|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
10.11.2008 9:27:54   
BrinaBA
PikaV - tudi jaz sem v sredo prestala amniocentezo, moram reči da brez posebnosti (izcedka, puščanja plodovnice, krčev). Mogoče pa vzami kak Buscopan preden greš - bo sprostilo mišice in bo manj boleče. Držim pesti!

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
10.11.2008 9:38:16   
sonček85
oj brina kako si mi kaj sonce-še malo pa boš izvedela da je vse super in boš lahko brez skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
10.11.2008 9:41:29   
urnebes
Da se vam še jaz malo javim. Zdaj ko ne smem sladkarij jesti,se samo po slaščilčarnah vlačim, sinku kupujem tortice, sama pa si sline cedim zraven! Če to ni mučenje!Zgleda da sem malo mazohista.

AC - moja kolegica je gin. in je rekla da po navadi splavijo le tiste ženske pri katerih je bilo s plodom že itak kaj narobe in bi se same verjetno odločile za čiščenje. Ne vem, če je to res, ali me je hotela samo potolažiti ko sem sama šla na AC. V glavnem pri meni je ta tolažba delovala. Če smo zdrave in vesela nam itak noben ne more do živega!

Punce, po eni strani se TAKO veselim tega otročka, po drugi strani me je pa TAKO strah da ne bomo zmogla vsega. Sploh si ne predstavljam kako bo tiste par dni ko bom sama v bolnici in bo moral moj sam v šolo, in očka bo z nama. Se bojim kako bo to moj sine sprejel. Saj zdaj se že z dojenčkom pogovarja preko bušija, samo sploh si ne predstavljam kako boom sfolgala z dvema. In potem, ko bom žew doma, kaj vse me še čaka. Ma se ene obremenjujemo s "problemi"....

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
10.11.2008 9:57:49   
sonček85
Draga moja ti vsaj veš kako je to in kako vse poteka ,kaj pa me ko bomo prvič.mene samo skrbi kako bo moj dragi tiste 3 dni doma sam user posted image user posted image user posted image ,potem ko bova pa skupaj na bebico pazla me pa skoraj nič ne skrbi ,saj vem da mi bojo vsi pomagali.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
10.11.2008 10:04:51   
malapikica
Urenbes - nisi edina.  Mi smo šli včeraj pogledat enega 4 mesečnika. Pa me je kar malo strah ratalo. Ne vem kako bom zmogla vse skupaj. Je minilo namreč že kar precej časa od prvega. Tudi moj hodi že v šolo. Otroček pa se mi je zdel tako majhen, ga kar prijeti nisem več vedela. Kar spomine sem obujala kako je bilo pri nas ko smo imeli dojenčka. Sicer pa vem, da potem stvari kar same od sebe stečejo.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
10.11.2008 10:06:02   
Pat74
Urnebes tistih nekaj dni v P tako hitro mine, pa še vsak dan so obiski - boš videla, da sinko sploh ne bo toliko v skrbeh, ko pa si ti sama, in mu bo z očijem čisto fino in lepo. Kar se tiče tega, da čakaš 2. user posted image , ti lahko iz svojih izkušenj povem, da je najbolj zahteven samo en oz. prvi, vsak naslednji je pa čisto druga pesem, kot dan in noč, vsaj pri meni je bilo tako. Tako, da ni za obupat - čez par let boš mela pa še kakšnega!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
10.11.2008 10:07:32   
nmag
Punce brez skrbi,vse gre tako kot mora,tudi z dvema gre,ko ujameš svoj ritem gre brez problemov,jaz se tudi sedaj,ko bomo dobili že petega nič ne bojim,samo dolgčas mi bo pa tiste tri dni v porodnišnici po ostalih otrocih,sploh po najmlajšemu,pa tudi to hitro mine.
Rabim en nasvet,kaj proti kašlju,zvečer kašlam tako,da mi gre že kar na bruhanje,trebuh me boli in slabo spim,skratka tale prehlad mi načenja živce.lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
10.11.2008 10:09:56   
Pat74
Nmag jaz imam s kašljem iste probleme kot ti, ampak, kot vem, ne smem nič vzet, samo veliko pit, ker se tako sluz izpira, tudi sirupi so odsevetovani, čeprav domači.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
10.11.2008 10:19:34   
copka
Tudi jaz se sprasujem ali bom znala in zmogla.
Ravno danes sem sanjala, da sem rodila in da sem imela otroka kar v moji postelji, kar me je delalo zivcno, in sem potem iskala eno posteljico zanj. Pa eni znanci so mi tezili kako bo otroku ime in sem rekla, da rabim potrditev mojega, ce se oba strinjava z imenom. Ko pa sem se zbudila, sem zacela razmisljat, da bom po porodu itak utrujena in ce bojo otroci v sobi non stop jokali me bo glava bolela in si ne bom odpocila.... Ze sedaj imam en kup problemovuser posted image

