Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 20:59:26
|
|
|
|
Janey
|
ati je dobil obisk, mami pa gasa za komp grem malo slike porihtat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:04:38
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem bila danes v Besnici , in sem ob spodnjo 7 , boli pa ko ,..... mislim ,da bolj bolijo vbodi od injekcij , kot pa samo puljenje ,.....sem čist zatečena
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:07:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Aha, in ko jaz pridem se že poslavljat začnete No, če ne boste sodelovale bom šla še jaz v mižule mal prej, ampak za vsak slučaj še mal počakam, mam itak še mal dela na netu
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:12:47
|
|
|
|
Janey
|
evo naložila sem slike...končno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:33:09
|
|
|
|
Janey
|
a daj nooo...zdaj ni pa nobene?? obisk odhaja tak da tut jaz odhajam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:39:29
|
|
|
|
jencili
|
jst sm sicer še tuki, sam se ne počutim najbolje, tko da se bom pomoje tud počasi kr preselila v sobo knjigico brat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:44:02
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem se sam hecala da bom danes kavč peglala jencili ti kar beri, da bo kmal še kej do mene prišlo. Aja, a veš kok je un fen v merkurju 48 EUR jaz sem pa dala 19
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:44:57
|
|
|
|
listek1
|
čer, mi je končno ratal do računalnika pridt. Sem se zdele navečerjala, zdele bi pa še neki sladkega ... No, mi smo imeli danes posvetovalnico in naš mali je velik 78,5 cm in tehta 10,5 kg. Me je pa vprašala, če že stoji sam bo opori, pa sem rekla da ne. Je bla čist šokirana, in rekla, da če ne bo stal v roku enega meseca, bova mogla it na fizioterapijo. Sem rekla, da se je šele dobro začel plazit. Ampak je vztrajala pri svojem Drugače pa je vse ok. Danes grem pa tud jest mal prej v mižule, da bom spočita za na plavanje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:46:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz sem se sam hecala da bom danes kavč peglala jencili ti kar beri, da bo kmal še kej do mene prišlo. Aja, a veš kok je un fen v merkurju 48 EUR jaz sem pa dala 19 a dej nehi, a tok razlike v ceni je?????????????? Ne morem verjet...ok, sej res je bla -40%, sam vseen ni to 48€ Ma smo se hecali, ne? Pa misliš, da ga ne bi šla vseen mal speglat? Men se je zdel kr mal zmečkan, veš Knjigico pa dobiš - lahko še zbiraš kero bi rajši prej mela
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:46:58
|
|
|
|
ella79
|
listek a vi imate isto pediatrinjo kot bajsa men je ta njihova logika čist zgrešena drugače je pa David res velik fant
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:51:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, mi je končno ratal do računalnika pridt. Sem se zdele navečerjala, zdele bi pa še neki sladkega ... No, mi smo imeli danes posvetovalnico in naš mali je velik 78,5 cm in tehta 10,5 kg. Me je pa vprašala, če že stoji sam bo opori, pa sem rekla da ne. Je bla čist šokirana, in rekla, da če ne bo stal v roku enega meseca, bova mogla it na fizioterapijo. Sem rekla, da se je šele dobro začel plazit. Ampak je vztrajala pri svojem Drugače pa je vse ok. Danes grem pa tud jest mal prej v mižule, da bom spočita za na plavanje bo držalo, vaš mali fant je res velik
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:52:04
|
|
|
|
listek1
|
Ella - nimava iste ne, ampak zgleda, da imajo pri nas neko čudno logiko razmišljanja. Mah, brez veze. Jest se sploh ne sekiram, ker ko bo čutil, da je dovolj stabilen za stanje, se bo že sam postavil na nogice.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:52:18
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili če misliš, da sem se glede fena hecala se nisem dokaz http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=BCFBF056-9D81-6F5B-8047-8ABF873D866C&linkid=15 ti kar beri po želji, mam še dve prej za prebrat ne, sej ti verjamem No vidš, dobr da sva zavile tja not Jst sm pa pol pozabla na uno milo...bo treba še en điro ob priliki narest
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:52:55
|
|
|
|
pina-1
|
čer. Mi je končno uspelo prilezt do kompa ob tej uri. Mulki že žagata, Pino nogoet gleda, jaz sem malo pokidala po bajti in prišla na čvek. Blaža, jaz sem z obale in je še par februarčic, ki se vsak dan dobimo na kavi in malo vozičkamo. ČE želiš ti pošljem na ZS telefon pa se nam pridruži. dolenjka, se vidi, da je bila carica na obisku, ko je Ana jedla. JE takoj osvojila, kako se usta odpira Naša bejba je plazenje osvojila v nulo in je kar hitra. Pa čisto vedno malo popegla z likalnikom, ko gre mimo njega. Enostavno jo grozno privlači. Me zanima, če bo tako tudi ko bo stara ene 15 let in bo treba resno poprijet za tole stvarco
