|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
7.11.2008 13:38:35   
petrap
majchy - če ga jaz kaj na silo al pa z nadiranjem prsilim, da naredi, se še 3 dni grdo drži in me ignorira, pa že tko ni kak nežen tip, ki bi se rad crtou...zanj je višek nežnosti 2 lubčka na dan...user posted image ..jaz bi se pa skoz stiskala, pa čohala, pa...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
7.11.2008 13:43:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

katjusa - super user posted image user posted image user posted image , moj pa na začetku je še kaj naredu, k je bil ful vesel da nama je končno kaj ratal, k sva se kar neki časa matrala, sam zdaj je pa kar pozabu...mu je zadnjič še tast reku kako lahko mene pošilja naokrog, k gre on veliko lažje...user posted image ..se mi je tko fino zdel... ma res, sploh konec tedna ne morm nč več... vedno pravim, da bom med vikendom počivala, pa vedno kaj najdem za nardit...med prazniki prejšen teden, sem ga 2 dni prosila, da pobeli spalnico...pa ni hotu...je raje igrce igrou...in sem jo popolnoma sama pobelila...pa je vedu da sem ful utrujena, pa tud vprašou ni, če mi kaj pomaga..še ko sem ga prosila, da mi posteljo premakne, se je tko jezil, k je mogu it vstran od igrce...no seveda sem pa mogla počakat, da je končal, ker vmes se ne da prekinit user posted image user posted image user posted image user posted image

ma res ma kake čudne no user posted image ... kaj čmo...

bi rad izkoristil čas pred februarjem...... joj eni so res čudni jet tega ne razumemuser posted image moj je pa tak priden in k čem kej nrest takoj prleti za vikend celo stanovanje pospravi.... jst delam sam tako delo bolj k se ni treba veliko sklanjat al pa da lahko celo sedim in npr. perilo zlagam..... Blagor men resuser posted image user posted image user posted image sej pride kdaj da s emu kej ne da pa se zmenma da boma mal kasnej sam nikol mi ni treba pa sami kej... tud florjana jst mu vodo naštimam ga dam v bano pol se pa tak nekaj časa sam kopa pol ga gre pa moj umit in zrihtat za ajat jst sem mleko prštimam.... edin zadnič enkrat k ni mogu sme jst malega skopala drgač ga pa vsak večer on zrihtauser posted image user posted image user posted image
pa včeraj sem sama posesala po tleh k je moj letak delal če katero zanima (da si ob tej priložnosti nardim mal reklame user posted image user posted image user posted image ) link do našega letaka KLIKNI...

zdej si grem pa naprej kosilo kuhat pa jest sem lačna k volk.... pol dobim pa še en obisk popoldne še ena sošolka prideuser posted image user posted image user posted image user posted image (iz faksa) se nisme vidle že juhuhu časa:)

Mene pa ful kislina matrauser posted image user posted image user posted image dons se sploh ne neha ne vem kaj je zdej to..... do večera bom zdržala pol pa če ne bo nič pomagalo bom pa rennie vzela, da bom vsaj spala.....

Pupka kolk si se pa zredila da te je dala na dijeto? al te je dala zaradi otekanja nog? Sam da je z otročkom vse vredu ti se pa tud pazi da bosta oba v formi za februarja ko bo treba rodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
7.11.2008 13:43:32   
Čebel@
ja po pa svaka čas da vama tko ****cionira!!!!moraš bit karakter da nekoga tkole prenašaš-po moje se ne zaveda kok ga imaš rada da ga prenašaš-verjemi marsikatera ga nebi gledala!!!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
7.11.2008 13:53:46   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.11.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image       1.12.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image    ?  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image    3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)            (št.user posted image   2 št.user posted image  1)    user posted image     7.11. PT
user posted image  10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image 0)     user posted image    2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image     3.12.
user posted image 10.2. Shuka                  (št.user posted image 3, št.user posted image  0)    user posted image     26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     19.11.  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image        MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?    KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)            (št.user posted image  2, št. user posted image  1)    user posted image    2.12.
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image       ? MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    1.12.
user posted image  21.2. Maksi1                   (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image   7.11.
user posted image  21.2. Alter_ego               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   11.11. MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image      KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image     8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image   10.11./18.11.
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 71   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 15
user posted image  = 13
 user posted image  = 44

