anca
|
uhjej.. objem za argojuhico.. kako ste kaj, aprilčice moje? ta teden se je naš otroček začel ful premetavati, še celo srečni ati je začutil premikanje Jaz sem očitno malo netipična nosečnica.. do zdaj sem hodila na wc čisto enako kot prej, zdaj, ko pa bi se naj to umirilo, pa hodim lulat 2x pogosteje.. hmm.. Kako pa kaj spite? Mene so tam od 8.tedna naprej začeli ful boleti joški, in sem začela spati s športnimi modrci, zdaj je pa super, spim kot dojenček. Razen če pozabim kdaj oblečti 'nočni modrc', se pa zbudim od bolečine že prvič, ko se obrnem na bok. Edino kar me je začelo skrbeti, je ena lisa na roki, izgleda kot glivice, pa ponavlja se mi zadnje tri leta, približno 2x na leto, izgleda pa kot ena rdeča pikica, ki potem postane krogec, in se širi, in potem enkrat kar izgine.. Zdaj se mi je spet pojavil.. Ampak nevarne stvari itak odkrijejo na pregledih urina in krvi, ne? Saj sem dobila napotnico za dermatologa pred 2 letoma, ampak potem mi je ful hitro izginilo, pa se mi ni zdelo smiselno hodit tja, pa še čaka se baje zelo dolgo.. Zdaj me pa skrbi, da bi kaj prišlo na otročka.. Ampak, če se niti meni ne prenaša okrog po telesu, a je potem sploh možno, da pride do njega? uf, bom vprašala ginekologinjo, saj verjetno nima nobena takih težav, vsaj jaz nisem do zdaj še nikogar srečala, ki bi imel podobne 'probleme'.. Aja, vesela novica, dobim novo ginekologinjo, in sicer dr.Geršakovo, ki jo ful hvalijo, in zdaj sem ful srečna Lepo se imejte, kljub bljaak vremenu..
|