|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
7.11.2008 21:22:19   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

Andromeda, Orka, Zara13 .... ali ste te zelene pajacke skupaj kupovale???user posted image  kje smo pa me ostale bile?user posted image user posted image user posted image

s tem je pa tako, ker so se naši user posted image  toliko prej rodili, smo morale kupiti fuuuuuulllllllllll manjše oblekice ki jih imajo po večini h&m , C&A in kik.....jaz sem kupovala v kik-u in C&A-ju pa ker so tok majhne št. ki jih donošenčkom ne kupujejo je tudi fuuuuullllll majhna izbira glede barv,.....roza sploh niso mel nič tko majhnega user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.11.2008 21:27:25   
Andromeda
No, kopanje je že zdavnaj za nami, ampak naš Dario se nikakor ne more umirit, če ga namreč ne mučijo krči, ga daje zaprtje....To je pa prekletstvo od umetnega mleka...Sem kar malo stran pobegnila in zdaj ga mož masira po trebuščku, jaz pa surfam za nasveti kako pregnati zaprtje...

Hmmm, če se ne motim smo že 2. dan brez novopečene mamice...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.11.2008 21:30:03   
klavdiy4
...verjamem, da vam je bilo težko kupovati tako majhne cotke.... meni je ta zelen kompletek full všeč...sicer pa je mami meni tudi kupila zelen plišasti kompletek za user posted image , ko sem šolo naredila- le da je malce drugačen....user posted image  Po moje ni tko važno kakšne barve je za user posted image ..razen mogoče, če user posted image  oblečeš v precej pinky komplet...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.11.2008 21:51:52   
mojsoncek
Cer punce!

No, mi smo bili kar cel teden v LJ, ker smo imeli polno opravkov, kar pomeni, da vas cel teden nisem nic spremljala user posted image . Sem samo na hitro preletela seznamcek, zato CESTITKE vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image

Danes sem ze posteno utrujena, zato vam samo na hitro sporocam, kaj sem vceraj v PDC opravila pri pripravi na CR. Kot kaze, bo tudi nase drugo dete en mali drobizek z veliko glavico. Ampak smo se nekako vseeno zmenili, da poskusimo po naravni poti, ce se bo ze pred rokom zacelo kaj dogajati. No, ce pa se ne bo nic dogajalo, grem na rok v porodnisnico in mi naredijo CR.

Toliko na hitro in na kratko... zdej pa sibam spat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.11.2008 22:34:16   
klavdiy4
mojsoncek....si se le oglasila...sem že mislila, da si kam ušla in me prehitela...zakaj pa boš imela CR?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.11.2008 22:37:55   
nagajiva
Punce samo res, kaj je sedaj to? A nobena ne bo šla v P.......user posted image user posted image user posted image  Klavdiy je brez dela, dajmo jo uslišat user posted image user posted image user posted image .......
Sedaj se hecam, samo jaz bi šla rodit, pa user posted image  očitno noče.......
Poli-lepo je brat porodne zgodbe.......in vse mamice do sedaj so mi povedale, da so ob pogledu na svojo štručko pozabile na vse.

Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.11.2008 22:44:54   
klavdiy4
nagajiva....saj bi jaz tudi šla....pa mene naša user posted image  tudi prav nič ne uboga....user posted image ..
verjetno ji je preveč lepo v mojem bušiju...user posted image samo upam, da ji ne bo dolgo...
pa saj ti  imaš le še 3 dni do PDP-ja....

caligule tudi ni bilo veliko danes gor...user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.11.2008 23:50:24   
Polynesia
A nobene ni kle gor al se vse crkljate user posted image  in vamni da bi šle v P user posted image user posted image .

Jaz pa glih jem indijske oreščke, mož pa pripravlja na drugem računalniku da bova gledala eno grozljivko, buuuuu user posted image . Upam da ne bo prestrašna, ker pol tamau sploh nau hotu ven pridt, hihihi.

mojsoncek lepo da si vse uredila, zdej pa le malo počivaj in si naberi moči za naprej user posted image .

nagajiva ti boš pa imela tudi fantka imam občutek user posted image .

Aja, pa vsem hvala za porodne zgodbe, res je vsaka ženska zase ja.

Sem se odločila da jutri ne grem v P, bom počakala do ponedeljkovega pregleda, ko me bo še enkrat pogledal kolk sem odprta in potem grem v torek ali pa kar že takoj po pregledu v P pa da vidmo. Če seveda do ponedeljka samo od sebe ne bo nič user posted image .

V nedeljo pa grejo moji starši k moževim na martinovo kosilo in naju je tašča povabila zraven, seveda če se ne bo nič odvijalo, tko da vsaj kuhat nau treba če že rodila nam user posted image .

Jutri pa zareeeeeeeeeeeeeeees upam, da bo kakšna nova mamica, zdej pa dost tega...pol bo pa klavdy na svoj račun pršla user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 7.11.2008 23:52:46 >

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
8.11.2008 0:13:27   
pomar*ANČA*
hej

še nobena odšla?
men je tok dokcajt... dragi je spet šel ven, jaz ne morem spat... beda.... sej verjetno že vse spite

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
8.11.2008 1:11:23   
Polynesia
Jaz tut ne morem spat, mož že spi in jaz kr mal surfam po netu...kr neki user posted image .

