|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
6.11.2008 21:17:04   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Pozdravljene!
Sem dolgo iskala temo, kjer se pogovarjajo mamice majskih otrok, da vidim malo, kako napredujejo vrstniki našega Matevža, ki se je rodil 10.5.2008.
V glavnem, zdaj sem vas našla in že cel dan berem za nazaj, da se nebi preveč ponavljala, ampak roko na srce, skoraj nemogoče je priti skoz, saj je zadnjih 6 strani samo današnji dan.user posted image  Dobre ste, ni kaj. Zato pa ne bom nič kaj spraševala, ampak bom še par dni spremljala, potem bom šla pa v akcijo. Saj veste, pogosta vprašanja glede uvajanja GH, teže, spanja, oblike, kvalitete, barve in gostote drekcauser posted image , in podobno.
Gre za to, da me malo skrbi, kako bo šlo naslednji teden na posvetovalnici, ker ima naš čukec pri svojih 69 cm komaj 7 kguser posted image
Upam, da mi boste pomagale s kakšnim nasvetom, če se kdaj pa kdaj javim, zaenkrat pa vas bom še naprej veselo brala in srkala koristne informacije... 

mavo: user posted image    No pa je naš Matevž dobil soimenjaka med Majskimi hroščki user posted image .

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.11.2008 21:18:40   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Tudi mene zanima, kaj si Andraž želi za roj. danuser posted image , za punčko mi ni blema nakupovatuser posted image . Bi mi prov prišel, kak plonkičuser posted image

edinaos: Lepe slikce user posted image ... kaj rabiš plonkič za fantka al punčko... če za punčko so to vse stvari od Princesk, Barbi, zdej je aktualen Winx club, pa Bratz pred časom... pa ni važ, a je knigca, DVD, punčka, sestavlanka... takrat ko je aktualn je vse OK, pol pa itak vse leži sem tja... za fantka pa sporočim sproti user posted image .

Winxice so tud pr fantih aktualneuser posted image user posted image

K so tko lepe user posted image ... kera se mu pa najbolj dopade?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.11.2008 21:21:05   
Estrella*

Lepo, da si se nam pridružla na čveku. Zadnej dva dni je kar zatišje in rabimo okrepitve, drugače bo naša trdnjava padlauser posted image
Za kg se ne sekiraj preveč, je tu kar nekaj atletov in manekenk, pa nobenemu nič ne manjka, sitni so ravno tolk kot tisti težko kategorniki, kajne Naty?. Naša je tud med njimiuser posted image
Če želiš damo Matevža na seznam, samo napiši nekaj podatkov in še kaj o sebi, ker smo majčice zečlo firbčne po naraviuser posted image

O, fino, z veseljem vam posredujem podatke o Matevžu:

Rojen 10.5.2008 (17 dni čez PDP) v CE: 3630g, 54cm
17.6.08: 4600g, 59,5cm
11.8.: 5710g, 65,5cm
25.9.: 6450g, 68cm

Se še vedno doji, vendar počasi že primanjkuje mleka, tako da čez dan dodajam mlečno in sadne kašice, zelenjave pa ne marauser posted image .

Toliko o Matevžu. Jaz sem priseljena celjanka, po poreklu gorenjka (Škofja Loka), poročena s korošcem, na šiht pa hodim na Dolenjsko. Fajn, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image Sedaj si me pa nasmejala. Zgleda , da je škofjeločankam všeč ime Matevž, a ne VALENTINA?Jaz sem pa do maja živela v Medvodah, pa sem se preselila v Godovič. Imaš pa v Celju Jano81user posted image Podatke napopam ju3. A je to tvoj 1user posted image ? Sem pa vidla, da veliko čvekaš na Celjankah. Kake mlečne kašice pa daješ??

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.11.2008 21:22:08   
Estrella*

Tudi mene zanima, kaj si Andraž želi za roj. danuser posted image , za punčko mi ni blema nakupovatuser posted image . Bi mi prov prišel, kak plonkičuser posted image

edinaos: Lepe slikce user posted image ... kaj rabiš plonkič za fantka al punčko... če za punčko so to vse stvari od Princesk, Barbi, zdej je aktualen Winx club, pa Bratz pred časom... pa ni važ, a je knigca, DVD, punčka, sestavlanka... takrat ko je aktualn je vse OK, pol pa itak vse leži sem tja... za fantka pa sporočim sproti user posted image .

