Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:16:15
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka pa da vidimo če to deluje. 2008
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:16:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo vidis da ga RR serje na celi fronti. KLIK Je probremenjen , bi rekel moj dragi in da ne morejo sprot brist naših postov. Zakaj pa meni nič ne nagaja???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo He,he...mojega na ta nacin sploh ne bi mogla kaznovat... v bistvu sploh se nisem pogruntala kako ga nej . No pa sej HB ga je zelo malokrat treba...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:17:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka zaspaaaaaaaaaaaal je spet saaaaaaam moj zlati sonček Estrella Ni šans
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:18:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo Reci špelini naj ti posodi valjar. Kaj pa je spet naredil? Mi smo našo pustili, da si sama uspavanko poje. Jo vedno tišje poje.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:19:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo He,he...mojega na ta nacin sploh ne bi mogla kaznovat... v bistvu sploh se nisem pogruntala kako ga nej . No pa sej HB ga je zelo malokrat treba... A veš, da jaz tud ne vem kako bi ga kaznovala Sploh ne pokaže, kaj bi ga prizadelo oz. ga znerviralo, pa ga poznam že 14 let
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:20:09
|
|
|
|
barbaw
|
Saj res, kje pa je Špelin@ danes?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:20:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka zaspaaaaaaaaaaaal je spet saaaaaaam moj zlati sonček Estrella Ni šans Pa daj no A bo to bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo Reci špelini naj ti posodi valjar. Kaj pa je spet naredil? Mi smo našo pustili, da si sama uspavanko poje. Jo vedno tišje poje. Da jaz mojega pustim... bo cela ulca na vratih kaj se dogaja? Ce rabimo kako pomoc...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo He,he...mojega na ta nacin sploh ne bi mogla kaznovat... v bistvu sploh se nisem pogruntala kako ga nej . No pa sej HB ga je zelo malokrat treba... A veš, da jaz tud ne vem kako bi ga kaznovala Sploh ne pokaže, kaj bi ga prizadelo oz. ga znerviralo, pa ga poznam že 14 let Se pravi da tudi tvoj ni tipicni moski in to z sexsom ne pali niti pod razno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:22:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo Reci špelini naj ti posodi valjar. Kaj pa je spet naredil? Mi smo našo pustili, da si sama uspavanko poje. Jo vedno tišje poje. enkrat mora omagat Kaj je naredil? Cel dan se je vtikal in bosiral, kdaj naj dam mali za jest, kdaj naj gre spat in je naredil cel šmoren.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:22:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo Reci špelini naj ti posodi valjar. Kaj pa je spet naredil? Mi smo našo pustili, da si sama uspavanko poje. Jo vedno tišje poje. Da jaz mojega pustim... bo cela ulca na vratih kaj se dogaja? Ce rabimo kako pomoc... Pa rečeš da ja. Da ne boš mislila, da nas v sosednjih hišah ne slišijo. Naju z Jako večkrat. Še dobro, da mi ni kdo poslal sociale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:22:57
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Saj res, kje pa je Špelin@ danes? Upam da ni Gregor kaj prevec bolan Za Gregorja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:23:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo Reci špelini naj ti posodi valjar. Kaj pa je spet naredil? Mi smo našo pustili, da si sama uspavanko poje. Jo vedno tišje poje. enkrat mora omagat Kaj je naredil? Cel dan se je vtikal in bosiral, kdaj naj dam mali za jest, kdaj naj gre spat in je naredil cel šmoren. Jaz bi šla kar od doma in ga pustila samega z malo. Pa naj jo zrihta, če je tako pameten.