|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
5.11.2008 17:07:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Ladybird01

junona jaz res ne bi skrbela...ce ni slo v vseh teh letih nic narobe, pa res ne vem zakaj bi slo sedaj! pa kot pravim, meni je rekla ginekologinja (v bistvu prijateljica) tako off record, da v vseh teh letih ni bilo nobenega dokaza, da bi bil s tokso okuzen kak otrocek...baje, da kadarkoli so delali amnio po tej okuzbi, da ni bilo nic narobe, se pravi, da RES ne bi smelo biti nic narobe tudi pri tebi oz katerikoli drugi!! res se ne sekiraj junona pa samo pozitivno naprej...sc sc sc vse te slabe misli...
sej mene tudi skoz nekaj skrbi ampak smo sedaj res ze tako dalec, da ne bo slo NIC NAROBE...same happy thoughts OK??? user posted image user posted image

yipiii sej smo ze skor na pol a ne??

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
5.11.2008 17:09:32   
*Junona*
BrinaBa, srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Supermiška,
bravo za optimizem. HB so ti kmalu odkrili in te sedaj spremljajo. Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

Bravo vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image

In hvala vsem za odgovore glede posteljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
5.11.2008 17:12:34   
*Junona*
Sonček, kje pa se je izgubil naš seznam za srečanje, ki si ga tao lepo in skrbno utrdila?

Aja... še 40 strani in gremo na aprilčice 2009 2.deluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
5.11.2008 17:15:02   
Miška2006
Evo še mene, da se vam pridružim. Preden sem ugotovila, da obstaja ta tema na tem forumu je trajalo in trajalo. No, pa vselej. Lep pozdrav vsem aprilčicam.

Drgač pa imam PDP 1.4.2009 .... ni prvoaprilskauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
5.11.2008 17:19:03   
april09
Supermiska in BrinaBA, za vaju se posebej drzim pesti, da bo slo vse tako kot je treba. user posted image user posted image

Nmag user posted image user posted image user posted image  JA super no.. Joj res kapo dol - 5 otrok, mene vsakic impresionira ze samo misel na to. Jaz ko vidim druzine s 3, mi je tok lepo. Ampak nosecnost mi je pa un ta tezek del user posted image  Saj vem, da so pol druge skrbi, ampak meni je pred rojstvom un ta user posted image  del. Da ne govorim o slabostih v tej nosecnosti, me je kar minilo se kdaj bit noseca.  no zdaj ko se oddaljujejo spomini na slabosti, se bo morda vrnila zelja po 3 user posted image  Ampak najprej lepo po vrsti user posted image

Toksa - no mene tud kljuva nekje v ozadju, ampak zavracam misli na to, da bi bilo kaj narobe. Kolikor sem pa jaz pusenjaka brala, pa ZAL (meni zelo) ne vem kok drzijo trditve tvoje prijatleljice Ladybird (ko bi vsaj) - ker on se je srecal s 4 primeri prenosa tokse na plod.. bom probala najt vec o tem.
Ampak probajmo vse ne komplicirat, dokler ne naletimo na kaksen problem, a vazi user posted image  Zupancdam, mislim, da od tega nimas kaj skrbet. Pol bi bila jaz ze 100x prekuezna, ker sem kot mala skoz po zemlji rila, ful mack, ki so srale okol, jedla skoz neopran korencek z vrta,... evo pa se vedno negativna.. da o kolicinah prsuta ne govorim user posted image  

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
5.11.2008 17:45:29   
sonček85
dobrodošlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
5.11.2008 17:48:44   
sonček85
SREČANJE NOSEČK APRIL 2009

IME                MESTO           LOKACIJA              KDAJ

Sonček85       Celje                  ?                  po novem letu
*Junona*       Celje                  ?                  po novem letu
malcekvita      LJ                       ?                  po novem letu
april09            LJ                      ?                  po novem letu
angelito          LJ                       ?                  po novem letu
olea                LJ                       ?                  po novem letu
rea27             LJ                  JURMAN             po novem letu
pat 74            LJ                       ?                   po novem letu
şobra            SLO                     ?                   po novem letu
Cveta28         LJ                       ?                   po novem letu
Artičoka         KR/LJ                  ?                   po novem letu
nmag              LJ                      ?                   po novem letu
BrinaBa           LJ                      ?                   po novem letu
mišk             CE/LJ                    ?                   po novem letu
zupancdam     CE                     ?                   po novem letu
ZojaB           CE/LJ                    ?                   po novem letu

evo sxem ga prstavila naprej samo ,če pa potem ni skoraj nobena napisala več ko sam-joj zdaj se pa ne spomnem.No pa katera še želi naj sporoči in napišemo da se potem dogovorimo kdaj po NL se dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
5.11.2008 18:35:32   
mišk
Nmag: čestitke za punčko!!!user posted image user posted image  Men se tudi tako lepo zdi imet hčerko. Takega odnosa ne moreš imet z nikomor, kot ga imaš lahko z njo. Vidim pri moji mami in meni. Super!user posted image

Kile: Do sedaj sem se zredila slabe tri kile. Bi bila kar zadovoljna, če jih ne bi imela že od prej deset preveč.user posted image  Ne pretiravam.

