|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
7.11.2008 22:47:04   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

pomojem je lohk tut mami botrauser posted image user posted image ja nism pa čist zihr...

tako sem slišala od drugihuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
7.11.2008 22:47:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....  kdaj boste (če boste) ostale imele krst?

Jst sicer verjamem, da Bog je... vendar ga ne povezujem s cerkvijo.... tku da, mi je ne bomo krstili.....

Jaz pa krst nardim...ostalo pa user posted image  ...kakor kdo če.......  jaz  to naredim iz navadeuser posted image ...saj nevem kak naj napišem...... 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
7.11.2008 22:49:12   
Lara Croft
Jaz pa krst nardim...ostalo pa ...kakor kdo če....... jaz to naredim iz navade ...saj nevem kak naj napišem......

Ja, sej razumem..... user posted image in prav je, da ga naredite, če tako mislite, da je prav.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
7.11.2008 22:51:23   
arabela*

Saraya.... samo glej, da no boste td vi imeli 6 mesecev razlike... user posted image

user posted image user posted image user posted image
Se ko eno tele zdaj tu režim,moj pa me čukasto gleda,pa si verjetno misli svojeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2829
7.11.2008 22:56:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,pa kak je zaj s tem.Baje je mati lahko svojim otrokom botra?.Ker jaz nimam namreč kanček pojma ,komu bi to rekla.user posted image

jaz nisem taprava za odgovore.... nimam pojma kak to gre.....

..meni se je sama sestrična ponudila..... je pa baje finta, da včasih župnik komplicira, če je boter/botra nekdo, ko nima vsega opravljenega ...., pa če recimo živi na koruzi, pa ... čisto odvisno....   

..pa jaz ne mislim tu nič komplicirat... mi štirje, pa sestrična in njen fant, pa najini starši...krst, pol pa kosilo in adijo...  Niti z oblačili ....en bež kompletek in je to to.......

...me malo mika, da bi kar brez staršev naredila, ...se mi 4 odpeljemo do sestrične in gremo pri njih v cerkev in opravimo....pa sploh ne bo nobeden vedel...kao smo šli na obiskuser posted image  

Aja, poroko sem tudi tako htela imet..enostavno......  edino kar sem si želela je bilo, da me ata pelje pred oltar, tam me pa moj user posted image  čaka.... in je tak tudi bilo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
7.11.2008 22:57:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

. Je pa fajn, po tolkem cajtu user posted image  ... ne Larauser posted image

user posted image ,jaz se sploh več ustavit ne moremuser posted image

...da ne boš še ti tak kot dojenc223...čez 6mes. novi babyuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
7.11.2008 22:58:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

.....  kdaj boste (če boste) ostale imele krst?

Jst sicer verjamem, da Bog je... vendar ga ne povezujem s cerkvijo.... tku da, mi je ne bomo krstili.....

se podpišem pod to... sem enakega mnenja... ampak krstili jo bomo, za naprej se bo pa že lohk sama odločla, tko kot sem se jest...

pa to je lepo prebrat, da nas je več takih........ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2832
7.11.2008 22:59:21   
gold fish

,jaz se sploh več ustavit ne morem

Saraya.... samo glej, da no boste td vi imeli 6 mesecev razlike... user posted image

lara - ma deluje telepatijauser posted image ...

...sem jaz podobno napisala preden sem tvoje prebralauser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2833
7.11.2008 23:01:15   
gold fish
..zdaj pa grem tud jaz....alarm....    papica..potem pa spat...

nočko....

Neposredna povezava do sporočila: 2834
7.11.2008 23:01:51   
Lara Croft
.sem jaz podobno napisala preden sem tvoje prebrala ....

Nam ne gre iz glave.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2835
7.11.2008 23:04:27   
Lara Croft
Tudi jst grem.. bye, bye

Neposredna povezava do sporočila: 2836
7.11.2008 23:08:51   
arabela*

.sem jaz podobno napisala preden sem tvoje prebrala ....

Nam ne gre iz glave.... user posted image

meni tud neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2837
7.11.2008 23:09:52   
arabela*
user posted image jaz tud grem spat počasi

lahko nočuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
8.11.2008 8:50:08   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Mi bomo tudi imeli krst po novem letu, napraj pa vsak po svoje.

Aja, meni ni bilo treba obhajila in birme delat za cerkveno poroko. Krst zadostuje, ampak večina župnikov tega ne prizna user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
8.11.2008 9:34:16   
pf
Dobro jutro mamice. Upam, da ne bo cel dan spet deževen.
Mi bomo imeli krst kje marca, aprila, ko bo malo topleje, da ne bomo zmrzovali v cerkvi, ker se nam tak ne mudi. Kasneje pa se bo tudi sama odločila, če bo šla k obhajilu in birmi. Naša Lana še kar drema, zdaj ko gre dež še bolj spi. Včeraj je med vsakim podojem še skoraj pol ure do uro spala. Tak, da mi je že bilo dolgčas in sem hodila gledat, če še spi. Zgleda, da ji paše dež, za spanje mislim.
Lana Luna a vama je zneslo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
8.11.2008 11:21:18   
arabela*
dobro jutrouser posted image .
Mi pa smo do desetih spali danes.Pa še to,če nebi Aneja začela nekaj trkat v kinderpetu,se še nebi zrajtali,da se moramo zbudituser posted image .
Vreme je za en..........user posted image .Bom verjetno kar user posted image oblekla in jo bomo v Špar mahnili z avtom.Se mi revica smili,ko je že včeraj bila cel dan doma.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
8.11.2008 12:24:20   
dojenček223
dobro jutro
kako ste ,jest sem zelo slabo
vročino mam pa noga me boli kot svinjauser posted image

smo že štirje :-)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
8.11.2008 14:38:32   
gold fish
dober dan...deževen dan user posted image ...

