|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
10.11.2008 12:04:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: claud

ola claud........upam da boste vidli filmček......mojga bo takrat ziher stisnilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sj jst bi tud rajš filmčk vidla da se saj prpravm  oz. vidm kako to v resnici zgleda.....
sj mislm da bo mojga tud mal stisnluser posted image user posted image ma bo že mogu preživet...tud jst bomuser posted image

jaz sem si že kar neki porodov ogledala na youtubu,moj pa še ne -zato mislim da ga bo malo zvilouser posted image user posted image on bo itak samo gledov me bobo pa to mogle dati čezuser posted image

shuka.....sem vesela da si mela tak fenomenalen vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

sej ni tak hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te držim za besedouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 101
10.11.2008 12:06:39   
Čebel@
petra saj samo še parkrat greš v službo.....pa zdej imaš itak zaenjavo tko da tudi če bi kakšen dan prej doma ostala se ne bo svet podru......zmeraj težje boš vse delala,zato kar na iziuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 102
10.11.2008 12:07:17   
Čebel@
pa mislim da je srečanje odpadlouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 103
10.11.2008 12:16:52   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

punce-hvala vam za te informacije glede sladkane vode, ki me čaka v petek. No verjetno bom preživela, glede na to, da ste ve tudi.
če sem jaz preživela k sem full mehkužna-boš ti tudi

majchy - hvala za tak lepo tolažbouser posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 104
10.11.2008 12:19:21   
Shuka
Šele sedaj mi je kapnilo, da ste že v tretjem delu teme in hkrati pri meni nekako sovpada v tretje trimesečjeuser posted image

Pridne čvekice ste.user posted image in dokler je šele 5 strani se še splača prečekirati za nazaj, drugače je čist preveč delauser posted image

Midva greva 19.ega v MŠ, trajalo naj bi 5 dni po 2-3h na dan, me prav zanima kaj vse bodo povedali.user posted image

Deja, sunny in BarbaraGS - vsem lepe pregledeuser posted image

Ste kaj martinovale?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 105
10.11.2008 12:19:38   
Čebel@

punce-hvala vam za te informacije glede sladkane vode, ki me čaka v petek. No verjetno bom preživela, glede na to, da ste ve tudi.
če sem jaz preživela k sem full mehkužna-boš ti tudi

majchy - hvala za tak lepo tolažbouser posted image
ki je čisto resničnauser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 106
10.11.2008 12:22:42   
claud
Ma zdj pa res ne vem- a je to vibriranje v trebuhu normalno? a se kateri to dogaja?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 107
10.11.2008 12:24:09   
Katjusa

Ma zdj pa res ne vem- a je to vibriranje v trebuhu normalno? a se kateri to dogaja?

user posted image user posted image user posted image user posted image normalno in smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image jst se ful smejem k to dela kak pa to dela pa nimam pojmauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 108
10.11.2008 12:24:59   
brkn83
js vas sploh ne dohajam brati, ne da bi še z vami čvekala.

petrap - srečanje je odpadlo, ker sva ostale same s katjušo, potem se je sicer našla še ena. Ampak žal ne bo nič slikic, ker nismo šle na kavo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 109
10.11.2008 12:25:09   
Čebel@
claud.......meni nič ne vibrira......če je tko kar pokliči k g in ti bo ona povedala kaj bi to lahko bilo-boljš kot pa da se sikeraš in ne veš kaj bi to bilo........joj kok sem zakomplicirala-upam da me zastopiš

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 110
10.11.2008 12:25:14   
claud
Shuka- mi smo učeri martinovali, pa sm bla zvečer tok nabasana da sm šla sam še ležat....sicer dolg nism zaspala, ko pa sm sm bla pa ko ubita!user posted image Ampak je blo fajnuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 111
10.11.2008 12:27:54   
claud
majchy sj te zastopimuser posted image user posted image