Toksa: Ne vem zakaj, a me ni strah, čeprav je še nisem prebolela. Tokrat me je bolj strah kakih zapletov pri porodu, pa ne vem zakaj....user posted image  V prvo je bil porod tako blizu popolnega!user posted image  Ampak me je še vedno strah poroda!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
5.11.2008 19:48:01   
Ladybird01
Toksa - no mene tud kljuva nekje v ozadju, ampak zavracam misli na to, da bi bilo kaj narobe. Kolikor sem pa jaz pusenjaka brala, pa ZAL (meni zelo) ne vem kok drzijo trditve tvoje prijatleljice Ladybird (ko bi vsaj) - ker on se je srecal s 4 primeri prenosa tokse na plod.. bom probala najt vec o tem.
Ampak probajmo vse ne komplicirat, dokler ne naletimo na kaksen problem, a vazi user posted image  Zupancdam, mislim, da od tega nimas kaj skrbet. Pol bi bila jaz ze 100x prekuezna, ker sem kot mala skoz po zemlji rila, ful mack, ki so srale okol, jedla skoz neopran korencek z vrta,... evo pa se vedno negativna.. da o kolicinah prsuta ne govorim user posted image  
[/quote]

joj sorry, sem se narobe izrazila-nisem hotela nobene zavajat
jaz sem hotela samo povedati, da tudi, ce je okuzba bila, niso potem ugotovili nobenih posledic pri otrockih...se pravi, da se lahko prenese na plod, ampak, da niso ugotovili nobenih posledic te okuzbe...

a pri Pusenjaku je bilo z otrocki vse ok, ali so pri amnio odkrili kake posledice?

no v vsakem primeru se kaj takega tako zelo zelo redko zgodi, da je prej lahko milijon drugih stvari narobe...

vse bo cool, itak smo optimisti!

sedaj pa gremo naprej preganjat kaselj pa smrkanje, pa upati, da bo cimprej minilo, ker to je pa res too much...cisto me je zdelalo...pa se vceraj sem trkali ke po buci, kok fajn, da nisem nic bolna...yeah right...

lahko nocko

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
5.11.2008 20:02:37   
april09
Exactly pikapoka ... redko se zgodi in brez veze se je sekirat. Moznost prenosa je razlicna od trimesecja v katerem si, ampak je zelooo redka. V drugem je kao po tuji literaturi 20%, po njegovih izkusnjah je ta % 10x manjsi. Itak, kaj bos se sekiral v naprej - ce se slucajno okuzis, ne ves do testa - pol pac sledis navodilom in priporocilom G. Ce se nisi okuzil, pol si se veliko za brezveze presikiral..
Aja, na krvi se pokaze najprej 4 tedne po okuzbi, pri plodu 6 tednov in kao po 20t delajo AC.. Neki tazga..

Punce, pozitivno user posted image Vse bo OK.

Pocajti se Ladybird user posted image

Nocko..

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
5.11.2008 22:12:49   
rea27
jaz pa še nahitro zaželim lahko noč vsem nosečkam :)

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
6.11.2008 7:06:16   
BrinaBA
Dobro jutro!

Samo za sekundo, da javim, da je bila amnio OK (manj neugodna kot HB), sedaj bom tri dni upala, da ne bo kakšnega puščanja plodovnice - ampak glede na to, da je zaenkrat vse oK, milsim, da bo tudi naprej. UZ je bil OK, tako da naša user posted image  (toliko, da vam zaupam skrivnost) lepo napreduje in sedaj pač tri tedne čakanja.

Grem ležat... LP!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
6.11.2008 7:36:36   
Pat74
BrinaBa čestitke za punčko, boš vidla, da bo zdrava, ker punce smo trdožive - nimamo zastonj 2-krat XX!

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
6.11.2008 9:33:04   
sonček85
jutro čveke user posted image

No najprej naj zaželim vse dobro naši BriniBa ,za AC in sedaj samo pozitivno razmišljaj naprej in ti trije tedni ti bodo minili kot keks,pa seveda čestitke za pupouser posted image user posted image user posted image user posted image
Res prevladujejo pupe v mesecu aprilu v mesecu marcu pa seveda pobiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
6.11.2008 9:34:27   
sonček85
,

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 6.11.2008 9:35:14 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
6.11.2008 9:34:43   
sonček85
za danes pa seveda navijamo zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:

6.11
rea27
bojana 29

Adelina

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
6.11.2008 9:36:11   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE 
user posted image miška2006                
(št.2, št 1)             14.11      user posted image GO
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                          user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. ? ,št. ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)         19.11

05.04.
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           01.12 25.11 MFuser posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)          06.11.  
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        11.11.     user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)          07.11        Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)        12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)           05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)         02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF      LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )           03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          12.11     user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št. 1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.  1 )        30.10

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)                        user posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)          05.12.MF  PO
user posted image Patrica                           (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                     (št.  
1,št. 0)                          LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)                         LJ
user posted image olea                                (št. ?,št. ?)
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)             06.11  NM/LJ                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?)       

