Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:02:21
|
|
|
|
barbaw
|
Nova pridobitev je doma. Steper. Pa da vidimo, če se bo prah nabiral. **** probaj se naspat kolikor le gre. Upam,da vam s pomočjo vremena tole obdobje bolezni hitro mine. Špelin@ tudi meni je bilo čudno, ko si napisala da imata samo Ventolin. Moj v celih treh letih in pol ni nikoli bil na rtg pljuč. Smo s pumpicami vse rešili. Res pa je, da smo vedno dajali še Flixotide za zdravljenje. Saj P že ve kaj dela in upam, da tudi pri vas prebrodite to obdobje. Anitka pri nas ni bilo problema z vrtcem, ko sem hodila v službo in sem ga en teden jaz voz ila en teden ati. Odkar pa hodi v ta vrtec tukaj (tu ni jasllic zato je hodil v drugega) pa ga vedno jaz peljem, ker ga imamo v sosednji ulici. Zdja pa je mami zakon. Če ga kdo drugi pride iskat ni panik, peljat bi ga pa mogla vedno jaz. Tudi ko sem prišla iz P sem ga jaz vozila. V bistvu 4 dni po porodu, da ne bi bilo preveč sprememb. Bomo že preživeli. Saj drugače bi ga jaz peljala, samo je ati moral službeno na teren že hitro in nisem imela kam Maje dat, ker drugače jo ati popazi. Jana ti si kar vzami čas. Ne kupuješ sladoleda in moraš razmislit kaj boš kupila. Boš mogla počasi mucka nabavit, da bo miši lovila. Oprosti, ampak jaz si te kar predstavljam v šoku in mi je smešno. SS ko bo velika pa bo vesela, če bo imela kaj med nogami. Hec, pa brez zamere. Špelin@ jaz imam sicer vodnega od Hooverja in sem zelo zadovoljna. Vseeno pa sem bila malo jezna, ker mi je crknila sonda za vodo, ki pa so jo na garncijskem popravilu zamenjali. Kljub temu dogodku ne bi menjala svojega hooverja za nič drugega. Valntina boljše, da ne povem koliko sem jaz dala za svoj sesalec. Celo plačo.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:03:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: Jest mam čist podobnega... TEGA --> kupla sem ga pred 3 mesci in je bil zakon, ampak sem ga z Baby vacom čist sf ukala ... AAAAAAAAAA??? JAAAAAAAAAA... upam, da bo do konca gav znu, ko bo še v garanciji... sem rekla, da nikol vč ne dam tolk za en sesalc, ker z njimi res nimam sreče . Vidim, da si ravno ti pravi naslov za vse tole. A se da moč kaj nastavljati - ravno zaradi baby vaca sprašujem..... Koliko si pa dala zanj? Mi mislimo vzeti tega, ki je zdaj v Merkurju za 180 EUR.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:04:20
|
|
|
|
barbaw
|
Tetke kje kupujete te izdelke od Justa??? Bi jaz tudi s tem probala. Pa da še poročam glede skute. Ful je šla v promet. Je pa bila s češnjami. Mmmm sem se komaj zadrževala, da ji nisem pojedla. Potem bi pa bila res slaba mama. Bo treba v nabavo zdaj ko vem, da gre v rit.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:04:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ tudi meni je bilo čudno, ko si napisala da imata samo Ventolin. Moj v celih treh letih in pol ni nikoli bil na rtg pljuč. Smo s pumpicami vse rešili. Res pa je, da smo vedno dajali še Flixotide za zdravljenje. Saj P že ve kaj dela in upam, da tudi pri vas prebrodite to obdobje. Ej, srčno upam, da res ve kaj dela...... Na rtg nas je dala zaradi suma na pljučnico Bom pa v pon. vprašala še okrog tega zdravljenja!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:05:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tetke kje kupujete te izdelke od Justa??? Bi jaz tudi s tem probala. Od mamine bivše sodelavke, ki se s tem ukvarja Pa da še poročam glede skute. Ful je šla v promet. Je pa bila s češnjami. Mmmm sem se komaj zadrževala, da ji nisem pojedla. Potem bi pa bila res slaba mama. Bo treba v nabavo zdaj ko vem, da gre v rit. Oooo, pridna Maja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:07:23
|
|
|
|
jana81
|
kakšne skutke to kupujete ? barbaw ja še vedno sem v šoku, kdaj je uspela prit po stopnicah in čez vhodne vrate... ja tako je to če živiš ob poljih.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:09:16
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: Jest mam čist podobnega... TEGA --> kupla sem ga pred 3 mesci in je bil zakon, ampak sem ga z Baby vacom čist sf ukala ... AAAAAAAAAA??? JAAAAAAAAAA... upam, da bo do konca gav znu, ko bo še v garanciji... sem rekla, da nikol vč ne dam tolk za en sesalc, ker z njimi res nimam sreče . Vidim, da si ravno ti pravi naslov za vse tole. A se da moč kaj nastavljati - ravno zaradi baby vaca sprašujem..... Koliko si pa dala zanj? Mi mislimo vzeti tega, ki je zdaj v Merkurju za 180 EUR. Ja, moč se lahko nastavlja... mi smo smo dal za njega okrog 170 €, vsaj po moje... Je pa naš 2100 W, ta ki ga gledaš ti pa 2200 W.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:11:29
|
|
|
|
valentina2006
|
špelin@: TUKI je primerjava med sesalcem, ki bi ga ti kupila in temu, ki ga imam jaz .