BLOOMuser posted image user posted image user posted image Pa seveda Brandon

Winxice so tud pr fantih aktualneuser posted image user posted image

K so tko lepe user posted image ... kera se mu pa najbolj dopade?

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.11.2008 21:23:28   
tally
Dober večer!

Mi smo se tudi danes potepali pa še jutri se bomo tako da skoraj nič ne sledim kaj se tukaj gor dogaja. Mal sem preletela zadnje dve strani.

Valentina lep avatar pa super za Matevža, upam da bo šlo samo na boljše.......Pauser posted image user posted image user posted image za stajico.

Aurora user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico in info glede glutena. Teli P imajo pa vsak svoje mnanje glede teže. Men se Gal ne zdi nič prelahek.............

Edina res ste imeli romantiko................. Sam dej drugič Anjo poturi Klemnu v roka pa ga slikajuser posted image .

Oj1

Mi smo tud nazaj s plavalnega tećaja. Sem pa tako vesela, ker je Alja danes jedla tako kot se zagre: 1x zizala, 420ml AM, 380g GH in 130ml Čaja Upam na še več takšnih dni al pa da rata rutina. Je pa spala popoldan samo 1h in verjetno je tu razlog. Dopoldan smo pa imeli 3h v kosu.
Bravo Alja, tako je treba vsak dan.

A mi lahko pove kakšna kako se uporabi baby vac. A mate  v sedečem al ležečem položaju, a jim nalijete fiziološko pred izpihavanjem????Ali uporabljate samo ob prehladih???
Ga nimam.

Mavo dobrodošla med majčicami.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jz grem pa pod tuš, pol vam pa pridem še lahko noč rečt, no vsaj upam, da ne bom kar v spalnico zavila

Khm khm boš neopravičene dobila ker zvečer vedno manjkašuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se odpravljam proti spalnici,

lahko noč

Ti tudiuser posted image .

Kje pa je naša Kamničanka, nisem jo nič zasledila?

< Sporočilo je popravil tally -- 6.11.2008 21:24:11 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.11.2008 21:26:06   
Estrella*
Anery:  sem popravljala seznam in  mi ni nekaj jasno; a sem se zmoila v teži tvojega Matica?8810g je bilo prej, sedaj pa 8850g??????

Neposredna povezava do sporočila: 606
6.11.2008 21:30:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Dober večer!

Mi smo se tudi danes potepali pa še jutri se bomo tako da skoraj nič ne sledim kaj se tukaj gor dogaja. Mal sem preletela zadnje dve strani.

Valentina lep avatar pa super za Matevža, upam da bo šlo samo na boljše.......Pauser posted image user posted image user posted image za stajico.

Aurora user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico in info glede glutena. Teli P imajo pa vsak svoje mnanje glede teže. Men se Gal ne zdi nič prelahek.............

Edina res ste imeli romantiko................. Sam dej drugič Anjo poturi Klemnu v roka pa ga slikajuser posted image .

Oj1

Mi smo tud nazaj s plavalnega tećaja. Sem pa tako vesela, ker je Alja danes jedla tako kot se zagre: 1x zizala, 420ml AM, 380g GH in 130ml Čaja Upam na še več takšnih dni al pa da rata rutina. Je pa spala popoldan samo 1h in verjetno je tu razlog. Dopoldan smo pa imeli 3h v kosu.

A mi lahko pove kakšna kako se uporabi baby vac. A mate  v sedečem al ležečem položaju, a jim nalijete fiziološko pred izpihavanjem????Ali uporabljate samo ob prehladih???
Ga nimam.

Jz grem pa pod tuš, pol vam pa pridem še lahko noč rečt, no vsaj upam, da ne bom kar v spalnico zavila

Khm khm boš neopravičene dobila ker zvečer vedno manjkašuser posted image user posted image user posted image

lahko noč

Ja sem seže spraševala kje je naša Mengenšankauser posted image  No hotla sem ti povedat, da so naši frači pripravljene mlečne kaše od hippa zelo sedle, sploh tista banana riž mlečna kaša za lahko noč.

