|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 17:06:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
8.11.2008 17:16:19   
trezika
dobro vprašanje, sam pri meni je fora v tem, da pečem res ful rada, medtem ko pa jem ne tolikouser posted image user posted image  ne vem, nimam nekaj posebej rada tega raznoraznega peciva...rada pa vidim, ko mi kaj dobro uspe in se ostali mastijouser posted image user posted image  ja, malo čudno sam tako pač jeuser posted image  js mam veliko raje kakšno navadno čokoladouser posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4552
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 17:18:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
8.11.2008 17:19:20   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Čakaj pupka, kaj si ti na dieti? Ali nisi noseča?

Vse drži. Zadnji mesec smo mlo preveč dobro jedli user posted image Se preveč zredili, pa še noge so mi začele otekat... Ves dan stoje ali sede... Pa hemoglobini (mislim vsaj) so mi mal padli...

Tak da zdaj mam na tešče tableto železa... čez dan lahko zaužijem 3g soli, v bistvu tudi sladkega ne smem... In do srede mora bit en dan sadni- pol mam pa kontrolo!

Oktobra ko sem bla na pregledu sem bla tak ponosna nase ker sta v enem mescu sam 2 kili šle gor, pa so mi zdaj mal bremze popustile... user posted image

No, saj nesoljeno meso popečeno z zeleno papriko, mal čebule... ni tak slabo... Vse še prenesem- ni panike... Že sicer mam raje manj soljeno! Sam ko pa moram kako pecivo kje sam gledat pa user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

Neposredna povezava do sporočila: 4554
8.11.2008 17:56:20   
trezika
pupika nič se ne sekiraj...vse se da, če se hoče... boš nadoknadla potem, ko boš mela pikeca pri sebiuser posted image user posted image  sicer lahko meni govorit, ki še nimam kakšnih problemov...sam nikol ne veš, glede na to, da sn se tut že lepo zredila, pa še ata ma ful močno sladkorno...sam nazadnje ko mi je meril sladkor je blo še vse v mejah normaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
8.11.2008 20:34:00   
Anonimen
punce mi smo z roj dne. je bilo zabavno, ogromno otrok in so se res zabavali. nič sedaj pa smo seveda utrujeni in gremo spat, vsaj jaz in anej,ati pa je še potegnil do najbljižnje gostilneuser posted image
lep večer, pa čim manj alkoholauser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4556
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 20:58:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4557
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 20:59:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4558
9.11.2008 7:39:29   
Anonimen
Dobro jutro!

mi smo se fino naspaliuser posted image , sedaj pa na zajtrk.
pa še k tašči gremo na kosilo tak, da ne rabim nič delatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4559
9.11.2008 8:02:51   
TinaV*
dobro jutro

najprej user posted image  da se dodobra prebudimo...
deja se pridruzujem...tudi mi smo spali odlicno,pa tudi mi gremo na kosilo k mami user posted image user posted image user posted image ...
pa ostale se spite?

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
9.11.2008 8:28:02   
tatly
OJJJ
TINA VSE NAJ NAJ LARISI ZA 1 MINI ROJ.DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
midvi pa boma danes samiuser posted image user posted image moja sezdaj aja pa je zaspala vceraj malo po 11 ker smo takrat prisli domov sma midva z mojim hodla v kino gledat muhe napadajo luno3d---svetovn dobro

