Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:28:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici O jak, fuj... jaz pa tega sploh ne maram... se probam komej... Me tok spominja na hrano za bolnike po sondi..in me vse mine ko se jih spomnim... Jaz pa moram priznat, da še v življenju nisem kupila kašice v steklenički in nimam pojma kako zgleda oz. kakšen vonj in okus ima. Ni iz stekleničke, ampak iz plastične posodice kot skute. Imam jih pa za vsak slučaj, če kam gremo.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 8.11.2008 22:28:29
|
|
|
|
nizy
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kakšna je ugotovitev za februarke???Mislim, da se raje naravnajmo na januarske sončke, njih bo lažje pihnit Pol se pa lahko o februarkah pogovarjamo. V povprečju jih me naklofamo več kot one. [/quote] [/quote]
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:29:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo Reci špelini naj ti posodi valjar. Kaj pa je spet naredil? Mi smo našo pustili, da si sama uspavanko poje. Jo vedno tišje poje. enkrat mora omagat Kaj je naredil? Cel dan se je vtikal in bosiral, kdaj naj dam mali za jest, kdaj naj gre spat in je naredil cel šmoren. Ja, pa to je ja lepo... kaj se hodujes, je vsaj pokazal zanimanje in skrb... Kaj ce bi cel dan v gostilni visel... Nic bit huda... sej je priden. Zamenjana ključavnica
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 8.11.2008 22:29:27
|
|
|
|
nizy
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:31:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici Bogi Gal, kaka mama pa si , da mu odžiraš hrano A boš raje tole?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici O jak, fuj... jaz pa tega sploh ne maram... se probam komej... Me tok spominja na hrano za bolnike po sondi..in me vse mine ko se jih spomnim... Jaz pa moram priznat, da še v življenju nisem kupila kašice v steklenički in nimam pojma kako zgleda oz. kakšen vonj in okus ima. Saj ni treba da je kupljena. Jaz nobene hrabe v tekoci ali pasirani obliki ne morem... Jaz vso hrano probam prej predno jo spasiram...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:32:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici O jak, fuj... jaz pa tega sploh ne maram... se probam komej... Me tok spominja na hrano za bolnike po sondi..in me vse mine ko se jih spomnim... Jaz pa moram priznat, da še v življenju nisem kupila kašice v steklenički in nimam pojma kako zgleda oz. kakšen vonj in okus ima. Saj ni treba da je kupljena. Jaz nobene hrabe v tekoci ali pasirani obliki ne morem... Jaz vso hrano probam prej predno jo spasiram... A tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:32:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici Bogi Gal, kaka mama pa si , da mu odžiraš hrano A boš raje tole? Ne hvala, ne bi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:33:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici Bogi Gal, kaka mama pa si , da mu odžiraš hrano A boš raje tole? Ne hvala, ne bi Sem mislila namesto valjarja ali ponve
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 8.11.2008 22:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy quote]IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kakšna je ugotovitev za februarke???Mislim, da se raje naravnajmo na januarske sončke, njih bo lažje pihnit Pol se pa lahko o februarkah pogovarjamo. V povprečju jih me naklofamo več kot one. O.k. sej sem blond... ampak ce se se tok trudim tegale ne zastopim niti imam pojma kdo je uporabnica in kaj je hotla povedat? A MI KDO RAZLOZI???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:34:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici O jak, fuj... jaz pa tega sploh ne maram... se probam komej... Me tok spominja na hrano za bolnike po sondi..in me vse mine ko se jih spomnim... Jaz pa moram priznat, da še v življenju nisem kupila kašice v steklenički in nimam pojma kako zgleda oz. kakšen vonj in okus ima. Saj ni treba da je kupljena. Jaz nobene hrabe v tekoci ali pasirani obliki ne morem... Jaz vso hrano probam prej predno jo spasiram... A pol ne veš kako packarijo je Omar Jaz vse preližem in naredim po meri svojega okusa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:34:47
