|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
10.11.2008 14:10:48   
nokes

user posted image        user posted image     user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Ponedeljek, 10.11
obayifo - plavalčki

Torek, 11.11
Tina1 - UZ

Sreda, 12.11.
BEBII - pregled hormonov
Bumo -
UZ pred postopkom
Shadow -
UZ pred postopkom
Bambi75 -
Gonal/menopur
sapi - UZ
pika.po - ET
blanč - UZ

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želvica99 - ET

Sobota, 15.11
DaisyE - ET

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled
jazzz27 - pregled
mojsonček - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

user posted image user posted image user posted image
OBJEMČKI
          user posted image   Miška73, mami26, womanpolice, Mlinčkota, Zofka7 user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image zivalica greje  user posted image user posted image test 05.11.2008 user posted image ????
n74 greje user posted image test 11.11.2008
daisy23 greje user posted image test 12.11.2008
Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
Gigi greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
mateja_goljev grejeuser posted image user posted image test 15.11.2008
Darja* greje 
user posted image user posted image test 17.11.2008
Netka24greje user posted image user posted image test 21.11.2008
  Anna1 greje ?? test ??

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image
user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš) 
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Serendipity (1. IVF, MB)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)
  • anja31 (GK LJ)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image

Hope2 user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image , Konina user posted image user posted image user posted image , Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedviga user posted image user posted image  user posted image , Shuka user posted image , Linda25 user posted image , Nokes user posted image user posted image user posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85 user posted image , Dobrovoljčica user posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLight user posted image , Stijan user posted image , mojsonček user posted image , martin6 user posted image , Mandreja user posted image , Kicsi user posted image , Goldy user posted image , Sabsa user posted image , Jazzz27 user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image    Lana08 (LJ) 

user posted image     Kalina (PO)

user posted image    anci banci (PO) 

nokes

(odgovor članu nokes)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2101
    10.11.2008 14:14:00   
    Abra
    Sonček, tolko vožnje jaz še zdržim, vsake tolko ... vsak dan ne bi user posted image sier pa zdaj nazadnje tudi nisem vozila, je takoj bolj komot.
    S pripravami pa nisva ne vem kako daleč, imava posteljico doma in se mi zdi, kot da je že to to user posted image posebne sobice še ne bo, ker je ni, bo to bolj nek kotiček, ki ga je pa tudi še treba predelat. Zdaj je tam garderobna soba, ko bova odstranila vse tiste elemente bova samo malo prebarvala. Na začetku bom pa posteljico tko imela čimbližje sebi, previjalna pa itak v kopalnici. Se mi zdi še najbolj praktično. Obleke mi je sestra dala, da jih praktično ne rabim. Kupla bom samo neki za "gušt" user posted image bolj zaradi sebe, kot iz potrebe.
    Ta knjiga mi pa ful zanimiva zgleda, si moram prav zapisat. Meni se navadno ne da čakat v knjižnici, pa pol kar kupujem, pa naprej podarim. Jih pa na srečo tut veliko dobim user posted image Mislim, da sta zaenkrat prevedeni dve knjigi Zadie Smith - Beli zobje in O lepoti, prvo sem brala v ang, drugo sem pa zadnjič začela in jo pri starših pozabla, zato še nimam mnenja user posted image prva je pa fajn, njen prvi roman.
    "Strokovnih" nosečniških pa jaz tudi ne berem user posted image sem si rekla, da že o neplodnosti preveč vem, zdaj se pa prepuščam toku user posted image tudi nisem od včeraj, zato čisto nevedna nisem. Tisto, kar rabim pa itak zvem. V šoli sicer zelo opozarjajo naj "ne beremo interneta" user posted image
    uf, sem se spet razpisala user posted image

Baci, najbolje da pokličeš. Vsak center ima malo drugačne postopke, tudi odvisno ali bo spontan, stimuliran ... odvisno od tvojih ciklusov.

Zofka user posted image žal mi je. Vidim, da si se že pobrala in že v mislih na nov boj. Tko je prav, če ni tokrat, bo pa naslednjič user posted image

Anja, super user posted image

Noki, ja user posted image a po opisu ni blo razumljivo user posted image jaz pa še nisem špricala, sicer pa nisva bla vedno v isti skupini. danes je blo eno predavanje vsaj bolj profesionalno, čeprav tudi tu nisem nič novega zvedla user posted image

Zdaj moram it pa v hladilnik gledat, kaj bo danes za kosilo, nč se noče samo skuhat

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2102
    10.11.2008 14:15:07   
    anja31
    Hvala vam vsem....sicer en postopek lani februarja pri Rešu je že za mano....ampak koliko časa traja, da vse ponovno na kliniki naredijo, da prideš vsaj približno na "štart" (ne na konec).....
    Za mano punce, so že 4 leta matranja....ZDEJ PA BO.

