|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
5.11.2008 10:53:18   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Ojla!

Pikovit, kako si? Kaj počenjaš? No tiste tvoje sladice na poroki, ki jih imaš v albumu so me čist zrajcale. Ziher so ble dobre.

Ledenka, valda bo vse ok na nuhalni. Relax. Pa kakšno slikco nam pošlji, pa za spol vprašaj.

Mismis, kako pa ti? Nič te ni veliko tle al kaj? Gužva?

Zarja1, gigi, abra, ..... user posted image

Ja dakec - povej kako si kaj?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.11.2008 10:54:02   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image            user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da nisi uničla presenečenja za drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi jih je žal nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.11.2008 10:59:29   
miska73

Pikivit....na borbi so vse zbežale...ah ja...ni za kajuser posted image user posted image user posted image

Se čudiš... ene tle gor bo res treba našeškat...user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 853
5.11.2008 11:12:26   
Shuka
No zdej pa tko:

Najprej še en lep pozdravček vsem user posted image

Včeri vidm ste mele zabavo, no jest pa danes zjutraj ob prebiranju vaših postovuser posted image user posted image

Gigi moja - si polno zaposlena pa ti verjetno čas hitro mine, kaj?user posted image

Zarja lepotička - a pa če bi ti nardila uno dunajsko skrivnost pa bi mi pršli probat user posted image (evo sej sem vedla, sam omente štrudla, si ga ne morm z glave zbituser posted image ) A si najdla uno sliko Matta? Mene tud firbec matra, al jo nočeš z nami delit user posted image user posted image

mojsonček
- a nimaš ti pregled krvi in vode pred NS? Boš javila datum? No zdej pa na izi, ne preveč delat, ja, je pa lepo, da te tvojadva doma tko lepo pazitauser posted image

mismis - madoniša kolk aktivnosti imaš, dan čist zapolnjen, do konca leta, kaj? Sej prov, kako je kaj kužon? priden kot vedno kajne?

podganca Remy - sej če ti po pravici povem me razganja od nevedenja kaj je, ampak jest mislm, da je fant, pa se tko tud z njim pogovarjam, moj pravi da je punca pa se on z njo pogovarja kuker da je punčka, pa mam filing, da on ne bi rad vedel kaj je, jest bom pa UPAM, da jutri uspela vprašat kaj je!user posted image
zvezdica - joj te mizarji, kaj? Upam, da uredite ta balkon pred kakim večjim mrazom, pa da boš mirnejšauser posted image

abrica - sej v PO je tud sekret ubi bože ampak vseeno so v primerjavi z bolnicami te še perla, tud v KR porodnišnici so moj bog grozni sam ****t ga vse se potrpi če se mora. user posted image In kako je v šoli?

Lučka - zmer prva, zmer zgodnja, in ready steady for kids. Kako so žverce male v vrtcu?user posted image A maš kak filing kva jest nosim, da ne rabim jutri spraševat, če si pri svakinji uganilauser posted image

sonček 1 in 2 - danes nam lepo sijeta in nas grejeta user posted image

Daisy - sam povej kam naj ti gajbo pošljem, ma vse za foliklčkeuser posted image

Zdej morm pa šibat, bom pol nadaljevala.

Seveda vse neomenjene pozdravljam enako kot omenjene user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.11.2008 11:19:56   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pikivit....na borbi so vse zbežale...ah ja...ni za kajuser posted image user posted image user posted image

Se čudiš... ene tle gor bo res treba našeškat...user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mal obudila sedaj Zrneca in Ladota na viktorjih...pa pri NLP, ko sta đuro in lado imela akcijouser posted image user posted image user posted image
Kako je bla Anja pafuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 855
5.11.2008 11:21:50   
gigi1
Pikovit si pa kar 2 temi zasmradla s tem Murkotomuser posted image . Dej hitr počedit user posted image  Šuki sem kar na polno ja user posted image . Res čas hitreje mine in ne tuhram preveč. Edin, ko me kaj šikne se spomnim. Kako si mi ti? Abra ja GK je res Franja user posted image . Še dobro, da naši G sploh lahk funkcionirajo v teh razmerah. No, me spa sploh user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.11.2008 11:31:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

SONČI a se sončkaš? Kje? Pri nas samo srednja žalost...Pikica... jo vsak dan prosim naj pridno raste, da bomo junija user posted image

Daaaan GRETI, ŽIŽI IN JAZZZY pa ta žlehtna PIKOVITKA k lima murkotauser posted image user posted image user posted image
ja v žalcu-celje sije topel sonček ,pa enga poslušam v našem bloku ko že 3 ure brenka eno in isto pesem na kitari-user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj tega murkota limate,sem pogledala ko sem misla kaj je -ženska radovednost ,pol pa vidm da pieš murko-sem kar zaprla ,ker mi kar slabo rata ko vidm njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
shuka:ja lepo sijeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.11.2008 11:35:37   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

SONČI a se sončkaš? Kje? Pri nas samo srednja žalost...Pikica... jo vsak dan prosim naj pridno raste, da bomo junija user posted image

Daaaan GRETI, ŽIŽI IN JAZZZY pa ta žlehtna PIKOVITKA k lima murkotauser posted image user posted image user posted image
ja v žalcu-celje sije topel sonček ,pa enga poslušam v našem bloku ko že 3 ure brenka eno in isto pesem na kitari-user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj tega murkota limate,sem pogledala ko sem misla kaj je -ženska radovednost ,pol pa vidm da pieš murko-sem kar zaprla ,ker mi kar slabo rata ko vidm njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
shuka:ja lepo sijeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.11.2008 11:55:58   
pika.po
Ojla pupe!

