Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:04:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ola claud........upam da boste vidli filmček......mojga bo takrat ziher stisnilo Ja sj jst bi tud rajš filmčk vidla da se saj prpravm oz. vidm kako to v resnici zgleda..... sj mislm da bo mojga tud mal stisnl ma bo že mogu preživet...tud jst bom jaz sem si že kar neki porodov ogledala na youtubu,moj pa še ne -zato mislim da ga bo malo zvilo on bo itak samo gledov me bobo pa to mogle dati čez shuka.....sem vesela da si mela tak fenomenalen vikend sej ni tak hudo te držim za besedo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:06:39
|
|
|
|
Čebel@
|
petra saj samo še parkrat greš v službo.....pa zdej imaš itak zaenjavo tko da tudi če bi kakšen dan prej doma ostala se ne bo svet podru......zmeraj težje boš vse delala,zato kar na izi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:07:17
|
|
|
|
Čebel@
|
pa mislim da je srečanje odpadlo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:16:52
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce-hvala vam za te informacije glede sladkane vode, ki me čaka v petek. No verjetno bom preživela, glede na to, da ste ve tudi. če sem jaz preživela k sem full mehkužna-boš ti tudi majchy - hvala za tak lepo tolažbo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:19:21
|
|
|
|
Shuka
|
Šele sedaj mi je kapnilo, da ste že v tretjem delu teme in hkrati pri meni nekako sovpada v tretje trimesečje Pridne čvekice ste. in dokler je šele 5 strani se še splača prečekirati za nazaj, drugače je čist preveč dela Midva greva 19.ega v MŠ, trajalo naj bi 5 dni po 2-3h na dan, me prav zanima kaj vse bodo povedali. Deja, sunny in BarbaraGS - vsem lepe preglede Ste kaj martinovale?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:19:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce-hvala vam za te informacije glede sladkane vode, ki me čaka v petek. No verjetno bom preživela, glede na to, da ste ve tudi. če sem jaz preživela k sem full mehkužna-boš ti tudi majchy - hvala za tak lepo tolažbo ki je čisto resnična
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:22:42
|
|
|
|
claud
|
Ma zdj pa res ne vem- a je to vibriranje v trebuhu normalno? a se kateri to dogaja?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:24:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ma zdj pa res ne vem- a je to vibriranje v trebuhu normalno? a se kateri to dogaja? normalno in smešno jst se ful smejem k to dela kak pa to dela pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:24:59
|
|
|
|
brkn83
|
js vas sploh ne dohajam brati, ne da bi še z vami čvekala. petrap - srečanje je odpadlo, ker sva ostale same s katjušo, potem se je sicer našla še ena. Ampak žal ne bo nič slikic, ker nismo šle na kavo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:25:09
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......meni nič ne vibrira......če je tko kar pokliči k g in ti bo ona povedala kaj bi to lahko bilo-boljš kot pa da se sikeraš in ne veš kaj bi to bilo........joj kok sem zakomplicirala-upam da me zastopiš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:25:14
|
|
|
|
claud
|
Shuka- mi smo učeri martinovali, pa sm bla zvečer tok nabasana da sm šla sam še ležat....sicer dolg nism zaspala, ko pa sm sm bla pa ko ubita! Ampak je blo fajn
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:27:54
|
|
|
|
claud
|
majchy sj te zastopim Katjuša pol praviš da je normalno? res mi je blo prej blazno smešno, zdj pa že 1 uro to dela mi ni pa nč jasn,,,,,tak filing mam kot da tisto plodovnico grgra pa mehurčke dela, al pa če ma vetrove
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:35:14
|
|
|
|
Čebel@
|
sem vesela da je vibreranje normalno-jaz bi ziher paniko naganjala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:37:12
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem vesela da je vibreranje normalno-jaz bi ziher paniko naganjala ja sj jst tud začnem paniko delat če se mi kj zdi predolg.....sam očitno naša mala rada razgraja in ji je škoda časa za spanje pol pa mal men nagaja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:40:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem vesela da je vibreranje normalno-jaz bi ziher paniko naganjala ja sj jst tud začnem paniko delat če se mi kj zdi predolg.....sam očitno naša mala rada razgraja in ji je škoda časa za spanje pol pa mal men nagaja bo spala ko bo uzuni moj je ena živa lenčina
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:44:45
|
|
|
|
petrap
|
martinovanje - mi smo imeli v soboto martinovo večerjo, že tradicionalno je kuhala tašča...je blo okej...drugače pa kakih posebnih pohajkovanj ni blo... majchy ja zdaj pa res že skoraj imam zamenjavo...sam pride šele z decembrom...tko da morm ta mesec še zdržat, pol pa bo...kao uvajala naj bi jo 3 tedne, sam mislm, da bo dovol 14 dni, pol bom pa res že kar kak dan doma.... joj smo dobil novega poštarja...pa je tko tečen, hoče neka potrdila za podpisovanje...sem ga komaj našla, ker tastari poštar nas je poznal... ..pravi, a vi pa nimate potrdila? pa pravim,da ne..in si ga tud ne mislm rihtat, ker itak grem...pa je pol vidu moj trebuh, pa mu je blo kar mal hudo, k mi je najedu ..prou mu je...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:45:03
|
|
|
|
claud
|