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
8.11.2008 4:15:19   
caligula
jaz sem dve uri v strop gledala, če bi vedela, da ste tle, bi prišla ponoč kaj gor.user posted image
zdaj sem pa mamici topli sendvič spekla pa kavico skuhala, ko gre v službo pa se zbudi čez 10min.
kako zanimivo, celo življenje me budilka ni mogla zbuditi ob uri, zdaj pa se brez vsega zbujam okol četrte zjutrajuser posted image
v glavnem, jaz se počutim odlično. danes se bom še malo namakala v kakšni kopeli pa ene parkrat stopnice premerla. spati mi očitno ni usojeno, nekako pa je treba zabiti čas.
papa

aya pa enauser posted image seveda še za ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 1186
8.11.2008 8:13:49   
mojsoncek
Jutro!

No, moja dva decka sta sla k frizerju, tako da imam eno mirno jutro user posted image . Zacuda sem se naspala, kljub temu,d a sem spala "samo do sedmih" user posted image . Sem pa ze takoj sla v akcijo in dala prat eno zehto. No, sedaj pa v miru pojem zajtrk in spijem kavo, pa malo po netu pobrskam, potem pa nadaljujem z akcijo. Joj punce, jaz sploh ne znam pocivat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

mojsoncek....si se le oglasila...sem že mislila, da si kam ušla in me prehitela...zakaj pa boš imela CR?

Ne ne, nic ne prehitevam. Pravijo, da red mora bit, pa ceprav slab user posted image . CR sem imela ze prvic in sicer zaradi medenicne vstave in prevelikega obsega glavice za mojo medenico (sem namrec ena miniaturna izvedba cloveka user posted image ). No, tokrat je sicer user posted image obrnjen/a na glavico, ampak kot kaze bo imel/a vsaj tako velik obseg le-te, ce ne se vecjega user posted image . Tako da, bomo probali z vaginalnim porodom, ce bo pred rokom, drugace pa na rok direktno v operacijsko. Ja ni kaj, tako pac je. In bolje tako, kot pa da me dva dni brez veze matrajo ali pa da se kaj zaplete, a ne.

Sem pa malo pregledala, ce imamo ze vse nakupljeno in sem ugotovila, da sem na sebe cisto pozabila. Moram it kupit ene dva modrcka za dojenje. In ce me spomin ne daje, so spomladi v nasem malem kraju odprli eno trgovinco, kjer jih bom dobila, da mi ne bo spet treba ali v KR ali v LJ.

Punce, bodite lepo in pustite se razvajat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
8.11.2008 8:40:34   
nagajiva
Ojla user posted image  in mamice....
Jaz tud ne morem spat. Že od enih šestih nekaj bluzim, pa okoli hodim (beri wc...), pa še tako čudno vreme je, ko bi lahko komot spala.....Moj seveda veselo počiva in uživa, ker ma celo posteljo zase, pa ga nihče ne budi z jamranjem....user posted image
Pa ti naši user posted image  nas res že malo zaj.........Najprej so hoteli nekaj prehitevat, sedaj jih pa ven ne moremo dobit user posted image user posted image user posted image . To še bo veselje z njimi, če nas že sedaj imajo pod komando user posted image user posted image user posted image
Polynesia-zakaj misliš, da bo fantek? Sicer je pri meni večina žlahte in prijateljev prepričana v to, ampak jaz pa nikakor ne morem rečt....Pa pravijo, da mama ve. Jaz pojma nimam, bo zato pa večje presenečenje....
Razmišljam, kaj bi za zajtrk........bom mojga zbudla in v pekarno poslala, pa bo že kaj pametnega našel......

Neposredna povezava do sporočila: 1188
8.11.2008 8:44:08   
_katja_
Pomar*anča*: a je šel tvoj na brucovanje? Mi je bilo prov smešno, ko sem dobila včeraj popoldne sms, vabimo te na brucovanje, zurka, kingstoni, bla bla bla,...skratka sem se malo nasmejala, ker sem res glih za v guzvo in glasno musko s temle trebuhom :)

Spala sem kar dobro. Drugače pa tudi jaz skoz nekaj brkljam. Pa saj ne moremo skoz sedet na kavcu in čakat kdaj se bo začelo?!?! Upam, da bo danes zunaj lepše vreme, se sicer že nekaj jasni, držim pesti, da vsaj deževalo ne bo.

