Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 20:16:54
|
|
|
|
petra1978
|
A pa je Galu tud rumen ven tekl? Upam da se to zrihta v parih dneh, če ne pa skočmo do P. Ja. tudi Galu je rumeno ven teklo, pa včasih je imel prav zalepljene očke od tega. Pa jaz sem mu to kar 2-3x na dan delala. da se čim prej uredi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 20:18:05
|
|
|
|
petra1978
|
jest tud nevem zakaj se gre
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 21:09:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tudi meni se zdi enako kot tebi Gold fish. Si pa pridna, da tako vse rihtaš. Koliko že kaj tehtate? ..po moje malo čez 5kg...točno javim 17, ko imamo posvetovalnico.. ..... če mi znese ni problema, ko pa je mali tečen, pa veliki še bolj , pol pa mi je 24 ur premalo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 21:11:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Moj mali ima pa vneto učko. Kaj narest v takem primeru? Sestra od mojga je rekla da naj sam z fiziološko spiram, njeni tamali se je baje to vlekl do 8mesca. Ima kakšna že kej izkušenj z vnetim učkom? naš je imel že prav gnojno....smo dobila tobrex mazilo..... Če pa še ni pa spiranje s fiziološko, pa tud s kamilicami...čisto blagimi..... samo dokler ni gnojno, ker pol kamilice ne pridejo več v poštev....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 21:39:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Tudi meni se zdi enako kot tebi Gold fish. Si pa pridna, da tako vse rihtaš. Koliko že kaj tehtate? ..po moje malo čez 5kg...točno javim 17, ko imamo posvetovalnico.. Za koga je veljalo to vprašanje?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 21:47:23
|
|
|
|
leda
|
petrax, glede vnetga učka sem že pisala kak mesec nazaj: ti povem dvakrat iz prve roke (ta prva je mela s tem težave eno leto, ta drugi sem ga že dvakrat k sebi spravla brez pediatra) ; mleko dejansko pomaga. v njem je antibiotik. ampak vic je v tem, da tri dni (če ni prej bolje) po vsakem dojenju mal mleka nakapljaš. če po treh dne ni izboljšave, bo pa treba po antibiotik na recept (tobrex).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 21:49:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 ja štiri imam 3 punčke pa 1 fantka miha 5 let 25 kg katja 2,5 let 20 kg maja 9 mes. 17 kg tia 2 mes 5 kg ej, dojenček, kaj ti nas malo na elastiko? Že to, da je med majo in tio 7 mesecev razlike (pa tia ni bila nedonošenček) ne gre v račun. Ampak to, da ima maja pri 9 mesecih 17 kg Al si se zatipkala al pa Aja, moj skoraj triletnik jih ima 15.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 21:55:56
|
|
|
|
leda
|
no, moja triletnica, ki je pri tavelkih in je po petih dneh aft ratala suha (kar pomeni, da ma torej malce zalogza take primere ) ma dobrih 15 kil. torej 20 kil pri dojenčkovi 2,5letnici??!!! ma to je ko igrca; koliko napak najdete v postu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 21:58:55
|
|
|
|
leda
|
sam moram rečt, da je pa ta igrca mal preizi...sploh tale ovulacijo v osmem mescu nosečnosti; najbolj da kar pušenjaka prosmo, da stre ta oreh
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 22:16:53
|
|
|
|
arabela*
|
kukuc . Je še katera tu za čvek??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 22:47:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kukuc . Je še katera tu za čvek?? O čem bi ti klepetala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 22:59:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft O čem bi ti klepetala? kaj pa vem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:01:58
|
|
|
|
arabela*
|
Ej,si poštimala Lari temenca?? Naša Marisa jih je tako imela,da kaj takega še nisem vidla.Pa sem ji dva dni zapored namazala glavo z mandljevim oljem,pol pa vzela mojo okroglo krtačo in čist narahlo česala z njo.Vsa temenca so šla.Edino po tistem mehkem delu sem pustila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:18:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ej,si poštimala Lari temenca?? Celo štalo sem naredila.... sem ji namazala z oljem, nisem pa imela pravega glavnika.... s tistim, ki ima na koncu bunkice, nisem naredila nič... pol se je pa tisto olje lepo gor zaleplo in je imela ku eno grampo gor.... Včeraj sem ji potem namočila in z enim mojim glavnikom, tistim, ki ima špico za tupiranje, spraskala dol.... glih tam na sredini glave, kjer je funtanela, je imela največ... Danes sem se matrala še pri strani.... še malo, pa bo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:21:03
|
|
|
|
arabela*
|
probaj s kako tvojo krtačo,pa ji čist narahlo ven sčesi.Res gre tak faj vse stran.Je pa res,da moraš olje vsaj dve uri pustit pred tem na glavi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:21:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Kolko pa kaj vaši kravice pasejo? jaz bubike ne obračam pogosto. Se ne spomnim Pa itak se mi zdi, da ji ni preveč všeč.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:21:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saraya.... si rekla, da boš dala kako Marisino slikco gor.... Dej no... :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:21:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Lana luna ja sej to sem tud jaz slišala, sam je pa sestra od mojga rekla da ne smem. Zdej pa koga poslušat! lahko...je naravni antibiotik....... Jaz sem mojmu tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:21:54
|
|
|
|
arabela*
|
ooo,kahlo,nas špijuniraš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:23:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kolko pa kaj vaši kravice pasejo? Lara je dost na trebšku...v bistvu je najrajš na trebšku..in glavco že kr dobro dviga...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:23:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petrax Taja nimam nobenih problemov, razen tega da sem že menstro dobila, pa čeprov polno dojim. Danes je že 7dan, pa je še kr prisotna, upam da bo kmalu odpeketala :) Jaz sem jo tud ravno danes fasala.Že drugič odkar sem rodila.Brezveze moja se je pa ravno danes drugič poslovila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:24:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
mleko dejansko pomaga. v njem je antibiotik. Mleko pomaga tudi pri vneti ritki.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:25:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saraya.... si rekla, da boš dala kako Marisino slikco gor.... Dej no... :) bom si drug tedn čas vzela,pa to poštumala.Obljubim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:26:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mislim,da nas veliko tako misli,nevem no."Kaj pa če je vse res"?? čudeži se dogajajo ja, ......samo ne 4 kilski
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 23:26:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kolko pa kaj vaši kravice pasejo? ne preveč.Včasih jo dam,pa kaj ekstra ni navdušena.Je bolj rada na hrbtu,pa roke v zrak
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?