|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
7.11.2008 0:24:54   
Vrtnica79
Saraya ja na radio ena sem dobla nagradouser posted image , tam v Citiyu pa so vrteli radio Cityuser posted image

............... mater sem zabluzila, ne

Zdaj pa res konec............grem spat..............

pa do ponedeljka me ni več tu gor

user posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 7.11.2008 0:26:48 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.11.2008 0:28:08   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

user posted image user posted image user posted image ha ha ha, to še sama sebi ne verjameš user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
7.11.2008 0:29:40   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image user posted image user posted image ha ha ha, to še sama sebi ne verjameš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  maš pravuser posted image

daj pojdi ti tudi spat, da neboš ju3 zamudilauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
7.11.2008 0:32:38   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pandica - veš kje sem al neuser posted image ..... prej sem bila v strogem centru doma, zdaj pa.....user posted image

...

Hmmm  user posted image
Daj mi še kaj namigni prosim... a jaz tebe slučajno poznam? user posted image

si že ugotovila....user posted image  .... .....

če me poznaš? mogočeuser posted image ...misliš še iz centra?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
7.11.2008 0:33:55   
gold fish

Aja, še to, Zali je full oz. najbolj pasalo, če sem jo medtem, ko je imela krče nosla obrnjeno dol na trebušček na moji roki tak, da je gledala ona dol v tla. Verjetno ji je ta poza pač najbolj odgovarjala za njej bogi trebušček. Probaj še to. Samo ne pozabi, da moraš zraven obvezno hodit in pet kaj zraven user posted image  user posted image če sediš ne velja user posted image

..našemu prvemu tud....

...zdaj prakticiram pri tem..... hoja...definitivno obveznauser posted image ...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.11.2008 0:36:41   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,nimam pojma.

No, saj sem ti zgoraj napisala kaj pomaga pri krčih. Če je kdo profi v tem sem to sigurno jaz, ker take krče kot je imela Zala pa ne vem, če jih je imel kateri user posted image
to je blo nekaj neverjetnega kaj je delalo z njo, včasih sem jaz kr z njo user posted image , ko nisem več vedla kako ji naj pomagam, ko je bilo najhuje.
Ono brinjevo mazilo pa lahko pogledam, če še ga imam jaz doma pa ti ga lahko dam, če želiš. No, kafe boš v zameno plačala user posted image

pandica - jaz sem že tudi profi s temi krči...., že pri prvem dala skozi...4,5 meseca...sedaj spet....danes so bili spet taki, da sem se user posted image ...ker je že kričal od sile....,
...se mi zdi, da edino previjalna miza, kjer ga odvijem in mu z brinjevim mazilom mažem bušija...mu paše.... meni pa malo tudi, da razbremenim roke, pa še diiši mi tista zadevicauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.11.2008 0:40:03   
Pandica

user posted image user posted image user posted image  maš pravuser posted image

daj pojdi ti tudi spat, da neboš ju3 zamudilauser posted image

Že grem "mami" no user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.11.2008 0:40:20   
Vrtnica79
Jutro user posted image . Kaki mir maš zdaj tu ob taki uri, ne! Lahko vse v miru pokomentirašuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.11.2008 0:41:34   
gold fish

Jaz sem bila res raznežena. Kasneje mi je rekel, da je to naredil tako kot tisti fantek iz reklame (ne vem, katere)... Da ne boste rekle, da reklame samo slabe stvari otroke učijo.

k in m - že veš katera reklama......... maggi ...... nedeljska juha......  ma se vedno nate spomnim....ko jo na A kanalu vrtijouser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.11.2008 0:41:55   
Pandica

pandica - veš kje sem al neuser posted image ..... prej sem bila v strogem centru doma, zdaj pa.....user posted image

...

Hmmm  user posted image
Daj mi še kaj namigni prosim... a jaz tebe slučajno poznam? user posted image

si že ugotovila....user posted image  .... .....

če me poznaš? mogočeuser posted image ...misliš še iz centra?

