka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
10.11.2008 15:17:33   
*Junona*
Sobra, zelo lepe slikice in zelo lepa obleka, ki veliko pove, ampak je preprosta in nenakičena. Super, resuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
10.11.2008 15:18:07   
*Junona*
Js sem lačna in že študiram, kaj bom jedla na srečanju. Sej bomo jedle kej, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
10.11.2008 15:18:40   
malapikica
uka7 - ne se sekirat. Jaz pri prvem nisem imela nobenga mozolja, sem mela lepšo kožo kot pred nosečnostjo, pa je bil fantek. Zdaj me pa kar nekaj mozolji in druge tegobe mučijo. Zato imam že cel cajt občutek, da bo punčka. Sicer pa še ne vem kaj bomo imeli.

(odgovor članu uka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
10.11.2008 15:18:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Ne vem zakaj so zvezdice, pa sej je sex neki najbolj normalnegauser posted image

user posted image user posted image user posted image
Ja, res je... ampak kaj je že to sex???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
10.11.2008 15:19:53   
*Junona*
Ok, dost monologov. Zdej se grem pa oblečt, ker imamo ob 16h mašo za našo predrago omiko, ki nas je zapustila dober mesec dni nazaj.user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo, papa pupikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?