frrrr
|
mis, jaša tut spal prvih 6 ur v kosu, pol pa vsako uro auf... se kr navadiš, pol pa mine drgač pa jaša tut zadnje čase začenja izsiljevat in trmarit pri oblačenju. danes prišla domov ob 16ih, 15 minut čez 16. imava pa s tamaučkom telovadbo na šoli čez cesto. pa sem možu rekla, naj bosta pripravljena, ko pridem... in ju najdem v kopalnici, mali nagec, mož sedi na tleh in ga čaka kdaj se bo mali blagovolil oblečt sem mu povedala, da grem na telovadbo in se mora oblečt, če hoče zraven... pa je šlo brez problemov. mož se mu pa pusti dans sm mau besna nanj... ni imel nič terena, zjutraj tamauga v vrtec peljal, potem pa doma programiral za očeta... in v 7ih urah, ko je bil brez tamaučka doma, ni uspel posesat stanovanja in obesit perilo no, sej ga je vse počakalo, samo malo sem mogla p**dit je pa mali danes zgleda bolj malo spal, ker je bil kr neki tečko... sva šla na telovadbo in je zraven pil čokoladno mleko... sem mu v garderobi želela vzet mleko, da bi se lahko slekel, pa je kr neki začel cmerat kot bi bil na smrt žejen no, na telovadbi postal boljše volje... plezanje mu je full všeč - tisto z oporami kot so na original plezalnih stenah... ne vem kk se temu reče, bi mogla vprašat moža, bivšega plezalca, pa sem ga vn poslala je kolega klical, da je v lj in če se kaj dobijo, pa je že hotel skenslat, ker si ni zapomnil kaj sem mu 2 uri prej povedala (da grem jutri spet v savno) dedci lahk pa da sem js mau tečna, ker sem danes 2. dan na beljakovinski dieti in mi že mau sladkorja primanjkuje ampak ne priznam, da je z mano kej narobe aja, ko je kolega klical moža, sta z jašo ravno brala eno knjigo in ko je končal pogovor reče tamaumu: boš še ti rekel luki adijo? in mali: adijo luka majhen prejšnjič je bil en drug luka na obisku, ki je res velik in mu je jaša povedal, da ima v vrtcu prijateljčka luka majhnega... zdej so pa vsi lukci razdeljeni med velike in majhne, kakor pač kdaj nanese prej se tut dedek oglasil in ga je vprašal če ima kakšno ljubico... pa mali iztreli kot iz topa najo pol pa še doda še evo, julijo tut to so pa tut edine 3 punčke v njihovi skupini divjakov in naprej ga dedek vpraša kdo pa je tvoj najboljši prijatelj v vrtcu, pa mali odgovori lubice je pa včer med crkljanjem pred nočjo neki izumil... mož je ležal na njegovi postelji na trebuhu, jaša se je nanj ulegel, pol mu je moral pa pet in danes sem mogla js isto počet hoče tisto o-oči ne more izgovorit očmi, ker hoče za zaprtimi očmi. ko grem vn iz sobe in mu rečem naj pridno zaspi, se začne pa delat, da spi in "smrči" grem še prebrat do konca kaj ste pisale...
|