Katjuša pol praviš da je normalno?  res mi je blo prej blazno smešno, zdj pa že 1 uro to dela mi ni pa nč jasn,,,,,tak filing mam kot da tisto plodovnico grgra pa mehurčke dela, al pa če ma vetroveuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 112
10.11.2008 12:35:14   
Čebel@
sem vesela da je vibreranje normalno-jaz bi ziher paniko naganjalauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 113
10.11.2008 12:37:12   
claud

sem vesela da je vibreranje normalno-jaz bi ziher paniko naganjalauser posted image user posted image

ja sj jst tud začnem paniko delat če se mi kj zdi predolg.....sam očitno naša mala rada razgraja in ji je škoda časa za spanjeuser posted image user posted image
pol pa mal men nagajauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 114
10.11.2008 12:40:17   
Čebel@

ja sj jst tud začnem paniko delat če se mi kj zdi predolg.....sam očitno naša mala rada razgraja in ji je škoda časa za spanjeuser posted image user posted image
pol pa mal men nagajauser posted image

bo spala ko bo uzuniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj user posted image  je ena živa lenčinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 115
10.11.2008 12:44:45   
petrap
martinovanje - mi smo imeli v soboto martinovo večerjo, že tradicionalno je kuhala tašča...je blo okej...drugače pa kakih posebnih pohajkovanj ni blo...

majchy ja zdaj pa res že skoraj imam zamenjavo...sam pride šele z decembrom...tko da morm ta mesec še zdržat, pol pa bo...kao uvajala naj bi jo 3 tedne, sam mislm, da bo dovol 14 dni, pol bom pa res že kar kak dan doma....

joj smo dobil novega poštarja...pa je tko tečen, hoče neka potrdila za podpisovanje...sem ga komaj našla, ker tastari poštar nas je poznal...user posted image ..pravi, a vi pa nimate potrdila? pa pravim,da ne..in si ga tud ne mislm rihtat, ker itak grem...pa je pol vidu moj trebuh, pa mu je blo kar mal hudo, k mi je najedu user posted image user posted image user posted image ..prou mu je...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 116
10.11.2008 12:45:03   
claud
če bo po očiju bo skos hiperaktivcuser posted image

Zdele pa gledam katalog od leclerca pa majo tok luštnih stvari...bo treba mal u shoping...ful luštne dekice, pa podloga za na tla, pa igračke.....mislm da bo naši user posted image božiček že letos nosuuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 117
10.11.2008 12:50:33   
Čebel@
petra......res mu je prav(poštarju)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še parkrat gremo spat pa je december tuki......še prehitro ti bo šlo boš vidlauser posted image
claud.......midva bova šla pa v kratkem v celovc in bom v C&a in h&m nabavla vse kar še rabim za user posted image  cunjic.....se pa strinjam da bojo naši user posted image user posted image user posted image   že letos dobili darila pod smrekicouser posted image user posted image user posted image

no zidarja sta končala in zdej bo na vrsti voda in elektrika.....je moj zračunu da samo zidarja da bosta pokaserala okoli 2000 evrovuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 118
10.11.2008 12:58:29   
claud
Majchy-ja vse kr stane, ampak bod vesela da ste sploh dobil delavce....mi smo 1.leto čakal pa iskal ljudi da bi streho zamenjal....k ni blo nobenmu do tega pa so vsi sam odlašal....no pol se se pa najdl fejst fantje pa so vse zrihtal....user posted image user posted image
Ja u celovcu verjamem da bosta velik nabavla ja...user posted image
Jst cunc ne bom več...zdj so me pritegnile dekice z lepimi motivi pa take drobnarije kot so ropotuljice....user posted image

petrap- jst mam tud s poštarjem tuki probleme....me je zadnjič uprašu kdo sm....pa sm rekla da punca namest žena in mi ni hotu dat pošte od mojga....pa me je tud bulu u trebuh...sam je tok zabit da brez vezeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 119
10.11.2008 13:00:52   
sunny24
Evo mene. Lih na hitro, ker grem še za eno urco mal počivat...user posted image  