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2103
    10.11.2008 14:19:04   
    anja31
    Nokes,

moj prvi IVF je bil : dr. Reš (Dravlje) februar 2007: 5 dobrih celic, 3 oplojene, 3 zaostale v razvoju. Tako da transferja ni bilo.
    Moj drugi IVF: ginek. klinika Lj. (bomo videli)

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2104
    10.11.2008 14:26:50   
    nokes
    okidoki, anja, bom popravila, naj bo na Gk uspešnejše, sicer pa imaš tukaj ful navijačic!user posted image

abra, a danes praviš, da je bilo boljše predavanje, ne mi tega delatuser posted image user posted image !!! ker se mi ful ni poslušalo več nekih kao duhovitosti s pavzami za smeh, ki jih prakticirajo babice. grrr, zdaj pa se bom poslala v kot!

baci, kaj so to zdaj neke črne misli?? zakaj ne bi bilo ovulacije? če boš v stresu, si boš sam tečko prestavila za nekaj dni, potem pa bo samo še slabše. ti kar pogumno počakaj še cca 14 dni, potem pa "kids, mama is coming!!"user posted image

nokes

(odgovor članu anja31)
    Neposredna povezava do sporočila: 2105
    10.11.2008 14:50:39   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

D ČIKEN IS IN DA HAUS!!!!!

user posted image

Osemnajst komadov. Mene bo pobralo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa do sobote all yours in bom tako navijala, da mi jasno ne bo!

Pa ti si nora. Zdaj ti pa že skoraj bolj paše avatar kokoške, kot pa kravce. A ja, saj ti si super krava. Bravo, stara!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kaj je pa kaj ata Reš rekel, a se je samo za glavo držal?user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 2106
    10.11.2008 14:53:02   
    lučka 25
    zofi, pa ne no. A pa misliš, da je res konec. Je pa prav tako, kot si se odločila. Zjokj se, naberi si novih moči, v četrtek pa lepo po napotnico, pa v nove boje. Ker na koncu bomo vse zmagovalke, ne glede na to koliko bitk zgubimo. user posted image

Shuka, ja lepo, da si uživala v hotelu mama. Je pa pasalo, a ne? Midva sva se tud po malo švercala naokoli.user posted image

anja, vrjamem, da si vesela in prav je tako. Zdaj pa naj bo postopek še uspešen in rezultat naj bo user posted image  ali user posted image user posted image .

baci, nič skrbet in klicat te črne misli. Razmišljaj pozitivno, da bo vse v redu. user posted image  Pingvinčki te pa že veselo čakajo.

gigi, a ti pa še kar belino prakticiraš. Bravo. Ker ta belina bo ostala še 8 mesecov, boš videla. Jutri pa lulat! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vsem ostalim želim en lep dan, tu se sonce matra z meglo, upam, da pri vas pa sveti z vso močjo. user posted image

Pri meni so bili zjutraj spet prisotni svetlo rjavi izcedki, bolj za vzorc. Joj, kdaj bo četrtek. Kako sem mi pa zdaj vleče, pa še ta živčna vojna. Grem zdaj malo počit in se javim še malo kasneje.

(odgovor članu baci)
    Neposredna povezava do sporočila: 2107
    10.11.2008 14:56:57   
    blanč
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pri meni so bili zjutraj spet prisotni svetlo rjavi izcedki, bolj za vzorc. Joj, kdaj bo četrtek. Kako sem mi pa zdaj vleče, pa še ta živčna vojna. Grem zdaj malo počit in se javim še malo kasneje.

lučka hitr nažen tele izcedke stran. a test si že delala???

< Sporočilo je popravil blanč -- 10.11.2008 14:57:18 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
    (Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2108
    10.11.2008 15:01:08   
    anna1
    Čao punce!
    Nisem se javljala, ker sem doživela totalen šok, ker se mi niti ena od 9 celic ni oplodila, plavalčki so pa vrhunski user posted image . To so mi povedali šele, ko sem prišla kao na transfer. Groza!!user posted image Izvedela sva, da očitno razlog v tem, da imajo moje celice pretrde ovoje in to prej sploh niso mogli ugotovit. Menda naj bi lahko pomagali z ICSI postopkom. A ima katera podobno izkušnjo? A katera kaj več ve o tem? Lahko tudi sama kako vplivam na to (npr. prehrana), da ovojnica ni tako neprepustna? Koliko časa je treba čakati na nov postopek (v Lj.)? Hvaležna bom za vaše odgovore.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2109
    10.11.2008 15:01:23   
    jazzz27
    lučka...jaz imam občutek, sodeč po izcedku, da si nosečka!!!! Men se je tud tri dni pred testom pokazal. Držim pesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 2110
    10.11.2008 15:02:37   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

lučka hitr nažen tele izcedke stran. a test si že delala???

