Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:17:04
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Pozdravljene! Sem dolgo iskala temo, kjer se pogovarjajo mamice majskih otrok, da vidim malo, kako napredujejo vrstniki našega Matevža, ki se je rodil 10.5.2008. V glavnem, zdaj sem vas našla in že cel dan berem za nazaj, da se nebi preveč ponavljala, ampak roko na srce, skoraj nemogoče je priti skoz, saj je zadnjih 6 strani samo današnji dan. Dobre ste, ni kaj. Zato pa ne bom nič kaj spraševala, ampak bom še par dni spremljala, potem bom šla pa v akcijo. Saj veste, pogosta vprašanja glede uvajanja GH, teže, spanja, oblike, kvalitete, barve in gostote drekca , in podobno. Gre za to, da me malo skrbi, kako bo šlo naslednji teden na posvetovalnici, ker ima naš čukec pri svojih 69 cm komaj 7 kg . Upam, da mi boste pomagale s kakšnim nasvetom, če se kdaj pa kdaj javim, zaenkrat pa vas bom še naprej veselo brala in srkala koristne informacije... mavo: No pa je naš Matevž dobil soimenjaka med Majskimi hroščki .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:18:40
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi mene zanima, kaj si Andraž želi za roj. dan , za punčko mi ni blema nakupovat . Bi mi prov prišel, kak plonkič edinaos: Lepe slikce ... kaj rabiš plonkič za fantka al punčko... če za punčko so to vse stvari od Princesk, Barbi, zdej je aktualen Winx club, pa Bratz pred časom... pa ni važ, a je knigca, DVD, punčka, sestavlanka... takrat ko je aktualn je vse OK, pol pa itak vse leži sem tja... za fantka pa sporočim sproti . Winxice so tud pr fantih aktualne K so tko lepe ... kera se mu pa najbolj dopade?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:21:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepo, da si se nam pridružla na čveku. Zadnej dva dni je kar zatišje in rabimo okrepitve, drugače bo naša trdnjava padla Za kg se ne sekiraj preveč, je tu kar nekaj atletov in manekenk, pa nobenemu nič ne manjka, sitni so ravno tolk kot tisti težko kategorniki, kajne Naty?. Naša je tud med njimi Če želiš damo Matevža na seznam, samo napiši nekaj podatkov in še kaj o sebi, ker smo majčice zečlo firbčne po naravi O, fino, z veseljem vam posredujem podatke o Matevžu: Rojen 10.5.2008 (17 dni čez PDP) v CE: 3630g, 54cm 17.6.08: 4600g, 59,5cm 11.8.: 5710g, 65,5cm 25.9.: 6450g, 68cm Se še vedno doji, vendar počasi že primanjkuje mleka, tako da čez dan dodajam mlečno in sadne kašice, zelenjave pa ne mara . Toliko o Matevžu. Jaz sem priseljena celjanka, po poreklu gorenjka (Škofja Loka), poročena s korošcem, na šiht pa hodim na Dolenjsko. Fajn, a ne? Sedaj si me pa nasmejala. Zgleda , da je škofjeločankam všeč ime Matevž, a ne VALENTINA?Jaz sem pa do maja živela v Medvodah, pa sem se preselila v Godovič. Imaš pa v Celju Jano81 Podatke napopam ju3. A je to tvoj 1 ? Sem pa vidla, da veliko čvekaš na Celjankah. Kake mlečne kašice pa daješ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:22:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi mene zanima, kaj si Andraž želi za roj. dan , za punčko mi ni blema nakupovat . Bi mi prov prišel, kak plonkič edinaos: Lepe slikce ... kaj rabiš plonkič za fantka al punčko... če za punčko so to vse stvari od Princesk, Barbi, zdej je aktualen Winx club, pa Bratz pred časom... pa ni važ, a je knigca, DVD, punčka, sestavlanka... takrat ko je aktualn je vse OK, pol pa itak vse leži sem tja... za fantka pa sporočim sproti . BLOOM Pa seveda Brandon Winxice so tud pr fantih aktualne K so tko lepe ... kera se mu pa najbolj dopade?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:23:28
|
|
|
|
tally
|
Dober večer! Mi smo se tudi danes potepali pa še jutri se bomo tako da skoraj nič ne sledim kaj se tukaj gor dogaja. Mal sem preletela zadnje dve strani. Valentina lep avatar pa super za Matevža, upam da bo šlo samo na boljše.......Pa za stajico. Aurora za posvetovalnico in info glede glutena. Teli P imajo pa vsak svoje mnanje glede teže. Men se Gal ne zdi nič prelahek............. Edina res ste imeli romantiko................. Sam dej drugič Anjo poturi Klemnu v roka pa ga slikaj . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj1 Mi smo tud nazaj s plavalnega tećaja. Sem pa tako vesela, ker je Alja danes jedla tako kot se zagre: 1x zizala, 420ml AM, 380g GH in 130ml Čaja Upam na še več takšnih dni al pa da rata rutina. Je pa spala popoldan samo 1h in verjetno je tu razlog. Dopoldan smo pa imeli 3h v kosu. Bravo Alja, tako je treba vsak dan. A mi lahko pove kakšna kako se uporabi baby vac. A mate v sedečem al ležečem položaju, a jim nalijete fiziološko pred izpihavanjem????Ali uporabljate samo ob prehladih??? Ga nimam. Mavo dobrodošla med majčicami. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa pod tuš, pol vam pa pridem še lahko noč rečt, no vsaj upam, da ne bom kar v spalnico zavila Khm khm boš neopravičene dobila ker zvečer vedno manjkaš IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz se odpravljam proti spalnici, lahko noč Ti tudi . Kje pa je naša Kamničanka, nisem jo nič zasledila?
