Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:48:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka jaz sem hotela prvega fantka in drugega punčko in glej ga zlomka ratalo mi je. Upam, da bo tudi pri nas, ker tretjič pa ne bi šla več rodit, ker bom že v letih Ojoj Nina, kar avto si razbila. Jaz bi pa skoraj avto razbila zaradi pajka, ki se mi je kar naenkrat spustil pred očmi. Estrella at frst sajt
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:48:36
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi smo prejšnji mesec dobil položnico za vodo 70 Eur , k so nam prejšnje mesece pošiljal položnice za 0,94Eura.Matr sm bla jezna Znajo človeku pokvarit dan, kajne? Jest rajš ne komentiram... položnica od Elektro je skor 200 € Dobrodošla v klubu 100+ Pri nas pa 140€ To ni poračun... vsak mesec tolk nanese ... ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:48:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako, jaz predajam besedo še drugim vključenim čvekicam, mislim da se bliža že 3 hranjenje Lepo čvekajte in lahko noč vam želim Ojoj boga ti. Upam da se te Anja usmili danes in da se malo naspiš . Lahko noč tally; a ti si svojga spoznala v službi???? Jap, delala sva v enem podjetju kot študenta in takoooo se je začela Kje ste pa ostale spoznale svoje , za edino že vem Se mi je zdelo, da bo nekaj takega Jaz sem svojga spoznala na faxu. Ko smo bili na uri kemije je uletel v predavalnico in se obrnil in šel ven. Sem rekla kolegici: uvav kakšen dobr tip..... No sedaj ga pa imam z mašno na glav Anitka: a je bila lov at frst sajt??
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:50:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce pa kaj tako hitro čvekate - med pisanjem posta je pdala cela stran. Jaz vas ne dohajam več Zato pa jaz vedno osvežim stran preden oddam post, da še kaj dodam. Z dvema bi težko, a bi šlo. Odvisno koliko sta pridna in živahna. Pepita welcome back. Ti se kar javi kaj. za take mere in pridne otročka. Edina, a samo tam? tana moja sestra je imela otroka pri 19-ih in ji do danes ( sedaj je stara 34) ni ratalo naredit drugega. Jaz sem vedno razmišljala tako, da moraš mislit med drugim tudi na to koliko boš star, ko bo otrok star 20. No, jaz bom še kar mlada. Niti do abrahama še ne bom prišla. Estrella kaj bi mu pa naredila, če bi res kje drugje naboje streljal? Upam, da ne bom izvedela Če pa že , definitivno kastracija in ločitev: odrla bi ga kot medveda Ufff potem pa je bolje, da naboje izstreli kar doma sam Pri nas v tem primeru, ne bi bilo nič od zgoraj naštetega, resno jaz bo svojemu dala roko in čestitala, a kaj ko je tak zajc Jaz tudi ne bi bila mirna. Jaz bi tebi čestitla, če bi res tako mirna ostala. Anitka jaz sem hotela prvega fantka in drugega punčko in glej ga zlomka ratalo mi je. Estrella na bratrančevem pikniku. kje pa je Edina svojega ujagala? Špelin@ tvoj sploh ni star. Samo stara se. Na nekei fešti v Celju Pa sta oba Logatčana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:50:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako, jaz predajam besedo še drugim vključenim čvekicam, mislim da se bliža že 3 hranjenje Lepo čvekajte in lahko noč vam želim Ojoj boga ti. Upam da se te Anja usmili danes in da se malo naspiš . Lahko noč tally; a ti si svojga spoznala v službi???? Jap, delala sva v enem podjetju kot študenta in takoooo se je začela Kje ste pa ostale spoznale svoje , za edino že vem Se mi je zdelo, da bo nekaj takega Jaz sem svojga spoznala na faxu. Ko smo bili na uri kemije je uletel v predavalnico in se obrnil in šel ven. Sem rekla kolegici: uvav kakšen dobr tip..... No sedaj ga pa imam z mašno na glav Veš kako rečejo v srbiji: tražili ste-gledajte Anitka: a je bila lov at frst sajt??