Nisem še delal testa. Sva se odločila, da ga bova delal v četrtek in nič praj. To je pa moj in njegovo vraževerje. Jaz pa sem si rekla,da če bo to vraževerjo pomagalo, bom pa še malo potrpla. Pa saj bo, še 3 dni.

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 2111
    10.11.2008 15:03:48   
    jazzz27
    anna...mi je hudo...verjamem, kakšen šok si doživela!! Zakaj pa se niso poslužili ICSI postopku? Meni so tri oplodili z IVF in tri z ICSI! Ni mi jasno!! A se jim ni dalo al kaj?user posted image  Ne vem, sem premalo podkovana...user posted image ...drži se!!!

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 2112
    10.11.2008 15:04:07   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

lučka...jaz imam občutek, sodeč po izcedku, da si nosečka!!!! Men se je tud tri dni pred testom pokazal. Držim pesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa. Jaz tudi upam, da vse napoveduje nosečnost.V soboto sem samo za trenutek obupala, zdaj pa nič več.

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 2113
    10.11.2008 15:07:33   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: anna1

Čao punce!
    Nisem se javljala, ker sem doživela totalen šok, ker se mi niti ena od 9 celic ni oplodila, plavalčki so pa vrhunski user posted image . To so mi povedali šele, ko sem prišla kao na transfer. Groza!!user posted image Izvedela sva, da očitno razlog v tem, da imajo moje celice pretrde ovoje in to prej sploh niso mogli ugotovit. Menda naj bi lahko pomagali z ICSI postopkom. A ima katera podobno izkušnjo? A katera kaj več ve o tem? Lahko tudi sama kako vplivam na to (npr. prehrana), da ovojnica ni tako neprepustna? Koliko časa je treba čakati na nov postopek (v Lj.)? Hvaležna bom za vaše odgovore.

anna, pa saj to ni res. Tudi meni ni jasno, kako to, da se niso poslužili ICSI postopka. Je pa imela enako težavo moja svakinja. V prvo sa se razvila zelo šibka 2 zarodka, v drugo pa so izvedli ICSI postopek. najprej so njenim celicam stanjšali ovojnico, nato p izvedli ICSI. Je pa bila obakrat pri Rešu..
    Vem, da je bil to grozen šok za vaju in upam, da bo naslednji postopek izveden tako kot je potrebno in vaju bo na ET čakalo polno lepo razvitih zarodkov.
    Sedaj se izjokaj, naberi novih moči in potem v nove boje.

(odgovor članu anna1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2114
    10.11.2008 15:13:36   
    anna1
    ICSI postopka niso izvajali zato, ker so plavalčki tako dobri. Očitno že ni praksa, da bi v prvo delali mikromanipulacijo. Mikrobiologinja je rekla, da prej niso mogli vedeti, da imajo celice takšne ovoje.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2115
    10.11.2008 15:20:33   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: anna1

ICSI postopka niso izvajali zato, ker so plavalčki tako dobri. Očitno že ni praksa, da bi v prvo delali mikromanipulacijo. Mikrobiologinja je rekla, da prej niso mogli vedeti, da imajo celice takšne ovoje.

Anna, naj ti še povem, da je Lučkini svakinji uspelo in je zdaj že mamica.
    Ne bit prehudo razočarana. Zdaj veš v čem je pri vama problem in da imaš z ICSI postopkom velike možnosti za uspeh.

Na drug postopek v LJ boš pa morala čakati cca. 3 mesece.
    Pokliči sestre na IVF in se z njimi malo pogovori.
    Pa pokliči sprejemno pisarno za termin s tvojim ginekologom.
    Pa še sestro Miro pokliči za evidenčno številko za naslednji postopek.

(odgovor članu anna1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2116
    10.11.2008 15:20:46   
    pikovit
    Dejzi še enkrat čestitkeuser posted image Ma vidva sta fenomenalna.user posted image

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2117
    10.11.2008 15:22:51   
    jazzz27
    anna
    Ampak se to lahko kaj obvesti, ane? Si kar pomirjena s tem dejstvom? Če so pač videli, da se ne bojo oplodile, bi lahko kaj ukrepali, ane? Ne vem, ne bom se razburjala. Na slabšem si samo ti.....mikrobiologinja ne gre čez to tako kot ti.
    Pri mojemu so bili spermiji tudi dobri, pa so vseeno polovico pomešali, da so se sami oplodili, polovico pa so jih oplodili oni. Brez tveganja....

(odgovor članu anna1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2118
    10.11.2008 15:35:01   
    DaisyE
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sicer je pa zdajle hit  - Tisoč veličastnih sonc . je ni nikjer za dobit v knjižnicah.

