Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:17:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ej cleo težko ti točno opišem kaj je narobe,kr midve nimava odnosa že leta in leta..mal je razlik delala med naju s sestro pa mal se rada vtakne kjer ni treba,...je tolk enih stvari,ma druge poglede na svet čist...sma kot noč in dan..težko ti opišem kaj točno škripa kr je tolk stavri da nebi cel teden končala,pa cel rr zapomnila...itak sej tud jst nisem popolna sam ma take bolane res,nisma midve glih povezane pa navezane in to..nažalost..ni mat v pravem pomenu besede in vrjetn tud jst ne hči za njo... Zalostno .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa jest ooooooouuuuuuuuuujjjjjjeeeeeeeaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:18:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Sem prebrala tisti link iz revije mama polma Nej vam povem da tamav tud slučajno ne daje nog v usta, čudi se jim samo ko sedi. Potem se ni še niti enkrat obrnil na trebuh s hrbta, je pa tako močan, da se dvigne v stoječi položaj če ga poskusim za rokice dvignit v sedeči položaj. Mislim, da jim je edina skupna stvar (dojenčkom) to, da so heckoti. Vsak po svoje čist isto...me kr čudi ko so nekateri že tko napredni pa se kotalijo,obračajo,moj namreč ne,njem je zakon sam da sedi če bi mu dovolili bi pa že itak se postavljal na nogice...ko ga potegneš v sedeč položja da ne bo pomote...če leži pa joka,v ležalniku sploh ni več rad kr ne more sedet..sam v naročju ja mir ko lepo sedi..stajico sem že postavila kr se mi je ni dalo razstaviti ko sem jo merila ker kupujem jogi in sem ga dala parkrat noter,pa mu kr paše kr ga fajn s povštri podprem da on lepo čiča noter
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:18:52
|
|
|
|
RMRM
|
polma , sem si shranila.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kleopatra, kaj pa kaj vajini odnosi z možem, iz postov sklepam, da se stvari obračajo na bolje ?! Ja no,enkrat bolje drugic slabse,se zdalec pa ne tako kot bi moglo bit.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:21:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM se mi zdi, da so učitelji ob vso avtoriteto, pol pa tud nič ne storijo. Če bo pa katera kaj učencu rekla, bodo pa tko al tko starši z odvetniki prišli, mislim noro, pa jih ne zagovarjam, sam vedno bolj je očitno, da si otroci vse dovolijo, da se na pravila požvižgajo.... Pri Sari npr. nekaj fantov kar sredi pouka vstane in se sprehaja po razredu, al pa celo zunaj razreda. Samo ko pa prideš na kakšen sestanek, majo pa največ za povedat prav starši najbolj problematičnih otrok Se strinjam s tabo! Je pa vseen bil boljši komunistični sistem, kot smo ga mi mel v šolah, je bil učitelj zakon, pa se ni nobe od staršev zgovarjal, al pa pritožval, pa smo glih tko vsi šolo delal...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:21:09
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Sem prebrala tisti link iz revije mama polma Kerga? Zdej moramm pa še jest prebrat al kaj-jaz sem jih samo nalimala Nej vam povem da tamav tud slučajno ne daje nog v usta, naš tut ne čudi se jim samo ko sedi. Potem se ni še niti enkrat obrnil na trebuh s hrbta,no, tele vige-vage p naš izvaja par dni-mislim, odkar ima zob, je tut motoriko pognalo je pa tako močan, da se dvigne v stoječi položaj če ga poskusim za rokice dvignit v sedeči položaj. ne zna Mislim, da jim je edina skupna stvar (dojenčkom) to, da so heckoti.ja, a ne? zlati so Vsak po svoje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:21:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ah cleo sploh ni žalostno veš..se navadiš pa sprejmeš pa je to to..zdej mam itak moža pa svojo družinico tk da ni panike...energijo raje sem vlagam kot v njo... hm..mož-še vedno mi je hecno
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:22:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa dej, Taanikaa, sej se bo začel obračat na trebuh, naš se je tud čist sam kar enkrat zvečer obrnu, ko je bil v igralnem centru, je sam sebe presenetu, tk da je komi dihu, mene je pa skor kap ko sem ga naenkrat zagledala kok se reži na trebuhu
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:24:42
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Naš si pa naprimer še ne daje nogic v usta, drugi si jih pa že večina vsi kot vidim... Naš jih na previjalnem pultu oglejuje in si jih prijema, pol pa spet pozab
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ja saša sej se bo začel,sam k noče več bit dolgo v igralnem k on bi še sam sedel,k če leži ne vidi velik...pa se kmalu naveliča par minut se že zamoti tolk da vse igrače v usta prenese ..pol pa jok pa mami dvigni me..zna pa nekaj novega..avto vozi tko brrrrrr pa pljuvat to je fino sploh ko jema kake kašice,dobi mamica kašico v lase po možnosti ..pa jeziček je več zunaj kot noter ..to zdej par dni dela
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:25:36
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Naš si pa naprimer še ne daje nogic v usta, drugi si jih pa že večina vsi kot vidim... Naš jih na previjalnem pultu oglejuje in si jih prijema, pol pa spet pozab Naš je torej v opoziciji .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:26:13
