Shuka
|
No zdej pa tko: Najprej še en lep pozdravček vsem Včeri vidm ste mele zabavo, no jest pa danes zjutraj ob prebiranju vaših postov Gigi moja - si polno zaposlena pa ti verjetno čas hitro mine, kaj? Zarja lepotička - a pa če bi ti nardila uno dunajsko skrivnost pa bi mi pršli probat (evo sej sem vedla, sam omente štrudla, si ga ne morm z glave zbit ) A si najdla uno sliko Matta? Mene tud firbec matra, al jo nočeš z nami delit mojsonček - a nimaš ti pregled krvi in vode pred NS? Boš javila datum? No zdej pa na izi, ne preveč delat, ja, je pa lepo, da te tvojadva doma tko lepo pazita mismis - madoniša kolk aktivnosti imaš, dan čist zapolnjen, do konca leta, kaj? Sej prov, kako je kaj kužon? priden kot vedno kajne? podganca Remy - sej če ti po pravici povem me razganja od nevedenja kaj je, ampak jest mislm, da je fant, pa se tko tud z njim pogovarjam, moj pravi da je punca pa se on z njo pogovarja kuker da je punčka, pa mam filing, da on ne bi rad vedel kaj je, jest bom pa UPAM, da jutri uspela vprašat kaj je! zvezdica - joj te mizarji, kaj? Upam, da uredite ta balkon pred kakim večjim mrazom, pa da boš mirnejša abrica - sej v PO je tud sekret ubi bože ampak vseeno so v primerjavi z bolnicami te še perla, tud v KR porodnišnici so moj bog grozni sam ****t ga vse se potrpi če se mora. In kako je v šoli? Lučka - zmer prva, zmer zgodnja, in ready steady for kids. Kako so žverce male v vrtcu? A maš kak filing kva jest nosim, da ne rabim jutri spraševat, če si pri svakinji uganila sonček 1 in 2 - danes nam lepo sijeta in nas grejeta Daisy - sam povej kam naj ti gajbo pošljem, ma vse za foliklčke Zdej morm pa šibat, bom pol nadaljevala. Seveda vse neomenjene pozdravljam enako kot omenjene