user posted image       user posted image     user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
7.11.2008 13:54:25   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
7.11.2008 13:54:34   
birdy
Majchy, jst ti za ziher poven da vinjete za v celovec (seveda če gresta čez Ljubel) ne rabiš. Pa čez Ljubel mata ful bliz, midva sva iz Domžal rabila tam nekje 45 minut, še manj, pa počasi voziva. Aja, pa na unih ovinkih se ustaviva občasno ker so za user posted image  in to dobesedno. Nisem še bruhnila, sem bla pa dostikrat na temuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
7.11.2008 13:59:18   
petrap
majchy - ah on misli, da ful trpi...user posted image user posted image user posted image ..na začetku je bil ful tak...drugačen, še cartou se je rad, zdaj sem pa pretežka, al mu je prevroče, al ga žgačka al se pa utesnjeno počuti, če sem preblizu njega...user posted image ..tole pa njegova trma sta najbolj grozni stvari v najinem zakonu...je pa čedalje bol k otrok...pa za vsako stvar mu težim...mah dost je...saj sem se vam mal spovedala, pa bo lažje za neki časa user posted image .. aja glede funkcioniranja, dokler jaz potrpim gre (sam jaz sem tak človek ki potrebuje ekstra nežnosti), ko mi je pa enkrat dost, se pa skregava...sam pol ni nč bolše, da boš mislila....tko da al se vdaš al maš pa skoz kreg zarad tega... aja saj je zdaj mnenja, da mu ne bom več tolk težila, ker se bo otrok stiskou k men...očitno ne ve, da je med ljubeznijo do otroka pa moža razlika...user posted image

evo še dobre pol urce pa grem...sam je res en prou beden dan user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
7.11.2008 14:06:43   
Urša08
eto kosilo se kuha in peče - sem se odločla za zrezke v omaki + pečen krompir pa zelenjavcouser posted image komi čakam sem že pošteno lačna

Petrap mah veš vsak od nas ima svoje muhe in napake, nihče pa ni popoln. Ti se lepo spočij ta vikend, mal dela pa tvojmu prepust.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
7.11.2008 14:08:03   
Čebel@
petrap.......res te občudujem......sem optimist-in upam da bo boljšuser posted image user posted image user posted image
birdy........hvala!!aja.....a veš da sem se učeri zvečer nate spomnila .......ko sva že ležala v postelji moj kar naenkrat reče-kaj pa Neli? jaz pa kaj Neli?ja kaj če bi mela neliuser posted image user posted image user posted image user posted image in sem rekla da mi mejčken čuden ker jo imaš že ti pa še za drugo ime navijamuser posted image user posted image sploh ne vem kje je ta ime potegnuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
7.11.2008 14:09:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eto kosilo se kuha in peče - sem se odločla za zrezke v omaki + pečen krompir pa zelenjavcouser posted image komi čakam sem že pošteno lačna

mjami!!se mi sline cedijouser posted image user posted image user posted image jaz sem danes mesno lazanjo jedlauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
7.11.2008 14:12:55   
Katjusa
petrap jst bi tok trpela da ti ne znam povedat sme človek k rabi ful nežnosti.... ful božanja in teh majhnih podrobnosti......
ja razlika med ljubeznijo do otroka in moža je res ful različna in tega se bo mogu prej al slej zavedat.... sej je prav da se nam potožiš jst vama vseeno predlagam en temeljit pogovor ker ni prav da v zvezi kdorkoli trpi treba s eje pogovorit in če mu je v začetku pasalo zakaj mu zdej nebiuser posted image user posted image user posted image