Zanimivosti v tem tednu

6.11
rea27
bojana 29

Adelina
7.11
malcekvita                    

urnebes

Trenutno imamo:

user posted image :8
user posted image :4
user posted image : 73                     

TRENUTNO NAS JE: 85 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
 TUKAJ                             TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
6.11.2008 9:46:01   
olea
Sonček85: vidim da pri meni še vedno manjkajo podatkiuser posted image sem pa res pozabljivauser posted image
To je moja prva nosečnost, naslednji pregled imam 9.12, rodila pa bom v Ljuser posted image

Lep pozdravček vsem, pa veliko uspeha na pregledih!!!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
6.11.2008 9:50:30   
malcekvita
BrinaBA čestitke za user posted image . Itak da bojo izvidi OK user posted image

Dobro jutro punce, vsem, ki imate danes preled, SREČNO, jaz komaj čakam jutri user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
6.11.2008 10:26:10   
zupancdam
Dobro jutro še od mene. Jaz sem pa danes spala do 10h, sem pikico zjutraj oblekla, pa jo je moj peljal v vrtec, jaz pa smuk nazaj. Madonca jaz imam od¸kar sem noseča takšne sanje, da za znoret, pohotne kr z nekom ej, pa o bivšemu se mi sanja-ggggrrrroooozzzaaa.
rea27, bojana29 in adelina- vso srečo danes na pregledih!
BrinaBA, tudi za tebe držim esti in za vse ostale!!!
Jaz se res ne bom več sekirala za to tokso, kar bo pa bo.
Sem gledala malo seznam srečanja, vas je večina za Ljubljano, saj ni problema, bomo pa jaz, sonček in junona prišle v Ljubljano, ni problema sploh.
Se dobimo pri eni in se skupaj pripeljemo, meni najbolj ustreza dopoldan, ko so otroci v vrtecu, sicer pa lahko tudi kakšno soboto, ko ste ene doma ne v službi, za varstvo si bomo paže poskrbele!
MIŠKA 2006, dobrodošla!!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
6.11.2008 10:44:55   
urnebes
Punce, vidim da se vam kar dogaja. Kar se pa tiče toxse...mene tudi v Holandiji niso nič testirali za tokso, tu je pa taka panika, pa stalno moram kri dajat. Tako da verjetno res ni toliko škodljiva za plod, kot mislijo. Samo pri nas, v južnih državah, je rodnost tako majhna, da je nadzor nad nosečkami totalno poostren. V Italiji je še pred časom veljalo pravilo da naredijo en carski rez na tri porode....čisto preveč. Zadnjič sem srečala eno nosečko, sva čvekali pred ordinacijo...je rekla da so ji za prvo hčerko naredili kar carskega, ker je bila z ritko naprej. Mislim, da toliko pri nas sploh ne komplicirajo. Ker itak poznam primere ki so rodile z ritko naprej brez večjih komplikacij...

Neposredna povezava do sporočila: 3996
6.11.2008 10:45:32   
Argojuhica
Lepo pozdravljene,
Se opravičujem, ker sem kar tako vdrla na vašo stran, ampak mene (glede na to, da ste bolj izkušene:)) zanima naslednje:
Noseča sem 11 t + 6d. Do sedaj vse lepo in prav. Predvčerajšnjim zvečer sem kuhala in me je začelo močno špikat v predelu desnega jajčnika. Kasneje, ko sem šla na wc sem zagledala rjavi izcedek. Včeraj čez dan je bilo vse OK, zvečer se mi je zopet pojavil in občutek v trebuhu kot pred M. Trenutno stanje je Bp.
Je imela katera med vami podoben problem.
Hvala

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
6.11.2008 11:14:15   
malcekvita
Argojuhica mene tudi špika okoli levega jajčnika, nimam pa barvastega izcedka. najbrž ni nič alarmantnega, samo vseeno pokliči svojo ginekol. ali pa se kar pojdi pokazat na urgenco, čisto toliko, da boš ti mirna.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
6.11.2008 11:33:16   
april09
Argojuhica- jaz bi sla ob kakrsnem koli izcedku raje na pregled. Verjetno ni nic, ti bos pa pomirjena. morda ti dajo kaksen buscopan, da te ne bo tok bolelo.

urnebes -  v slo lahko rodis naravno z medenicno vstavo samo v LJ. Drugje te dajo na CR. V PO so nekaj govorili, da kao oni tud to delajo, ampak je kolegica pol vseeno morala na CR, kljub vsem obljubam, da bodo naravno probal. No jaz tud ne vem, ce bi se odlocila za naravno v primeru medenicne. Je kar tvegano, porodnicar mora bit ornk izkusen in se v veliki vecini si zelo prerezan, ker glavica pride zadnja ven in je pomembno da gre vse skupaj hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 3999
6.11.2008 11:51:36   
anchika
Argojuhica: če je izcedek obarvan raje pokliči G ali pojdi kar tja

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?