Aja pa jaz sem se tudi ze z mojim dojenckom zmenila, da naj cimprej ven pride, ampak kar ne uboga user posted image user posted image user posted image Pa moj mu vsak dan parkrat pove kje je izhod ampak ocitno se ne da motiti. Mu je prelustno notr user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
8.11.2008 9:36:35   
caligula
Aja pa jaz sem se tudi ze z mojim dojenckom zmenila, da naj cimprej ven pride, ampak kar ne uboga Pa moj mu vsak dan parkrat pove kje je izhod ampak ocitno se ne da motiti. Mu je prelustno notr

tle sem se pa od srca nasmejalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
8.11.2008 9:43:56   
luna8
Jst tud ponoč ene dve ure nism mogla spat, me je neki "šraufal", pa rdeč izcedek sem dobila, ga imam še zdaj - a mislite, da je to čep? Ker ni, da bi šlo kar naenkrat ampak imam skoz po malem rdeč izcedek? A mislite, da se pripravlja?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.11.2008 9:45:51   
tamy31
Dobro jutro!
Vidim da ene res ne morte spat jaz bi pa spala pa naš mali že ob pol šestih skače po nama tko da je treba vstat hočeš nočeš!
Drugače pa pr men še nič nič nič, tko da sva se z mojim odločila da bova zvečiruser posted image  pa da vidmo pol al to res kaj pomaga al ne ! Ker jst mam res že dost , pa se bojim da bo to naše dete preveliko če bo še dolg notr se crkljalo!
Tko moj je reku da zvečir akcija pol me pa zjutraj pelje ! Upam da bo res tako! Sicer pa otak moram v P. zjutraj v vsakem primeru bo ali ne bo!

Ja tok lep dan je danes da ga je treba kar se da izkoristiti! Jaz sem zdele cunje obesla ene sem še dala prat tko da če bo sreča bo zvečir suho da polikam in pospravim in pol res lahko v miru grem rodit ! Če bo seveda akcija kaj pomagala ! 

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.11.2008 10:07:24   
konina
Dober dan. Kaj je zdaj nosečke, ni nobena ušla? Jaz sem bila že skoraj spakirana, sem imela popadke od 22h do 2h na 10min, pol sem pa zaspala. user posted image  In se vsa panična zbudila ob 4h, ker sem se ustrašila kaj sem zamudila. user posted image  No, pa so popadki minili. Malo me še krči, ampak nič posebnega. Hja, tako da sem še doma.

Popoldne grem martinovat pa bo mogoče kaj pospešilo. Lepo se imejte. Pri nas sije sonček, je prav lepo zunaj.

LP, Nina 

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.11.2008 10:22:21   
luna8
A popadki so po celem trebuhu, a ne?

Ker mene črviči samo po spodnjem deluuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.11.2008 10:35:17   
Andromeda
luna8 - tudi mene je takrat črvičilo po spodnjem delu (bolečina podobna kot pri M ali ko imaš prebavne motnje) in zato sem res verjela, da gre za prebavne motnje...Upam, da je to to pri tebi! Pa srečno!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.11.2008 11:15:33   
_katja_
Punce statistika:
22 otrok, 12 dečkov, 10 deklic. Najtežji fant s 4200 g, najlažja deklica z 2120 g.

No kjera je naslednja?!?!?! Jest se prostovoljno javim.... user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.11.2008 11:23:29   
klavdiy4
Ojla.......

Jaz sem vas čakala zvečer, da bi malce klepetale, pa sem mislila, da ste šle vse v Rim, sem šla pa spat...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sicer pa sem mal prejle prišla domov, ker gre user posted image  v službo pa sva šla zjutraj k tašči na obisk ...

Polynesia... ali te je bilo kaj strah ob grozljivki?user posted image ,,ja sej , sem se odločla,da bom šla kar jaz taprva, ker ve niste resneuser posted image ... sicer pa se prav tako kot ti tudi jaz veselim ponedeljkovega pregleda...

luna8....jaz pa mislim, da gre zares!!!!!!!!!!!!!(pri tebi).......juupiiiiiiiiii

No se še slišimo pozneje kaj ...grem mal v vodoravni položaj pred tv.....papa

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.11.2008 11:42:38   
Polynesia
Hello.

No pa smo spet tu in nič novosti, porkaduš user posted image ...

luna to je sigurno čepek, samo nimaš kaj drugega narest kot čakat...itak pa imava obe v ponedeljek pregled pa boš vidla kaj bo. Drugače je pa mene zvečer tut eno uro tko črvičil, ampak tudi samo v spodnjem delu trebuha, pri popadkih pa pravijo da gre za cel trebuh, tko da po moje se samo počasi vse skupaj pripravlja...kaj pa vem, nisem dost pametna k nisem prej še nikol rodila user posted image .

nagajiva ne vem ampak že od začetka imam tak občutek da nosiš fantka...no pa da vidmo kolk sem kej čarovnice, hihihi user posted image .

Možek je šel na kavico, medtem ko sem jaz spala, potem pa greva na en daljši sprehod, joj upam da bodo teli sprehodi kej pomagal user posted image .

Punce jaz mam pa čist zamenjan bioritem, ponoči ne spim, zjutraj pa potegnem do 11h user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.11.2008 12:11:08   
Polynesia
luna aja to sem še hotla rečt, če te pa karkoli skrbi, pa glede na to da si čez PDP se greš pa komot pokazat v P.

Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.11.2008 12:42:17   
luna8
Ja kaj mislite, da če imam izcedek, a je to normalno? ker če je ne bi zaradi tega hodila v P.

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.