|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
7.11.2008 23:40:22   
Pandica
Moja pa me spet "kliče"

LN

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.11.2008 23:48:32   
arabela*
jaz tudi grem se s pupico cartatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
8.11.2008 8:41:32   
*bubi*
Dobro jutro! Pokonci, nočne čveke! user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da ne klepetam z vami ponoči, ker bi mi sproti dajale ideje, po kaj naj v kuhinjo skočim user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bom kar nehala s tem "kvazi dojenjem" in se raje na dieto spravila. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
8.11.2008 8:52:10   
*bubi*

Evo, še vas vprašam:

Če ima katera odveč veljavni DMov bon za fotoknjigo, se priporočam. V zameno drugi boni user posted image

Res nobena nima viška? user posted image  Se niste včlanile al vse pridno foto knjige delate?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.11.2008 9:28:27   
kekec in mojca
Bubi, jaz bom tudi naredila to foto knjigo...

Sem ti pa mislila dat bon za plenice, pa sem ga izgubila... user posted image

Včeraj zvečer sem šla po dolgem času s Štajerkami 04-05 generacijo spet ven. Joj, kak je blo luštno... Ful sem rabla en tak čvek - ne virtualnega, ampak pravega!

Ati je pa mala dva doma čuval...

Zdaj pa se mi maščuje, domov sem prišla ob pol dveh, do treh nisem zaspala, ker se je mali zbudil, pa me je bil tako vesel, se stiskal k meni in cartal, malo pozizal, vriskal... user posted image Pa tak nisem bila zaspana, tako da mi sploh ni bilo sile.

Ampak zjutraj pa ob osmih gor... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bom umrla.

Enkrat. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 8.11.2008 9:32:56 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
8.11.2008 11:23:09   
arabela*
K&M  user posted image user posted image user posted image

glavno da si uživalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.11.2008 11:51:33   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, še vas vprašam:

Če ima katera odveč veljavni DMov bon za fotoknjigo, se priporočam. V zameno drugi boni user posted image

Res nobena nima viška? user posted image  Se niste včlanile al vse pridno foto knjige delate?

Sploh ne vem o kakšnih bonih govoriš.  Torej ti jih ne morem dati.

K& M če ti kaj pomaga ta slaba tolažba: jaz sem bila auf od 12.30 do 3.30user posted image . In to po tem, ko sem se 5 ur vozila v in iz Lj včeraj. Zaenkrat še nimam občutka, da se mi bliža konec. user posted image Je pa res, da sem mogoče že navajena takšnih noči. user posted image Ta teden sta le dve noči bili z več kot 4 ure spanja... In pol ne ti na kafetu še vprašaš, če sem si premislila glede drugega user posted image .  A sem ti dovolj odgovorila... Pa brez zamere.
A ja pa povabilo na kofe pri meni še veljauser posted image . Resno mislim.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.11.2008 11:54:03   
trnuljčica
Sem zdaj prebrala  kaj sem napisala... Sori imam žute minute... Grem si raje kofe v obliki infuzije dat.user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.11.2008 12:09:46   
*bubi*
O spanju govorite? Jaz že skoraj ne upam povedat, koliko spim user posted image  Kot da ne bi imela dveh otrok user posted image  

Bubi, jaz bom tudi naredila to foto knjigo...

če ti ni že bon potekel user posted image

Hofer ima tudi fotoknjige in veliko nižje cene. Bom probala kakšno tam izdelat, da vidim kvaliteto.

Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.11.2008 16:06:40   
arabela*
Jaz sem se pa naveličala nočnega vstajanja in hranjenja.Zato sem user posted image prisilila,da se jovo na novo navadi zizatuser posted image .Zdaj pa ji ponoči kar podturim zizo,pa vleče,pol pa zaspi zravenuser posted image .Kaka sem,ne???user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.11.2008 16:07:13 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.11.2008 16:06:44   
Pandica
Samo, da vas malo pozdravim na brzino, ker kmalu dobim obisk, pa še mala mi spi na rokah in mi bodo bek padle kak je težka user posted image
Je zaspala na ziziki v moji postelji, po pol ure se zbudila, sem jo vzela k sebi v naročje in, ker mi je kazala na flaško, sem ji dala za pit, ker je bila žejna in mi nazaj na rokah zaspala user posted image zdaj pa bog ne daj, da jo oddložim user posted image bo takoj auf.

Pa danes smo se spet oktoberke dobile z svojimi malčicami / malčki, joj, kak smo se fajn imele tak kot vedno, itak user posted image pa kak so že res veliki ti naši "bejbiji", jih kr veliko že samostojno hodi user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 8.11.2008 16:07:14 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.11.2008 16:08:07   
Pandica
Saraya    za 4 s sma se zgrešili pri pošiljanju posta user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.11.2008 16:08:51   
arabela*
o,pandica,ste se naspaleuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
8.11.2008 16:09:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Saraya    za 4 s sma se zgrešili pri pošiljanju posta user posted image  user posted image  user posted image  

ojoj,pa resuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.11.2008 16:12:06   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

o,pandica,ste se naspaleuser posted image

Ponoci misliš? user posted image Eh, kr nekaj je jamrala, pa zizo iskala user posted image sem jo kr pol priklopla, da sma lahko spali user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.11.2008 16:37:23   
arabela*

Ponoci misliš? user posted image Eh, kr nekaj je jamrala, pa zizo iskala user posted image sem jo kr pol priklopla, da sma lahko spali user posted image

jaz tud tako po novem prakticiram ponočiuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.11.2008 19:50:43   
botrca
Serbus ženske,

kako ste kaj preživele današnji dan. Mi smo se malo potepali, šli v nakup v EP. Jan je prej spal skoraj 3 ure tako, da sem se tudi jaz naspala. Zdaj sem pa bila pridna 2 stroj že pere perilo, pom. stroj pere, kosilo sem skuhala, ker je moj user posted image  šel pop. delat, kopalnico spucala in vsa tla. Sem pridna, ne?