|
|
|
|
hijenca
|
Imamo vohuna, ki nam same pošilja, pa ne vem, kaj to pomeni. nizy pozdravljena!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 8.11.2008 22:35:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nizy quote]IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kakšna je ugotovitev za februarke???Mislim, da se raje naravnajmo na januarske sončke, njih bo lažje pihnit Pol se pa lahko o februarkah pogovarjamo. V povprečju jih me naklofamo več kot one. O.k. sej sem blond... ampak ce se se tok trudim tegale ne zastopim niti imam pojma kdo je uporabnica in kaj je hotla povedat? A MI KDO RAZLOZI??? Ja ferbuarčica je prišla v izvidnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 8.11.2008 22:35:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nizy quote]IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kakšna je ugotovitev za februarke???Mislim, da se raje naravnajmo na januarske sončke, njih bo lažje pihnit Pol se pa lahko o februarkah pogovarjamo. V povprečju jih me naklofamo več kot one. O.k. sej sem blond... ampak ce se se tok trudim tegale ne zastopim niti imam pojma kdo je uporabnica in kaj je hotla povedat? A MI KDO RAZLOZI??? Jaz tudi gledam kot tele v nova vrata pa ne zastopim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja, pa to je ja lepo... kaj se hodujes, je vsaj pokazal zanimanje in skrb... Kaj ce bi cel dan v gostilni visel... Nic bit huda... sej je priden. Zamenjana ključavnica Pa ti si zmaj od zenske . To mi deli!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 8.11.2008 22:36:34
|
|
|
|
Anitka
|
Pa še vmes smo imele naslov Februarski sončki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:36:38
|
|
|
|
hijenca
|
anitka ti si pa bojevita danes, se bom te še bat začela , bogi tvoj možek, če te kdaj razkuri
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 8.11.2008 22:37:58
|
|
|
|
barbaw
|
Februarčice se nam posmehujemo. Ampak zdaj sem dobila še večjo mtivacijo. Ampak za jutri. Se poslavljam za danes, potem pa sledijo maratoni, ker so januarčice, potem pa februarčice na vrsti, ker se nam pa ne bo noben posmehoval. nizy you're on
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 8.11.2008 22:38:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo kako je vohunka nizy poročala na raportu Kako jo je zaneslo na našo temo*?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici O jak, fuj... jaz pa tega sploh ne maram... se probam komej... Me tok spominja na hrano za bolnike po sondi..in me vse mine ko se jih spomnim... Jaz pa moram priznat, da še v življenju nisem kupila kašice v steklenički in nimam pojma kako zgleda oz. kakšen vonj in okus ima. Saj ni treba da je kupljena. Jaz nobene hrabe v tekoci ali pasirani obliki ne morem... Jaz vso hrano probam prej predno jo spasiram... A pol ne veš kako packarijo je Omar Jaz vse preližem in naredim po meri svojega okusa Ne jaz skuham, recimo dones zjutri polento .. In probam pol pa spasiram in nic vec ne probam...Sej pravim ne morem se mi upira...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del 8.11.2008 22:40:08
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa res grem. Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:40:16
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 o hello... jst sem bla včeri tolk depresivna zarad une miške, da sploh nisem mogla za comp....dons sem pa komi vse prebrala... SS ti packa mi lušte delaš z naseljenci,,, estrella mi je poznano tole z deci... tiana za zobek.. naš Nejc ima pa po prsih ene take male pikice že dva dni, kot mozoljčke, a je to nevarno za kako bolezen al ne? za miško, men so pa prov fletkane, znervira me samo ostala golazen (beri letajoči in plezajoči mrčes) Tiste pikice bi šla pa lahko pokazat k P. A ima mogoče še kakšne druge bolezenske znake? Temperatura OK?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 8.11.2008 22:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo kako je vohunka nizy poročala na raportu Kako jo je zaneslo na našo temo*????? Kje, kaj je zdej to? CIA ? SOVA? UDBA? Pa link mi odpre naso temo...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?