|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
5.11.2008 20:17:42   
n74
WP-držim pesti, da se ne bo krvavenje ponovilo, maš srečo, da imaš dva user posted image  notri, da bo sigurno eden ostal.

pika.po-kar sama namešaj, pa potem zlo počasi potiskaj zdavilo noter, saj ni hudega. Verjetno so ti že odgovorile kako namešaš, najprej potegneš z iglo ven vodo iz ampule in jo brizgneš v ampulo s praškom, ki se takoj zmeša in potem spet z iglo potegneš namešano iz ampule. Potem pa obvezno zamenjaj iglo z manjšouser posted image

želvica-tudi tebi user posted image za folikelčke, pa za napovedano stopko
ajsi-smo zelo firbčni, a si vprašala za spol otročka
ksci-čestitke za lepa user posted image user posted image

Netka-jutri pa kar bodi brez tramalčkov, ko vstavijo deco nič ne boliuser posted image , Držimo pestke za 2, pa še kakšnega za v skrinjo

Jaz se počutim ok, zaenkrat še belina na hlačkah, le ko sem brala o WP, me je začelo šraufat spodaj. Živčki,.....

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.11.2008 20:17:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Četrtek, 06.11.
netka 34 - ET
Tina1 - UZ

user posted image  

jaz tud navijam za jutri..user posted image

Ja dejmo še kej navijat za jutri. user posted image

Šuki a ti sama sebi zaradi jutrišnjega pregleda tolk stimulacij gor limaš?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.11.2008 20:19:05   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Daisika, kako si srce?

Lubica moja noseča, hvala da vprašaš, mi je kar toplo pri duši. Jaz sem predvsem brezciljno. Tile postopki zmerom bolj čudno name vplivajo. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.11.2008 20:21:06   
želvica99
Tale okenček za odgovore pa pet minut odpira, me jezauser posted image

Larči hvalauser posted image , se še zmerj nalivam s pivom, da se mogoče še kakšen pojavi.

WP, ti kar pojdi v službo, ker vidm da te bo šef pocrklal, tko da ni panike, pa še zamotiš se, da ne razmišljaš non stop (čeprov vem, da je to hudičevo težko). Držim pesti za tebe user posted image

Tina morm prov komentirat Zorna. Sem se smejala, ko sem včeraj brala, da si mogla pesti pod križ dat, a veš da dons je pa že blazino naštimov, en tak povšter, sploh nisem vedla al je to za glavo al kva - sam je bil nameščen na mestu, kjer je drugač rituser posted image . Pol me je par minut premikal, z ritjo po tisti blazini, da mu je bla pozicija ok, no in tud men endimetrija sploh ni zmeruuser posted image ??Sem bla kr mal razočarana. Upam, da bo jutri vse ok pri tebi, mislim nate.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
5.11.2008 20:21:16   
DaisyE
Mlinčka, jaz te pogrešam...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
5.11.2008 20:21:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Ja uno, k drži Mattovo premoženjeuser posted image  nujno morava prit stvari do dnauser posted image !
Mmmm, Shuki, da celo štruco štrudla za črnčkauser posted image , lepota prelepauser posted image  
Zarji, te jaz pospremim, da te ga ne bo strah, ni panike, ti bo teta Lara pokazala, kako to greuser posted image

aja ono babnico.....fuj kak packa je...mislim.user posted image user posted image user posted image
za črnčka, da bi me ti pospremla...eh, saj bi mi on pokazal-jaz se pa itak full hitro učim, bi pomoje kr hitro zgruntala.....user posted image user posted image user posted image

Kak si lubek dragi? Deca pridna? Možek uboga? Nogice ok? Slabosti mimo?

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.11.2008 20:23:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Šuki a ti sama sebi zaradi jutrišnjega pregleda tolk stimulacij gor limaš?

eh...pomoje išče moška imena....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.11.2008 20:23:54   
Tina1
O zarja hvala lepa. Sem počaščena in ponosna na članstvouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
5.11.2008 20:27:00   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Deisye, zarjica in vse ostale pridne bit, ker pes mjavka in hoče v šetnju. Saj veste RADA VAS MAM čeprav ni bilo odgovora
ZAKAJ SE PIJE KOPRIVOV ČAJ v postopku??

