|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
7.11.2008 19:09:07   
mišk
Gibi otroka: Jst jih seveda še ne čutim, ker sem šele 15t3d. V prvi nosečnosti sem jih pa tudi čutila šele po 20.tednu. Baje jih v drugo prej čutiš. Bomo vidli.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
7.11.2008 19:25:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27

lepo pozdravljene.
malo se vam javim zopet. in sicer imam eno vprašanje.'
ali že vse čutite gibe. jaz še jih namreč ne. v pprvi nosečnosti sem jih v takšnem času že, sedaj pa še nič pa ve?

v kolkem tednu pa si ,jaz jih še tudi ne čutim ,sem pa v 17tuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
7.11.2008 19:36:41   
april09
Jaz sem danes 18t5d, pa je vse se zelo mirno  Vsak tok kaj zacutim. So pa prav brcike prisotne 1 teden. Ampak npr po cel dan nic in zvecer pa par brcik. No ce bo taka kot nasa prestolonaslednica, pol bom itak zivce zgubila, ko bom do popoldne ali zvecer cakala na kaksen premik user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
7.11.2008 22:04:43   
copka
Najprej, dobrodosle, nove noseckeuser posted image   

Jutri zacnem 15t in se vedno bruham. Se dobro da samo zjutraj. Ce pa mi slucajno ne uspe (tako kot danes), me pa cel cas zuli zelodec, dokler ne pride odresitev-user posted image .

Po 5 tednih koncno spet pregled- v sredo. Me nic drugega ne zanima (upam, da me ne bo zanimalo) kot toksa, saj imamo doma macka, ki ga obozujem. Upam, torej, da bodo rezultati pozitivni in da sem jo ze prebolela (v 28 letih non stop z macki, posvojili smo vse sorte potepuskih mack, ko so bili bolni sem bila osebna negovalkauser posted image  - ce je nisem prebolela, bi bil cudez).

plenice- ker se bom verjetno odlocila ze ekoloske plenice, in sem po danasnjem obisku DM v to se bolj prepricana, vam posredujem se priblizne cene, ker si centov nikoli ne zapomnimuser posted image . Razlika je obcutna: Eko plenice-alama (oz. podobno ime) stanejo nekaj vec kot 8€ v paketu jih je 48. Pampers pa stanejo nekaj vec kot 12€, jih je pa 52.
Eko plenice so baje beljene s kisikom in ne s klorom in niso plastificirane, zato so 100% biorazgradljive. Ne vem pa koliko prepuscajo, vendar se mi zdi dejstvo, da s plenicami ne obremenjujem okolja dovolj zgovorno, da bom otroka previjala pac pogosteje, kot pa da uporabim ala Pamperske. Sicer pa pravijo, da je npr. pamperska narejena na Poljskem slabse kvalitete kot tista narejena v Nemciji.
Torej ista zgodba kot vlozki always in viriana natur, plastika VS bombaz (za tiste, ki date kaj na svoje zdravje).

Uf, sem naredila celo studijouser posted image

Se grem vrzt v posteljo in gledat kaj po Tv. Ce sploh je kaj.user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
7.11.2008 22:05:48   
tia12
Ojla....jaz pa sem v 18 tednu in moja mala deklina nabija, da jo je skoz čutiti. Prov lep občutek vse skupaj....Sam naj brca vsaj vem da je živa;-)

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
7.11.2008 22:19:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Ojla....jaz pa sem v 18 tednu in moja mala deklina nabija, da jo je skoz čutiti. Prov lep občutek vse skupaj....Sam naj brca vsaj vem da je živa;-)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
7.11.2008 22:55:42   
anca
Rea27 a res??? no, jaz pa drugače učim Živo klavir, in sem čisto po naključju zadnjič odkrila preko interneta, da je njena mama ginekologinjauser posted image

Zdaj sem pa ful vesela, da sem pri nekom, ki ga poznam, ker mi je bilo ful težko iskati nekoga tukaj v LJ..
Jooj moj trebušček je že tako ogromen...user posted image