Punce ali kateri obcasno otrdeva trebuh? Jaz sem se zadnjic zbudila s trdim trebuhom, ki je bil ko ena zogica. Bolelo me ni nic. Predvidevam, da ni nic hujsega, ker se ne ponavlja, bom pa mojo G vprasala v sredo.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
10.11.2008 10:22:20   
Pat74
Copka jemlji magnesol, bo pomagalo!

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
10.11.2008 10:26:29   
copka
Hvala za nasvet. Magnesol mi je tudi svakinja omenila. Se je pa to otrdevanje zgodilo 2x med spanjem.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
10.11.2008 10:34:46   
vesa13
Pozdravljene aprilčice!

No pa sem vas našla user posted image . No sem še bolj nova na tej strani.
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki pričakuje prvega otroka in jo občasno popade "panika", kako bom vse zmogla (nočno vstajanje, dojenje, prehrana). Tudi jaz imam ob sebi domače, ki mi bodo pomagali pa imam vseeno pomisleke. Kako uskalditi celotno življenje v "normalen" ritem?

Lepo se imejte in čim manj tegobic v nosečnosti,

Vesna

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
10.11.2008 10:37:18   
sonček85
vesa13:najprej lepo dobrodošla in čestitke k user posted image ,pa naj pikica lepo raste. Lahko nam še javiš če že veš spol,koliko otrok že imaš,koliko  je že to ,koliko si stara,kje boš rodila,iz kje sai doma.No seveda vse to če želiš,bomo pa vsakega tvojega posta vesele.

Na seznam sem te že dodala aja pa javi še kdaj imaš rd da te vpišem.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.11.2008 10:38:22 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vesa13)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
10.11.2008 10:38:21   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE 
user posted image miška2006                
(št.2, št 1)             14.11      user posted image GO
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           01.12MF,12.12LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                          user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. ? ,št. ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)           19.11

05.04. 
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           25.11MF01.12user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)        
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        11.11.     user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                              Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            04.12        LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)           02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF    LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF    MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                           NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          12.11     user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št.1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.1)
user posted image Tabletka dOr                 (št. ?,št.  ?)           

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MFuser posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)
user posted image PikaV                              (št.3,št.1 )            11.11ACuser posted image               

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,    CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)            05.12.MF  PO
user posted image Patrica                           (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                     (št.  
1,št. 0)                             LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)                           LJ
user posted image olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?) 
user posted image vesa13                           
  (št. ?, št.  ?)   

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image
10.11
kunda
11.11
štorkljica-cht
srečka82
jernejav
janja*
L&L
PikaV -AC

12.11
Copka
Artičoka
nmag

13.11
anchika
ladybird01
RDEČA VRTNICA

14.11
miška2006

Trenutno imamo:

user posted image :9
user posted image :4
user posted image : 75                     

TRENUTNO NAS JE: 88 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
 TUKAJ                             TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
10.11.2008 10:44:47   
BrinaBA
Oj sonček85 - kot običajno sem polna pozitivne enrgije, do rezultatov pa je še več kot 2 tedna,... sicer pa tako ali tako nimam časa o tem razmišljat, ker imam polne roke dela kot taxi mama user posted image

urnebes - sploh ni panike, mene je tudi drugič skrbelo. Dejstvo pa je, da se je vse poštimalo, v porodnišnici sem si lepo odpočila, edino malega sem pogrešala - pa je tiste tri dni zelo hitro minilo... brez skrbi - ta drugi so sončki user posted image

baje so pa tretji še večji sončki user posted image - kaj pravite, tiste, ki jih imate (vsaj) tri?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
10.11.2008 11:09:59   
*nana*
Nmag tudi jaz sem tako kašljala, sploh zvečer in ponoči. Ni mi pomagalo na hektolitre tekočine, niti med, niti smerekovi vršički,.... Potem pa mi je kolegica svetovala dva čarobna zvarkauser posted image in sedaj je bolje.
Prvi: črni repi zvrtaš luknjo in daš v njo dve žlički meda ter pustiš start dve urci, potem spiješ to tekočino. Eno repo lahko uporabiš večkrat.
Druga: pa je čaj iz slezovih korenin. Korenine namočiš v mrzlo vodo, pustiš stati dve uri, potem malo zagreješ in spiješ. Je tak sluzast, ogaben čaj, a pomaga. Slezove korenine sem kupila v lekarni.

