|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
5.11.2008 20:59:26   
Janey
ati je dobil obisk, mami pa gasa za kompuser posted image user posted image grem malo slike porihtatuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
5.11.2008 21:04:38   
nizy
jaz sem bila danes v Besnici , in sem ob spodnjo 7 , boli pa ko user posted image ,..... mislim ,da bolj bolijo vbodi od injekcij , kot pa samo puljenje user posted image ,.....sem čist zatečena 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
5.11.2008 21:07:18   
dolenjka
Aha, in ko jaz pridem se že poslavljat začnete user posted image  No, če ne boste sodelovale bom šla še jaz v mižule mal prej, ampak za vsak slučaj še mal počakam, mam itak še mal dela na netu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
5.11.2008 21:12:47   
Janey
evo naložila sem slike...končnouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
5.11.2008 21:33:09   
Janey
a daj nooo...zdaj ni pa nobene?? obisk odhaja tak da tut jaz odhajam user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
5.11.2008 21:39:29   
jencili
jst sm sicer še tuki, sam se ne počutim najbolje, tko da se bom pomoje tud počasi kr preselila v sobo knjigico bratuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
5.11.2008 21:44:02   
ella79
jaz sem se sam hecala da bom danes kavč peglala user posted image user posted image user posted image user posted image
jencili ti kar beri, da bo kmal še kej do mene prišlo. Aja, a veš kok je un fen v merkurju user posted image 48 EUR user posted image jaz sem pa dala 19 user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
5.11.2008 21:44:57   
listek1
čer,
mi je končno ratal do računalnika pridt. Sem se zdele navečerjala, zdele bi pa še neki sladkega ...

No, mi smo imeli danes posvetovalnico in naš mali je velik 78,5 cm in tehta 10,5 kg. Me je pa vprašala, če  že stoji sam bo opori, pa sem rekla da ne. Je bla čist šokirana, in rekla, da če ne bo stal v roku enega meseca, bova mogla it na fizioterapijo. Sem rekla, da se je šele dobro začel plazit. Ampak je vztrajala pri svojem Drugače pa je vse ok.

Danes grem pa tud jest mal prej v mižule, da bom spočita za na plavanje user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
5.11.2008 21:46:58   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz sem se sam hecala da bom danes kavč peglala user posted image user posted image user posted image user posted image
jencili ti kar beri, da bo kmal še kej do mene prišlo. Aja, a veš kok je un fen v merkurju user posted image 48 EUR user posted image jaz sem pa dala 19 user posted image

a dej nehi, a tok razlike v ceni je??????????????
Ne morem verjet...ok, sej res je bla -40%, sam vseen ni to 48€user posted image user posted image
Ma smo se hecali, ne?
Pa misliš, da ga ne bi šla vseen mal speglat?
Men se je zdel kr mal zmečkan, vešuser posted image

Knjigico pa dobiš - lahko še zbiraš kero bi rajši prej melauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
5.11.2008 21:46:58   
ella79
listek a vi imate isto pediatrinjo kot bajsa user posted image men je ta njihova logika čist zgrešena user posted image drugače je pa David res velik fant user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
5.11.2008 21:50:48   
ella79
jencili če misliš, da sem se glede fena hecala se nisem user posted image dokaz
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=BCFBF056-9D81-6F5B-8047-8ABF873D866C&linkid=15

ti kar beri po želji, mam še dve prej za prebrat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
5.11.2008 21:51:01   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,
mi je končno ratal do računalnika pridt. Sem se zdele navečerjala, zdele bi pa še neki sladkega ...

No, mi smo imeli danes posvetovalnico in naš mali je velik 78,5 cm in tehta 10,5 kg. Me je pa vprašala, če  že stoji sam bo opori, pa sem rekla da ne. Je bla čist šokirana, in rekla, da če ne bo stal v roku enega meseca, bova mogla it na fizioterapijo. Sem rekla, da se je šele dobro začel plazit. Ampak je vztrajala pri svojem Drugače pa je vse ok.

Danes grem pa tud jest mal prej v mižule, da bom spočita za na plavanje user posted image

bo držalo, vaš mali fant je res velikuser posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
5.11.2008 21:52:04   
listek1
Ella - nimava iste ne, ampak zgleda, da imajo pri nas neko čudno logiko razmišljanja. Mah, brez veze. Jest se sploh ne sekiram, ker ko bo čutil, da je dovolj stabilen za stanje, se bo že sam postavil na nogice.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
5.11.2008 21:52:18   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili če misliš, da sem se glede fena hecala se nisem user posted image dokaz
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=BCFBF056-9D81-6F5B-8047-8ABF873D866C&linkid=15

ti kar beri po želji, mam še dve prej za prebrat user posted image

ne, sej ti verjamemuser posted image
No vidš, dobr da sva zavile tja notuser posted image
Jst sm pa pol pozabla na uno milo...bo treba še en điro ob priliki narestuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
5.11.2008 21:52:55   
pina-1
čer.
Mi je končno uspelo prilezt do kompa ob tej uri.
Mulki že žagata, Pino nogoet gleda, jaz sem malo pokidala po bajti in prišla na čvek.