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:54:30
|
|
|
|
listek1
|
Ella, ful dobr fen Jencili, kako pa kej Taj?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:55:06
|
|
|
|
ella79
|
jencili katero milo sej jaz vem da se splača v to trogino zavit, zato vedno k grem mimo listek sej vem da se ne sekiraš slej ko prej bodo vsi hodili in vsi jedli pač en nekje prej napreduje kot drugi
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:58:33
|
|
|
|
listek1
|
ella, a nisi bla ti dons zmenjena z bivšo sodelavko Sem zvedla kok ji težijo zarad malega, da je kao prelahek, premajhen obsega glave... Za pop....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 21:59:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest sam tuhtam in tuhtam...... jutr morm do šefice in pojma nimam kaj naj ji rečem..... po eni strani bi rada delala 8 ur... ampak Lariso pustit doma tast in tašča nista narjena za vnuke tast jo itak ne bo nikdar merkal... tašča ima še nepokretno mamo za uštimat, pa štala... bojim se, da se bo Larisa drla kot jeshar nekje v kotu, da bo sama, da bo...... mah ne vem kaj prav cmok imam v grlu, ne vem kaj narest... pomoje bom reskirala samo zaradi nje in delala popoldan 4 ure... čeprav bo kriza, ker potem itak ne bomo popoldan nikol skupi, sam jest druge rešitve trenutno ne vidim... da bi bli pri naši bajti vsaj mal fleksibilni škoda ker nisem že in bi bla tako doma mah.... vse mi roji po glavi... saj vem da smetim tu gor, ampak res sam študiram kaj bi blo najbolj za mojo bejbo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 22:01:42
|
|
|
|
ella79
|
listek sem bla zmenjena ja sam po zmenku sem pa potem še cel popoldan v KR zasedala po merah je Maks enak k Zoja, res da je on fantek in en mesec starejši, sam za moje pojme mu prav nič ne manjka. Obseg glave ima pa 43, po normativih bi naj pa imel 44 men se sicer ni zdela kej preveč zaskrbljena (kar je tudi prav), glede na to, da malemu prav nič ne fali
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 22:03:56
|
|
|
|
listek1
|
Februarka, ne vem kaj naj ti rečem. A da bi pa kakšno varuško dobila, če ne zaupaš tastu in tašči? A v vrtec je pa ne bi dala? Te pa razumem, da ti je težko. Ti bodi jutri samo močna in samozavestna, pa bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 22:04:02
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jest sam tuhtam in tuhtam...... jutr morm do šefice in pojma nimam kaj naj ji rečem..... po eni strani bi rada delala 8 ur... ampak Lariso pustit doma tast in tašča nista narjena za vnuke tast jo itak ne bo nikdar merkal... tašča ima še nepokretno mamo za uštimat, pa štala... bojim se, da se bo Larisa drla kot jeshar nekje v kotu, da bo sama, da bo...... mah ne vem kaj prav cmok imam v grlu, ne vem kaj narest... pomoje bom reskirala samo zaradi nje in delala popoldan 4 ure... čeprav bo kriza, ker potem itak ne bomo popoldan nikol skupi, sam jest druge rešitve trenutno ne vidim... da bi bli pri naši bajti vsaj mal fleksibilni škoda ker nisem že in bi bla tako doma mah.... vse mi roji po glavi... saj vem da smetim tu gor, ampak res sam študiram kaj bi blo najbolj za mojo bejbo naša Azra bo pri moji mamici , tko ,da se bom odločila za cel delovnik se pravi ur 6dni na teden po 7 ur,... če mi na novo ponudijo nedelje za podpisat , jih ne bom ,...če bom takrat sploh še službo mela
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 22:06:23
|
|
|
|
listek1
|
ella-lepo, da si izkoristila lepo vreme, tako se dela Ja Maks je pa čist fajn dečko in mu nič ne fali ne. Mah
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 22:07:12
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Februarka, ne vem kaj naj ti rečem. A da bi pa kakšno varuško dobila, če ne zaupaš tastu in tašči? A v vrtec je pa ne bi dala? Te pa razumem, da ti je težko. Ti bodi jutri samo močna in samozavestna, pa bo vse ok. vrtec je katastrofa vsi skoz bolani... bi bla pomoje več na bolniški kot pa delala da bi varuško najela bi nas pomoje odselil doma res ne vem... se mi že mal rola... bomo vidli kaj bo jutri
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.11.2008 22:07:37
|
|
|
|
listek1
|
sem hotla napisat, da se ti dohtarji itak vsi čudni.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?