< Sporočilo je popravil tally -- 6.11.2008 21:24:11 >
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:26:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Anery: sem popravljala seznam in mi ni nekaj jasno; a sem se zmoila v teži tvojega Matica?8810g je bilo prej, sedaj pa 8850g??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:30:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober večer! Mi smo se tudi danes potepali pa še jutri se bomo tako da skoraj nič ne sledim kaj se tukaj gor dogaja. Mal sem preletela zadnje dve strani. Valentina lep avatar pa super za Matevža, upam da bo šlo samo na boljše.......Pa za stajico. Aurora za posvetovalnico in info glede glutena. Teli P imajo pa vsak svoje mnanje glede teže. Men se Gal ne zdi nič prelahek............. Edina res ste imeli romantiko................. Sam dej drugič Anjo poturi Klemnu v roka pa ga slikaj . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj1 Mi smo tud nazaj s plavalnega tećaja. Sem pa tako vesela, ker je Alja danes jedla tako kot se zagre: 1x zizala, 420ml AM, 380g GH in 130ml Čaja Upam na še več takšnih dni al pa da rata rutina. Je pa spala popoldan samo 1h in verjetno je tu razlog. Dopoldan smo pa imeli 3h v kosu. Bravo Alja, tako je treba vsak dan. A mi lahko pove kakšna kako se uporabi baby vac. A mate v sedečem al ležečem položaju, a jim nalijete fiziološko pred izpihavanjem????Ali uporabljate samo ob prehladih??? Ga nimam. Mavo dobrodošla med majčicami. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa pod tuš, pol vam pa pridem še lahko noč rečt, no vsaj upam, da ne bom kar v spalnico zavila Khm khm boš neopravičene dobila ker zvečer vedno manjkaš IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz se odpravljam proti spalnici, lahko noč Ti tudi . Kje pa je naša Kamničanka, nisem jo nič zasledila? Ja sem seže spraševala kje je naša Mengenšanka No hotla sem ti povedat, da so naši frači pripravljene mlečne kaše od hippa zelo sedle, sploh tista banana riž mlečna kaša za lahko noč. Tisto s Klemenom je dobra ideja, ki jo mora naslednji četrtek edinaos upoštevat Nina7: kje se skrivaš, da nisi čist v depro padla????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:32:55
|
|
|
|
sesil
|
estrella, pred časom sem ti poslala zs. si spregledala, al si fotke že zbrisala? res bi jih rada imela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:34:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo sem priseljena celjanka, po poreklu gorenjka (Škofja Loka), poročena s korošcem, na šiht pa hodim na Dolenjsko. Fajn, a ne? pol si pa naša A prov iz Škofje Loke si originalno, iz kje pa????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:34:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa pod tuš, pol vam pa pridem še lahko noč rečt, no vsaj upam, da ne bom kar v spalnico zavila Khm khm boš neopravičene dobila ker zvečer vedno manjkaš [ vi mi jih kar dejte, sam moji tastari zarad dveh neopravičenih ne bojo hodil na govorilne ure
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:35:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, zdej pa grem v mižale, ker mi moj že teži, da naj se odlepim od računalnika, jz pa iz principa nočem it . nč, zdej me že tepe, morem it, ........ uu spet, zdej me še ščipa, pa rajš ne povem kje grem, ..... *nočko*
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:35:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober večer! Mi smo se tudi danes potepali pa še jutri se bomo tako da skoraj nič ne sledim kaj se tukaj gor dogaja. Mal sem preletela zadnje dve strani. Valentina lep avatar pa super za Matevža, upam da bo šlo samo na boljše.......Pa za stajico. Aurora za posvetovalnico in info glede glutena. Teli P imajo pa vsak svoje mnanje glede teže. Men se Gal ne zdi nič prelahek............. Edina res ste imeli romantiko................. Sam dej drugič Anjo poturi Klemnu v roka pa ga slikaj . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj1 Mi smo tud nazaj s plavalnega tećaja. Sem pa tako vesela, ker je Alja danes jedla tako kot se zagre: 1x zizala, 420ml AM, 380g GH in 130ml Čaja Upam na še več takšnih dni al pa da rata rutina. Je pa spala popoldan samo 1h in verjetno je tu razlog. Dopoldan smo pa imeli 3h v kosu. Bravo Alja, tako je treba vsak dan. A mi lahko pove kakšna kako se uporabi baby vac. A mate v sedečem al ležečem položaju, a jim nalijete fiziološko pred izpihavanjem????Ali uporabljate samo ob prehladih??? Ga nimam. Mavo dobrodošla med majčicami. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa pod tuš, pol vam pa pridem še lahko noč rečt, no vsaj upam, da ne bom kar v spalnico zavila Khm khm boš neopravičene dobila ker zvečer vedno manjkaš IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz se odpravljam proti spalnici, lahko noč Ti tudi . Kje pa je naša Kamničanka, nisem jo nič zasledila? Ja sem seže spraševala kje je naša Mengenšanka Zdej sem se začela potepat kmal bo konc porodniške . No hotla sem ti povedat, da so naši frači pripravljene mlečne kaše od hippa zelo sedle, sploh tista banana riž mlečna kaša za lahko noč. Ma jaz sem včeri spraševala za mlečno kašico jo imam tudi od hippa (banana-breskev) pa ji ne gre v rit. Mogoče ji okus ni všeč ker ni glih ljubitelj banane. Sem ji trikrat naredila in stran vrgla. Bom probala kakšen drug okus. Tisto s Klemenom je dobra ideja, ki jo mora naslednji četrtek edinaos upoštevat Nina7: kje se skrivaš, da nisi čist v depro padla????
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! Tally evo kamničanko tuki . Sva se dons cel dan potepali po Kamniku. Jutr pa dobim obiske,pa barvala se bom,tko da tud ne vem kok mi bo kej ratal bit na rr. Sm tud jest prebrala za sam zadnji dve strani,kej več mi ne znese. Mavo dobrodošla,zdej pa čimveč pisat . Kako pa to, da si rodila 17 dni čez rok? A ti niso hotli prej sprožit? Estrella za Aljo,da je fajn jedla,sam da se ne bo razpočla . Mal heca. Babyvac je bolje uporabljati, da je v pokončnem položaju in ne v ležečem,gre več vn. Edina slabo si slikala Klemna, ga boš mogla naslednjič še enkrat. Valentina dobra stajica. Videk vse najboljše za pol svečke. Hijenca a enka je bla preredka? Katere flaške pa maš? Jest mam aventove,pa cucelj2,pa vredu teče. A dvojka pa praviš, da je gostejša? Naty a mi lahko prosim napišeš telefonsko številko od une k sta bla tm za alergijo,pa kolk si plačala. Me je ena kolegica prosila,ker ma tamali tud skoz krče. Špelin@,**** in ostale,ki mate bubane otročke velik . A sm še kej pozabla? Ma zihr sm,no če je kej tazga me opomnite.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:37:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa pod tuš, pol vam pa pridem še lahko noč rečt, no vsaj upam, da ne bom kar v spalnico zavila Khm khm boš neopravičene dobila ker zvečer vedno manjkaš [ vi mi jih kar dejte, sam moji tastari zarad dveh neopravičenih ne bojo hodil na govorilne ure Zaradi dela v spalnici lahko dobiš opravičene
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober večer! Mi smo se tudi danes potepali pa še jutri se bomo tako da skoraj nič ne sledim kaj se tukaj gor dogaja. Mal sem preletela zadnje dve strani. Valentina lep avatar pa super za Matevža, upam da bo šlo samo na boljše.......Pa za stajico. Aurora za posvetovalnico in info glede glutena. Teli P imajo pa vsak svoje mnanje glede teže. Men se Gal ne zdi nič prelahek............. Edina res ste imeli romantiko................. Sam dej drugič Anjo poturi Klemnu v roka pa ga slikaj . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj1 Mi smo tud nazaj s plavalnega tećaja. Sem pa tako vesela, ker je Alja danes jedla tako kot se zagre: 1x zizala, 420ml AM, 380g GH in 130ml Čaja Upam na še več takšnih dni al pa da rata rutina. Je pa spala popoldan samo 1h in verjetno je tu razlog. Dopoldan smo pa imeli 3h v kosu. Bravo Alja, tako je treba vsak dan. A mi lahko pove kakšna kako se uporabi baby vac. A mate v sedečem al ležečem položaju, a jim nalijete fiziološko pred izpihavanjem????Ali uporabljate samo ob prehladih??? Ga nimam. Mavo dobrodošla med majčicami. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa pod tuš, pol vam pa pridem še lahko noč rečt, no vsaj upam, da ne bom kar v spalnico zavila Khm khm boš neopravičene dobila ker zvečer vedno manjkaš IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz se odpravljam proti spalnici, lahko noč Ti tudi . Kje pa je naša Kamničanka, nisem jo nič zasledila? Ja sem seže spraševala kje je naša Mengenšanka No hotla sem ti povedat, da so naši frači pripravljene mlečne kaše od hippa zelo sedle, sploh tista banana riž mlečna kaša za lahko noč. Tisto s Klemenom je dobra ideja, ki jo mora naslednji četrtek edinaos upoštevat Nina7: kje se skrivaš, da nisi čist v depro padla???? Ma dons je že bolj k sm bla mal uzuni ,no ne mal ,velik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:38:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, pred časom sem ti poslala zs. si spregledala, al si fotke že zbrisala? res bi jih rada imela šit, ja sem jih pošiljala, samo tally A sem kaj zamešala??? A to tiste s čveka pri Naty??? Imam vse spravljene in ne brišem tako pomembnih stvari
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:40:40
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: jaz mam tiste v steklenem lončku, ki so že pripravljene. Tiste za pripravit tud moji ne grejo najbolj dol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally a si se potepanja od mene nalezla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:41:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally evo kamničanko tuki . Sva se dons cel dan potepali po Kamniku. Jutr pa dobim obiske,pa barvala se bom,tko da tud ne vem kok mi bo kej ratal bit na rr. Sm tud jest prebrala za sam zadnji dve strani,kej več mi ne znese. Me je že skrbelo . Kako se boš pobarvala?
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:42:08
|
|
|
|
špelin@
|
Berem in berem, potem pa nimam več pojma, kaj sem sploh hotela komentirat... edinaos, se vidi, da si Klemna slikala na šverc Še dobro, da se ti niso tresle roke Ponovi vajo, saj veš, da sem malo čorava Estrella*, Alja je fuuul pojedla!!! Naš je pojedel kar nekaj manj od tvoje, pa se mi zdi, da je pojedel veliko ****, kako je s tvojimi bolnički?? valentina2006, super, da je Matevž bolje Pestke še za naprej mavo, WELCOME Pol sem itak pozabila, ne zamerit, sem precej v pobesnelem stanju - op.p.: na zasavkah lahko preberete zakaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:43:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally a si se potepanja od mene nalezla? Zgleda . Ma moj je te dni doma pa ga bom maksimalno izkoristila .
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:44:40
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina7 imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:45:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** uu spet, zdej me še ščipa, pa rajš ne povem kje nina7, lahko prideš še meni narastek pobarvat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 21:45:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally a si se potepanja od mene nalezla? Zgleda da res, sta preblizu doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 6.11.2008 21:45:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tale sedež je pr nas v BC 410€, v Nemčiji pa malo manj kot 300€, pro.k.l.... Slovenci oderuški... ti stolčki so meni ful dobri. jaz sem tudi gledala s temi nogani - isofix, ma je rekla prodajalka, da če je pod to nogo predal, da nima noga nobene funkcije, ker se ne opre, naredi luknjo v primeru nesreče. no, jaz imam predal , pa se za njega nisem odločila. pa tudi cene so zasoljene. na koncu sem vzela maxi cosi tobi. je bil v akciji za 140 e, namesto 240e. V primeru nesreče maš itak avto razbit. Ena luknja gor ali dol samo da je otrok varen. sej tle se ne gre za avto. pravim da če je spodaj pod nogo predal, je isofix noga brez veze, ker nič ne pomaga. Ups, narobe razumela. Danes sem bila bolj na pol na RR. Še enkrat oprosti. Estrella za Aljo, da je toliko pojedla. Upam, da bo od zdaj vedno tako. Babyvac jaz uporabljam, ko je nosek poln. Vedno dam prej fiziološko in mi leži, ker je drugače ne morem ukrotit, ker toliko obrača glavo. mavo ti se kar priklopi ko ti bo. Nas lovit je pa kar zahtevna "služba".
|
Partner/ica in nosečnostпеперутка16Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?Da. (
60%)
Ne, vedno pozabi. (
20%)
Ne, ne zanima ga/jo. (
20%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!