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa hm..mož-še vedno mi je hecno
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Sem prebrala tisti link iz revije mama polma Kerga? Zdej moramm pa še jest prebrat al kaj-jaz sem jih samo nalimala Nej vam povem da tamav tud slučajno ne daje nog v usta, naš tut ne ,nasa to zna,se do nosa,samo cakam kdaj bodo za vratom čudi se jim samo ko sedi. Potem se ni še niti enkrat obrnil na trebuh s hrbta,no, tele vige-vage p naš izvaja par dni-mislim, odkar ima zob, je tut motoriko pognalo ,obraca se na stran,pa danes na trebuh,samo z roko spodaj in tako obstane je pa tako močan, da se dvigne v stoječi položaj če ga poskusim za rokice dvignit v sedeči položaj. ne zna,je ne dvigujem,sploh ne upam,sem jo 1x pa se je zacela dret Mislim, da jim je edina skupna stvar (dojenčkom) to, da so heckoti.ja, a ne? zlati so ,ja srckoti nasi Vsak po svoje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Naš si pa naprimer še ne daje nogic v usta, drugi si jih pa že večina vsi kot vidim... Naš jih na previjalnem pultu oglejuje in si jih prijema, pol pa spet pozab Naš je torej v opoziciji .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:26:41
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Naš si pa naprimer še ne daje nogic v usta, drugi si jih pa že večina vsi kot vidim... Naš jih na previjalnem pultu oglejuje in si jih prijema, pol pa spet pozab Naš je torej v opoziciji .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa hm..mož-še vedno mi je hecno ampak res veš..pa kliče danes na adriaplin mož pa reče moja punca je preverjala podatke,pa me pogleda in se začne smejat..pa pride poštar zadnjič pa se podpišem s tastarim priimkom
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:29:32
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Taanikaa, sej naš preden je pogruntu kok se zalikat na trebuh, tud ni hotu bit več v centru, pol ko je pa naštudiru obrate, pa kar cvili od veselja, ko vidi, da ga tja nesem, ker ma dost placa, da lahk divja... Pa zdej je itak najboljš se vsepovsod obračat, sploh tam ko gre težje, na kavču npr.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ma ja saša sej se bo začel,sam k noče več bit dolgo v igralnem k on bi še sam sedel,k če leži ne vidi velik...pa se kmalu naveliča par minut se že zamoti tolk da vse igrače v usta prenese ..pol pa jok pa mami dvigni me..zna pa nekaj novega..avto vozi tko brrrrrr pa pljuvat to je fino sploh ko jema kake kašice,dobi mamica kašico v lase po možnosti ..pa jeziček je več zunaj kot noter ..to zdej par dni dela Moja pa pljuva ko je jezna,se posebej ce jo oci lupcka,se tko nasmejim.Zgleda jo moti njegova brada,se brije 1x tedensko(saj on se s tem tolazi),jaz pa pravim da se pac noce z njim kusvat .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Taanikaa, sej naš preden je pogruntu kok se zalikat na trebuh, tud ni hotu bit več v centru, pol ko je pa naštudiru obrate, pa kar cvili od veselja, ko vidi, da ga tja nesem, ker ma dost placa, da lahk divja... Pa zdej je itak najboljš se vsepovsod obračat, sploh tam ko gre težje, na kavču npr. ja luki je car!!! jst že komi čakam da bo samostojno sedel da ga bom lahko dala v stajico pa jst v miru kej naredila pa to..pa ko se sami zamotijo pa zaigrajo v stajici pa tud če zaspi not nič hudga..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:31:18
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kleopatra, kaj pa kaj vajini odnosi z možem, iz postov sklepam, da se stvari obračajo na bolje ?! Ja no,enkrat bolje drugic slabse,se zdalec pa ne tako kot bi moglo bit. Sej to je malo kje, no jaz se ne bom pritoževala, je pa to moja druga resna zveza, (ki je super), da pa o prvi ne izgubljam besed!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem enga na balkon prizgat,pa da ne boste pobegnile.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:33:24
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Jap, men so tud za krst stajico obljubil, predvidevam, da bo lahko že zraven novoletne jelke, pa noter cel kup igrač. Kako pa maš ti?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja saša jst tud raje nebi o svojih ljubezenskih dosežkih v preteklosti,k bi lahko kr trofejo dobila za najbolj neumno in naivno če tko pogledam se res nimam kaj prtoževat zdej tud te malenkosti so nič v primerjavi s prej
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:37:20
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Grem enga na balkon prizgat,pa da ne boste pobegnile. O, si mi kar mal lušte nardila, jaz sem tud kadila pred nosečnostjo, no nisem bla neka ful strastna kadilka, rečmo škatla za tri, štiri dni , pa to predvsem popoldne in zvečer, sploh če smo s kolegicami šle na drink, al pa na kafe... Doma sem pa redkokdaj prižgala, sem pa nekak nagonsko nehala, ko sem zanosila, ni mi pasal, sem pa takoj po porodu v P na čike poštudirala, ko so me mal živci matral No, zdej pa zaenkrat še nisem začela nazaj kadit, razen ene parkrat zraven kolegic sem, pa me ni tolk grozn zamikal, da bi si jih kupla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?