Tisto s Klemenom je dobra ideja, ki jo mora naslednji četrtek edinaos upoštevatuser posted image

Nina7: kje se skrivaš, da nisi čist v depro padla???? 

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.11.2008 21:32:55   
sesil
estrella, pred časom sem ti poslala zs. si spregledala, al si fotke že zbrisala? res bi jih rada imela

Neposredna povezava do sporočila: 608
6.11.2008 21:34:04   
Soncnica Sandra ***

sem priseljena celjanka, po poreklu gorenjka (Škofja Loka), poročena s korošcem, na šiht pa hodim na Dolenjsko. Fajn, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image  pol si pa naša user posted image user posted image user posted image
A prov iz Škofje Loke si originalno, iz kje pa????

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 609
6.11.2008 21:34:08   
Soncnica Sandra ***

[

user posted image user posted image user posted image  vi mi jih kar dejte, sam moji tastari zarad dveh neopravičenih ne bojo hodil na govorilne ure user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.11.2008 21:35:50   
Soncnica Sandra ***
Evo, zdej pa grem v mižale, ker mi moj user posted image  že teži, da naj se odlepim od računalnika, jz pa iz principa nočem it user posted image .

nč, zdej me že tepe, morem it, ........ user posted image

uu spet, zdej me še ščipa, pa rajš ne povem kje user posted image

grem, .....

*nočko*

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.11.2008 21:35:59   
tally

Dober večer!

Oj1

Ga nimam.

lahko noč

Ja sem seže spraševala kje je naša Mengenšankauser posted image   Zdej sem se začela potepat kmal bo konc porodniškeuser posted image user posted image . No hotla sem ti povedat, da so naši frači pripravljene mlečne kaše od hippa zelo sedle, sploh tista banana riž mlečna kaša za lahko noč.
Ma jaz sem včeri spraševala za mlečno kašico jo imam tudi od hippa (banana-breskev) pa ji ne gre v rit. Mogoče ji okus ni všeč ker ni glih ljubitelj banane. Sem ji trikrat naredila in stran vrgla. Bom probala kakšen drug okus.

Tisto s Klemenom je dobra ideja, ki jo mora naslednji četrtek edinaos upoštevatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
6.11.2008 21:36:52   
Anonimen
Dober večer!

Tally evo kamničanko tukiuser posted image . Sva  se dons cel dan potepali  po Kamniku. Jutr pa dobim obiske,pa barvala se bom,tko da tud ne vem kok mi bo kej ratal bit na rr. Sm tud jest prebrala za sam zadnji dve strani,kej več mi ne znese.

Mavo dobrodošla,zdej pa  čimveč pisatuser posted image . Kako pa to, da si rodila 17 dni čez rok? A ti niso hotli prej sprožit?

Estrella user posted image user posted image user posted image  za Aljo,da je fajn jedla,sam da se ne bo razpočlauser posted image . Mal heca.
Babyvac je bolje uporabljati, da je user posted image  v pokončnem položaju in ne v ležečem,gre več vn.

Edina slabo si slikala Klemna, ga boš mogla naslednjič še enkrat.

Valentina dobra stajica.

Videk vse najboljše za pol svečke.

Hijenca a enka je bla preredka? Katere flaške pa maš? Jest mam aventove,pa cucelj2,pa vredu teče. A dvojka pa praviš, da je gostejša?

Naty a mi lahko prosim napišeš telefonsko številko od une k sta bla tm za alergijo,pa kolk si plačala. Me je ena kolegica prosila,ker ma tamali tud skoz krče.

Špelin@,**** in ostale,ki mate bubane otročke velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

A sm še kej pozabla? Ma zihr sm,no če je kej tazga me opomnite.

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
6.11.2008 21:37:23   
tally

[

user posted image user posted image user posted image  vi mi jih kar dejte, sam moji tastari zarad dveh neopravičenih ne bojo hodil na govorilne ure user posted image user posted image user posted image

Zaradi dela v spalnici lahko dobiš opravičeneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 614
6.11.2008 21:38:20   
Anonimen

Dober večer!

Oj1

Ga nimam.

lahko noč

Ja sem seže spraševala kje je naša Mengenšankauser posted image  No hotla sem ti povedat, da so naši frači pripravljene mlečne kaše od hippa zelo sedle, sploh tista banana riž mlečna kaša za lahko noč.