.... naš pikec pa sedaj spi....v vozičkuuser posted image .....čakam, da se zbudi, da gre jest.....  Je dobil apetit...že kar nekajkrat zmazal 130ml, pa še kar vlekel.....  Sem mu naredila pol naslednjo dozo...pa poje mogoče še max 10ml zraven...ampak to takrat, ko recimo bolj dolgo spi in je daljši razmak med obroki....    Ko pa ne more kakat, pa ne spravi v sebe več kot 80ml..., pol ko se sprazniuser posted image ..pa spet več....

Sem uspela vse user posted image , pa skuhat, pa pospravit (pride tašča danesuser posted image ) pa še ta velika dva dedca sem poslala v mesto v zootic, v bc in mogoče še kam.....

...men se tak zdi, da nas nekdo tu gor malo pizuser posted image , ....user posted image .....user posted image ........user posted image

(odgovor članu dojenček223)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
8.11.2008 14:45:00   
pf
Tudi meni se zdi enako kot tebi Gold fish. Si pa pridna, da tako vse rihtaš. Koliko že kaj tehtate?

Neposredna povezava do sporočila: 2844
8.11.2008 14:50:17   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lana Luna a vama je zneslo? user posted image user posted image user posted image

neuser posted image user posted image je mali bošček mel hude krčke od 23h do 1h... se nama je revca tko smilila, glih tolk da nismo vsi trije jokcal... pol smo pa zaspali... in zdj je tolk zmatrana tamala, da že ceu dan spi... zgleda da tut mal vreme vpliva nanjo, ko je tako obupn deževnouser posted image nč se človeku pol ne da...

aja glede user posted image ... sej si ful želim, ampak je še zmerej prisoten en strahuser posted image si kr ne upam probat...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
8.11.2008 14:52:31   
petrax
Pozdravljene!
Bubi in user posted image  men je pa P rekla da je treba dajat 3kapljice Plivit D3, seveda večat postopoma, tako so tud pol v lekarni rekle. No sej jaz sem itak prešaltala na oleovit, tiste sem pa kr stran vrgla.

Joj krst, sem se zarad tega že z mojo mami skregala. Ona prav da ga morm krstit, jaz pa kakšna sem ga prov zarad tega ne bi. Kar najeda da kakšna starša pa sva da ga ne bova krstila, pol se pa še bolj skregava. Sicer mava oba z mojim vse zakramente, razen poroke, sam je blo men vedno bedno hodit v cerkev, tud zdej že ene par let nisem bila. Nočem svojga otroka v neki silt, kar je blo že men največja muka.

Moj mali ima pa vneto učko. Kaj narest v takem primeru? Sestra od mojga je rekla da naj sam z fiziološko spiram, njeni tamali se je baje to vlekl do 8mesca. Ima kakšna že kej izkušenj z vnetim učkom?

(odgovor članu dojenček223)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
8.11.2008 15:00:35   
lana luna
Moj mali ima pa vneto učko. Kaj narest v takem primeru? Sestra od mojga je rekla da naj sam z fiziološko spiram, njeni tamali se je baje to vlekl do 8mesca. Ima kakšna že kej izkušenj z vnetim učkom?

če še vedno dojiš, sem jest slišala, da pomaga tudi, če malemu malo svojega mleka v učko nakapljaš... to sem že od ene parih slišala... škodovati sigurno ne more...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
8.11.2008 15:08:27   
petrax
Lana luna ja sej to sem tud jaz slišala, sam je pa sestra od mojga rekla da ne smem. Zdej pa koga poslušat!

Neposredna povezava do sporočila: 2848
8.11.2008 15:24:31   
taja1235

pozdravček od mene

js pa čakam d pride kolegica pogledat mojo tamalo pa sm rekla da  vas mal preberem

petrax...glede tabletk sm mislna ce imas kake probleme z njimi...pa kako si zadovoljna....
men so ful usec in upam da nimajo kakih vecjih stranskih ucinkov ki se bojo pokazali cez par let..
ma te tabletke ne zaupam jim najoblj sam bol to kt pa skoz PAZIT al pa kondom......

uzivajte se naprej..aja js mam mojo tamalo kr lepo v vozicku spi kot top

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
8.11.2008 15:31:34   
petrax
Taja nimam nobenih problemov, razen tega da sem že menstro dobila, pa čeprov polno dojim. Danes je že 7dan, pa je še kr prisotna, upam da bo kmalu odpeketala :)

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?