|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
10.11.2008 12:20:55   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

...to se sploh ne oziraj kaj tašča pravi itak bi bile vse najrajši, da bi izbrali ime kot sta npr. marija ali pa janeza user posted image user posted image user posted image

Kak si uganla... ravno to je tašča rekla! Da je zadnjič gledla eno oddajo in da so rekli da se vračajo stara imena kot Janez, Franček... (najini izbrani imeni sta pa čisto slovenski in nič kaj tuji).
Sem že razmišljala da bom drugič rekla da če bo fantek bo kak Obama al Osama, če pa punčka pa Pina al Koda al kar oboje skup,al pa bota sinček Jeger (al celo Puškin) in hčerkica Kola,al pa Pin in hčerkica Koda,al pa kak Thommy in Majoneza, al pa hčerkica kaka Poli al kar Salama, Nutela, al sinček  ..... ampak raje ne bo tvegala, drugače jo bo še kap user posted image  

p.s. ideje sem lih kar pobirala s hladilnika ...(no,razen onih jegerkol in puškinkol....sem bila zadnjič namreč na enem pikniku in so mi dajali ful idej za imena user posted image user posted image  smo se prerežali ko zmešani user posted image  takrat jim je alkohol že malo škodil user posted image user posted image )

Izpuščaji: jaz mam pa neke izpuščaje nad trebuhom? pa na križu mam mislim da mozoljčke user posted image  da onih na obrazu, dekolteju in hrbtu sploh ne omenjam...bo mogel bit hudo lep otrok ko mi tolko lepote krade user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frutolina -- 10.11.2008 12:24:48 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
10.11.2008 12:32:59   
nmag
Hvala za nasvet glede kašlja,bom poskusla in upam,da mi bo pomagal.
Glede otrok je pri meni tako,prvi je priden,malo ga sedaj edino nosi puberteta,drugi je že od malega nagajiv,živ kot vrag,samo ful dober po srčku,za njim moram skoz stat in ga terat,če ne ni nič,je len,tretja je pridna že vseskozi in zelo samostojna,četrti je pa sonček,priden,ubogljiv,edino trenutno ga malo trma daje,je v tem obdobju 2 let,torej bo peti biser.Na splošno imam pridne otroke,glede na to,da sem že vsa leta skoraj skoz sama z njimi,večinoma no,ker ima mož pač tak posel.lp

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
10.11.2008 12:50:19   
Miška2006
Pozdravljene vse user posted image ,

kljub sončku bi jst šla kar najraje spat. Ponoči vstajam in hodim na wc kar 5-6x na noč. Po dnevi, da ne govorim. Ma si mislim, kaj bo še.

Trd trebuh: meni je G svetoval naj si kupim magnezol in zelo pomaga. Priporočam tudi drugim.

Frutolina, ti se pa nč sekirat kaj mislijo drugi na imena, ki jih bosta dala enemu ali drugemu. Izberita po vaši volji in presoji. Ko so bile tašče mamice so se odločale, zdaj se moraš pa ti s tvojim odločat o imenu.

Pregled: jst pa imam v petek pregled pri G. Omenil je, da me bo poslal na morfologijo kar v bolnišnico. Sem se pa odločila, da bom šla tudi na UZ 3D v 29 tednu, kjer lahko naredijo še eno forfologijo....seveda plačljivo.

V materinski so povedali, da pripadata samo 2 UZ in to prvi za potrditev nosečnosti v cca. 8 tednu in drugi UZ - morfologija. Tisti, ki je bil ponavadi še v 32. tednu ni več preko ZZZS. No, to pa je itak odvisno od G. Lahko ti jih naredi več...odvisno od težav in volje

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
10.11.2008 12:51:06   
ninca19
pozdravljene aprilčice. upam da se vam še lahko pridružim. sem komaj zdaj zasledila vaš forum.

to je moja prva nosečnost, razumljivo, saj sem še študentka in sicer je pred mano še zadnji letnik. tako da pridno hodim v šolo, se ukvarjam s seminarskimi, izpiti, opravljam tudi 400urno prakso... sem kr zaposlenauser posted image . PDP imam 8.4.2009, sicer so rekli tud že 6.4. ampak jaz ostajam kar pri prvem datumu. trebušček se že pošteno vidi in tudi prve brcike sem že začutla. komaj čakam na 26.11. ko imam morfologijo in upam da bom izvedela spol.

tudi o imenih sem že študirala in sicer bi fantek bil Mark, punčka pa Naina ali pa Alina. kako se vam kaj zdijo ta imena?

tudi meni proti večeru trebuh kr pošteno otrdi, verjetno zaradi prebave, zjutraj je vedno boljšeuser posted image

upam da nisem bla predolgauser posted image  

uživajte

Nina

Neposredna povezava do sporočila: 4179
10.11.2008 12:55:06   
uka7
ima katera že izkušnje s 3D UZ - kam oz. h komu, koliko stane...? (vem da bi lahko sama malo pobrskala, bolj me zanimajo konkretne izkušnje)
hvala

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
10.11.2008 13:00:57   
Pat74
Dobrodošli še dve novi aprilčici, še 10 jih sprejmemo pa smo na 100!

