|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
7.11.2008 11:35:57   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: supermiška

Joj joj kako mene pretresejo take slabe novice.
Argojuhica res mi je žal zate vem kako je to sem sama imela tako izkušnjo.
Optimizem velja in srečno danes in naprej.

A mogoče katera ve v katerem tednu je bila, ker se mi res čudno zdi da se je to zgodilo tako pozno.

Punce petek je!!!user posted image

Bila je v 12. tednu.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu supermiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
7.11.2008 11:48:50   
rea27
A mogoče katera ve v katerem tednu je bila, ker se mi res čudno zdi da se je to zgodilo tako pozno.

meni se je to zgodilo v 6.mesecu....to ni odvisno od ničesar, najmanj pa od tega kolk tednov si noseč....na žalost

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
7.11.2008 12:17:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

meni se je to zgodilo v 6.mesecu....to ni odvisno od ničesar, najmanj pa od tega kolk tednov si noseč....na žalost
kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a res al kaj
ojo,to si pa res ne želim in nobeni.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
7.11.2008 12:26:53   
anchika
Ja tolažijo da so kritični prvi trije meseci, vendar do konca ni sigurno oz. dokler otrok ne prijoka na svet. Tako je. Pa pozitivno naprej.

Kaj pa imena imate že vse zbrane. Jaz nevem kako bi dala ime če bo sin. Prvi sin je Aljaž, zdaj imam tudi občutek da bo fantek in res ne vem kako bi mu dala ime.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
7.11.2008 12:32:12   
anca
uhjej.. objem za argojuhico..user posted image

kako ste kaj, aprilčice moje? ta teden se je naš otroček začel ful premetavati, še celo srečni ati je začutil premikanjeuser posted image

Jaz sem očitno malo netipična nosečnica.. do zdaj sem hodila na wc čisto enako kot prej, zdaj, ko pa bi se naj to umirilo, pa hodim lulat 2x pogosteje.. hmm..

Kako pa kaj spite? Mene so tam od 8.tedna naprej začeli ful boleti joški, in sem začela spati s športnimi modrci, zdaj je pa super, spim kot dojenček. Razen če pozabim kdaj oblečti 'nočni modrc', se pa zbudim od bolečine že prvič, ko se obrnem na bok.

Edino kar me je začelo skrbeti, je ena lisa na roki, izgleda kot glivice, pa ponavlja se mi zadnje tri leta, približno 2x na leto, izgleda pa kot ena rdeča pikica, ki potem postane krogec, in se širi, in potem enkrat kar izgine.. Zdaj se mi je spet pojavil.. Ampak nevarne stvari itak odkrijejo na pregledih urina in krvi, ne? Saj sem dobila napotnico za dermatologa pred 2 letoma, ampak potem mi je ful hitro izginilo, pa se mi ni zdelo smiselno hodit tja, pa še čaka se baje zelo dolgo.. Zdaj me pa skrbi, da bi kaj prišlo na otročka.. Ampak, če se niti meni ne prenaša okrog po telesu, a je potem sploh možno, da pride do njega? uf, bom vprašala ginekologinjo, saj verjetno nima nobena takih težav, vsaj jaz nisem do zdaj še nikogar srečala, ki bi imel podobne 'probleme'..

Aja, vesela novica, dobim novo ginekologinjo, in sicer dr.Geršakovo, ki jo ful hvalijo, in zdaj sem ful srečnauser posted image user posted image

Lepo se imejte, kljub bljaak vremenu..user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
7.11.2008 12:35:52   
sonček85
anca :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novo G

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
7.11.2008 13:01:38   
mišk
Supermiška: Argojuhica ni bila aprilčica. Noseča je bila devet tednov in kakšen dan. Sem na našo stran pa je prišla samo vprašat, kaj naj naredi, ko je opazila rjav izcedek.