če bo po očiju bo skos hiperaktivc Zdele pa gledam katalog od leclerca pa majo tok luštnih stvari...bo treba mal u shoping...ful luštne dekice, pa podloga za na tla, pa igračke.....mislm da bo naši božiček že letos nosu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:50:33
|
|
|
|
Čebel@
|
petra......res mu je prav(poštarju) še parkrat gremo spat pa je december tuki......še prehitro ti bo šlo boš vidla claud.......midva bova šla pa v kratkem v celovc in bom v C&a in h&m nabavla vse kar še rabim za cunjic.....se pa strinjam da bojo naši že letos dobili darila pod smrekico no zidarja sta končala in zdej bo na vrsti voda in elektrika.....je moj zračunu da samo zidarja da bosta pokaserala okoli 2000 evrov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 12:58:29
|
|
|
|
claud
|
Majchy-ja vse kr stane, ampak bod vesela da ste sploh dobil delavce....mi smo 1.leto čakal pa iskal ljudi da bi streho zamenjal....k ni blo nobenmu do tega pa so vsi sam odlašal....no pol se se pa najdl fejst fantje pa so vse zrihtal.... Ja u celovcu verjamem da bosta velik nabavla ja... Jst cunc ne bom več...zdj so me pritegnile dekice z lepimi motivi pa take drobnarije kot so ropotuljice.... petrap- jst mam tud s poštarjem tuki probleme....me je zadnjič uprašu kdo sm....pa sm rekla da punca namest žena in mi ni hotu dat pošte od mojga....pa me je tud bulu u trebuh...sam je tok zabit da brez veze
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 13:00:52
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene. Lih na hitro, ker grem še za eno urco mal počivat... Na pregledu je blo vse OK, srčka smo poslušali (160/min), naslednji pregled pa imam 8.12. Spet me je sestra napiz... ker sem šla v 1 mesecu skor 2 kili gor... UZ pa mi ni nardila... Ja no, pa drugič! Aja, pa avto sem lepo podrsala po zidu... Pol desnega boka...Ku bo moj vesel...Sam sm šla hitro po pulir pasto in sem malo popoucala, da ni videt tako grozno, kot v resnici je... Se tipkamo bol pole! Lep dan!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 13:02:29
|
|
|
|
Shuka
|
Majchy - gradnja poteka po načrtih? Kdaj rezultati za slovenščino in kako poteka matematika? Claud - nabasana? Kolk race si pa pojedla, pa mlincev in grozdnega soka , si se vsaj naspala glede na ubitost Balonchy - pomoje te brcike vašega deteca bi občutila bolj, ko bi se ti umirila, pomoje ker delaš in nisi toliko pozorna na to kdaj te bo brcnil tega ne občutiš toliko, bi se pa javil, če bi se vlegla in pol urce ležala na hrbtu, probaj ko prideš domov. Če pa si še vedno v dvomih pojdi h ginekologu in se prepričaj, da te ne bo toliko skrbelo. Zanč je meni moj mali na levi strani v 5 sek. intervalih na enem mestu 10x utripnil, zdej pa ne vem al je kolcal al je nabijal po bobnih al mu je samo pasalo nabijat v eno in isto točko vsakih 5 sek. Pol k sem pa trebuh malo božala je pa nehal bohvedi kaj mu je dogajalo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 13:04:11
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo mene. Lih na hitro, ker grem še za eno urco mal počivat... Na pregledu je blo vse OK, srčka smo poslušali (160/min), naslednji pregled pa imam 8.12. Spet me je sestra napiz... ker sem šla v 1 mesecu skor 2 kili gor... UZ pa mi ni nardila... Ja no, pa drugič! Aja, pa avto sem lepo podrsala po zidu... Pol desnega boka...Ku bo moj vesel...Sam sm šla hitro po pulir pasto in sem malo popoucala, da ni videt tako grozno, kot v resnici je... Se tipkamo bol pole! Lep dan! kako sladko se nasmeje ko nardi eno pi rijo na avtu pa za pregled1 Lepo počivaj!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 13:05:15
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo mene. Lih na hitro, ker grem še za eno urco mal počivat... Na pregledu je blo vse OK, srčka smo poslušali (160/min), naslednji pregled pa imam 8.12. Spet me je sestra napiz... ker sem šla v 1 mesecu skor 2 kili gor... UZ pa mi ni nardila... Ja no, pa drugič! Aja, pa avto sem lepo podrsala po zidu... Pol desnega boka...Ku bo moj vesel...Sam sm šla hitro po pulir pasto in sem malo popoucala, da ni videt tako grozno, kot v resnici je... Se tipkamo bol pole! Lep dan! Bravo sunny za pregled, srčka in 2 kilce, to ni tako zelo veliko. Ah pleh bo pa že preživel, vem kako je moj pleh preživel, čeprav je moj bentil ampak važno, da je stena cela ostala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 13:10:22
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......midva sva poročena pa ne dobim njegove pošte......valda da sem vesela da sva dubila delavce in da gre vse po načrtih sunny....... za srčka......za pleh se pa ne sikeri shuka.....za slovenščino sem v drugem delu napisala da sem jo pisala 5,za matematiko bomo pa videli.....upejmo na najboljš je tašča rekla da je poslušala horoskop in da smo ovni danes na 1.mestu-upam da bo to kej pomagalo pri testu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 13:10:23
|
|
|
|
claud
|
Shuka- nič od naštetega nism pojedla....nimamo navade race pečt, niti mlinci mi ne dišijo.....tko da smo mel bl narezke in take stvari....za piko na i je pa vsak ki je prišel prnesu eno doma narejeno sladico-no pa se upri če se lahko?! Ja tole vibreiranje pa res ne vem kako bi člivek to opisu....če je tole kolcanje je blazno čudno....brcike niso-če so ma ekstremno hitre reflekse da to tok hitr dela.....v takih trenutkih bi blo prov zanimivo v trebuh pogledat....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?