|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
7.11.2008 22:01:28   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Raje mi povejte kaj pametnega na temo ne-jokanja ob odhodu mamice (iz sobe oz. v varstvu).

Mislim, da dojenček prehaja skozi različne faze. In naši so zdaj, okoli 5meseca začeli ločevat med starši in ostalimi. Postali so plašni, motijo jih večje skupine ljudi in hrup v prostoru. To je pač treba vzet v zakup-napredujejo in se navezujejo na starše. bo malo popustil ta strah, kasneje pa bo še huje. Ker ne razumejo, da se mama vrne nazaj. Mislijo, da ko so jo izgubili ipred oči, da je ne bo več nazaj. Bom pogledala, če je kje kak link na to temo.

aja..pa vsem en lep petkov večer...ali noč, če že pančate...

Ja, jaz sem tud to prebrala, da se po 5. mesecu ful navežejo na starše in je do 1. leta vsak mesec huje.

ja pa da  se pol tud navadijo na dedka in babice pač potrebujejo več crkljanja mamic in očetov k se zdej bolj zavedajo in so bolj navezani na starše sploh mamice...da pa mine to obdobje...moj mojo mamo sam vidi in jokauser posted image

Pa dej nehi, a res??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
7.11.2008 22:02:46   
Anonimen
ja res saša kot da misli da ga bo moja mam vzela mi al kajuser posted image pa me kr z očmi išče...

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
7.11.2008 22:03:04   
sasa.vracko
oooouuujeeeaaa, že drugič nocoj, a???

Neposredna povezava do sporočila: 1553
7.11.2008 22:04:02   
sasa.vracko

ja res saša kot da misli da ga bo moja mam vzela mi al kajuser posted image pa me kr z očmi išče...

Ja, verjetn zato, ker jo bolj poredko vidi, a sta že kaj v boljših odnosih? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
7.11.2008 22:04:12   
polma
O dojenčku 5 mesecev:

http://www.ringaraja.net/kor_c.asp?c=2
http://www.babybook.si/razvoj-otroka
http://www.mama.si/razvojni-mejniki/teden/3

To je ene par linkov-nič posebnega ne piše, le to kar sem že rekla, v takem obdobju so zdaj-preplašeni in sramežljivi.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
7.11.2008 22:04:20   
Anonimen
najhuje mi je ko moram it k zdravniku pa ona vskoči za varstvo,ne vpraši,jok jok jok..sicer pa se ne zastopim sama z mamo pa otrok to čuti al kako??user posted image baje

hm,jst pa nisem sanjala pogreba pa smo mel poroko...jejjej te sanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.11.2008 22:04:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

oooouuujeeeaaa, že drugič nocoj, a???

bravooooooooouser posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.11.2008 22:04:53   
Anonimen
Moja je pa ravn obratno kot vasiuser posted image .Ko smo bli avgusta v Slo.je pri vsakem jokala,zdaj pa ni panike,jo tut prodajalkam dam,da lahko placam in ona to vse dostojanstvenouser posted image prenese.

Neposredna povezava do sporočila: 1558
7.11.2008 22:05:22   
RMRM
Joj, grozne sanje. Drugač se pa spomnim, da so pravili, če slabo sanjaš, da vedno pomeni dobro.

Je bil pa danes en zelo čuden dan. Mi smo cel dan nekaj jokcali, pa drugače sploh več ne jokca, pol grem pa v šolo po Marka, pa mi začne razlagat, kaj vse se je danes v šoli zgodilo, od tega, da so enega sošolca iz paralelke pretepli, da so klicali reševalce, da ima zlomljeno rebro, do tega da je ena učiteljica umrla, pa da se je od enega učenca oči obesil,,,,, ma noro, pol mi pa reče, da me je hotel sred pouka poklicat, če ga pridem iskat, da ga je tako zelo skrbelo za naju z Lukasomuser posted image . Sva se mogla pol kar temeljito pogovorit.

Neposredna povezava do sporočila: 1559
7.11.2008 22:06:07   
Anonimen
ja nevem saša sej pride tko najmanj 2x na teden ga vidi...pa tašče ne vidi po 14 dni,3 tedne pa se ji smeji..odnosi so pa tko tko,enkrat bolje,drugič slabšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.11.2008 22:07:32   
Anonimen
Sem se kar pri sanjah...

...se mi je pred leti sanjalo da sem pred damijo(muslimanska cerkev)ukradla cevljeuser posted image .Od moza sestra je rekla,da dokler jih ne vrnem(v sanjah)bova midva skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.11.2008 22:07:48   
Anonimen
ooo RMRM grozno...kot ena zagreb scenauser posted image ...to je tud po moje en tak stres za otroke če marsikaj vidijo pa slišijo..boščeki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.11.2008 22:08:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sem se kar pri sanjah...

...se mi je pred leti sanjalo da sem pred damijo(muslimanska cerkev)ukradla cevljeuser posted image .Od moza sestra je rekla,da dokler jih ne vrnem(v sanjah)bova midva skupaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra...in se trudiš jih kaj vrnit al ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.11.2008 22:09:16   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Joj, grozne sanje. Drugač se pa spomnim, da so pravili, če slabo sanjaš, da vedno pomeni dobro.