Neposredna povezava do sporočila: 4057
7.11.2008 13:03:38   
mišk
use sem zaj.....user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
7.11.2008 13:07:26   
mišk
Imena: Ime za fantka že imava:Oskar. Za punčko pa se nikakor ne moreva odločit. Meni je ful všeč ime Tara, ampak je od strica psički tako ime.user posted image  Že Dona je takšno ime, ki ga ljudje radi dajejo psom, če bi imeli pa še Taro.... Kak pa ve gledate na to?
Za punčko so mi všeč še: Diana, Naomi, Julija,...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
7.11.2008 13:12:15   
sonček85
NO DA VAM POVEM aJ je bila noseča 11t in še nekaj dni ,se pravi da je bila v 12t,tik pred NS ,a je opazila rjav izcedek in se posvetovala z nami ,saj verjetno majčice nimajo veliko tem o tem in tam raje ni ?.Me smo ji pomagale in svetovale koliko smo lahko ,a sedaj je prislo do tega da je šla stvar naprej.user posted image Sedaj je verjetno že vse za njo in počiva doma.Se nam bo še kaj javila in povedala kako in kja .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
7.11.2008 13:31:16   
zupancdam
Kar tako malo, pa da odvrnemo misli od teh slabih stvari-ti argojuhica pa lepo počivaj doma in upam da kamlu zagledaš apet kakšen plusek!!!!!!
Imena: ja smo že nekaj govorile o tem se mi zdi. Mi bomo baje imeli še enouser posted image , zato bom izbirala med imeni: KIARA, TIA, NELI, NIKA,ZOJA, jih je pa še kar nekaj ko so mi všeč, ampak mislim da bomo zbirali med temi.
Katero ime je pa vam najbolj všeč od teh naštetih, pa kašen predlog nov je dobrodošel!?
No, če bi bil pa fantek, bi bil pa sigurno Kevin, ker moj tako želi.

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
7.11.2008 13:49:37   
rea27
Aja, vesela novica, dobim novo ginekologinjo, in sicer dr.Geršakovo, ki jo ful hvalijo, in zdaj sem ful srečna

anca..to je moja teta!!!! hehehehhe

Neposredna povezava do sporočila: 4062
7.11.2008 14:11:59   
Ladybird01
se se jaz malo pofockam...

en soncen pozdravcek iz Londona aprilcice...

argojuhica; zal mi je user posted image upam, da cimprej spet zagledas plusek...

junona; mene tudi spodaj skoz neki spika; vcasih konstantno tak smesen feeling, vcasih pa samo za sekundo...ne boli ampak samo tak cuden obcutek; spikanje pac... ampak baje, da je to normalno...pravijo, da se nekaterim zenskam telo tako privaja na te spremembe...ker smo zdaj v obdobju najhitrejse rasti otrocka...pa se telo odzove tako na te spremembe...vse je to cool!

soncek; bravo za brcike user posted image

jaz tudi hodim lulat 2x bolj pogosto kot prej...ceprav je receno, da je najbolj pogosto prve tri mesece pa potem proti koncu seveda...jaz pa zdej ziher 3x do 4x ponoci vstanem...pa cez dan, mislim non stop no...

evo zdaj pa nazaj lezat...JOJ ta gripa kar ne mine...ze 3 dni je grozno! kr se ne izboljsa...

AJA a katera ve; kapljice za nos?! Ja ali ne!? tukaj so mi rekli, da ne...ampak mam tako zabasan nos, da diham cez usta ze 3 dni in se mi mesaaaaaaaaaaa

lep petek in se lepsi vikend

cuvajte se

papa

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
7.11.2008 14:14:04   
anchika
kupi si otroške kapljice!

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
7.11.2008 14:16:01   
anchika
Jaz non stop hodim na wc, že od vsega začetka. Ponoči 3-4x in nez dan tudi veliko.

Pit se pa mal silim ker ne pijem veliko, jaz kar pozabim da moram piti. Zdaj v tem času pa pojem tudi veliko mandarinov in je tudi tam polno tekočine.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
7.11.2008 14:32:30   
sonček85
kaplice za nos:ne(vsaj jaz nebi ,pa sem imela tudi zamašen nos.Sem smrkala tako dolgo da je šlo vse venuser posted image user posted image )
Hvala za čestitke k brcikam
ime za punčo:Tia,Pia
ime za fantka:Aleksander

No sedaj grem pa še malo naprej kuhat ,danes jem sama saj me je danes moj peljal k G po potrdilo ,da nesem osebni zdravnici in je šel malo bolj pozno spat,tako da se bo po moje zbudil glih za večerjouser posted image ,kako ga pogrešam ko spi ,mi je kar malo dolgčas ko sem tako sama v stanovanju,no pa sej še malo pa bo jokanje in bo superuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
7.11.2008 14:50:59   
urnebes
Kaplice za nos: jaz uporabljam tisto solno raztopino...v bistvu je notri samo morska voda, in fino ščisti.

