Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 15:44:27
|
|
|
|
taja1235
|
ja js imam pa tko ful rahlo menstro pa sm jo dobila po dveh dneh jemanja tabletk.. ;( tudi jaz dojim na polno.....čudno tole a ne?? kr neki skregano z vso logiko narave ;)))
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 15:54:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Moj mali ima pa vneto učko. Kaj narest v takem primeru? Sestra od mojga je rekla da naj sam z fiziološko spiram, njeni tamali se je baje to vlekl do 8mesca. Ima kakšna že kej izkušenj z vnetim učkom? če še vedno dojiš, sem jest slišala, da pomaga tudi, če malemu malo svojega mleka v učko nakapljaš... to sem že od ene parih slišala... škodovati sigurno ne more... Tud jaz bi tako naredila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 15:56:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Taja nimam nobenih problemov, razen tega da sem že menstro dobila, pa čeprov polno dojim. Danes je že 7dan, pa je še kr prisotna, upam da bo kmalu odpeketala :) Jaz sem jo tud ravno danes fasala.Že drugič odkar sem rodila.Brezveze
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:01:41
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo bili v Europarku malo.pa je bila taka gužva,kot da kaj zastonj talajo.Mala pa spala ko top,čeprav je ponavadi budna in gleda lučke,pa direndaj okoli sebe Zdaj pa bomo do večera lenarli.Moj igra igerce na xboxu,tavečja je pri babici in hodijo naokoli po igralih,jaz pa spet visim tu na rr,čepra ve moram spravit vadit slepo tipkanje,pa še malo moram omaro pospravit . mislim,da nas veliko tako misli,nevem no."Kaj pa če je vse res"??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:03:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 dobro jutro kako ste ,jest sem zelo slabo vročino mam pa noga me boli kot svinja Kaj pa je spet?? Kako pa kaj deca??Pridni??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:07:39
|
|
|
|
petra1978
|
Moj mali ima pa vneto učko. Kaj narest v takem primeru? Sestra od mojga je rekla da naj sam z fiziološko spiram, njeni tamali se je baje to vlekl do 8mesca. Ima kakšna že kej izkušenj z vnetim učkom? če še vedno dojiš, sem jest slišala, da pomaga tudi, če malemu malo svojega mleka v učko nakapljaš... to sem že od ene parih slišala... škodovati sigurno ne more... Tudi Gal je imel vneto okico in sem mu jo spirala z mlekom. 2 dni in je bilo OK. Jaz sem si mliko sčrpala in sem mub s tem mlekom umila, pol pa še eno kapljico dala v očko. Tako mi je rekla patronažna. Probaj in upam, da si jo čim prej pozdravita.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:27:03
|
|
|
|
dojenček223
|
oj moji otročički so uredu, samo tia ima še zmeram unet uček, mene noga že cel tedn boli, kako ste pa vi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:32:55
|
|
|
|
dojenček223
|
moja tija je tudi imela vnet uček, pa je pri zdravniku dobila kamelično kremico, zdaj je vsak dan boljša, ampak jokca pa še vsen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:33:06
|
|
|
|
arabela*
|
mi smo vredu,lenarimo doma. Je tak fino,ko je dežek
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:34:56
|
|
|
|
arabela*
|
dojenček 223,kaj ti imaš štiri ? Same punčke al se motim?? Kako pa jim je ime
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.11.2008 16:35:40 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:44:07
|
|
|
|
dojenček223
|
ja pa pismo kje ste vse
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:53:00
|
|
|
|
dojenček223
|
ja štiri imam 3 punčke pa 1 fantka miha 5 let 25 kg katja 2,5 let 20 kg maja 9 mes. 17 kg tia 2 mes 5 kg
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 16:58:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 ja štiri imam 3 punčke pa 1 fantka miha 5 let 25 kg katja 2,5 let 20 kg maja 9 mes. 17 kg tia 2 mes 5 kg ,Pridna si,da lepo vse sfolgaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 17:02:46
|
|
|
|
dojenček223
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 ja štiri imam 3 punčke pa 1 fantka miha 5 let 25 kg katja 2,5 let 20 kg maja 9 mes. 17 kg tia 2 mes 5 kg ,Pridna si,da lepo vse sfolgaš ja sej morm
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 17:08:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 ja sej morm boš šla delat kasneje,al boš doma?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 17:12:23
|
|
|
|
dojenček223
|
nevem pomojem bom ostala doma,do tijinega 3 leta, pol bom pa začela iskat novo službo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 17:31:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 nevem pomojem bom ostala doma,do tijinega 3 leta, pol bom pa začela iskat novo službo ja,saj boljše.Jaz bom tud še malo doma raje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 17:33:24
|
|
|
|
petrax
|
No pol bomo pa probal z mlekom, sploh če je pr teb Petra to preizkušen. A pa je Galu tud rumen ven tekl? Upam da se to zrihta v parih dneh, če ne pa skočmo do P. Taja ja sej men je G rekla, da so "stranski učinki" pač to da vmes tud lahko krvaviš, ampak nisem si misla da bo to takoj. Takoj vse not prnesm za vseh 9mescev k je ni blo. ja men se tud zdi nas nekdo nateg..., ampak se bom zadržala komentarja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 17:35:10
|
|
|
|
dojenček223
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 nevem pomojem bom ostala doma,do tijinega 3 leta, pol bom pa začela iskat novo službo ja,saj boljše.Jaz bom tud še malo doma raje jest tud je nebi rada, odala v vrtec že pri prvem letu, se mi preveč smili
< Sporočilo je popravil dojenček223 -- 8.11.2008 17:38:55 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 18:53:05
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Joj krst, sem se zarad tega že z mojo mami skregala. Ona prav da ga morm krstit, jaz pa kakšna sem ga prov zarad tega ne bi. Kar najeda da kakšna starša pa sva da ga ne bova krstila, pol se pa še bolj skregava. Sicer mava oba z mojim vse zakramente, razen poroke, sam je blo men vedno bedno hodit v cerkev, tud zdej že ene par let nisem bila. Nočem svojga otroka v neki silt, kar je blo že men največja muka. Pri men je isto, moja mami in ati me na vsake tolk časa lepo spomnita kdaj ga bom dala, pa sem rekla, da naš se paen bo krstil, pa kr ne sprejemta tega dejstva.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 18:55:04
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Lana luna ja sej to sem tud jaz slišala, sam je pa sestra od mojga rekla da ne smem. Zdej pa koga poslušat! Menje opatronažna rekla, da naj mu umivamočke s prekuhano vodo, kamilice naj bi očke dražile, fiziološka pa naj bi bila raj za bakterije.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 19:25:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tudi meni se zdi enako kot tebi Gold fish. Si pa pridna, da tako vse rihtaš. Koliko že kaj tehtate? Jst sem prišla na decembrsko težo.... zdej morem pa še ene 6 kg shujšat.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 19:30:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
a men se tud zdi nas nekdo nateg..., ampak se bom zadržala komentarja. Ma glede česa? Kaj sem spregledala???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 20:03:37
|
|
|
|
dojenček223
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a men se tud zdi nas nekdo nateg..., ampak se bom zadržala komentarja. Ma glede česa? Kaj sem spregledala??? jest tud nevem zakaj se gre
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.11.2008 20:12:11
|
|
|
|
arabela*
|
lara, zs imaš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?