Je bil pa danes en zelo čuden dan. Mi smo cel dan nekaj jokcali, pa drugače sploh več ne jokca, pol grem pa v šolo po Marka, pa mi začne razlagat, kaj vse se je danes v šoli zgodilo, od tega, da so enega sošolca iz paralelke pretepli, da so klicali reševalce, da ima zlomljeno rebro, do tega da je ena učiteljica umrla, pa da se je od enega učenca oči obesil,,,,, ma noro, pol mi pa reče, da me je hotel sred pouka poklicat, če ga pridem iskat, da ga je tako zelo skrbelo za naju z Lukasomuser posted image . Sva se mogla pol kar temeljito pogovorit.

O, moj bog....
user posted image user posted image user posted image
Kam gre ta svet....sem zadnjič slišala, da je hči od moje prijateljice pretepla sošolca sredi jedilnice, ker jo je šlatal-v tretjem razredu?!?user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
7.11.2008 22:10:27   
Anonimen
kaj šele bo ko bodo naši malčki začel v šolo hodit?!..raje sploh ne pomislimuser posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.11.2008 22:10:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Grozno,nic cudnega da je bil Mark v skrbeh.

Taanikaa,tudi jaz mislim da je jok povezan s tvojimi nesoglasji z mami.Kaj pa je narobe,ce smem vprasat?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
7.11.2008 22:11:19   
RMRM
ja, res je grozno, pa naš je tako čustven. Tud preden sem šla rodit, se je ful zaprl vase, pol sva se pa pogovarjala, je pa povedal, da ga skrbi, da ne bi blo kaj narobe z mano. No, ampak po pogovoru je pa pol ok, samo ne smem njegovega strahu ignorirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
7.11.2008 22:11:47   
polma
http://www.zurnal.org/strah-le-del-razvoja/zstil/vasotrok/73767

tale bo dober članek, po mojem. Čak, da preberem...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
7.11.2008 22:11:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sem se kar pri sanjah...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra...in se trudiš jih kaj vrnit al ne?

Itak.Sem zadnc mozu nalozila,da se mi je snjalo,da sem vrnila cevlje,so mu skoraj oci ven padleuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
7.11.2008 22:12:22   
Anonimen
Sem prebrala tisti link iz revije mama polma user posted image

Nej vam povem da tamav tud slučajno ne daje nog v usta, čudi se jim samo ko sedi. Potem se ni še niti enkrat obrnil na trebuh s hrbta, je pa tako močan, da se dvigne v stoječi položaj če ga poskusim za rokice dvignit v sedeči položaj.

Mislim, da jim je edina skupna stvar (dojenčkom) to, da so heckoti. Vsak po svoje user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
7.11.2008 22:13:29   
sasa.vracko
RMRM - o, ne vem kaj bi ti rekla, se mi zdi, da je vsako leto hujše nasilje v šolah, me je že zdej strah kaj bo, ko bo Luka šel v šolo. Bošček tvoj Mark!
Taanikaa - ja, verjetno res Žan čuti, da se vidve ne razumeta! Sej bo boljš!
Kleopatra - ti maš pa res ekstravagantne sanje! user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
7.11.2008 22:14:09   
Anonimen
ej cleo težko ti točno opišem kaj je narobe,kr midve nimava odnosa že leta in leta..mal je razlik delala med naju s sestro pa mal se rada vtakne kjer ni treba,...je tolk enih stvari,ma druge poglede na svet čist...sma kot noč in dan..težko ti opišem kaj točno škripa kr je tolk stavri da nebi cel teden končala,pa cel rr zapomnila...itak sej tud jst nisem popolna sam ma take bolane res,nisma midve glih povezane pa navezane in to..nažalost..ni mat v pravem pomenu besede in vrjetn tud jst ne hči za njo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
7.11.2008 22:15:35   
polma
Poglej, poglej, česa vsega človek ne najde, ko tega sploh ne išče user posted image !!!

http://www.brixie.com/page3a.html

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
7.11.2008 22:15:45   
RMRM
se mi zdi, da so učitelji ob vso avtoriteto, pol pa tud nič ne storijo. Če bo pa katera kaj učencu rekla, bodo pa tko al tko starši z odvetniki prišli, mislim noro, pa jih ne zagovarjam, sam vedno bolj je očitno, da si otroci vse dovolijo, da se na pravila požvižgajo....

Pri Sari npr. nekaj fantov kar sredi pouka vstane in se sprehaja po razredu, al pa celo zunaj razreda. Samo ko pa prideš na kakšen sestanek, majo pa največ za povedat prav starši najbolj problematičnih otrokuser posted image  

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.11.2008 22:16:40   
sasa.vracko
Kleopatra, kaj pa kaj vajini odnosi z možem, iz postov sklepam, da se stvari obračajo na bolje ?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?