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:51:23
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa res nočko, če ne bo prej zaspal in zasmrčal
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:51:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ojej.Pr ns smo tud aprila dobil 140Eur.Ma sej ti pravm to je banda. Jest zdej full velik perem ponoč.Pomivalca zalaufam ob 22:00,pralni stroj pa tud timer naštimam okrog štirih zjutri,se kr pozna pr položnici. No če je pa treba pa tud čez dan operem . Evo jaz zdej prakticiram isto. Tko kot pri pomivalcu kot pri pralnem stroju naštimam timer. Če pa peram čez dan pa probam aštimat take cote, ki so več al mn sam za splaknit in jih dam na 50stopinj na hitri 32 minutni program
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako, jaz predajam besedo še drugim vključenim čvekicam, mislim da se bliža že 3 hranjenje Lepo čvekajte in lahko noč vam želim Ojoj boga ti. Upam da se te Anja usmili danes in da se malo naspiš . Lahko noč tally; a ti si svojga spoznala v službi???? Kje ste pa ostale spoznale svoje , za edino že vem Midva sva se v lokalu kjer sm delala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:53:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi smo prejšnji mesec dobil položnico za vodo 70 Eur , k so nam prejšnje mesece pošiljal položnice za 0,94Eura.Matr sm bla jezna Znajo človeku pokvarit dan, kajne? Jest rajš ne komentiram... položnica od Elektro je skor 200 € Dobrodošla v klubu 100+ Pri nas pa 140€ To ni poračun... vsak mesec tolk nanese ... ... Čaki mal, 200€ na mesec? Zdej mi pa neki ni jasn?! Kolk gospodinjstev pa mate pri vaši hiši?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:53:43
|
|
|
|
Anitka
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:54:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oooo ti packa
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:55:39
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ojej.Pr ns smo tud aprila dobil 140Eur.Ma sej ti pravm to je banda. Jest zdej full velik perem ponoč.Pomivalca zalaufam ob 22:00,pralni stroj pa tud timer naštimam okrog štirih zjutri,se kr pozna pr položnici. No če je pa treba pa tud čez dan operem . Evo jaz zdej prakticiram isto. Tko kot pri pomivalcu kot pri pralnem stroju naštimam timer. Če pa peram čez dan pa probam aštimat take cote, ki so več al mn sam za splaknit in jih dam na 50stopinj na hitri 32 minutni program Banda je tale Elektro ... morm prov ke poklicat, k pomoje nas okrog prnašajo ... tolk mamo štroma k kakšna mini firma .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ojej.Pr ns smo tud aprila dobil 140Eur.Ma sej ti pravm to je banda. Jest zdej full velik perem ponoč.Pomivalca zalaufam ob 22:00,pralni stroj pa tud timer naštimam okrog štirih zjutri,se kr pozna pr položnici. No če je pa treba pa tud čez dan operem . Evo jaz zdej prakticiram isto. Tko kot pri pomivalcu kot pri pralnem stroju naštimam timer. Če pa peram čez dan pa probam aštimat take cote, ki so več al mn sam za splaknit in jih dam na 50stopinj na hitri 32 minutni program Čist isto jest delam. Sam a veš da sm mislila da je od 22 do 6 A do petih praviš da je? Nočko vsem ki ste odpeketale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:56:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi smo prejšnji mesec dobil položnico za vodo 70 Eur , k so nam prejšnje mesece pošiljal položnice za 0,94Eura.Matr sm bla jezna Znajo človeku pokvarit dan, kajne? Jest rajš ne komentiram... položnica od Elektro je skor 200 € Ojej.Pr ns smo tud aprila dobil 140Eur.Ma sej ti pravm to je banda. Jest zdej full velik perem ponoč.Pomivalca zalaufam ob 22:00,pralni stroj pa tud timer naštimam okrog štirih zjutri,se kr pozna pr položnici. No če je pa treba pa tud čez dan operem . [/quote] A si Gorenjka po rodu Joj, pa avto tako razturaš zrad ene boge kobilice A v lokalu? Moje zveze, ki sem jih začela v lokalu so vse propadle a kako bi srbi rekli: piši-propalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:56:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Men se zdi, da boste pri vaši hiši kmalu spet zibali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:57:09
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oooo ti packa ..........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:57:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oooo ti packa Dans mi pa ne delaš luštov hehehheh Sam slikce so pa svetovne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ojej.Pr ns smo tud aprila dobil 140Eur.Ma sej ti pravm to je banda. Jest zdej full velik perem ponoč.Pomivalca zalaufam ob 22:00,pralni stroj pa tud timer naštimam okrog štirih zjutri,se kr pozna pr položnici. No če je pa treba pa tud čez dan operem . Evo jaz zdej prakticiram isto. Tko kot pri pomivalcu kot pri pralnem stroju naštimam timer. Če pa peram čez dan pa probam aštimat take cote, ki so več al mn sam za splaknit in jih dam na 50stopinj na hitri 32 minutni program Banda je tale Elektro ... morm prov ke poklicat, k pomoje nas okrog prnašajo ... tolk mamo štroma k kakšna mini firma . Men tole res ni jasno kako je to možno 200 Eur vsak mesec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:57:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ojej.Pr ns smo tud aprila dobil 140Eur.Ma sej ti pravm to je banda. Jest zdej full velik perem ponoč.Pomivalca zalaufam ob 22:00,pralni stroj pa tud timer naštimam okrog štirih zjutri,se kr pozna pr položnici. No če je pa treba pa tud čez dan operem . Evo jaz zdej prakticiram isto. Tko kot pri pomivalcu kot pri pralnem stroju naštimam timer. Če pa peram čez dan pa probam aštimat take cote, ki so več al mn sam za splaknit in jih dam na 50stopinj na hitri 32 minutni program Banda je tale Elektro ... morm prov ke poklicat, k pomoje nas okrog prnašajo ... tolk mamo štroma k kakšna mini firma . Ma jaz bi to po prvi polžnici poklicala, pa to je res too much.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 22:58:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ojej.Pr ns smo tud aprila dobil 140Eur.Ma sej ti pravm to je banda. Jest zdej full velik perem ponoč.Pomivalca zalaufam ob 22:00,pralni stroj pa tud timer naštimam okrog štirih zjutri,se kr pozna pr položnici. No če je pa treba pa tud čez dan operem . Evo jaz zdej prakticiram isto. Tko kot pri pomivalcu kot pri pralnem stroju naštimam timer. Če pa peram čez dan pa probam aštimat take cote, ki so več al mn sam za splaknit in jih dam na 50stopinj na hitri 32 minutni program Čist isto jest delam. Sam a veš da sm mislila da je od 22 do 6 A do petih praviš da je? Nočko vsem ki ste odpeketale Ups, tiskarski škrat, se opravičujem: CENEJŠI TOK JE DO 6H NE DO 5H ZJUTRAJ!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Plavalni pripomockimaca83 RRUporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?Rokavcki (
46%)
Obroc (
4%)
Fredov obroc (
38%)
Drugo (
2%)
Nic (
11%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!