Lahko noč vsem

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
7.11.2008 22:57:26   
*Junona*
Jaz sem v 16. tednu in sem nekajkrat čisto narahlo začutila metuljčke. Zdaj pa že 2 dni nič, ampak ko pa user posted image z AS poslušam pa šviga sem pa tja.user posted image Je še malo premajhen, kmalu bodo prave brceuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
7.11.2008 22:59:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Rea27 a res??? no, jaz pa drugače učim Živo klavir, in sem čisto po naključju zadnjič odkrila preko interneta, da je njena mama ginekologinjauser posted image

Zdaj sem pa ful vesela, da sem pri nekom, ki ga poznam, ker mi je bilo ful težko iskati nekoga tukaj v LJ..
Jooj moj trebušček je že tako ogromen...user posted image

Lahko noč vsem

Hočemo slikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
7.11.2008 23:14:15   
sonček85
hočemo slikco ,res je in še katera jo naj da gor ,da vidmo kake lepe bušije mamo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
8.11.2008 0:37:15   
malcekvita
uf, čveke, sem komaj prebrala vse, kar ste napisale user posted image ...

Argojuhica res mi je žal, da se vama tokrat ni izšlo. Držim pesti, da se vama kmalu spet pokažeuser posted image  user posted image .

April09 ti si carica!user posted image  danes sem šla pogledat v tisto trgovino v emporium in si za 54 eur kupila 2 oblekici, 1 kavbojke, 1 sive hlače, 2 puloverčka user posted image . Si ti mogoče enkrat omenila, da je tvoja mami zobozdravnica? Prosila bi te, če jo vprašaš, kako je z uporabo ustnih vodic, ki vsebujejo aminluorid v nosečnosti.

Danes sem imela pregled, sva poslušali srčka, zaenkrat vse ok, 1.12. je morfologija, 12.12. je naslednji pregled.

junona, špikanje v luliki, glede tega sem danes spraševala svojo G, in je rekla da je to čisto normalno. Pri meni se pojavi iznenada in tudi v momentu mine. Upam, da sem ti kaj pomagala. Sem pa sama potolažena, ko vidim, da nisem čudna in edina, ki to doživlja user posted image

nočko, jst grem spaaat

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
8.11.2008 8:03:33   
detelja
jutro pupe...kako ste kaj? jaz sem imela to noč tako nore sanje, da sem dragega tako za roko stisnila potem sem se pa še roke prestrašlauser posted image

uvod v šolo za starše: trajalo je 1h, najprej nam je neka višja med.sestra rekla kaj vse se bomo naučili, da so zaželjeni tudi očetje, posebej tisti kateri bodo pri porodu, da bomo v 7. mes.nosečnosti nadaljevali z 5 tečaji, kateri trajajo 1,5 h, potem je prišla gin. pa je mal predavala glede nosečnosti, kako se telo spremeni, glede spolnosti, rekla je, da nimajo glih radi, da se sedaj v nosečnosti tam spodaj friziramo, pa hodimo na brazilsko depilacijo-baje je koža bolj občutljiva in se rado to vse vname, potem je razlagala glede pridobitve na teži, kakšne načine porodov poznamo in kaj nam omogoča naša porodnišnica, pa da naj se ne bi preveč umivale in to je v grobem vse....
aja, tam smo bile sve apriličice, potem pa da vidiš, nekatere čist ravne, nekatere z ful velikimi buščiji kot, da bi bile tik pred porodom, no ene pa z zmernimi buščiji...

kg: zredila sem se že 4 kg, zdaj zadnje čase mi grejo ful kg gor pa če glih toliko ne jem...problem je, da se mi zadnji teden tako luštajo sladkarije...počutim pa se tako debelo, upam, da bom to vse skup spravila aprila doluser posted image

plenice: nekje sem brala neko raziskavo glede plenic, kjer so pamperske najslabše ocenili, muller, dm, hofer, lidel pa so najboljše...najboljše je, da si nakupimo bombažne plenice pa jih vsak dan fajn peremo...user posted image user posted image

brcike: včasih čutim prave brcike, včasih samo metuljčke, včasih pa nič...midva z mojim že komaj čakava, da bova začutila tiste ta prave močne brcikeuser posted image

kaj lepega boste danes počele?