Sem nazaj s pregleda. In groza: zredila sem se ko pujs! Od prejšnjega pregleda (beri en mesec nazaj) sem šla gor 5 kg! Po moje je kaj z vago narobe. V glavnem zdaj moram ukinit VSE cukre (tudi preveč sladkano sadje, sladkarije itak, marmelade, nutelce) ter oglikove hidrate (so dovoljeni le sm pa ke). Ja, če bo šlo tako gor, potem bom na porodni mizi tokrat imela 100 kg in ne 90!Že 90 kg je bilo too much, jih je bila prava muka se znebiti. Mah, se počutim kot kaka pujsa pepa (na skrivaj pa upam, da jim vaga ni delala!).

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
7.11.2008 15:33:43   
Miška2006
Res se nikoli ne ve kaj te doleti v nosečnosti. Jst sem nekaj let nazaj rodila v 24. tednu, ko sem mislila, da se mi ne more nič hudega več zgodit. En kup zapletov je sledilo, na srečo je zdaj skoraj zdrav otrok. Imela pa sem fluorescentrno rumen izcedek. Kljub temu, da sem TAKOJ ukrepala, se je porod začel.

Kar se tiče imen, je pa pr nas še vse od "pogajanj" odvisno. Jst vem kaj bi, moj pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne govorim o oblačilih....na srečo sem na bolniški in me to glih ne sekira preveč, ker sem v trenirki, a ko nastopi čas za G ne oblečem nič drugega kot nosečniška oblačila. Kljub temu pa še noben ni opazil, da sem user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
7.11.2008 15:36:38   
sonček85
super za pregled ,no pa malo manj super za kg.Pa sej se boš pa sedaj pazila in bo vse okuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
7.11.2008 17:21:41   
april09
Ladybird, jaz sem uporabljala OperilP razprsilo, ki je nemenjeno otrokom, takrat ko je bila kriza, predvsem zevcer in max2x na dan. V takih dozah ni problematicen. V vecjih dozah bi lahko povzrocil prehitr utrip pri tebi in plodu, ampak res veeecjih. 1-2x na dan pa ni panike.

Lp vsem user posted image .. moram it mal v horizontalo, sem cist fuc od danasnjega dne

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
7.11.2008 17:25:25   
Miška2006
Najmanj škodljivo je NaCl (voda s soljo) - fiziološka voda. Dobite jo v lekarni. 

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
7.11.2008 18:07:07   
april09
Ja, Sterimar je zakon, sem prej pozabila napisat, sploh na zacetku nahoda vcasih ornk prepreci nadaljni razvoj. Ali pa kot se pri otrockih dela - deci fizioloske cez nosniceuser posted image  Pol sele vidis, kaj je notri v nosu user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
7.11.2008 18:17:42   
mišk
Jst pa uporabljam za Dono Aqua Maris, Fiziološko raztopino v spreju. Ko je bila še čisto mičkena pa sem imela tiste ampulce od Nivee. Sicer pa ni nikoli imela nekih hujših problemov z zapacanim noskom, se kar dobro drži zaenkrat. HB, da jih nima, ker je drugače zelo alergična na vsako stikanje po nosku. Že ko vidi tisti nosni aspirator rata živčna,user posted image  

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
7.11.2008 19:00:53   
metuljčica27
lepo pozdravljene.
malo se vam javim zopet. in sicer imam eno vprašanje.'
ali že vse čutite gibe. jaz še jih namreč ne. v pprvi nosečnosti sem jih v takšnem času že, sedaj pa še nič pa ve?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
7.11.2008 19:03:23   
BrinaBA
nmag - jaz imam pregled ob 8.15, lahko pa greva ob 9h na kavico user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?