Anonimen
|
Pozdravljene aprilčice! Srečanje - sem za Ljubljano po novem letu. Gibi - Jaz sem v 17. tednu, pa tudi še nič ne čutim, toda nestrpno čakava, da naša Ela Nora pritisne na moj trebušček in bova ugotavljala, kaj je zdaj to: nogica ali rokica? Ali morda glavica, ali pa ritka? Moja G pravi, da je pri prvi nosečnosti normalno, da se prvi gibi začutijo šele v 20. tednu; seveda odvisno od nosečnice, ene prej, druge pozneje. Upam, da bo čim prej, ker sem že takooooo nestrpna. Kile - Moram se kar pohvaliti, v 4 mesecih sem se zredila dober kilogram, v resnici le v trebušček in prsi. Toda trebušček imam že kar orng velik, še posebej, ko se najem. Takrat se hecam, da je pa to Ela + črevesje . Pravzaprav sem presenečena, ker se mi apetit sploh še ni povečal, le bolj izbirčna sem. Toda ne bom se hvalila prehitro, kaj vem, kaj me še čaka . Plenice - Vsekakor bova uporabljala plenice Štorklja, saj če odpišem to, koliko se da z njimi prišparati na denarju (kljub pranju) in naravi, mi je najbolj pomembno to, da so pralne 100% bombažne plenice najbolj naravne in zdrave. Svoji deklici ne mislim na rit dajati neke plastike z različnimi kemikalijami samo zato, da bo zame bolj "komot". Baje otroci v teh plenicah za enkratno uporabo tudi dlje lulajo v pleničke, saj se vse vpije v plenico in sploh nimajo občutka, da so polulani oziroma zato dlje rabijo, da so suhi. Le ena izmed pozitivnih strani pralnih pleničk. Najbolj pa me prepriča to, da so v plenicah za enkratno uporabo različne kemikalije, ki so jih našli celo v sečevodu dojenčkov, nekatere pa so celo karcenogene. Argojuhica - Držim pesti, da bo spet začel biti vajin srček in da bo naslednjič tako močan, da ga boš lahko čez 9 mesecev stisnila k svojim prsim. Imejte se lepo, to da božate svoje trebuščke tako vem , pa se kmalu slišimo. Čao čao, NenaLena
|