|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
4.11.2008 18:34:47   
mišk
Sonček85: Jst imam naslednji pregled 25.11. Ampak še ne bo morfologija, ampak čist običen pregled.

Brcike: V prvi nosečnosti sem jih čutila tam nekje v 20. tednu, če ne še kak dan kasneje. Vsaj take brce, da sem bila sigurna, da je to to. Sedaj jih še čakam, čeprav pravijo, da jih v drugi nosečnosti mnogo prej začutiš. Ampak jst imam še lepo obložen trebušček, zato po moje ne bom kmalu začutila.user posted image  Ja, sem se kar lepo pripravila na zimo.user posted image  

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
4.11.2008 19:27:26   
*Junona*
Uff, ste pridne, sem vas kar nekaj časa bralauser posted image user posted image user posted image

Čestitam vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
4.11.2008 19:59:23   
sonček85
blančica:moj je imel sedaj hikoncil ko je imel bronhitisuser posted image .čUdno da ti je predpisala te saj so kar močne

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
4.11.2008 20:00:37   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                           user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. ? ,št. ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)         19.11

05.04.
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           01.12 25.11 MFuser posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)          06.11.  
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        11.11.     user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)          07.11        Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)        12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)           05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)         02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF          LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )           03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          12.11     LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št. 1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.  1 )        30.10

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)                         LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          05.11.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)          05.12.MF  PO
user posted image Patrica                           (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                     (št.  
1,št. 0)                          LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)                         LJ
user posted image olea                                (št. ?,št. ?)
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)             06.11  NM                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?)       

Zanimivosti v tem tednu

5.11
frutolina
Cveta 28

6.11
rea27
bojana 29

Adelina
7.11
malcekvita                    

urnebes

Trenutno imamo:

user posted image :5
user posted image :4
user posted image : 75                     

TRENUTNO NAS JE: 84 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
 TUKAJ                             TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
4.11.2008 22:36:50   
*Junona*
Punce moje, jaz imam eno vprašanje. Ker vem, da imate nekatere že izkušnje, mi boste znale svetovati. Pa tudi tiste, ki še nimate izkušenj, povejte, kaj mislite.
Torej, zanima me, katero velikost posteljice mi priporočate? 120x60 ali 140x70? Kako dolgo lahko otroček spi v 120x60?

Hvala in lepo spiteuser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
5.11.2008 6:55:50   
malcekvita
jaz se še nisem uspela pozanimat glede primerne velikosti posteljice. bova najbrž vzela kar večjo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
5.11.2008 7:20:40   
Pat74
Junona za moje pojme za najboljše posteljice tiste malo večje, ki se dajo spremenit v mladinsko posteljo, seveda, če imata dovolj prostora.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
5.11.2008 7:32:03   
april09
Jutro user posted image

Junona, pod otroska oprema je kar nekaj zadev na temo velikosti posteljice. Mi imamo ta veliko in je super. Se pa pol spremeni v mladinsko posteljo. Pogresam pa to, da bi se dale une 2ali3 stranske letvice odstranit, da bi lahko mala sama sla ven po potrebi. Imamo pa za prvih par mesecev kosaro, ki pa jo je moja mami kupila,d rugace bi bila od zacetka v tej postelji.
Aja, kolikor sme brala se manjse vcasih spustijo samo na 2 nivoja, meni je bilo kul tole s 3 nivoji.
Nasla naso: TUKAJ

V Lj je vreme kar neki user posted image  Kok je grmelo zjutraj... Lepo se imejte.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
5.11.2008 7:38:07   
Bojana 29
Junona mi imamo posteljico 140 x 70, moja gospodična je sedaj stara 2 leti, 4 mesece (res je, da je z svojo starost kar velika 95 cm in 16 kg) pa smo že naročili novo - veliko 200 x 90 cm posteljo (v njo se bo selila čez dva meseca - ko posteljo dobimo). Zaenkrat še sicer v postelji kar vredu spi, vendar se vstakokrat ko se obrne zaleti v rob (problem je širina, ne dolžina). Res pa je, da moja miška spi zelo nemirno. Tako da ti priporočam večjo posteljico. Aja pa še to - meni je tašča zašila blazine (pena preoblečena s pralnim blagom iz bombaža) za na vse štiri stranice postelje - tako, da tudi če se udari, ko se prevrača sem in tja po postelji, jo to vsaj ne boli.
LP vsem

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
5.11.2008 7:45:21   
Bojana 29
Pa še to sem pozabila napisati. Zelo vredu oz. nepogrešljivo pri posteljici je to,  da se vsaj ena stranica da potegniti čisto do poda (vendar tako, da je še zmeraj vsaj 10 - 15 cm rob - da se otrok med spanjem ne skotali ven), tako da lahko malo večji otroci sami splezajo iz posteljice  ne da bi se pri tem poškodovali. Upam, da sem napisala razumljivo user posted image

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
5.11.2008 8:44:02   
*nana*
*Junona*, mi pa imamo posteljo 120x60 in je pri letu in pol še dovolj velika. Smo pa že v začetku imeli v planu še enega dojenčka, tako da se bosta aprila zamenjala in bo velik dobil novo posteljo. Baje, če je prevelika posteljica se dojenčki ne počutiji dobro. Niti ni slaba ideja, da imaš na začetku košaro ali zibko. Priporočljivo pa je,da gre ena stranica dol in da se da posteljica nastavit na višine. Svetujem pa tudi, da zraven posteljnine kupiš še obrobe za strani, da ne trkajo v les. Posteljnina je v naših trgovinah v kompletu kar draga, zato sem jo jaz kupila prek e-baya. Čakala sem kar tri mesece, tako da kar v shooping user posted image .