Ma dons je že bolj k sm bla mal uzuniuser posted image user posted image user posted image ,no ne mal ,velik

Neposredna povezava do sporočila: 615
6.11.2008 21:38:28   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

estrella, pred časom sem ti poslala zs. si spregledala, al si fotke že zbrisala? res bi jih rada imela

šit, ja sem jih pošiljala, samo tallyuser posted image  A sem kaj zamešala??? A to tiste s čveka pri Naty??? Imam vse spravljene in ne brišem tako pomembnih stvariuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 616
6.11.2008 21:40:40   
Estrella*
tally: jaz mam tiste v steklenem lončku, ki so že pripravljene. Tiste za pripravit tud moji ne grejo najbolj doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
6.11.2008 21:40:46   
Anonimen
Tally a si se potepanja od mene nalezla?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
6.11.2008 21:41:50   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Tally evo kamničanko tukiuser posted image . Sva  se dons cel dan potepali  po Kamniku. Jutr pa dobim obiske,pa barvala se bom,tko da tud ne vem kok mi bo kej ratal bit na rr. Sm tud jest prebrala za sam zadnji dve strani,kej več mi ne znese.

Me je že skrbelouser posted image . Kako se boš pobarvala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
6.11.2008 21:42:08   
špelin@
Berem in berem, potem pa nimam več pojma, kaj sem sploh hotela komentirat... user posted image user posted image

edinaos, se vidi, da si Klemna slikala na šverc user posted image  Še dobro, da se ti niso tresle roke user posted image  Ponovi vajo, saj veš, da sem malo čorava user posted image user posted image

Estrella*, Alja je fuuul pojedla!!! Naš je pojedel kar nekaj manj od tvoje, pa se mi zdi, da je pojedel veliko user posted image

****, kako je s tvojimi bolnički?? user posted image user posted image user posted image

valentina2006, super, da je Matevž bolje user posted image  Pestke še za naprej user posted image user posted image user posted image

mavo, WELCOME user posted image user posted image user posted image

Pol sem itak pozabila, ne zamerit, sem precej v pobesnelem stanju - op.p.: na zasavkah lahko preberete zakaj user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 620
6.11.2008 21:43:44   
tally

Zgledauser posted image user posted image user posted image . Ma moj je te dni doma pa ga bom maksimalno izkoristilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
6.11.2008 21:44:40   
Estrella*
Nina7 imaš zsuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 622
6.11.2008 21:45:11   
špelin@
uu spet, zdej me še ščipa, pa rajš ne povem kje user posted image  

user posted image

nina7, lahko prideš še meni narastek pobarvat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
6.11.2008 21:45:21   
Estrella*

Zgleda da res, sta preblizu domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   RE: Majski hroščki 2008- 4.del
6.11.2008 21:45:24   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

tale sedež je pr nas v BC 410€, v Nemčiji pa malo manj kot 300€, pro.k.l.... Slovenci oderuški...user posted image

ti stolčki so meni ful dobri. jaz sem tudi gledala s temi nogani - isofix, ma je rekla prodajalka, da če je pod to nogo predal, da nima noga nobene funkcije, ker se ne opre, naredi luknjo v primeru nesreče.
no, jaz imam predal , pa se za njega nisem odločila. pa tudi cene so zasoljene.
na koncu sem vzela maxi cosi tobi. je bil v akciji za 140 e, namesto 240e.

V primeru nesreče maš itak avto razbit. Ena luknja gor ali dol samo da je otrok varen.

sej tle se ne gre za avto. pravim da če je spodaj pod nogo predal, je isofix noga brez veze, ker nič ne pomaga.

Ups, narobe razumela. Danes sem bila bolj na pol na RR. Še enkrat oprosti.

Estrella user posted image user posted image  za Aljo, da je toliko pojedla. Upam, da bo od zdaj vedno tako.
Babyvac jaz uporabljam, ko je nosek poln. Vedno dam prej fiziološko in mi leži, ker je drugače ne morem ukrotit, ker toliko obrača glavo.

mavo ti se kar priklopi ko ti bo. Nas lovit je pa kar zahtevna "služba". user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!