Anonimen
|
Oooo, vidim, da ste zgodnje. Lepo nedeljo vam želim in čim več sončka! Pri nas je noro lepo vreme. no*- laboratorij imaš šele pri 4,5m? Jst se spomnim, da sem ga imela prvič in drugič takoj po prvem pregledu. Sicer ne vem kako bo zdej, ko sem menjala G. Sicer sem bila s prejšnjim G ful zadovoljna, saj me je na vsakem pregledu pregledal tudi na ultrazvoku, ves čas je spremljal rast , zadnji mesec, ko pa sem hodila vsak teden na CTG, ju je pa tut spremljal prek UZ, zarad plodovnice... Sem ga pa zamenjala zaradi selitve v drug kraj, pa upa, da ne bom zdej razočarana. Sicer presenečena sem bila že, ko sem se zadnjič naročila na prvi pregled, pa mi je sestra rekla, da si moram materinsko kupit sama v knjigarni!!!??? No, bomo vidl kaj bo na pregledu. Sm pa sicer tip cloveka, ki lahko na hitro zamenja take stvari, če se mi ne zdi vse ok. anonimna - oooo, čestitam, še ena, ki se bo ,,matrala,, s tremi vražički. Moram priznat, da je mene kar mal strah, saj sem imela med prvim dvema 7 let razlike, sedaj med drugim in tretjim pa je bo le 2 leti. Mam pa jaz dva fantiča, tko da zdej potiho računam na pupo . Če bo fantič, pa ne bo problema s coticam!!! ana-kar se toxe tiče, po mojem ti G ne bo rekla, da se odpovej muci, sam svetovala ti bo, da naj čisti za njo nekdo drug. Vsaj moji kolegici je tko rekla. Aha, pa še neki drugih podatkov: stara sem 30 let, v službi še nihče ne ve, doma sam jst pa moj , hlače še vse brez panike oblečem, še ni (upam, da tut ne bo, je blo 2x dovolj), joškice so pa zakon!!!
|