moški so včasih čudni mi2 nisma user posted image že ful časa tak da se včasih že zjočem k zaspi in vsak dan drezam vanj kaj je narobe pa mi nič ne rečeuser posted image sam sem pa sama tud trmasta vem da če bi začela bi blo ampak nočem iz principa hočem videt kolk dolgo zdržiuser posted image user posted image user posted image se pa vseeno cartama in lupčka dobim vedno k pride mim mene... trebuščka pocarta veliko se menma o novem članu tak da vse ok sam pika na I manjka......
ne vem kaj mu je zvečer s euleže 2 minute in že spi nekaj ga zgleda muči pa mi noče povedat in mi kr paše da bo ju3 dež da se boma v dnevni mal vsedla tačas k bo florjan spal in da ga mal sprašam.... da si vzameme res 2 urci za en tak temeljit pogovor... to ful pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
7.11.2008 14:16:08   
Katjusa
kaj je zdej ju3 s srečanjem je al ni? in za uro kak ste se odločle? mens e zdi da bo tole vse v vodo padl nobene prave zagnanosti ni.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
7.11.2008 14:16:15   
Čebel@
katjuša.......mogoče je pa zmatran,ker moj je zadnje čase full zmatran pa samo študera kaj vse je treba nardit na bajti in kako pridet do dinarčkov in to ga izmozga.......pogovorta se ja.......moj bo ziher danes hotu user posted image  ker jutri ne bojo zidali in bo bolj mirenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
7.11.2008 14:16:37   
petrap
evo zdaj pa že mal jokcam majchy - dobro da sem sama v pisarni...user posted image ..morm tukaj, ker če bom doma, bo moj spet težil, kaj mi ni...pa da sem čist čudna...user posted image je z mano ni kaj....

Neli je lepo ime ja...midva imava tud že zbrano za punčko...user posted image user posted image ..mah ti naši sončki, se more človek potolažit...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
7.11.2008 14:18:28   
Urša08
Katjuša ful si lepo to napisala. Pa še res je.user posted image Samo glede user posted image je pa pr nama obratn, jest sm zvečer že čist sesuta in se mi ne da. Je moj user posted image res potrpežljiv. Mogoče je pa tvoj trenutno preobremenjen in utrujen, vsekakor se pa pogovorta.

Maychi23 - lazanja je pa ena izmed mojih najljubših jedi.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
7.11.2008 14:19:44   
Katjusa

evo zdaj pa že mal jokcam majchy - dobro da sem sama v pisarni...user posted image ..morm tukaj, ker če bom doma, bo moj spet težil, kaj mi ni...pa da sem čist čudna...user posted image je z mano ni kaj....

Neli je lepo ime ja...midva imava tud že zbrano za punčko...user posted image user posted image ..mah ti naši sončki, se more človek potolažit...

ti kr dej mal iz sebe se boš boljše počutila pa še vikend bo lepši..... jst se prov rada zjokam včasih k me kej teži pa tud moj ne sme vedet k me pol hoče takoj tolažit in vedet kaj je..... zato tud jst solzice spuščam tako da in ne ve ker včasih morem na tak način dat kej ven iz sebe.....
tak da ti kr če lahko pol pa domov in boš čist drugauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
7.11.2008 14:20:59   
Čebel@
petra.....kar zjokej se....ti bo pomagalo.....zato smo pa tukej da se lahko izpoveš ker me ti bomo vedno stale ob strani.....mal so po moje tud hormončki krivi ampak moški tega pač ne zastopijo......sej še malo pa boš imela user posted image  v naročju,takrat se bo tud tvoj spremenu-boš vidla pa user posted image  te bo skos v dobro voljo spravlovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
7.11.2008 14:21:26   
petrap
katjusa - saj sem mu to že vse povedala, sam ne pomaga...na začetku je pač potrpel, da me je dobil, zdaj sva pa itak poročena user posted image ... mal ma kmečko logiko...oh o user posted image pa raje ne bi...ker to je njemu nujno zlo, razen če se ne dela otroka..drugače je pa to izguba časa... ma saj se človek na vse navadi...če sem se navadila na to, da se ga ponoči ne smem dotikat, se  bom pa še tega, da ne dobim objemou...(čeprou hudičevo težko)..včasih se sploh ne čudim, da ma kdo lubico al pa lubčka, čeprou to je skrajna zadeva in nism pristaš tega, da ne bo kera narobe razumela...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
7.11.2008 14:23:06   
Katjusa
Katjuša
ful si lepo to napisala. Pa še res je.user posted image Samo glede user posted image je pa pr nama obratn, jest sm zvečer že čist sesuta in se mi ne da. Je moj user posted image res potrpežljiv. Mogoče je pa tvoj trenutno preobremenjen in utrujen, vsekakor se pa pogovorta.