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
9.11.2008 8:32:26   
trezika
čestitke za larisouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
9.11.2008 8:33:15   
trezika
aja, pa dobro jutro vsem skupaj...
sn do zdaj spala, pa tk lepo že sonček sijeuser posted image ...ampak je pasalouser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
9.11.2008 8:50:10   
TinaV*
ko  bo vecja se vam bo zahvalila,zaj pa se zahvaljujem jaz v njenem imenu....
larisa je pa vceraj cel dan spala,pa se celo noc..no jedla je vmes...nevem kaj ji je blo najela se je pa kar spala dalje...
zaj pa jo kakanje mantra,od novalaca,ker mi je po aptamilu full polivala...pa se reva napenja ...saj zaj je ze boljse je ze slo malo nekaj ven user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 8:57:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4565
9.11.2008 9:02:04   
TinaV*
jaz tudi ze komaj cakam da gremo malo ven,tak dolgo ze nismo bli da niti nevem kdaj je blo nazadnje...soncek cudovito sije,samo cakam atija pa lariso da se naspita pa gremo...
bom lepo vzela vozek s sabo pa bomo sli malo okoli ...se prej pa seveda na kosilo...mi prav pase da ne rabim kuhat danes...lepo se je mama spomnila spet...
sicer bo potem vse narobe,ker se se ni navadla na vec ljudi ampak bomo preziveli user posted image user posted image user posted image user posted image
slej ko prej se bo pa mogla tak da gremo pa kaj bo bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4566
9.11.2008 9:14:34   
TinaV*
malo soncek posije pa vec ni nobene nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image
saj prav mene ze tudi ven vlece ....nic grem se malo ziv zav gledat te pa bo tak cajt za jesti pocasi...al pa ne nevem ker je komaj trdno zaspala pred par minutkami...
je bla kera v sotoru vceraj? baje so bli sami deca,je reko moj ker je bil v nocni pa je hodo tam okoli...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
9.11.2008 9:32:53   
petra *k
dobro jutro!

vse naj naj larisi za 1 mesec!
tak jaz pa sem celo noč počasi mela popadke, nič skoro nesem spala, ob 23h me je prvi zbudil. pa nazaj zaspim, pa me opet zbudi, do tričetrt na 4 vjutro. zaj pa je mir, niti tia ne brca, sem jo mogla prej stresti, da se je obrnila pa malo zmiglala. kaj je to normalno? aja, pa včeraj me je prvič spikalo parkrat v križu. do zaj me je cel zadnji del samo bolel, včeraj pa me je tak čudno pikalo na cajte??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 10:36:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
9.11.2008 10:56:17   
tatly
po moje bo danes ali jutri tia zunajuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4570
9.11.2008 11:01:25   
petra *k
mogoče pa res...user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 11:11:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
9.11.2008 12:24:35   
ada2
dan!

jaz tudi danes ne rabim kuhat, sem pa pomožni kuhinjski delavecuser posted image   kuha namreč mama za vse, jaz sem ji samo pomagala korenček zrezat, pa brstični ohrovt pripravit, pa solato spucatuser posted image

smo pa bili dopoldan na sprehodu čez park, pa mi je tak pritisk padel, da sem komaj do doma prišlauser posted image dobro, da je bila Nuša poleg, ker sploh nisem mogla normalno mislit, kar vrtelo se mi je... pa je potem ona Adama (in mene) do doma varno spravila..... ja, sem glih mislila, kak bi bilo Adamu dolgčas, če ne bi imel velike sestre... sploh zdaj, ko se že celo uro z avti lepo igratauser posted image

Larisa čestitke za 1 mesec!user posted image

petra ti pa marš v porodnišnico user posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 9.11.2008 12:32:12 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 4573
9.11.2008 15:47:18   
TinaV*
navijajmo za tio in petro

GO GO GO GO petra...gremoooooooo v porodnisnico kaj se cakas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa tak uzivali na kosilu danes da ze dolgo ne...smo sli se potem na sprehod,je kar babica pelala lariso...haha ni sans da bi jo kateri od naju...kar ni naju htela polek spustit...saj dobro naj le,naj se spet vadi ker je ze malo pozabla kak je to user posted image user posted image user posted image user posted image
zaj pa smo doma,utrujeni in siti user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
9.11.2008 17:50:42   
Anonimen
mi smo pa danes po kosilu, kar lepo šli domov spat. in smo se fajn spočili, anej je spal celo do pol 5. no sedaj pa je moj igrice igral, jaz sem pa posteljo preslekla in cote dala prat, zaj pa mam malo mira da vas preberem

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?