A mi lahko prosim katera napiše telefonsko cifro od oddelka SIII.

Čez kako urco se javim z detajnim poročilom user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 859
5.11.2008 11:57:45   
mateja_goljev
ojla punce, spet se javlam po dolgem času.
ravno sem dobila pošto od zamrzjenčkov (2).
neki mi povejte a je možno da nimaš nobenih znakov, te nič ne boli, se počutiš kot da da nič ni bilo, pa da bi bil + na testu?

Mi je ful čudn, k vse neki boli, no jajčniki me špikajo vsake toliko časa, pa zvečer me želodec boli, drgač je pa to to.

A ma kera izkušnje? mene je pr prvem postopku vse neki zvijal.....

hvala za odgovor.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.11.2008 11:58:36   
mateja_goljev
2323048 tel. sester na SIII

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.11.2008 12:01:45   
sonček85
pikovit:našla sem tvojo sestrico od avatarja,ker nekaj iščem in brskam pa mi ne gre ,se pa pol takle špilamuser posted image user posted image user posted image evo jo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.11.2008 12:23:51   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

bom dala slikce, jih bom danes sigurno dobila user posted image  

O ajsika.... DAN

A map dones NS? Navijamo za veliko slikic in zdravo dete. Boš vidla kako lepo jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
5.11.2008 12:45:23   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.11.2008 12:47:40   
jazzz27
Šuki, ne bom več, da ne bo šla kakšna predčasno v Rimuser posted image . Pikovitka je pa zakurila in spizdilauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
5.11.2008 12:50:17   
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce, spet se javlam po dolgem času.
ravno sem dobila pošto od zamrzjenčkov (2).
neki mi povejte a je možno da nimaš nobenih znakov, te nič ne boli, se počutiš kot da da nič ni bilo, pa da bi bil + na testu?

Mi je ful čudn, k vse neki boli, no jajčniki me špikajo vsake toliko časa, pa zvečer me želodec boli, drgač je pa to to.

A ma kera izkušnje? mene je pr prvem postopku vse neki zvijal.....

hvala za odgovor.user posted image

Ojla punce.No ,najprej da se pohvalim;danes smo videli na UZ-ju user posted image user posted image user posted image ,en je velik 15mm,ta drug pa 13mm user posted image .
Tudi jaz se počutim super,mi ni nič slabo,tu pa tam me mal špikne tam spodi,edino joške imam nabrekle tko,da je moj čist navdušen user posted image user posted image .Drgač pa se počutim kot da ni nič.
Pa tudi moja kolegica je rekla,da če ne bi imela trebuha,do konca ne bi vedela da je noseča,tko da nič skrbet.
Zdaj pa peljem moje user posted image user posted image mal spat user posted image .

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 5.11.2008 12:53:38 >

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.11.2008 12:53:56   
jazzz27
Kicsi...super, čestitam za dva user posted image user posted image . Lepo, da nimaš slabosti, kar tako naprej. A tvojemu so pa joški všeč?user posted image  Pa jih smete uporabljat ali so samo za gledanje?user posted image user posted image  

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 867
5.11.2008 12:58:28   
Kicsi

Kicsi...super, čestitam za dva user posted image user posted image . Lepo, da nimaš slabosti, kar tako naprej. A tvojemu so pa joški všeč?user posted image  Pa jih smete uporabljat ali so samo za gledanje?user posted image user posted image  

So bolj za gledanje,edin če hoče kako klofuto fasat se jih lahko dotika user posted image .

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 868
5.11.2008 12:58:37   
Shuka

Šuki, ne bom več, da ne bo šla kakšna predčasno v Rimuser posted image . Pikovitka je pa zakurila in spizdilauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 869
5.11.2008 13:01:10   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Jaz pravim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 870
5.11.2008 13:01:13   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

So bolj za gledanje,edin če hoče kako klofuto fasat se jih lahko dotika user posted image .
Super za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje joške so se tud na začetku bohotile, user posted image moj je bil ves slinast, zdej se je stanje umirilo, ampak mu je še vedno všeč veličinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 871
5.11.2008 13:02:19   
jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image ...joooooj, ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image . A imate prepovedano user posted image ?user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 872
5.11.2008 13:02:24   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Jaz pravim user posted image user posted image user posted image
Murko bi mogu met user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 873
5.11.2008 13:02:52   
Kicsi

Se hecam.Če je prijazen jih dobi za mal pocrklat se,če ni, jih pa lahko samo gleda user posted image .Red mora bit user posted image .

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 874
5.11.2008 13:04:59   
jazzz27
Šuki, važno, da se v juhi ne greje, pa je dobruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......