ja ful je utrujen in živčen preveč dela ima najprej služba pol še tale najna firma k že na glas razmišljama da jo boma prodalauser posted image user posted image user posted image user posted image preveč lasa mu vse to vzame in zadnič mi je tud reku da mu je ful težko k je tok živčen in ker ne more bolj uživat s Florjanom in takrat ko se igrata in ko mal pozabi je čist tak mali fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image drgač je pa en živc.... ampak to tok v sebi drži in še men veliko pomaga da res ne more druga kot da zvečer k vse mal odklopi sma dol pade..... zato pa se morma vsest da si povema kok se mama rada in kaj naju teži....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
7.11.2008 14:23:19   
Pupka

Glede zatekanja - sem pa jaz tud začela malo zatekat ampak ni hudga, moram pa pazit , da ne jem preslano, pa mal več počivat z nogami v luftuuser posted image .

Jaz lahko dnevno zaužijem 3g soli,user posted image kar je malo manj kot v tistem malem paketku... In če pomislim kje vse se sol skriva...

in pol je še tu sladko- nič, razen sadja... Kaj pa tortice pa čokoladke in..... user posted image user posted image

počivanje pa... Kaj je že to?? Danes bi mogla bit že na bolniškem, pa še delam.... In bom še do 19-ih.  In če bodo najedali še tu v službiuser posted image , bom rekla g da naj me da v stalež do konca...

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
7.11.2008 14:26:14   
Katjusa
včasih se sploh ne čudim, da ma kdo lubico al pa lubčka, čeprou to je skrajna zadeva in nism pristaš tega, da ne bo kera narobe razumela...user posted image

ja se strinjam s temle tud mens e to v nekaterih primerih ne zdi čudn.... pa tud nisem pristaš tega sam tko pač jeuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mela fanta k se ga nisme smela dotikat in ko sem se hotla stisnt me je dobesedno s komolci stran zbutaluser posted image user posted image user posted image no hvala bogu moj možek ni tak če se k njem stisnem rata k želeuser posted image user posted image user posted image user posted image sam pač rada bi mal več user posted image ampak bom že ko bo tak velika sila bom šla pa v napad do takrat sme pa mal user posted image in čakam kdaj bo eksplozijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
7.11.2008 14:28:08   
Čebel@
pupka......jaz bi umrla brez sladkega.......nej te drži po konci da to delaš zase in za user posted image  in da po porodu bo veliko težav minilo......glede službe:če se jaz nebi dobro počutila v službi bi šla na bolniško pa če se vse podre ker na koncu ti ni nihče hvaležen-samo sebe matraš......sicer ne vem kakšna je pri tebi situacija ampak najprej sta ti in tvoj user posted image !!!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
7.11.2008 14:30:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pupka......jaz bi umrla brez sladkega.......nej te drži po konci da to delaš zase in za user posted image  in da po porodu bo veliko težav minilo......glede službe:če se jaz nebi dobro počutila v službi bi šla na bolniško pa če se vse podre ker na koncu ti ni nihče hvaležen-samo sebe matraš......sicer ne vem kakšna je pri tebi situacija ampak najprej sta ti in tvoj user posted image !!!

ja oni nebi nate gledal nikoli in nikdar tak da če se slabo počutiš domov in počivat. se bodo že znašli kaj pa pol k greš na porodniško..... najprej tvoje in user posted image zdravje pol pa oni

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
7.11.2008 14:31:33   
Čebel@
petra si uredu??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
7.11.2008 14:32:53   
Urša08
Pupka joj kok pa potem že ti zatekašuser posted image Meni ni nč o gramih govorila, no sej pravim da še ni tok hudo. Boga user posted image user posted image user posted image mogoče bo res boljše zate in otročka če greš v bolniško. Drži seuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?