|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
9.11.2008 0:13:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...mene je danes primlo dopoldan, da bi se šla po dežju sprehajat.....tak sama user posted image ...... 

In? Nisi šla?user posted image

kam pa  bi naj malega dala...po dežju nosilauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.11.2008 0:16:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mislim, da bom kar nehala s tem "kvazi dojenjem" in se raje na dieto spravila. user posted image

boma skup štartale, pa se malo bodrile....s čokolado v rokiuser posted image ...

...ne resno mislim.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.11.2008 0:16:58   
gold fish

Evo, še vas vprašam:

Če ima katera odveč veljavni DMov bon za fotoknjigo, se priporočam. V zameno drugi boni user posted image

Res nobena nima viška? user posted image  Se niste včlanile al vse pridno foto knjige delate?

če  jaz ne bom rabila ti dam..... ga še imam samo še nisem prišla do DMuser posted image , pa sploh ne vem kak zgledauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.11.2008 0:17:33   
arabela*
evo,sem se nažrla.Zdaj pa si še nasipam smokije.Mam navado da jem polovico slanih sirovih medvedkov in čokoladne smokije naenkratuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.11.2008 0:20:09   
Pandica

...mene je danes primlo dopoldan, da bi se šla po dežju sprehajat.....tak sama user posted image ...... 

In? Nisi šla?user posted image

kam pa  bi naj malega dala...po dežju nosilauser posted image

V sling user posted image
Jaz sem mojo kr nekaj prenosla v slingu, kasneje sma začeli uporabljat mei tai in je super user posted image user posted image user posted image ni mi žal niti za sling niti za mt, da sem ju nabavla user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.11.2008 0:21:14   
arabela*
jaz bi tud ta sling imela,pa ne vem kerega naj naročim,ko pa je dost tega.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.11.2008 0:22:20   
Pandica

evo,sem se nažrla.Zdaj pa si še nasipam smokije.Mam navado da jem polovico slanih sirovih medvedkov in čokoladne smokije naenkratuser posted image

Kako pa to gre skupaj? user posted image In o kakih slanih sirovih medvedkih ti to? user posted image
Čokoladni smoki pa imam tut jaz doma, sem si ga ravno včeraj kupla, ko sem bila tut v Šparu samo še ga nisem probala. A je dober?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.11.2008 0:22:31   
gold fish

Bubi koliko pa spiš?

Saj ne upam povedat user posted image  

To je........ 11 ur user posted image user posted image user posted image   

....jaz si pa še samo pojem....sve moje godine ...dala bi za jednu noč....user posted image ...

...pa ne rabi bit 11, bom že z 8 zadovoljna..... (zdaj smo nekje na 4)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.11.2008 0:22:51   
Pandica

jaz bi tud ta sling imela,pa ne vem kerega naj naročim,ko pa je dost tega.user posted image

A ti lahko jaz predlagam?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.11.2008 0:25:26   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kako pa to gre skupaj? user posted image In o kakih slanih sirovih medvedkih ti to? user posted image
Čokoladni smoki pa imam tut jaz doma, sem si ga ravno včeraj kupla, ko sem bila tut v Šparu samo še ga nisem probala. A je dober?

pom-bar,sirovi medvedki in čokoladni smokiji v isti skodelici,pa zmešam in jemuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.11.2008 0:26:10   
arabela*

A ti lahko jaz predlagam?

na dan z besedouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.11.2008 0:27:47   
Pandica
Saraya   jaz imam točno tak sling, isti "model" in barvo kot je ta na sliki in je super user posted image   Mi je bila ta barva najbolj všeč zato sem to vzela. Nisem pa jaz to na sliki, da ne bo katera mislila, ki me ne pozna. Niti moj otrok user posted image je pač slikica iz spletne strani, kjer se to prodaja oz. naroča.

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.11.2008 0:27:55   
gold fish
...mogoče bom ob naslednjem dežju vzela user posted image  z mano.... Smo danes nabavili kengurujčka......

kaj pa je to mei teiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.11.2008 0:27:58   
arabela*
grem na masažo,se vrnemuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.11.2008 0:31:57   
Pandica
Ti pa lahko pošljem na ZS link kje to naročiš, ker tu se mi zdi, da ne smem, da nebo kao reklama, ne? user posted image Ker prodaja to ena "naša" oktoberka user posted image

Pa mei tai sem tut pol nabavla in je full super. Veš koliko sem Zalo prenosla v njem, po 5 minutah mi itak ponavadi že zaspi not. Pa na morju, ko sta ji šla 2 zobka naenkrat ven. Pa drugače tut.