lep dan uživajte pa pazite na pikice

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
8.11.2008 8:33:46   
janja*
Dobro jurto čvekice!
Sem v 20 tednu in brce so že kar nekaj časa prisotne.Tako je lepo,da se ne da opisat.
No o kilogramih raje nebi razlagala,ker sem se že veliko zredila.Ampak nič zato bomo že potem hujšale,ko bo čas za take stvari.
Lep vikend vam želim.
Detelja zate pa sem še posebej vesela ,da poteka vse tako kot treba.Juhu!user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
8.11.2008 8:58:02   
malcekvita
dobro jutro
jst bom še danes in jutri počivala, v ponedeljek pa grem spet v službo user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
8.11.2008 10:23:00   
rea27
Rea27 a res??? no, jaz pa drugače učim Živo klavir, in sem čisto po naključju zadnjič odkrila preko interneta, da je njena mama ginekologinja

Jooj moj trebušček je že tako ogromen...

Lahko noč vsem

hehe,to je pa prav fino..a hodiš k njim domov? Lepo ,lepo..potem pa reci Živiki, da naj prejme lepe pozdrave iz Novega mesta...hehehheme zanima če bo pogruntala :)

No, drage moje..jst sem začutla prve brcike..., če dam sicer roko na trebuh jih še ne čutim, ampak, notr, v bušiju jih pa!!!!! Juhuhuhu!!!!!
Aja, prosim če mi katera odgovori...kdaj se kej začnejo te šole pa te fore..lani sva šla z mojim možem na šolo 2x in potem se je vse končalo :(
in da va m po pravici povem, še sama ne vem kdaj sem bila...kdaj se te zadeve začnejo?
Aja pa še to: ali katera hodi na telovadbo za nosečke?

dijo

kakšna lepaaa sobotaaaa!!!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
8.11.2008 11:44:41   
sonček85
hellooooooooooooooooo!
Ja danes je pa res lepa sobota:saj sije pri nas sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image
pleničke
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
plenice: nekje sem brala neko raziskavo glede plenic, kjer so pamperske najslabše ocenili, muller, dm, hofer, lidel pa so najboljše...najboljše je, da si nakupimo bombažne plenice pa jih vsak dan fajn peremo...
se kar podpišem pod tole
brcike:spet sedaj ko sem tole brala čutila metuljčkeuser posted image user posted image
šola za starše:meni se zdi da se začne zadnj mesec ali dva pred porodom.Sem pa našla tale link ,ki je kar dokaj zanimiv
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
8.11.2008 13:01:45   
nmag
BrinaBA,velja ob 9h kavica,spoznavni znak rdeča rožica v roki,hahaha,hecam se,se bova že zmenili.Se že veselim srečanja s tabo.lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
8.11.2008 13:10:13   
detelja
sonček85 še sem pošlji malo tega sončka...pri nas pa je tak turoben dan, vse je mokro od dežja, malo je megla...zunaj je tema kot, da bi bila že ura 17....

moja gin. ima tako, da v 5. mesecu nosečnosti pošlje vabila za uvodni del... v 7. mesecu nosečnosti pa je 5. nadaljnjih srečanj/sestankov...moja prijateljica ima drugo gin. tam pa baje ti gin. na pregledu pove pa se moraš sama prijaviti na tečaj...začnejo ga pa po 26. t nosečnosti... 

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
8.11.2008 13:31:23   
anca
Rea - ne hodim k njim domov, ampak ona pride v glasbeno šolouser posted image

Junona - z veseljem bi pripopala kakšne slikice, pa se mi sploh ne sanja, kako se to naredi. A mi lahko kera razloži proosim?user posted image

Glede špikanja - mene špika bolj po trebuhu, ampak redko in čisto rahlo. Pa ene štirikrat do zdaj me je zabolelo v jajčniku, ko sem se obrnila na postelji, pa ne zmeraj na isti strani.

