bamby
|
blaža, zato smo pa tukaj, da si pomagamo, a ne. Saj jaz tudi nisem znala, pa me je februarka podučila ! Ste pa fajn in lepa družinica ! IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, zdej je že dober mesec odkar se več ne dojiva in ko stisnem zizo, še vedno teče mleko kdaj se bo to nehalo ima katera izkušnje To sem meni še vedno dogaja, čeprav sploh dojila nisem, pa pri Timu je bilo isto tja do enega leta ali še več. Se ne spomnim točno. buči, tudi tebe občudujem,da si šla kar delat. Saj vem, če se mora se mora in prilika zamujena ne vrne se nobena. Kako velike otroke pa sploh učiš? OŠ, srednješolce, večje, odrasle???? meti, larisa, ko se spraviš hišo delat, tudi everčki kar nekak pridejo. Midva se se jo lotila delat na daljši rok, ker sva ravno takrat, ko sva dobila dovoljenje za gradnjo, tudi stanovanje kupila, da smo lahko na svojem. In če delaš počasi, se tudi sproti nabere, pa kar nekam gre. Mi imamo zdaj še centralno za dat, pol pa stanovanje prodamo, sfiniširamo in se selimo. Zidat smo se pa lotili 2003, parcelo sva pa že 1998 leta kupila, samo zelo dolgo nismo spravili papirjev skozi. lilči, lepo, da je Luka bolje. Saj res, vi imate še operacijo v kratkem. Upam, da bo Luka dober do takrat ! IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 vprašanje: kako vidiš, da maš ZS? ker jst nič ne vidim, dokler čez n-dni gor kliknem... V profilu si naštelaš, da dobiš mail o ZS. Nimaš kaj falit! Naša madam je tudi danes tečka. Zdaj kar noče zaspat. Ne vem, kdo mi je vzel tapridnega otroka
|