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 7.11.2008 12:12:58 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:14:08
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala, valentina2006 Še eno vprašanje: a se je tebi sklumpal kljub temu, da si zmanjšala moč??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:15:29
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tetke kje kupujete te izdelke od Justa??? Bi jaz tudi s tem probala. Jest sem zdej prvič naročila... mi je pa tilči dala GSM ene gospe, ki prodaja. Pa da še poročam glede skute. Ful je šla v promet. Je pa bila s češnjami. Mmmm sem se komaj zadrževala, da ji nisem pojedla. Potem bi pa bila res slaba mama. Bo treba v nabavo zdaj ko vem, da gre v rit. ... mi bomo še mal počakal, vsaj do pol leta .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:18:20
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala, valentina2006 Še eno vprašanje: a se je tebi sklumpal kljub temu, da si zmanjšala moč?? Ja... sam to vse nabija not, ko jes Baby vac gor prklopm ... se mi zdi, kot da bi ga prov mučla ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 7.11.2008 12:20:24
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi smo se tud zbudil zgodaj in sem jo dala na zizo in nazaj v posteljco v upanju , da potegne do 8h. Drugače je sitna cel dopoldan. IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Nič, zdaj grem pa pisat odgovor upravni enoti, ker so mi poslali, naj odjavim avto in vrnem tablice, drugače bo to storila policija na moje stroške Sva 3 mesece nazaj prodala stari avto, pa sem isto sekundo izgubila pogodbo in ker je potekla registrska, sedaj mene terjajo, pa jim nisem znala niti tega povedati, kdo je kupec avta No, na srečo je bil avto komisijsko prodan, pa so mi tam dali nov izvod pogodbe. Tp ti pa ne bi pripisala res? zakaj pa ne? tistih, ki me dobro poznajo, to niti malo ni presenetilo Ne deluješ mi, da bi bila raztresena in pozabljiva. saj nisem ampak čeprav je to težko verjeti, glede na to, kaj sem študirala in kaj delam, ne maram formalizmov in ne maram stvari preveč po regelcih, rokov in postopkov v službi se seveda potrudim, ker drugače lahko dam odpoved, ampak v privat lajfu sem pa čisto nasprotje - pri vsem, kar malo diši po uradnem in po pravilih, sem največji nesposobnež - ker mi je to tako TEŽKO, duša mi trpi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:30:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: mavo Tu imam pa res srečo. Aja, naš Matevž je prvi otrok, sva hotela takoj drugega, pa moram eno leto počakat, ker sem imela CR. prosim povej kdaj so ti rekli da lahko zanosiš ponovno? ker jez sem tudi imela cr, pa se o tem z g nisva pogovarjale. sej ko bo naša imela eno leto, se bom odpravla na servis pa pozanimala, ma me že zdej firbec matra. eni pravijo eno leto, drugi 2 leti...eni čim kasneje. no, jaz bi čim prej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:33:02
|
|
|
|
sesil
|
malo štorasto sem napisala. torej čez eno leto lahko zanosiš, da pride potem 2 leti ko rodiš približno? bi rada malo bolj natančno vedela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:33:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kakšne skutke to kupujete ? barbaw ja še vedno sem v šoku, kdaj je uspela prit po stopnicah in čez vhodne vrate... ja tako je to če živiš ob poljih. Mi imamo polno njiv okrog, da ne omenjam živali, ki jih imajo sosedje. Ta prvi sosed ima zajce in je rekel, da ima miši pri nijh. Drugi ima koze in ima v tisti stari štali kjer shranjuje seno in koruzo tudi sigurno miši. Zaenkrat še do nas ni nobena prišla, pa komot noter pride, ker ni stopnic. Kupila pa sem skuto od Lj. mlekarn. Junior. Jaz sem tako lačna. Moja edina "hrana" danes je bil kafe. Nekaj bo treba v želodec vržt, ker drugače bom dol padla. Pa nekaj me spet obliva. Če nisem jaz kje v meni, ker nimam . Počutim se že tako.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:34:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil malo štorasto sem napisala. torej čez eno leto lahko zanosiš, da pride potem 2 leti ko rodiš približno? bi rada malo bolj natančno vedela Jaz sicer nisem imela cr ampak sem na vseh temah, kjer odgovarjajo G zasledila, da je eno leto minimum. Če želiš počakat dlje, pa ni nič narobe. Bolj je problem, če prej kot v enem letu zanosiš.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 12:39:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil malo štorasto sem napisala. torej čez eno leto lahko zanosiš, da pride potem 2 leti ko rodiš približno? bi rada malo bolj natančno vedela Jaz sicer nisem imela cr ampak sem na vseh temah, kjer odgovarjajo G zasledila, da je eno leto minimum. Če želiš počakat dlje, pa ni nič narobe. Bolj je problem, če prej kot v enem letu zanosiš. meni je bilo rečeno dve leti. No, mi smo počakali 2 leti in 3 mesece, preden sem zanosila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 13:32:50