Ne, daj mi malo pomagaj no prosim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.11.2008 0:42:21   
Vrtnica79
Adio Pandica, mi2 sva res ZASVOJENIuser posted image

Moj se že spet križa tu polek meneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.11.2008 0:44:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Vesta botrca in Saraya jaz sem tudi vajinih kristusovih let...user posted image user posted image user posted image

...pa jaz tud tam nekiuser posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.11.2008 0:46:06   
Pandica
Eh, Vrtnica79  nisva zasvojeni, samo v miru lahko zdaj komentirava vse in piševa user posted image  user posted image  user posted image
Saj grem zdaj počasi. Zobe si še umijem in sem že v postelji pri moji žabici user posted image
Ju3 pa jo bom spet probala nest v njeno sobo te pa je itak fertik z rr user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.11.2008 0:48:42   
Pandica
Šit, alarm, LN

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.11.2008 0:58:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, še to: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bubika ima že skoraj 5 kg user posted image user posted image user posted image user posted image , pa zrasla je tudi 3,5 cm user posted image

user posted image user posted image user posted image ....

p.s.
me zanima če sta z našim še pri neki glihiuser posted image ...javim čez kaki tedenuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.11.2008 1:00:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ati pegla? Kak to zgleda?

bubijev in bubikin ati user posted image

kak to zgleda? Redno smo speglani, pa v nulo, ker ful komplicira user posted image user posted image user posted image

jaz bom ta post kar v mail skopirala, pa mojmu v službo poslalauser posted image ......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.11.2008 1:05:10   
gold fish

Jutro user posted image . Kaki mir maš zdaj tu ob taki uri, ne! Lahko vse v miru pokomentirašuser posted image

pa še res jeuser posted image , pol pa ugotovim, da imam tud tu že monologe.....

...meni nekak zadnje dneve več ne znese čez dan prit na rač......, se ubadam s krči ......

...zdaj mi pa tak paše, ko mali spi, pa veliki spi, pa še večji nekaj brunda tamuser posted image .... Jaz pa lepo v miru tu gor visimuser posted image ...

...sploh ne morem verjet kak mi paše tišinauser posted image ..brez joka in stoka...

Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.11.2008 1:06:15   
gold fish

Ne, daj mi malo pomagaj no prosim user posted image

malo sem ti ...na zsuser posted image ..... že kaj bolj clearuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
7.11.2008 1:09:33   
gold fish

Šit, alarm, LN

jaz pa čakam na komentaruser posted image , vmes komentiram....evo zdaj pa imam...... 

...ko boš nazaj, pa mene ne bo, pol pa spet rabim en cajt, da mi uspe gor prit....

Nič, lahko noč še od mene oz. kaj naj napišem .....dobro jutro.... pa  user posted image user posted image user posted image   za ta zgodnje.....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
7.11.2008 8:40:35   
Vrtnica79
Dobro jutro

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.11.2008 9:00:10   
arabela*
Hvala vrtnica79,kak bi zdaj to zmazala.
Še fajn da je moj user posted image  doma,da ga lahko v pekarno pošljemuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.11.2008 9:27:03   
koala
Vrtnica a nisi rekla da te ni do ponedeljkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???
Pa hvala za postrežbo.
Bi katera dorino z ledenim polnjenjem? Jaz jo namreč papam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.11.2008 9:39:37   
kekec in mojca

Tečaj lepljenja slik: sem že 100x povedala, da sem že sama sebi tečna user posted image
Poiščeš slikico na netu in jo samo skopiraš sem v post, simpl ko pasulj user posted image user posted image user posted image

Če pa pri meni to enostavno ne gre!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.11.2008 9:43:44   
Jančika_
KM: pojdi na http://www.shrani.si/ , tam naloži sliko, sledi navodilom in nato v post skopiraj kodo za forum ali kodo za forum s predogledom, če je slika širša od 350 pik. 

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.11.2008 9:45:21   
kekec in mojca
Bi katera dorino z ledenim polnjenjem? Jaz jo namreč papam.

Ne, hvala. Sem si na omaro zalepla polno listkov: ne jej sladkarij... in podobno sra..e.

In veste kaj? Že celo uro mi pomaga!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......