No, s tole sem pa jaz ene dva dneva nazaj zaključila, pa je res prav simpatična. Končno, da neki poznam. user posted image

Aj zofka, šit! Upam, da je najhujše za tabo, če te pa še kakšne temne misli napadejo, jih bomo pa sterali, tako kot tvojo user posted image  v naslednjem postopku!

Anja user posted image user posted image user posted image

Biba in zvezdica, ja upam, da nisem mutirala in da v resnici nimam pet jajčnikov. Ma zdaj ko tole neham pisat, grem za ziher pogledat na un list, če res piše 18. Zdaj, ko sem malo zadremala, se mi zdi, da se mi je malo sanjalo. Pa saj ne more bit res.

Larči lubica user posted image user posted image user posted image  Fajn da si dobre volje.

Baci jupi po pingvine. To, da te je strah, je pa po moje normalno. Mene je vedno znova vsega strah. Ampak bojo na kliniki že zrihtali. Nič bat. Slej ko prej mora neki bit. Če ne, bojo pač stimulirali.

Mater noki, prav fejst zgledam na seznamu. Daj mi čimprej še koga za soboto prilepi.

Abri kaj dobrega skuhaj, pa kljub temu, da ni zanimivo na MŠ ne špricat tako kot nekateri. user posted image user posted image user posted image  Noki, naslednjič pa našo abro na kufe povabi, da bo še ona uživala v tvoji družbi. Abra, tega ne smeš sfalit, naša noki je za crknit fejst. user posted image user posted image user posted image  Jaz se ful prerežim.

Lučka ate ni komentiral. Po moje me kar ceni, ker sem samo malo jamrala, pa mogoče misli, da ful zdržim, ker ne ve, da sem mela dva ketonala v riti. user posted image user posted image user posted image  Drugač bi po moje umrla. Kako si ti? Tale rjavina te pa prav malo heca. Pošlji sem, zdaj jo lahko v rit nabrcam.

anna1 joj, tega ti pa prav nič ne privoščim. Hudiča. Mamo pa eksperta na netu. Mlinčka je mela podobno sranje, bo sama več povedala, vem pa, da so z ICSIjem stanje precej izboljšali. Je pa čisto res, da tega prej niso mogli vedet in da ICSIja pri vrhunskih plavalčkih ne delajo, ker ni smiselen, če je vse ok. Bi lahko sfalili, keri spermij je najboljši.

Jazzy kako otroc? Kdaj maš pregled?

Pikovitka hvala, hvala. Si mi take lušte s kafetom naredila, da sem si doma takoj enga skuhala.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2119
    10.11.2008 15:42:53   
    Shuka
    Anna1 - žal mi je, da se je tvoj postopek končal tako, ampak me pogreje, da stran vržejo praktično dobre celice (le hatching ali ICSI bi morali narediti) in nič ne ukrenejo, če vidijo, da se stvari ne premaknejo. Upam, da ne bojo zdaj v nedogled tako delali četudi ima tvoj dobre plavalce, saj bistvo umetne oploditve je ustvariti zarodke. No iskreno upam, da ti naslednjič ne bodo ponovili napake, jih pa pred naslednjim postopkom na to opozori in povej kaj se je zgodilo, da bodo vedeli kako postopati v podobnem primeru.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 2120
    10.11.2008 15:58:01   
    sonček85
    Torek, 11.11
    Tina1 - UZ

Torek, 11.11.

Stijan - Pregled
    user posted image user posted image navijam za jutrišnje akterke,lepo se imejte user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2121
    10.11.2008 16:15:37   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Torek, 11.11
    Tina1 - UZ

Torek, 11.11.

Stijan - Pregled
    user posted image user posted image navijam za jutrišnje akterke,lepo se imejte user posted image user posted image

tudi jaz navijam, za črno na UZju in veselega malčka, ki maha mamici! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2122
    10.11.2008 16:15:43   
    jazzz27
    superqquška....otroc? Jaz mislim, da uživajo 100 na uro, kot mamiuser posted image . V četrtek je prvi pregled mojih otrok, bomo videli kaj bo ratalo! Itak bom pa poročala in se bahalauser posted image

šuki...se strinjam s tabo!!!

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2123
    10.11.2008 16:39:42   
    DaisyE
    V četrtek. Pa to je super. Bom navijala. Bahaj se pa le, je vedno tolk luštno brat vas nosečke.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 2124
    10.11.2008 16:49:37   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

D ČIKEN IS IN DA HAUS!!!!!

user posted image

Osemnajst komadov. Mene bo pobralo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa do sobote all yours in bom tako navijala, da mi jasno ne bo!

oooooooooooooo čestitke pupek naš!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
    Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
    пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?