Kje si kaj ti ta koprivov čaj našla!? user posted image user posted image user posted image  Na forumu življenje s prostato? user posted image user posted image user posted image  Malo te moram je.bčkatuser posted image user posted image user posted image  Drži se.

ha ha ha- sam tale smeh je ironičen, tako da boš vedla mene z""""""""bavat

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.11.2008 20:28:38   
blanč
Blanche zdle maš pa vlko srečo, da si mi sicer zelo simpatična...
ker s temle M. (še priimka ne morem več napisat fej, fuj, bljak)... zlo treniraš mojo mero tolerance...

ne noooooo, sej je bil sam joke
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.11.2008 20:29:04   
želvica99
Daisy ti maš bol pod kontrolo Laško in Union, a je brezalko pivo tud ok za folikleuser posted image to je resno vprašanje

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.11.2008 20:29:26   
zarja1
Gigi a spet gledaš fuzbal?

Mismis ti se pa samo učiš al kaj?

pa Mlinčka je tud poniknila...pa Pija?????? Babe javite se mi vas pogrešamo!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.11.2008 20:30:05   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Daisy ti maš bol pod kontrolo Laško in Union, a je brezalko pivo tud ok za folikleuser posted image to je resno vprašanje

ne ni!!!!!!!! Mora orng ruknit kot utropizderaj!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1088
5.11.2008 20:32:16   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ne ni!!!!!!!! Mora orng ruknit kot utropizderaj!!!!!user posted image user posted image user posted image

tak kot zarja rečeuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.11.2008 20:33:23   
želvica99
No pol grem pa še enga odpret, sj mam zalogouser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.11.2008 20:34:38   
zarja1

Zdaj maš v Leclercu akcijo -50% na Heine......
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.11.2008 20:36:15   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

ha ha ha- sam tale smeh je ironičen, tako da boš vedla mene z""""""""bavat
user posted image

Se bom sama user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.11.2008 20:39:21   
DaisyE

Na evo, pa sem našla področje na katerem sem lahko strokovna. Brezalko je čisto kul iz vidika foliklov (verjetno še boljše kot alko) ampak alko ma pa vsestranske učinke - še na psiho vpliva, kar je dolgoročno čisto ok. No ja vsaj do naslednjega jutra. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.11.2008 20:41:23   
DaisyE
Blanč in zarja, da mi takoj nehata želvo zajbavat! Zdaj morte bit solidarnostne! Jaz sem v upanju, da bom pridna, kupila samo dva alkoholna pira. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.11.2008 20:43:33   
DaisyE
Tina, a maš že zrihtano spodnjo frizuro za jutri? Na splošno me zanima, kaj priporočate? Kakšne so top10 frizure za UZ?

Pa kako se temu po angleško reče, da grem malo poguglat.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 5.11.2008 20:44:40 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.11.2008 20:44:11   
Tina1
želvica ne pod križ, prou pod rit pesti. Pa učer je bla tud una blazina, pa kr nisem vedla kam nej dan glavo, noge, rit. Pa reče sestra Lili glavo gor, noge dol, rit pa na blazino. No, pol mi je blo pa že bl jasn.
Drgač pa men zgleda Zorn k mr. Beanauser posted image . Že hoja me spominja nanga, k začne pa govort pa sploh, sam lase ma sive Bean pa temne.

Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.11.2008 20:46:02   
Tina1

Tina, a maš že zrihtano spodnjo frizuro za jutri? Na splošno me zanima, kaj priporočate? Kakšne so top10 frizure za UZ?

Daisy, zdej pa ti men povej, če ti men misli bereš. Sem glih to premišlevala. Drgač pa, ne nimam še.

Upam, da bo kšn odgovor. Neki časa mam še za popedenat  frizurco.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.11.2008 20:46:34   
miska73

Pa kako se temu po angleško reče, da grem malo poguglat.

1. Rokeza rdeča
2. Rokeza zelena
3. V obliki srčka
4. Skin head
...
zmankuje idej...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.11.2008 20:46:37   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1
Drgač pa men zgleda Zorn k mr. Beanauser posted image . Že hoja me spominja nanga, k začne pa govort pa sploh, sam lase ma sive Bean pa temne.

Pa da crkneš! Mene bi blo kar strah, če bi mi tole
user posted image

hotlo kaj odspodi not tišat... Sicer pa tud na sliki piše....

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.11.2008 20:46:50   
zarja1

Blanč in zarja, da mi takoj nehata želvo zajbavat! Zdaj morte bit solidarnostne! Jaz sem v upanju, da bom pridna, kupila samo dva alkoholna pira. user posted image user posted image user posted image

A veš kaj midve samo pomagama.........Mismis bi rekla; kaj je reku je reku!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......