|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
5.11.2008 11:07:22   
KAHLO
hallo babuške!!!

mojih počitnic na štajerju je konec jih full pogrešam.....čeprav je zadni dan bla cela štala je mojega očija zgrablo pr srcu.....sicer pravijo da ni infarkt pač pa da se mu voda nabira....mene je čist iz tira spravlo in sem zdaj čist na podnu!!!sem žalostna sto na uro!!no zdaj je 3 leto v penzionu in že tretji dan sam pr dohtarjih hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image namesto da bi užival.....mah sploh ne smem mislit na to.

Drgače pa vidim da mamo podobne probleme,  zdaj k sma z malo v ljubljani je cela štala, mala je čist prpopana na meni, jo tud moram kr naprej po rokah vlačit drgače joka, edino k sva na sprehodu, je že res da ma krčeke, ampak non stop jih pa tudi nima, no pol je še včeraj deževalo in nisva mogli ven, je bla tečna k driskica, tak da sem jo že spokala pa sva se kr v dežeku šetali 15 minut, mala je bla sice na varnem k ma tisto pregrinjalo čez vozek, mami pa ma eno malo osrano marelo tak da je bla že itak mokra, k sem v kolesarnici jo jemal ven iz vozička in je skapirala da je konec šetnje je spet navrla, tako da je včeraj čez dan spala dobri dve uri in 15 minut...dve uri na meni (bogi moj križ) in petnajst minut v vozeku!!!! no pol k je prišel ati iz službe sem pa jo kr njemu prepustila da sem lahko za danes skuhala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgače pa se mi tud borimo s temi krči, mamo že celo zbirko kaplic doma,......mah se mi zdi vse zaman, našo zateguje tako ali pa drgače, tako da sem se odločila da ne dobi nobene več in da pač bo treba čez to obdobje pa amen, malo pomasimarmo s povštrčkom s češnjevimi košicami, pa veliko nosimo, pa itak od joka zaspi.

Drgače pa moram rečt da sem full hepi da ima zdaj redno spalno uro, ob 22.30 jo dam v njen kinderpet in ona zaspi k topek do pol treh, takrat papca in pol na dve uri do 8 zjutraj.....tako da se lahko z atijem še pocrklava večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nič zdaj se pa grem hitro zrihtat jo bom spet ven pelal tud če bo dež, smo da bo imela svoj sprehodek in ne bo tečka cel dan......baba uživa na zraku in ji je vseeno če kamenje dol z neba leti!!!user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.11.2008 11:24:03   
dojenček223
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

hallo babuške!!!

mojih počitnic na štajerju je konec jih full pogrešam.....čeprav je zadni dan bla cela štala je mojega očija zgrablo pr srcu.....sicer pravijo da ni infarkt pač pa da se mu voda nabira....mene je čist iz tira spravlo in sem zdaj čist na podnu!!!sem žalostna sto na uro!!no zdaj je 3 leto v penzionu in že tretji dan sam pr dohtarjih hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image namesto da bi užival.....mah sploh ne smem mislit na to.

upam da se bo pozdraviluser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dojenček223 -- 5.11.2008 11:27:00 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
5.11.2008 12:25:25   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
... pol ga ima naš user posted image  tuduser posted image .... med obrvmi na sredini ima eno tako rdečkasto piko, ki je včasih bolj včasih manj vidna..... a to je pol ta štorkljina zadevauser posted image ...jaz sem pa mislila, da so mu kaj "štrikali tam okrog, ko je bil v bolnici ali pri cruser posted image .....  zdaj pa ta štorklja....user posted image
... samo res nisem tega slišala prej.....prvi user posted image  ni imel nič takega.... ga zgleda štorklja niti videla niuser posted image ....

Joj, sem "zakuhala" s to storkljo....user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.11.2008 12:33:19   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)
user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
user posted image  Bambi D           -R 21.9., user posted image  Laura 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                     

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.11.2008 12:50:34   
ključek
čeprav je zadni dan bla cela štala je mojega očija zgrablo pr srcu.....sicer pravijo da ni infarkt pač pa da se mu voda nabira....mene je čist iz tira spravlo in sem zdaj čist na podnu!!!sem žalostna sto na uro!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

želim mu, da se vse uredi...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
5.11.2008 12:51:29   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

me to you, čestitke za 360 mesecev user posted image  in seveda čestitke tudi tvoji sončici za 2 meseca user posted image

čestitke obema user posted image user posted image user posted image

hvala..............user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
5.11.2008 13:48:21   
dojenček223
kje ste babeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
5.11.2008 13:58:49   
emi*
Yo!