Saraya in Pandica sta pa res pravi nočni ptici. Kako vama je ko pa deca tako lepo spijo. Aja to je zato, ker sta mladi pa tudi dosti zdržita user posted image user posted image user posted image .

Bubi koliko pa spiš? 

Jaz imam pa en problem. Vedno ko zvečer Jan zaspi dobim lušte in se tako napokam pa ne sladkarij ampak si naredim obilno večerjo tam okrog 23h. Hočem shujšat ampak kaj ko tako rada jem. Kak nasvet? Posebej Saraya in Pandica, pa vrtnica79 same suhice.

Grem obesit še eno perilo in posodo iz stroja pospravit pa Jana spokat spat.

Se mogoče še kaj oglasim danes.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.11.2008 20:09:27   
kekec in mojca
Zdaj sem pa bila pridna 2 stroj že pere perilo, pom. stroj pere, kosilo sem skuhala, ker je moj šel pop. delat, kopalnico spucala in vsa tla. Sem pridna, ne?

Kaj ti nas to provociraš? user posted image user posted image user posted image Ma, nisi bla nič pridna, oken nisi pomila. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz imam pa en problem. Vedno ko zvečer Jan zaspi dobim lušte in se tako napokam pa ne sladkarij ampak si naredim obilno večerjo tam okrog 23h. Hočem shujšat ampak kaj ko tako rada jem. Kak nasvet? Posebej Saraya in Pandica, pa vrtnica79 same suhice.

U, u, u, to pa mene vprašaj, jaz sem dobro podkovana v tem... v teoriji namreč.

Praksa mi dela hude težave. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.11.2008 20:12:03   
kekec in mojca

jaz tud tako po novem prakticiram ponočiuser posted image

Da tako spim s tamalim, sem pisala že na začetku. Pol je pa SAraya enkrat napisala, da se ona ful boji tako zaspat in da tega nikoli ne bi prakticirala - pa sem dobila krivo vest. Saj sem to še počela, ampak z groznim občutkom.

No, pa vidiš, kako hitro se obrne, Sarayica moja... samo da dobiš tisti spanec noter, ko ga tak nujno rabiš, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.11.2008 20:26:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Da tako spim s tamalim, sem pisala že na začetku. Pol je pa SAraya enkrat napisala, da se ona ful boji tako zaspat in da tega nikoli ne bi prakticirala - pa sem dobila krivo vest. Saj sem to še počela, ampak z groznim občutkom.

No, pa vidiš, kako hitro se obrne, Sarayica moja... samo da dobiš tisti spanec noter, ko ga tak nujno rabiš, a ne?user posted image user posted image user posted image

ja,da ti povem,jaz sem se tega res zelo zelo bala.Ampak sem začela prakticirat tako,da imam zdaj večjo spalno površino(180-200),tak da se res ne gužvamo.Pa po nasvetu naše bubi,sem kupla blazino proti polivanu in tak fajn tam spi.Je pa res,da moram bit obvezno k njej obrnjena,da jo imam na očeh.Še HB,da je bila Aneja toliko uvidevna in sedaj ona spi v Marisinem kinderpetu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.11.2008 20:27:44   
arabela*
malo sem zašuštrala citiranje,ker mi user posted image  spi na rokahuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.11.2008 21:04:06   
kekec in mojca

ja,da ti povem,jaz sem se tega res zelo zelo bala.Ampak sem začela prakticirat tako,da imam zdaj večjo spalno površino(180-200),tak da se res ne gužvamo.Pa po nasvetu naše bubi,sem kupla blazino proti polivanu in tak fajn tam spi.Je pa res,da moram bit obvezno k njej obrnjena,da jo imam na očeh.Še HB,da je bila Aneja toliko uvidevna in sedaj ona spi v Marisinem kinderpetu.user posted image

Tudi to boš slej ko prej nehala delat. Verjemi. Mene zdaj moj tamali zbudi s praskanjem po hrbtu, ko hoče jest ponoči.

No, o spanju v kinderpetu imamo tudi mi podobne izkušnje. Kekec hoče spat v prenosni postelji. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.11.2008 21:06:03   
kekec in mojca
Pa po nasvetu naše bubi,sem kupla blazino proti polivanu in tak fajn tam spi.

To je tista blazina, ko ima naklon al kaj?

Takšno imamo tudi mi in je res fajn.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.11.2008 22:03:52   
*bubi*
Bubi koliko pa spiš?

Saj ne upam povedat user posted image

Okoli osme grem z bubijem v posteljo, kdaj zaspiva pojma nimam. Potem pa se običajno samo še prestavim v spalnico in spim do cca sedmih zjutraj. To je........ 11 ur user posted image user posted image user posted image   Vmes sem pol ure budna, da bubiko nahranim.

OK, včasih naročim možeku, da me takoj zbudi, ko bubi mrkne. Tako kot danes, ker moram še nekaj stvari naredit (RR prebrat recimo user posted image )

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.11.2008 22:04:18   
*bubi*
Mene zdaj moj tamali zbudi s praskanjem po hrbtu, ko hoče jest ponoči.

user posted image  si kar predstavljam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......