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:23:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo He,he...mojega na ta nacin sploh ne bi mogla kaznovat... v bistvu sploh se nisem pogruntala kako ga nej . No pa sej HB ga je zelo malokrat treba... A veš, da jaz tud ne vem kako bi ga kaznovala Sploh ne pokaže, kaj bi ga prizadelo oz. ga znerviralo, pa ga poznam že 14 let Se pravi da tudi tvoj ni tipicni moski in to z sexsom ne pali niti pod razno... Ja je na pol baba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:24:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici O jak, fuj... jaz pa tega sploh ne maram... se probam komej... Me tok spominja na hrano za bolnike po sondi..in me vse mine ko se jih spomnim...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:25:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo Reci špelini naj ti posodi valjar. Kaj pa je spet naredil? Mi smo našo pustili, da si sama uspavanko poje. Jo vedno tišje poje. enkrat mora omagat Kaj je naredil? Cel dan se je vtikal in bosiral, kdaj naj dam mali za jest, kdaj naj gre spat in je naredil cel šmoren. Jaz bi šla kar od doma in ga pustila samega z malo. Pa naj jo zrihta, če je tako pameten. o saj sem ga ko sem šla v avstrijo, sam od njega itak ne bomzvedla kaj se je dejansko dogajalo. On bi rad videl, da mala ustane poje in leži v gugalniku kako urco, pol bi jo dal spat za kake 3h, pol jest itd Tud ven je ne pelje, ga moram nonstop spominjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:25:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je naredil? Cel dan se je vtikal in bosiral, kdaj naj dam mali za jest, kdaj naj gre spat in je naredil cel šmoren. Špelin@ valjarrrrrrrrrr prosim, do takrat pa uporabi tole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:26:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici O jak, fuj... jaz pa tega sploh ne maram... se probam komej... Me tok spominja na hrano za bolnike po sondi..in me vse mine ko se jih spomnim... Jaz pa moram priznat, da še v življenju nisem kupila kašice v steklenički in nimam pojma kako zgleda oz. kakšen vonj in okus ima.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:26:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana: a bejž no bejž, saj je samo miš ok ok ok, sam prijetn pa glih ni ne, celo noč sem poslušala če jo bom slišala kje, pa ubita sem bla od pucanja... ...poleg tega je bla tle ko mam comp. in Nejca nisem mogla met tle na tleh, torej sem bla z njim v dnevni... men tud ne nagaja RR, sam sem zdle čist okupirana z msn-jem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo Reci špelini naj ti posodi valjar. Kaj pa je spet naredil? Mi smo našo pustili, da si sama uspavanko poje. Jo vedno tišje poje. enkrat mora omagat Kaj je naredil? Cel dan se je vtikal in bosiral, kdaj naj dam mali za jest, kdaj naj gre spat in je naredil cel šmoren. Ja, pa to je ja lepo... kaj se hodujes, je vsaj pokazal zanimanje in skrb... Kaj ce bi cel dan v gostilni visel... Nic bit huda... sej je priden.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:27:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa pravkar zmazala dve Galovi sadni kašici Bogi Gal, kaka mama pa si , da mu odžiraš hrano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:27:50
|
|
|
|
hijenca
|
Večer čvekice! Midva z mojim sma tudi prava romantika. On je v kuhinji in dela na laptopu, jaz pa tu v spalnici čepim in po mojem računalniku mrdam. Bogi mali Videk, pa aja v kinderpetu. Prava je v zraku . Včeraj sem bila v Lj na pohištvenem sejmu in sem našla eno tako dobro kuhinjo, prava velikost, prava postavitev, edino, bila je strupeno zelena in izgledala je pregrešno drago. Škoda,da ni bilo nikogar tam, da bi vprašala koliko stane, ampak razen barve je bila . Drugače so nekatere stvari preveč moderne in v vsakodnevnem življenju tega ne moreš uporabljat, edino če samo gledaš, skoz, samo gledaš. Mi pa hočemo uporabljat, hočemo packat v kuhinji, lenarit v dnevni, uživat v kopalnici in saj veste, včasih tudi v spalnici. Grem zdaj zopet malo prebrat, kaj lepega ste napisale.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 8.11.2008 22:28:06
|
|
|
|
nizy
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kakšna je ugotovitev za februarke???Mislim, da se raje naravnajmo na januarske sončke, njih bo lažje pihnit Pol se pa lahko o februarkah pogovarjamo. V povprečju jih me naklofamo več kot one. [/quote]
< Sporočilo je popravil nizy -- 8.11.2008 22:30:20 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?