Ojoj, joka, pridem nazaj, če nebo predolgo trajalo user posted image da jo uspavam nazaj user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.11.2008 0:38:03   
Pandica
Evo me, sem že nazaj user posted image je zdaj palil čajek user posted image malo ga je spila in dalje spi, nisem rabla dat še zize user posted image
Je pa tak tak raztegnjena čez celo mojo posteljo, da jaz tak ne vem kaj se naj sploh vležem, ko bom šla spat user posted image   študiram, če bi šla v Zalin kinderpet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.11.2008 0:39:00   
Pandica

grem na masažo,se vrnemuser posted image

Ja, na masažo ja user posted image user posted image user posted image rajši povej po pravici, da si šla user posted image in ti je pol oproščeno user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
9.11.2008 0:42:34   
Pandica

kaj pa je to mei teiuser posted image

Kdaj in zakaj mei tai? – od starosti 5–6 mesecev naprej
– uporaba spredaj, zadaj ali na boku
– omogoča diskretno dojenje v javnosti
– zelo udobna nosilka
– moderen videz

Mei tai je tradicionalna azijska nosilka, prilagojena današnjim modernim staršem in otrokom. S svojo lepo obliko je lep in koristen modni dodatek.

Mei tai je zelo udoben za nošnjo, tako za nosilca kot za otroka. Je kombinacija kompaktne nosilke in traku za nošnjo. Teža se širi vertikalno na celotno telo, kar precej zmanjša občutek teže otroka. Čeprav je na prvi pogled videti kot kenguru, nima z njim, razen videza, nič skupnega. Mei tai je ergonomsko in anatomsko prilagojen otrokom, nogice v njem ne visijo, ampak so v položaju žabice (položaj za široko povijanje), kar omogoča nemoten in pravilen razvoj otrokovih kolkov. Če otrok med nošnjo zaspi, ga lahko pred vetrom, soncem ali samo radovednimi pogledi neznancev zaščitite tako, da odvihnete podaljšek.

Kdaj v mei tai?

Čeprav nekateri priporočajo uporabo mei taia že pri novorojenčkih, je bolje, da ga začnete uporabljati šele, ko ima otrok dober nadzor nad mišicami vratu in hrbta. Ali otrok nadzoruje te mišice, preverite tako, da ga položite na trebuh, in če se dvigne na roke ter tako ostane nekaj časa, potem je dovolj močan za mei tai. Večina otrok to osvoji nekje med 5 in 6 mesecem starosti. Mei tai je uporaben do približno 4. leta. Mei tai se lahko uporablja spredaj, zadaj ali na boku.

Neposredna povezava do sporočila: 1568
9.11.2008 0:43:42   
arabela*

študiram, če bi šla v Zalin kinderpet user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.11.2008 0:44:44   
arabela*

Ja, na masažo ja user posted image user posted image user posted image rajši povej po pravici, da si šla user posted image in ti je pol oproščeno user posted image

ne,pandica.Na masažo user posted image .Pa sem že tu,ker je moj zaspaluser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.11.2008 0:44:58   
Pandica
Zgleda pa takole:

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.11.2008 0:46:19   
Pandica
Gold fish   a sem se dovolj potrudla in ti lepo vse razložla? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.11.2008 0:46:48   
Pandica
Oooo, Saraya  ti pa si že nazaj user posted image super user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.11.2008 0:47:30   
arabela*
meni je ono prvo boljše,bolj dobro je videt.Sem na eni spletni že videla to,ko prodajajo in rentajo tudi.
Pandica,pošlji mi na zs,kje se naroči,prosim.Ni treba zdaj,pač ko boš lahkouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
9.11.2008 0:51:29   
Pandica
Jaz imam oboje, sling in mei tai user posted image
Sling je za user posted image super, dokler še ne držijo samostojno glavice, hitro ga gor narihtaš, mei tai pa je pol, ko so malo večji tut špica. Pa tut ni zakomplicirano gor dat, jaz sem hitro pogruntala z malo prakse sem že skoraj pravi profi zdaj. Sem nekaj časa skozi imela sabo spodaj v vozičku ali sling ali mt, ker, če je jokala jo dam v eno od nosilk in že je bil mir. Pa celo Ikejo pa prehodle z mei taijem, pa skoraj pol Zadra, hrbtenica nič ne trpi, mala pa noter full uživa user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......