Na pregledu je blo vse OK, srčka smo poslušali (160/min), naslednji pregled pa imam 8.12. Spet me je sestra napiz... ker sem šla v 1 mesecu skor 2 kili gor...user posted image   UZ pa mi ni nardila...user posted image  Ja no, pa drugič!
Aja, pa avto sem lepo podrsala po zidu...user posted image  Pol desnega boka...Ku bo moj vesel...Sam sm šla hitro po pulir pasto in sem malo popoucala, da ni videt tako grozno, kot v resnici je...user posted image

Se tipkamo bol pole! Lep dan!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 120
10.11.2008 13:02:29   
Shuka
Majchy - gradnja poteka po načrtih? Kdaj rezultati za slovenščino in kako poteka matematika?user posted image

Claud - nabasana? Kolk race si pa pojedla, pa mlincev in grozdnega soka user posted image , si se vsaj naspala glede na ubitostuser posted image

Balonchy
- pomoje te brcike vašega deteca bi občutila bolj, ko bi se ti umirila, pomoje ker delaš in nisi toliko pozorna na to kdaj te bo brcnil tega ne občutiš toliko, bi se pa javil, če bi se vlegla in pol urce ležala na hrbtu, probaj ko prideš domov. Če pa si še vedno v dvomih pojdi h ginekologu in se prepričaj, da te ne bo toliko skrbelo.user posted image

Zanč je meni moj mali na levi strani  v 5 sek. intervalih na enem mestu 10x utripnil, zdej pa ne vem al je kolcal al je nabijal po bobnih al mu je samo pasalo nabijat v eno in isto točko vsakih 5 sek. Pol k sem pa trebuh malo božala je pa nehaluser posted image user posted image user posted image bohvedi kaj mu je dogajalo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 121
10.11.2008 13:04:11   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Na pregledu je blo vse OK, srčka smo poslušali (160/min), naslednji pregled pa imam 8.12. Spet me je sestra napiz... ker sem šla v 1 mesecu skor 2 kili gor...user posted image   UZ pa mi ni nardila...user posted image  Ja no, pa drugič!
Aja, pa avto sem lepo podrsala po zidu...user posted image  Pol desnega boka...Ku bo moj vesel...Sam sm šla hitro po pulir pasto in sem malo popoucala, da ni videt tako grozno, kot v resnici je...user posted image

user posted image user posted image user posted image kako sladko se nasmeje ko nardi eno piuser posted image rijo na avtuuser posted image user posted image user posted image

pa user posted image user posted image za pregled1

Lepo počivaj!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 122
10.11.2008 13:05:15   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Bravo sunny za pregled, srčka in 2 kilce, to ni tako zelo veliko. Ah pleh bo pa že preživel, vem kako je moj pleh preživel, čeprav je moj bentil ampak važno, da je stena cela ostalauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 123
10.11.2008 13:10:22   
Čebel@
claud.......midva sva poročena pa ne dobim njegove pošte......valda da sem vesela da sva dubila delavce in da gre vse po načrtih
sunny.......user posted image user posted image user posted image user posted image  za srčka......za pleh se pa ne sikeri
shuka.....za slovenščino sem v drugem delu napisala da sem jo pisala 5,za matematiko bomo pa videli.....upejmo na najboljš

je tašča rekla da je poslušala horoskop in da smo ovni danes na 1.mestu-upam da bo to kej pomagalo pri testu

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 124
10.11.2008 13:10:23   
claud
Shuka- nič od naštetega nism pojedla....nimamo navade race pečt, niti mlinci mi ne dišijo.....tko da smo mel bl narezke in take stvari....za piko na i je pa vsak ki je prišel prnesu eno doma narejeno sladico-no pa se upri če se lahko?!user posted image

Ja tole vibreiranje pa res ne vem kako bi člivek to opisu....če je tole kolcanje je blazno čudno....brcike niso-če so ma ekstremno hitre reflekse  da to tok hitr dela.....v takih trenutkih bi blo prov zanimivo v trebuh pogledat....user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?