Frutolina ne sekiraj se, kaj jo pa briga, kako bo ime vajinemu user posted image , lahko bi bil tudi Jezus/Mustafa user posted image , drugič ji zanalšč povej še kakšno eksotično ime, da bo skup padla user posted image (me je ta žleht zagrabla).

(odgovor članu uka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
10.11.2008 13:16:04   
sonček85
frutolina:ne obremenjuj se s taščo ,otrok bo tvoj in se boš ti ubadala s tem kaj bojo govoril v šoli,ne pa tašča.Ona je imela priliko pri svojih ,sedaj boš pa ti svoje učila in tvoj dragi kot želita vidva.Jst se nebi ozirala nanjo in dala otroku ime kot mu želim dati pa čeprav bi recimo bil Poldi ,pa kaj saj bi bil moj otrok in pika.

ninca:dobrodošla in lepo opisano.Ne nisi bila predolga in kar javi se nam še kaj.Lahko pa še ostale podatke navedeš in ti jih dodam na seznam ,saj sem te kar dodala na na seznam ,ki se kar pridno bliža številki 90user posted image user posted image user posted image
uka:moja sodelavka je šla v pTuj ,kam točno ne vem ,jo še moram ?,a je bila zelo zadovoljna in je še meni priporočila.Dobila pa je slikice in dvd
user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4182
10.11.2008 13:21:43   
frutolina
user posted image user posted image  ooo punce ve ste tak vredu...ste mi dale par lepih idej user posted image
ninca19, meni je všeč Mark in Alina. user posted image

Punce, v katerem tednu pa boste šle ve na 3D? Baje obstaja tudi 4D ( al sem jaz kaj zamešala)? Se je treba ful prej naročit? Sonček85, pa od kod si ti - maš Ptuj blizu? user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
10.11.2008 13:22:01   
RDEČA VRTNICA
Po dolgem času se spet mal javljam.

Kako ste punce user posted image , lepo vreme, neuser posted image
Na mene vpliva ful ugodno.
No, naj povem, da komaj čakam pregled v četrtek......sicer se počutim kar vredu, trebuh je začel rasti,
me pa mal skrbijo moji kilogramčkiuser posted image .
Namreč zredila se nisem še ćisto nič. Zanima me kdaj je skrajni čas, da se začneš rediti???
Je med vami katera s podobno izkušnjo??????

Spremembe: Drugače me pa včasih mal matra, imam od časa do časa bolečine kot, da bi morala dobit menstruacijo....
po mojem se maternica širi, pa mal me dol tišči.......bo že.user posted image
Pa menda bi še naj imela žolčne kamne, no, ne vejo sigurno....sem pred kratkim imela nek napad...zato sunijo na kamne.
Tko, da nič mastnega, svežega........in kako se naj potem zredim!!!!!!!
Težko se je paziti, ker ne veš več kaj bi jedel......
No, upam, da ni kaj takega.

Ja, nič....sedaj pa grem user posted image uživajte še naprej.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
10.11.2008 13:22:19   
uka7
hvala, nisem še čisto odločena če bi res šla, bolj razmišljam o tem zaradi partnerja, ki ne bo mogel z mano na morfologijo :( sem pa malo gledala cene, pa so kar tam nekje okrog 100 eur...

sonček85, sem si ogledala tvoje slikice, imaš res krasen buši, sem se malo potolažila, ker tudi meni že kar raste:)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
10.11.2008 13:23:52   
*Junona*
Pozdravljene aprilčice, madonca ste pridne, sem vas omaj prebralauser posted image user posted image user posted image

Frutolina, otroček bo vajin, ime mu bosta dala iz srca in ni važno, kaj si drugi mislijo. Ljudje smo si različni in enim je neko ime všeč, drugim pa ne. Tako je tudi prav. Se pa za vsako ime najde kakšna zbadljivka. Js sem npr. Urška hruškauser posted image user posted image user posted image .

Dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Angelito, upam, da je šlo. Ti je Sonček že napisala, zato ti nisem še jaz enkrat. Če pa potrebuješ pomoč, pa z veseljem pomagam.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
10.11.2008 13:23:54   
sonček85
SREČANJE NOSEČK APRIL 2009
user posted image

IME                MESTO           LOKACIJA              KDAJ

Sonček85       Celje                  ?                  po novem letu
*Junona*       Celje                  ?                  po novem letu
malcekvita      LJ                       ?                  po novem letu
april09            LJ                      ?                  po novem letu
angelito          LJ                       ?                  po novem letu
olea                LJ                       ?                  po novem letu
rea27             LJ                  JURMAN             po novem letu
pat 74            LJ                       ?                   po novem letu
şobra            SLO                     ?                   po novem letu
Cveta28         LJ                       ?                   po novem letu
Artičoka         KR/LJ                  ?                   po novem letu
nmag              LJ                      ?                   po novem letu
BrinaBa           LJ                      ?                   po novem letu
mišk             CE/LJ                    ?                   po novem letu
zupancdam     CE                     ?                   po novem letu
ZojaB           CE/LJ                    ?                   po novem letu
anca                LJ                      ?                   po novem letu
NenaLena       LJ                      ?                   po novem letu
Tabletka dOR  LJ                      ?                   po novem letu
uka 7              LJ                      ?                   po novem letu

user posted image
Drage moje jaz sem študirala ,ker vas je toliko na tem seznamu in ste vse večina iz Lj in okolice ,samo malo nas je pa iz Celja in okolice bi bilo super ko bi se našle nekje vmes (recimo Trojane ) ali če ima katera kak drug predlog.Saj vem ,da je še 2 meseca časa ,sam saj veste kake bušije bomo že imele takratuser posted image user posted image user posted image No to je moje mišljenje lahko pa poda vsaka svojega ,da ne bom jst kaka izjema ali pa tečka ,ki kar nekaj dela po svoje.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.11.2008 13:24:09 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
10.11.2008 13:24:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

...to se sploh ne oziraj kaj tašča pravi itak bi bile vse najrajši, da bi izbrali ime kot sta npr. marija ali pa janeza user posted image user posted image user posted image

Kak si uganla... ravno to je tašča rekla! Da je zadnjič gledla eno oddajo in da so rekli da se vračajo stara imena kot Janez, Franček... (najini izbrani imeni sta pa čisto slovenski in nič kaj tuji).
Sem že razmišljala da bom drugič rekla da če bo fantek bo kak Obama al Osama, če pa punčka pa Pina al Koda al kar oboje skup,al pa bota sinček Jeger (al celo Puškin) in hčerkica Kola,al pa Pin in hčerkica Koda,al pa kak Thommy in Majoneza, al pa hčerkica kaka Poli al kar Salama, Nutela, al sinček  ..... ampak raje ne bo tvegala, drugače jo bo še kap user posted image  

p.s. ideje sem lih kar pobirala s hladilnika ...(no,razen onih jegerkol in puškinkol....sem bila zadnjič namreč na enem pikniku in so mi dajali ful idej za imena user posted image user posted image  smo se prerežali ko zmešani user posted image  takrat jim je alkohol že malo škodil user posted image user posted image )

Izpuščaji: jaz mam pa neke izpuščaje nad trebuhom? pa na križu mam mislim da mozoljčke user posted image  da onih na obrazu, dekolteju in hrbtu sploh ne omenjam...bo mogel bit hudo lep otrok ko mi tolko lepote krade user posted image user posted image

Js mam tudi touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4188
10.11.2008 13:24:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: PikaV

Se še jaz mal pofočkam. Trenutno sem v službi, jutri imam AC in me je precej strah - kaj če sem glih jaz tisti en procent ko gre vse narobe? S takšnimi in podobnimi misli se ubadam že par dni. Upam da bo vse uredu. In ko sem živčna samo jem - do zdaj sem pridelala že 7 kg! Ene grejo s +toliko že roditi:?!

100 in ena misel, pa živčki delajo na polno.....

Vse bo ok, boš videla. Misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
10.11.2008 13:24:52   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE 
user posted image miška2006                
(št.2, št 1)             14.11      user posted image GO
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           01.12MF,12.12LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                          user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. ? ,št. ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)           19.11

05.04. 
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           25.11MF01.12user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)        
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        11.11.     user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                              Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)   
user posted image ninca19                    
   (št. ?, št. ?)          26.11 MF                
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            04.12        LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)           02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF    LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF    MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                           NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          12.11     user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št.1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.1)
user posted image Tabletka dOr                 (št. ?,št.  ?)           

