Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:53:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Sven Sem poznala pred davnimi leti enga sveda al norvezana kdo bi vedel....to je bilo se ko sem bila mlada Evo se bašem z Schnitten Block napolitankami, dragi me pa čudno gleda z druge strani kavča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:53:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Sven Sem poznala pred davnimi leti enga sveda al norvezana kdo bi vedel....to je bilo se ko sem bila mlada No a zdej pa ti bluziš o mladosti Saj si še mlada!!! VALENTINA: jaz sem bila vedno bolj pristaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:53:54
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Punce jest vas ne uspem prebrat, sem kr nekaj strani preskočila. A boste šle v boj s februarkami, zdej ko so obveščene? Res ste hude bejbe. Jest se vsakič ko vas berem nasmejem, zakon ste, res. Pa zakaj veckrat ne prides pa se nam pridruzis... Sej se bom potrudla, sam vas je fuuuuulll težko sledit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:54:05
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:54:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Jaz sem danes tut mal pojedla od hipp-a kašica za lahko noč , Emilija me je pa čudno gledala .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Sven Sem poznala pred davnimi leti enga sveda al norvezana kdo bi vedel....to je bilo se ko sem bila mlada No a zdej pa ti bluziš o mladosti Saj si še mlada!!! VALENTINA: jaz sem bila vedno bolj pristaš Bjak... ni jo cez dobro staro coca colo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:55:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Sven Sem poznala pred davnimi leti enga sveda al norvezana kdo bi vedel....to je bilo se ko sem bila mlada Evo se bašem z Schnitten Block napolitankami, dragi me pa čudno gleda z druge strani kavča Pa daj mu malo no, ne bodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:55:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Tiste pikice bi šla pa lahko pokazat k P. A ima mogoče še kakšne druge bolezenske znake? Temperatura OK? nisem še nič merila, bom zjutraj, ker zdej me pa malo skrbi, ker prej tega ni nikoli imel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:56:35
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Sven Sem poznala pred davnimi leti enga sveda al norvezana kdo bi vedel....to je bilo se ko sem bila mlada No a zdej pa ti bluziš o mladosti Saj si še mlada!!! VALENTINA: jaz sem bila vedno bolj pristaš O... rdeč vinček + kokta... mmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:56:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Sven Sem poznala pred davnimi leti enga sveda al norvezana kdo bi vedel....to je bilo se ko sem bila mlada No a zdej pa ti bluziš o mladosti Saj si še mlada!!! VALENTINA: jaz sem bila vedno bolj pristaš Bjak... ni jo cez dobro staro coca colo... Kalorične bombe sta coca al pa tequila Ma že dolgo časa nisem pila alkohola.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:57:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Jaz sem danes tut mal pojedla od hipp-a kašica za lahko noč , Emilija me je pa čudno gledala . A veš, da sem imela en paket v roki, katerega imam namen vreči proč, ker gre z rokom proti koncu, ker nisem gledala na datum, ko sem kašico kupila (za z vodo zmešati) in je itak Galu ne bom dala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:57:30
|
|
|
|
tally
|
No dokler se je men uspelo konektat nazaj je trajalo, zdej pa vidim da smo imele vohuna/ko .
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:57:44
|
|
|
|
jana81
|
Nejc je ob 21h pozizal in zaspal , zdle se je pa spet zbudil, sicer spet samo pozizak in spi naprej, se je pa zbudil z groznim jokom, kar mu ni v navadi... Grem zdej pod tuš...mi je tako slabo že cel dan, pa sploh ne vem od česa...
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:58:04
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Tiste pikice bi šla pa lahko pokazat k P. A ima mogoče še kakšne druge bolezenske znake? Temperatura OK? nisem še nič merila, bom zjutraj, ker zdej me pa malo skrbi, ker prej tega ni nikoli imel. Upam da bo vse OK.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:58:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Jaz sem danes tut mal pojedla od hipp-a kašica za lahko noč , Emilija me je pa čudno gledala . Evo še eno zažiralko Pol pa pravjo, da otroc nočejo jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:58:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bi še nekaj jedla pa sem brez ideje Poglej če je še kaka kašica od Gala Sem te hotla vprašat kako da sta se odločila za Gal in ne Sven??? Če bi bilo po moje bi bil Sven, ker pa mojemu to ime nikakor ni sedlo sva se odločila za Gala. Kašice še so Sven Sem poznala pred davnimi leti enga sveda al norvezana kdo bi vedel....to je bilo se ko sem bila mlada Evo se bašem z Schnitten Block napolitankami, dragi me pa čudno gleda z druge strani kavča Pa daj mu malo no, ne bodi Če pa noče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:58:37
|
|
|
|
valentina2006
|
Sem bla glih pr Matevžu... ma tud arije v postelc... zgleda, da bi rad šu martinovat . Je ležu po širini in vse igračke z glasbenega vrtilkaka dol potegnu .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:59:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:59:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je ob 21h pozizal in zaspal , zdle se je pa spet zbudil, sicer spet samo pozizak in spi naprej, se je pa zbudil z groznim jokom, kar mu ni v navadi... Grem zdej pod tuš...mi je tako slabo že cel dan, pa sploh ne vem od česa... Upam, da ni kaj hujšega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:00:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally No dokler se je men uspelo konektat nazaj je trajalo, zdej pa vidim da smo imele vohuna/ko . Ja , kje si pa bila, ko smo mogle branit trdnjavo?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:01:11
|
|
|
|
Anitka
|
Kaj a ste vse pobegnile?
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:01:42
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat?? Ne še ... Sej bo... Men je pa ratal tiste 3 dodatne kile ki sem jih pridobila od poroda dalje s prenažiranjem, dol dat, tko da sem spet na začetku, to je na +10. Počas bo šlo že dol, sam bo treba začet še mal migat, pol pa bo. Mam shujševalno ne požri vsega kar vidiš. Ja... pravjo, da za mizo skujšaš... Jest mam že od prej preveč zaloge... bom mogla ornh plunt v roke . Po porodu sem imela +8kg, sedaj pa +20kg Sej bo... boš nehala dojit, pa v akcijo... jest bi že mogla it.... sam kva, ko mam sladko tko rada .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 23:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Bjak... ni jo cez dobro staro coca colo... Kalorične bombe sta coca al pa tequila Ma že dolgo časa nisem pila alkohola. Jaz tud ne 8 februaraja bo ze 13 let.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:01:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je ob 21h pozizal in zaspal , zdle se je pa spet zbudil, sicer spet samo pozizak in spi naprej, se je pa zbudil z groznim jokom, kar mu ni v navadi... Grem zdej pod tuš...mi je tako slabo že cel dan, pa sploh ne vem od česa...
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 23:02:16
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj a ste vse pobegnile? Ah, kje pa... vohunjo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?