Lep pozdrav vsem skupaj,

Nana.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
10.11.2008 11:19:14   
Bojana 29
Tudi mene je strah, kako bo moja punčka sprejela bratca ali sestrico in kako bosta z atijem preživela doma tistih nekaj dni (upam, da bo le nekaj dni - v privi nosečnosti sem bila v bolnici 2 tedna. 1. teden na opazovanju (zastoj rasti otroka), 2. teden pa z mojo pupo - imela je zlatenico). Hčerka je namreč zelo (po mnenju nekaterih preveč) navezana na mene. Najbolj se bojim, da bom morala dolgo ostati v bolnici.
Da pa potolažim tiste, ki bodo prvič postale mamice. Mojo delklico sem rodila 3 tedne prezgodaj (zaradi zastoja rasti - ne vedo zakaj se je to zgodilo). Porod so mi sprožili - kljub zapletom sem ostala v porodni sobi zelo optimistična in nisem niti pomislila, da bi lahko bilo kaj narobe. Končno, po dobrih 10 urah je na svet prijokala najlepša punčka - moja punčka. Ker je bila nedonošenček, so jo odnesli na intenzivno nego, kjer je bila čez noč. Naslednje jutro, so mi jo pripeljali - solze sreče so tekle. Nisem se je morala nagledati, tako lepa je bila. Želela sem jo stisniti k sebi, vendar je sploh nisem upala dvigniti iz posteljice - moja punčka je bila prvi tako majhen dojonček, ki sem ga prijela v roke. Strah me je bilo, da bi ji kaj naredila, jo narobe prijela - zbrala sem ves pogum in jo dvignila iz posteljice in od takrat dalje sva neločljivi. Že prvi dan nama je steklo dojenje, prvih nekaj dni sem jo previjala, kot da bi bila iz najbolj lomljivega stekla. V dveh dneh sem se naučila vseh veščnin novopečene mamice (zahvala gre tudi sestri v bolnici MB, ki se je resnično posvetila vsaki mamici posebej).
Rojstvo otroka je nekaj enkratnega, tega ne pozabiš nikoli. Ne spomnim se bolečin, spomnim pa se prvega joka in prvega pogleda moje punčke.
Lep dan aprilčice.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
10.11.2008 11:33:02   
supermiška
Ojla punce!
sem opazila, da je pogovor nanesel tudi na morfologijo.
Vidim, da se posebej naročate najno, sedaj sem pa malo zmedena ali ni ta UZ krič iz zdrav.zavarovanja?
In če katera ve kakšna je razlika med morfologijo in 3D/4D UZ.

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
10.11.2008 11:40:32   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: supermiška
Vidim, da se posebej naročate najno, sedaj sem pa malo zmedena ali ni ta UZ krič iz zdrav.zavarovanja?
In če katera ve kakšna je razlika med morfologijo in 3D/4D UZ.

supermiška morfologija je UZ pregled, kjer ti G pregleda user posted image in vse njegove notranje organe in ne vem kaj še vse. Ta UZ je krit s strani zdravstvene zavarovalnice. Morfologijo lahko naredi G tudi z navadnim UZ, ki so ponavadi 2D in so črnobeli (če pač nima 3D/4D UZ naprave), D/4D UZ pa so novejši aparati in ti user posted image pokažejo kako izgleda dejansko (3D v prostoru, 4D časovna dimenzija)