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)           27.11 MF LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MFuser posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)
user posted image PikaV                              (št.3,št.1 )            11.11ACuser posted image               

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,    CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)            05.12.MF  PO
user posted image Patrica                           (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                     (št.  
1,št. 0)                             LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)                           LJ
user posted image olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?) 
user posted image vesa13                           
  (št. ?, št.  ?)   

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image
11.11
štorkljica-cht
srečka82
jernejav
janja*
L&L
PikaV -AC

12.11
Copka
Artičoka
nmag

13.11
anchika
ladybird01
RDEČA VRTNICA

14.11
miška2006

Trenutno imamo:

user posted image :9
user posted image :4
user posted image : 76                     

TRENUTNO NAS JE: 89 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                            user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
10.11.2008 13:25:43   
*Junona*
Ja, js se tut strinjam s Sončkom glede srečanja. Trojane npr. so fajn predlog. Kaj mislite?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
10.11.2008 13:28:56   
Pat74
Rdeča vrtnica jaz ti nekaj svojih kg kar dam. Sicer pa ni čudno, da nisi šla nič gor, če imaš pa dieto za žolčne kamne, a ne? Od sadja in zelenjave pa še nihče ni ratal debel, mogoče bom pa jaz ta fenomen, saj kljub nalivanju z zelenjavnimi mineštrami pridno pridobivam na kilažiuser posted image , sladkarij in kakšnih mastnih zadev pa tudi ne jem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
10.11.2008 13:29:25   
sobra
punce jst sm dala v album najine porčne slikce,če se bo kateri zaluštalo gledatuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
10.11.2008 13:31:39   
Pat74
Sonček85 dej še kaj predlagi namesto Trojan, ker men tisti krofi niso glih "apetitlih".

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
10.11.2008 13:31:46   
sonček85
frutolina:ne jaz sem iz okolice Celja ,a je moja sodelavka šla tja in bila zelo zadovoljna,in tudi meni nebi bil problem it ,če je nekdo zadovoljen in ti priporoči.Šla je pa na 4D.
RV:ne sekiraj se za kg,mogoče se ti sedaj še ne pozna ,boš pa potem dobila kg gor.Saj meni tudi ne grejo nevem kaj veliko gor,na začetku sem celo shujašala zua 1k,potem pa dobila gor 1 kf,no do sedaj sem se zredila za 2-3 kg(po moje),čene pa povprašaj G ko imaš pregled in ti bo svetovala in povedala.Kolikokrat na dan pa ješ?Vsaj 5 obrokov moraš imeti,zajtrk obvezno,malica sadje ali kak jogurt,kosilo,malica spat in večerja
uka:hvala za pohvale  in seveda nam raste saj mora ,da bomo vesele okrogle mamice z lepimi bušiji.Jaz se za vsako ko grem mimo ogledala pogledam in mi ce tako všeč da bi se kar naprej gledala in slikala bušijauser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
Frutolina, otroček bo vajin, ime mu bosta dala iz srca in ni važno, kaj si drugi mislijo. Ljudje smo si različni in enim je neko ime všeč, drugim pa ne. Tako je tudi prav. Se pa za vsako ime najde kakšna zbadljivka. Js sem npr. Urška hruška .
Jaz pa Mateja -vejauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4195
10.11.2008 13:32:01   
frutolina
user posted image trojanski krofi...trojanski krofiuser posted image ...trojanski krofiuser posted image ...   samo to mislim user posted image  

ah ja, meni moj dragi noče privoščit vanilijevega trojanskega krofa user posted image  user posted image  mu hodi neka salmonela po glavi user posted image  pa zadnjič nisem smela kajmaka pri lepinji  user posted image  pa domačih tiramisujev ne smem user posted image  ... je rekel da se mi luštajo same take "prepovedane" stvari user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
10.11.2008 13:33:03   
sonček85
draga moja saj nebi šle na krofe,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj je poleg restavracijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tja sem misla
ja kje bi pa ve nekje vmes-predloge prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
10.11.2008 13:33:24   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

frutolina:ne jaz sem iz okolice Celja ,a je moja sodelavka šla tja in bila zelo zadovoljna,in tudi meni nebi bil problem it ,če je nekdo zadovoljen in ti priporoči.Šla je pa na 4D.

Mogoče bi pa jaz tudi šla na Ptuj... daj jo povprašaj za ceno pa to user posted image  pa koliko prej se je naročila.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
10.11.2008 13:35:22   
frutolina
sobra ful si bila lepa!user posted image Ob tisti slikci z mehurčki sem se kar naježla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4199
10.11.2008 13:38:22   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

draga moja saj nebi šle na krofe,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... jaz tudi če hočem prit ne morem, ker nimam prevoznega srestva user posted image  je pa šment ko ste me spomnile na te krofe
user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?