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valntina boljše, da ne povem koliko sem jaz dala za svoj sesalec. Celo plačo. Šele zdej sem vidla... ... če bi si jest kej tazga umisnla, bi me ziher čaku na vratih z ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 13:42:14
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: mavo Tu imam pa res srečo. Aja, naš Matevž je prvi otrok, sva hotela takoj drugega, pa moram eno leto počakat, ker sem imela CR. prosim povej kdaj so ti rekli da lahko zanosiš ponovno? ker jez sem tudi imela cr, pa se o tem z g nisva pogovarjale. sej ko bo naša imela eno leto, se bom odpravla na servis pa pozanimala, ma me že zdej firbec matra. eni pravijo eno leto, drugi 2 leti...eni čim kasneje. no, jaz bi čim prej Men je reku, da konc leta lahko, to pomeni dobrega pol leta !
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 13:45:27
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Mi smo se še kar naspali. Po dolgem času je bilo eno zbujanje manj ponoči Sva pa pančala do pol devetih. super, no vidiš, da ni tolk hudo ! Naty , tudi naš Gal je včasih skorajda neobvladljiv na previjalni mizi. In kakšno žogo imata? Moj je zadnjič kupil eno tisto mehko žogico "winnie the pooh" , sej bom slikala pol. Ja pri previjanju so pa ti mulčki res čiiiist adijo . Aja edina simobil ma okrog logatca dons očitno težave , tko da sm skoz dobivala sms-je, kdo vse me je klical, pa ne moreš ne ven, ne noter. Mi bo pa očitno ratalo drugo rundo Žanovega spanja prestavit na kasneje, ker je še zmer pokonc pa čist dobre volje .
< Sporočilo je popravil Naty* -- 7.11.2008 13:46:44 >
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 13:58:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valntina boljše, da ne povem koliko sem jaz dala za svoj sesalec. Celo plačo. Šele zdej sem vidla... ... če bi si jest kej tazga umisnla, bi me ziher čaku na vratih z ... Midva se strinjala z nakupom. Je bil tole moj najdražji nakup, pa mi ni žal.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 14:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Aja edina simobil ma okrog logatca dons očitno težave , tko da sm skoz dobivala sms-je, kdo vse me je klical, pa ne moreš ne ven, ne noter. Mi bo pa očitno ratalo drugo rundo Žanovega spanja prestavit na kasneje, ker je še zmer pokonc pa čist dobre volje . še kar je pokonc? Pa koliko ur je zdaj od kar ne pančka? Moja princeskica pa je hvala bogu po malici zaspala, upam da vsaj za 1 urco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 14:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: mavo Tu imam pa res srečo. Aja, naš Matevž je prvi otrok, sva hotela takoj drugega, pa moram eno leto počakat, ker sem imela CR. prosim povej kdaj so ti rekli da lahko zanosiš ponovno? ker jez sem tudi imela cr, pa se o tem z g nisva pogovarjale. sej ko bo naša imela eno leto, se bom odpravla na servis pa pozanimala, ma me že zdej firbec matra. eni pravijo eno leto, drugi 2 leti...eni čim kasneje. no, jaz bi čim prej Men je reku, da konc leta lahko, to pomeni dobrega pol leta ! se pravi čez 2-3 mesca lahko pričakujemo novičke , me bomo ''uživale'' v službah, ti boš pa doma kako se že reče, aja gagala na dveh koncih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 14:08:37
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valntina boljše, da ne povem koliko sem jaz dala za svoj sesalec. Celo plačo. Šele zdej sem vidla... ... če bi si jest kej tazga umisnla, bi me ziher čaku na vratih z ... Midva se strinjala z nakupom. Je bil tole moj najdražji nakup, pa mi ni žal. Kerga pa maš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 14:14:19
|
|
|
|
valentina2006
|
<, kxawfffffdsxxxxxxxxxxxxxxxxxx F m mn bbvvvvvvvvvvv3ffffffffffffffffffffffvvff vcv wfccccccccf>AY No, vam je še Matevž nedki "napisu"... bol tovku ... ga miška bolj zanima, k ma lučko .
|
|
|
sindarinSi kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?da (
16%)
(
84%)
Število vseh glasov: 190Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!