(odgovor članu supermiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
10.11.2008 11:41:21   
frutolina
Tudi jaz sem mislila ravno danes vprašat če kateri otrdeva trebuh? Jaz namreč občasno dobim tako kuglo (prav vidi se, če se uležem na hrbet).
Drugače me pa zanima če imate že vse pripravljena imena? user posted image  Midva imava, samo reakcija moje tašče mi ni bila najbolj všeč... ji ne ime za punčko in ne ime za fantka ni všeč user posted image    je rekla da se bodo v šoli norčevali, ampak kar se mene tiče
- otroci itak za vsakega najdejo nekaj ne glede na to kako ime maš - mene bolj skrbi to, da se je tašča na nek način že sedaj norčevala iz imena (pa je odrasla!!). Tak da bom vedno imela občutek ( ko bo otroček že na svetu user posted image ) oziroma bom vedno imela, ko bo poklicala mojega otroka, tisto njeno reakcijo na obrazu ko je prvič čula za ime. Zdaj sem to nekak skup zmutla user posted image , upam da je razumljivo  user posted image

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
10.11.2008 11:58:28   
uka7
hej, da se še jaz malo javim, čez vikend se doma ne spravim k računalniku (ga imam že čez teden v službi dovolj), sem pa zdaj kar nekaj časa prebirala vaša sporočila;)

srečanje aprilčic09 - sem za, najraje v Ljubljani

gibov oz. brc še nič ne čutim, pa že komaj čakam;) prav tako na naslednji pregled (morfologija), ki ga imam 27.11.

trenutno pa čakam tudi na obljubljen sonček, da ga vidim vsaj skozi okno!

lepo se imejte še naprej

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
10.11.2008 12:02:01   
detelja
frutolina tudi jaz imam včasih občutek, da imam nekam trd trebuh...to sem nekje prebrala, da bi to naj bili neki popadki pa nevem kako se jim reče...glede imen...midva sva že izbrala, ampak bova javno povedala šele potem, ko se bo otrok narodil...tudi nama je njegova mama rekla, da naj tolk gledava, da ne bo kakšno "ameriško" ime pa ji je moj rekel, da če si ne bo zapomnila, da ji bo na list napisal pa bo lahko vedno prebrala...to se sploh ne oziraj kaj tašča pravi itak bi bile vse najrajši, da bi izbrali ime kot sta npr. marija ali pa janeza user posted image user posted image user posted image

glede izpuščajev po trebuhu-v šoli za starše nam je gin. rekla, da če nas ful srbi koža po trebuhu pa če čez par dni nimamo strij na tem mestu pa še vedno ful srbi, da naj gremo do osebnih gin. pa jim povemo za to težavo, ker so te srbeščice lahko znaki, da je nekaj narobe z jetri...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
10.11.2008 12:03:13   
anchika
Pozdravljene user posted image
Končno sem vas uspela prebrati. Za martinovo soborto smo praznovali 77 roj. dan babice od mojega moža.. V nedeljo pa smo  šli do Portoroža na sladoled in tortico, kar tako malo na izlet. Naš sine je bil v 9 nebesih ko je videl morje. Potem nismo upali iti domov, saj on bi metal kamenje v vodo cel dan.
Imeli smo se lepo

gibi: sem v 16 t, druga nosečnost in ne čutim še nič
kilogramčki: se mi zdi da sem se zdaj v 1 mesecu zredila kar 2 kg, točno bom videla v četrtek ko imam pregled. Prve 3  mes.. pa se nisem nič .
Nena lena: kako ti gre da se sam tako zrediš. Meni se zdi da se ne nažiram al mi rit in boki kar rasteta, ko samo pogledam hladilnik.

Zaenkrat nisem bila še nič prehlajena, v prvi nosečnosti ko be je bolelo grlo sem pila propolis za otroke. Nekaj kapljic na žlico sladkorja.

argojuhica: žal mi je zate

Neposredna povezava do sporočila: 4173
10.11.2008 12:03:15   
BrinaBA
frutolina - ravno zaradi takšne reakcije pri prevem, sva se pri drugi odločila, da imena prej ne bova omenila. Slej ko prej je to najina odločitev in ostali jo pač morajo sperjet, samo če pred porodom poveš - lahko dobiš tudi čudne komentarje, ko pa poveš ime prvič po porodu, se pa komentarjev vzdržijo user posted image

nmag - se podpišem pod nanin recept proti kašlju s črno repo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4174
10.11.2008 12:15:08   
sobra
Cau souser posted image !

Dans sem kot zombi, nisem mogla zaspat do 5-ih zjutraj, katastrofa resuser posted image user posted image .
Kilogramčki-do zdaj sem se zredila 3 kg, za enkrat sem zadovoljna. Upam da se na zredim več kot 10 kg-no bomo vidl.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?