KJE IMATE KAKŠEN SONČEK???? Tukaj pada dež... user posted image

Lepo soboto vam želim, kakršnokoli vreme imate

user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
8.11.2008 13:44:40   
sonček85
ja z veseljem vam pošljem sonček,no pa saj tudi pri nas malo posije in se skrije ,pa spet malo .nE dežuje ,zato mi je tako lepo.
anca:greš na tole stranhttp://www.shrani.si/
in potem kjer piše brskaj  klikni in poišči v svojih mapah kje imaš to sliko ki bi jo rada dala gor,nato jo potrdi in klikni SHRANI(oranžno piše) in ko ti bo naredilo ,samo klikni kjer piše kopiraj druga vrsta in greš v okence kjer pišeš nam  in klikni paste ali prilepi,napiše ti kodo ,samo ko boš potrdila se bo pokazala slikica.če pa bo prevelika jo lahko pomanjšaš tukajSlikoMat® - Brezplačno gostovanje slik
No to sem sedaj jaz na dolgo napisla a kaj naj ko pa drugače ne vem kako naj naredim-tako delam jazuser posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
8.11.2008 13:45:51   
sonček85
ali pa daš slikice v album ,zgoraj desno ringaraja,moj album ,ustvari nov album in daš slikice not.srečno in lep vikend vsem
-imam malo monologovuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
8.11.2008 13:48:09   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE 
user posted image miška2006                
(št.2, št 1)             14.11      user posted image GO
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           01.12MF,12.12LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                          user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. ? ,št. ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)           19.11

05.04. 
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           25.11MF01.12user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)        
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        11.11.     user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                              Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            04.12        LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)           02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF    LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF    MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                           NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          12.11     user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št. 1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.  1 )     

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MFuser posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)
user posted image PikaV                              (št.3,št.1 )            11.11ACuser posted image               

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,    CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)            05.12.MF  PO
user posted image Patrica                           (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                     (št.  
1,št. 0)                             LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)                           LJ
user posted image olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?)       

user posted image ZANIMIVOSTI V NASLEDNJEM TEDNUuser posted image
10.11
kunda
11.11
štorkljica-cht
srečka82
jernejav
janja*
L&L
PikaV -AC

12.11
Copka
Artičoka
nmag

13.11
anchika
ladybird01
RDEČA VRTNICA

14.11
miška2006

Trenutno imamo:

user posted image :9
user posted image :4
user posted image : 73                     

TRENUTNO NAS JE: 86 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
 TUKAJ                             TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
8.11.2008 13:48:57   
zupancdam
Pozdravljene!
Jaz bi tudi dala slikico od trebuščeka v album, ker imam takega kot bi bila 7 mesecu noseča, pa ne znam!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
8.11.2008 13:50:18   
sonček85
SREČANJE NOSEČK APRIL 2009

IME                MESTO           LOKACIJA              KDAJ

Sonček85       Celje                  ?                  po novem letu
*Junona*       Celje                  ?                  po novem letu
malcekvita      LJ                       ?                  po novem letu
april09            LJ                      ?                  po novem letu
angelito          LJ                       ?                  po novem letu
olea                LJ                       ?                  po novem letu
rea27             LJ                  JURMAN             po novem letu
pat 74            LJ                       ?                   po novem letu
şobra            SLO                     ?                   po novem letu
Cveta28         LJ                       ?                   po novem letu
Artičoka         KR/LJ                  ?                   po novem letu
nmag              LJ                      ?                   po novem letu
BrinaBa           LJ                      ?                   po novem letu
mišk             CE/LJ                    ?                   po novem letu
zupancdam     CE                     ?                   po novem letu
ZojaB           CE/LJ                    ?                   po novem letu

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
8.11.2008 13:50:31   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
uka7: 7.3.
Anca :12.3
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
pikaro :2.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
rea27 :19.9.1981

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?