Blaža, jaz sem z obale in je še par februarčic, ki se vsak dan dobimo na kavi in malo vozičkamo. ČE želiš ti pošljem na ZS telefon pa se nam pridruži.

dolenjka, se vidi, da je bila carica  na obisku, ko je Ana jedla. JE takoj osvojila, kako se usta odpirauser posted image user posted image user posted image

Naša bejba je plazenje osvojila v nulo in je kar hitra. Pa čisto vedno malo popegla z likalnikom, ko gre mimo njega. Enostavno jo grozno privlači. Me zanima, če bo tako tudi ko bo stara ene 15 let in bo treba resno poprijet za tole stvarcouser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
5.11.2008 21:54:30   
listek1
Ella, ful dobr fen user posted image

Jencili, kako pa kej Taj?

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
5.11.2008 21:55:06   
ella79
jencili katero milo user posted image sej jaz vem da se splača v to trogino zavit, zato vedno k grem mimo user posted image

listek sej vem da se ne sekiraš user posted image slej ko prej bodo vsi hodili in vsi jedli user posted image pač en nekje prej napreduje kot drugi

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
5.11.2008 21:58:33   
listek1
ella, a nisi bla ti dons zmenjena z bivšo sodelavko user posted image  Sem zvedla kok ji težijo zarad malega, da je kao prelahek, premajhen obsega glave... Za pop....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
5.11.2008 21:59:13   
Februarka08
Jest sam tuhtam in tuhtam...... jutr morm do šefice in pojma nimam kaj naj ji rečem..... po eni strani bi rada delala 8 ur... ampak Lariso pustit domauser posted image user posted image tast in tašča nista narjena za vnukeuser posted image tast jo itak ne bo nikdar merkal... tašča ima še nepokretno mamo za uštimat, pa štala... bojim se, da se bo Larisa drla kot jeshar nekje v kotu, da bo sama, da bo...... mah ne vem kajuser posted image prav cmok imam v grlu, ne vem kaj narest... pomoje bom reskirala samo zaradi nje in delala popoldan 4 ure... čeprav bo kriza, ker potem itak ne bomo popoldan nikol skupi, sam jest druge rešitve trenutno ne vidim... da bi bli pri naši bajti vsaj mal fleksibilniuser posted image škoda ker nisem že user posted image in bi bla tako domauser posted image user posted image mah.... vse mi roji po glavi...

saj vem da smetim tu gor, ampak res sam študiram kaj bi blo najbolj za mojo bejbouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
5.11.2008 22:01:42   
ella79
listek sem bla zmenjena ja user posted image sam po zmenku sem pa potem še cel popoldan v KR zasedala user posted image user posted image po merah je Maks enak k Zoja, res da je on fantek in en mesec starejši, sam za moje pojme mu prav nič ne manjka. Obseg glave ima pa 43, po normativih bi naj pa imel 44 user posted image men se sicer ni zdela kej preveč zaskrbljena (kar je tudi prav), glede na to, da malemu prav nič ne fali user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
5.11.2008 22:03:56   
listek1
Februarka, ne vem kaj naj ti rečem. A da bi pa kakšno varuško dobila, če ne zaupaš tastu in tašči? A v vrtec je pa ne bi dala? Te pa razumem, da ti je težko. Ti bodi jutri samo močna in samozavestna, pa bo vse ok.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
5.11.2008 22:04:02   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jest sam tuhtam in tuhtam...... jutr morm do šefice in pojma nimam kaj naj ji rečem..... po eni strani bi rada delala 8 ur... ampak Lariso pustit domauser posted image user posted image tast in tašča nista narjena za vnukeuser posted image tast jo itak ne bo nikdar merkal... tašča ima še nepokretno mamo za uštimat, pa štala... bojim se, da se bo Larisa drla kot jeshar nekje v kotu, da bo sama, da bo...... mah ne vem kajuser posted image prav cmok imam v grlu, ne vem kaj narest... pomoje bom reskirala samo zaradi nje in delala popoldan 4 ure... čeprav bo kriza, ker potem itak ne bomo popoldan nikol skupi, sam jest druge rešitve trenutno ne vidim... da bi bli pri naši bajti vsaj mal fleksibilniuser posted image škoda ker nisem že user posted image in bi bla tako domauser posted image user posted image mah.... vse mi roji po glavi...

saj vem da smetim tu gor, ampak res sam študiram kaj bi blo najbolj za mojo bejbouser posted image

naša Azra bo pri moji mamici , tko ,da se bom odločila za cel delovnik se pravi  ur 6dni na teden  po 7 ur,... če mi na novo ponudijo nedelje za podpisat , jih ne bom ,...če bom takrat sploh še službo mela user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
5.11.2008 22:06:23   
listek1
ella-lepo, da si izkoristila lepo vreme, tako se dela user posted image  Ja Maks je pa čist fajn dečko in mu nič ne fali ne. Mah

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
5.11.2008 22:07:12   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Februarka, ne vem kaj naj ti rečem. A da bi pa kakšno varuško dobila, če ne zaupaš tastu in tašči? A v vrtec je pa ne bi dala? Te pa razumem, da ti je težko. Ti bodi jutri samo močna in samozavestna, pa bo vse ok.

vrtec je katastrofauser posted image vsi skoz bolani... bi bla pomoje več na bolniški kot pa delalauser posted image da bi varuško najela bi nas pomoje odselil domauser posted image res ne vem... se mi že mal rola... bomo vidli kaj bo jutriuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
5.11.2008 22:07:37   
listek1
sem hotla napisat, da se ti dohtarji itak vsi čudni.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?