Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:02:19
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Boš mogla svojmu kmal odpustit karkoli si mu že zamerla, pa v akcijo. Boš takoj pokurla nekaj kalorij.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:02:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sem bla glih pr Matevžu... ma tud arije v postelc... zgleda, da bi rad šu martinovat . Je ležu po širini in vse igračke z glasbenega vrtilkaka dol potegnu . on že ve kaj se mami po glavi mota
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:03:07
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa ne vem, če si še ene Cockte ne bom privoščila , ker coca-cole žal nimam
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:03:13
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je ob 21h pozizal in zaspal , zdle se je pa spet zbudil, sicer spet samo pozizak in spi naprej, se je pa zbudil z groznim jokom, kar mu ni v navadi... Grem zdej pod tuš...mi je tako slabo že cel dan, pa sploh ne vem od česa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:03:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Sej bo... boš nehala dojit, pa v akcijo... jest bi že mogla it.... sam kva, ko mam sladko tko rada . Ja sladkarije so moje ubijalke Vsak dan si rečem, danes pa bom......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:04:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je ob 21h pozizal in zaspal , zdle se je pa spet zbudil, sicer spet samo pozizak in spi naprej, se je pa zbudil z groznim jokom, kar mu ni v navadi... Grem zdej pod tuš...mi je tako slabo že cel dan, pa sploh ne vem od česa... Za oba vaju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:04:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally No dokler se je men uspelo konektat nazaj je trajalo, zdej pa vidim da smo imele vohuna/ko . Ja , kje si pa bila, ko smo mogle branit trdnjavo????? sam dobr si ji pokazala . Sem se z mojim pogovarjala ker je iz službe prišel. Pa Emilija se skos premetava ker ne more normalno dihat .
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:04:45
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Boš mogla svojmu kmal odpustit karkoli si mu že zamerla, pa v akcijo. Boš takoj pokurla nekaj kalorij. 3 X / dan pa bo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:04:56
|
|
|
|
Anitka
|
Daj Estrella bejž kurit kalorije
< Sporočilo je popravil Anitka -- 8.11.2008 23:05:30 >
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:05:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Boš mogla svojmu kmal odpustit karkoli si mu že zamerla, pa v akcijo. Boš takoj pokurla nekaj kalorij. Ni šans, sem raj debela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:06:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Sej bo... boš nehala dojit, pa v akcijo... jest bi že mogla it.... sam kva, ko mam sladko tko rada . Ja sladkarije so moje ubijalke Vsak dan si rečem, danes pa bom...... Zanimivo jaz pa sladkarij zelo malo jem skoraj nič, pa moji KG kar lepo stojijo.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:06:35
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Sej bo... boš nehala dojit, pa v akcijo... jest bi že mogla it.... sam kva, ko mam sladko tko rada . Ja sladkarije so moje ubijalke Vsak dan si rečem, danes pa bom...... Ti maš vsaj vzrok --> dojenje... jest pa ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:06:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Boš mogla svojmu kmal odpustit karkoli si mu že zamerla, pa v akcijo. Boš takoj pokurla nekaj kalorij. 3 X / dan pa bo... Hmmm, glede na to, da maš ti švedno težave s kg, očitno 3x na dan ne pomaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: Da te ne bom zdej 5 let cakala Ker si rekla da prides 25 kg lazja.... Bejz v akcijo....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:07:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Sej bo... boš nehala dojit, pa v akcijo... jest bi že mogla it.... sam kva, ko mam sladko tko rada . Ja sladkarije so moje ubijalke Vsak dan si rečem, danes pa bom...... Isto je bilo pri meni, pa sem si rekla da tako pa ne gre več naprej. Sem znižala vnos sladkarij iz ene 7x na 2x na dan, pa gre, čist odpovedat se jim ne morem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:08:15
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Boš mogla svojmu kmal odpustit karkoli si mu že zamerla, pa v akcijo. Boš takoj pokurla nekaj kalorij. 3 X / dan pa bo... Hmmm, glede na to, da maš ti švedno težave s kg, očitno 3x na dan ne pomaga Nisem še začela prakticirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:08:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Sej bo... boš nehala dojit, pa v akcijo... jest bi že mogla it.... sam kva, ko mam sladko tko rada . Ja sladkarije so moje ubijalke Vsak dan si rečem, danes pa bom...... Ti maš vsaj vzrok --> dojenje... jest pa ... To dojenje me je pripeljelo v ta zaćaran krog Enako je bilo pri Andražu, sem se po porodu zredila v letu dni iz 57kg na 80kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:08:44
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz se pa nažiram, pa tudi dojim, kile pa so šle krepko pod mejo
< Sporočilo je popravil Anitka -- 8.11.2008 23:09:40 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:10:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sem bla glih pr Matevžu... ma tud arije v postelc... zgleda, da bi rad šu martinovat . Je ležu po širini in vse igračke z glasbenega vrtilkaka dol potegnu . men ga je na tak način čist sklumpal, se sploh več ne vrti, sam še muska špila. hvala vsem za , upam res da ni nič hujšega. no o kilcah se ne bom menla, ker nekam lezejo, pa ne dol, ampak gor.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:10:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Sej bo... boš nehala dojit, pa v akcijo... jest bi že mogla it.... sam kva, ko mam sladko tko rada . Ja sladkarije so moje ubijalke Vsak dan si rečem, danes pa bom...... Isto je bilo pri meni, pa sem si rekla da tako pa ne gre več naprej. Sem znižala vnos sladkarij iz ene 7x na 2x na dan, pa gre, čist odpovedat se jim ne morem. Jaz sem probavala manj žri, pa mi ne gre Očitno bom mogla udarit drastično dieto, da bo kaj, ker samo to je pri meni palilo v preteklosti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:11:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz se pa nažiram, pa tudi dojim, kile pa so šle krepko pod mejo sreča v nesreči, ker lahko ješ, ampak če ti ni kul da si presuha, pol je pa šit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:11:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz se pa nažiram, pa tudi dojim, kile pa so šle krepko pod mejo Pa kako ti to rata?????Men gredo s svetlobno hitrostjo gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:11:42
|
|
|
|
Anitka
|
Ej že spet ste brez 2008, že popravljam
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:11:43
|
|
|
|
tally
|
Punce jaz grem spat ker bo pri nas ponoči zgleda pestro. Lahko noč vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:12:10
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz se pa nažiram, pa tudi dojim, kile pa so šle krepko pod mejo Joj Anitka.... jest s premal kg nisem mela nikol problemov... ti jih dam ene 10 --> pošlem brez stroškov
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?