Pri nas pa vse po starem,nič se ne dogaja.Ines samo tečnari pa bi rada,da jo non stop prenašam po celem stanovanju,me prav že roke bolijo.user posted image  Zdaj se sama s sabo ubada pa gleda igrače ,ki sem ji obesla nad previjalno.Malo se jim smeji malo se krega z njimi,čaka da bo kera kaj povedala.user posted image user posted image Še sama ne ve kaj bi.

Če pa postavim na eno mesto ni mira,skače po naročju kot neumna,me prav zanima kaj bo ko začne migat po stanovanju,jo bo treba privezat.user posted image Šel epol bo zanimivo.

(odgovor članu dojenček223)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
5.11.2008 14:04:54   
emi*
Edini kar jo dlesni srbijo,da si celo roko rine v usta pa dela ccccccc.user posted image Kdaj že user posted image  začnejo migat okoli, po tleh??user posted image user posted image Glava je že v zraku,čeprav zgleda kot kak pijanček.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
5.11.2008 14:07:31   
emi*
Že,ki sem tu,eno vprašanje zame,kaj je dobro za prhljaj??3 kg ga mam pa se ga nikakor rešit.user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
5.11.2008 14:21:52   
dojenček223
moja je pa tijauser posted image
rodila se je 2.9 2008user posted image
težka-4089 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
5.11.2008 14:28:14   
dojenček223
 jest sem tud imela prhlaj,
pa sem si kupila head in shouldrers,
sej veš tist šampon ,pa mi je prhlaj
že po enem mesecu zginuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2637
5.11.2008 14:30:47   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

čeprav je zadni dan bla cela štala je mojega očija zgrablo pr srcu.....sicer pravijo da ni infarkt pač pa da se mu voda nabira....mene je čist iz tira spravlo in sem zdaj čist na podnu!!!sem žalostna sto na uro!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim mu, da se vse uredi...............user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da vse se poštima, kot je treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
5.11.2008 14:32:33   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Edini kar jo dlesni srbijo,da si celo roko rine v usta pa dela ccccccc.user posted image Kdaj že user posted image  začnejo migat okoli, po tleh??user posted image user posted image Glava je že v zraku,čeprav zgleda kot kak pijanček.user posted image

Moj se pa že slini sto na uro. A naj bo dam slinček? Ker drgač ga lahk sam preoblačim.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
5.11.2008 14:32:43   
emi*
Jaz tudi uporabljam head & shoulders že full časa in je ok,ampak ni mi jasno zakaj mam tako suho kožo na tilniku,zadaj,pa je kot prhljaj pa me full srbi,še po tem ko si glavo umijem in to sneži full ko se počoham.user posted image user posted image user posted image Samo zadaj ga mam.Zakaj to?

Neposredna povezava do sporočila: 2640
5.11.2008 14:43:31   
dojenček223
ne vem, jaz ga nimam nič,
odkar uporabljak head in shoudres
upam da bo pri tebi bolšuser posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
5.11.2008 14:51:13   
amor real
user posted image  Mi pa smo bili na sprehodu kar 2 uri, ful lep sonček pa 20 stopinj je zunaj user posted image  Sedaj pa Tomaž spi, mamo kuka po ringaraji, potem pa bo šla perilo dat v sušilni stroj.

Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.11.2008 14:51:59   
amor real
nisem mislila mamo user posted image , ampak mama user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.11.2008 15:13:47   
dojenček223
a ni dons ful dolgočasn dan ,kr zaspala bi user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dojenček223 -- 5.11.2008 15:15:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 2644
5.11.2008 15:18:41   
dojenček223
aja, pa še tamali tiji je uček otekel,
že cel dan se jokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
groza, nevem kaj naj naredimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2645
5.11.2008 15:21:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

emi naš tud dela to z cuclanjem roke...., pa kar nekam gor sili, pol pa kot praviš...čez čas omahne...če ga držim v rokah....ležat tak več noče...mora bit pokonci, da lahko gleda okrog, pa se nekak tak naprej vleče,  kot da bi htel iz rok pobegnituser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.11.2008 15:22:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

držim pesti, da vse se poštima, kot je treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kahlo - se kar podpišem pod te poste .... za očeta pa še user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
5.11.2008 15:25:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223

aja, pa še tamali tiji je uček otekel,
že cel dan se jokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
groza, nevem kaj naj naredimuser posted image

če maš mleko, ji not špricni....., drugače fiziološka al pa kamilice...tako so meni rekli.....samo, če je vneto kamilic ne...

Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.11.2008 15:26:10   
dojenček223
joj, končn je tamala jokica zaspalauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.11.2008 15:31:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223

a ni dons ful dolgočasn dan ,kr zaspala bi user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se ne zdi.Pa tak lepo je sonček sijaluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?