Lep dan vsem skupaj in velikouser posted image ,
Nana.

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
5.11.2008 8:57:30   
sonček85
jutro !

POsteljica:Mi bomo kupili velikost 140*70 in sicer tole
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/postelje-in-dodatki/pino-postelja-jakob-140*70cm/1113104035769003678
ali pa tole
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188886
bomo videli katero ,samo se mi zdi prva boljša saj je za 10 let un je pa za 6 let.So pa obe nastavljivi na 3 višine in obe seveda grejo v mladinsko posteljo se preurediti.
Prva je iz natur lesa in mi je lepa ker lahko kombiniraš potem kaj zraven ,druga je ša tudi zelo lepa ,tako da bomo videli za katero ,sam po moje kr prvo ,je pa še dovolj časa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
5.11.2008 9:18:42   
olea
ojla moje princeske user posted image !
Danes naj bi imela pregled, komaj čakala, pa je ginekologinja zbolela in sem tako opravila samo v laboratorijuuser posted image
Sedaj pa čakam da me pokličejo za nadomeščanje, ker me res boli v predelu trtice...pa nohti mi vsake toliko časa pomodrijouser posted image pa ne vem zakaj?
Ali ima še katera podobne težave? Za toksoplazmo pa mi je sestra rekla da je ok in da ne rabim več preiskav in imam protitelesauser posted image No, vsaj nekajuser posted image

Lepo se imejte, bodite sončki!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
5.11.2008 9:22:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: olea

ojla moje princeske user posted image !
Danes naj bi imela pregled, komaj čakala, pa je ginekologinja zbolela in sem tako opravila samo v laboratorijuuser posted image
Sedaj pa čakam da me pokličejo za nadomeščanje, ker me res boli v predelu trtice...pa nohti mi vsake toliko časa pomodrijouser posted image pa ne vem zakaj?
Ali ima še katera podobne težave? Za toksoplazmo pa mi je sestra rekla da je ok in da ne rabim več preiskav in imam protitelesauser posted image No, vsaj nekajuser posted image

Lepo se imejte, bodite sončki!
user posted image za pregled in naj pride čim prej tisti dan ko bo pregled.Sam čudno da ti to prej ne sporočijo ,mene pokličejo ali pa ne vem kaj .ojoj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu olea)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
5.11.2008 10:26:47   
Blancica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

blančica:moj je imel sedaj hikoncil ko je imel bronhitisuser posted image .čUdno da ti je predpisala te saj so kar močne

nimam kaj, pa še prve tri dni moram jemat po dve kapsuli naenkrat na 8 ur...ker baje zna bit ta bakterija še težavna, čeprav sedaj nimam nobenih problemov, je rekla, da jo je nujno potrebno zdravit ;) tako da očitno kaj dosti res ne more škodovati mojemu user posted image
;)
uživajte aprilčice user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
5.11.2008 10:40:11   
rea27
hojla..

sonček 85 kako si ti pridna s temi seznamčkiiii, zelo lepo. Lahko pa tam pri meni dopišeš, poleg NM tudi LJ, ker imam namreč preglede v Lj, morda celo rodim tam, zaenkrat še ne vem..Aha, ti podčrtam, kot si rekla, da bolje vidiš!! :)user posted image user posted image user posted image

kar pa se tiče posteljice, bova midva verjetno morala kupiti 120x60 - nažalost, ker iamva tako blesavo postavitev v spalnici in tiste ogromne ikeine omare...bomo videli, morda do nakupa še kaj skombiniram :)

komaj čakam jutri, je dan d - pa čeprav ne bo ultrazvok, je potem po pregledu spet nekaj časa mir :) z živčki mislim...

upam, da se vse počutite kot grom, da ste zdrave kot ribice in da vse poteka kot po maslu..heheheh, slikovito a? Katera lačna?

dijo

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
5.11.2008 10:50:16   
uka7

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

...

Bolniška in dopust - Jaz sem 4 ure na bolniški in 4 ure delo od doma, kar bom ohranila tudi do konca nosečnosti. Sem si pa vse izračunala, da pred porodniško (ki je mislim da 28 dni pred predvidenim rokom poroda) porabim še preostali dopust za leto 2008. Celoten dopust za leto 2009 pa bom raje porabila po koncu porodniške, tako da bom v službo šla šele junija 2010. Moj mi kar zavida. user posted image

...

Čao čao,
NenaLena

Nena Lena, glede dopusta bi te samo opomnila da se glede celotnega dopusta za 2009, ki bi si ga rada prihranila za 2010 pozanimaš prej (ne vem če so ta pravila odvisna od službe), samo pri meni velja to, da je potrebno min. 12 dni dopusta pokoristiti v tistem letu, ko ga dobiš (v tem primeru torej pred porodniško), nekaj pa ga lahko prihraniš (to se pravi razliko)...
tudi sama sem prvotno imela podoben načrt, pa ga bom zdaj malo prilagodila;) to sem zvedela ravno danes. me pa zanima če to velja samo v moji službi, tako da če kaj zveš na to temo, prosim javi:)

lep pozdrav in lep dan tudi ostalim nosečkam!

l

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
5.11.2008 10:57:40   
april09
Kolikor jaz vem, moras koristiti 10 dni dopusta 2009, ostalo do konca junija 2010.

(odgovor članu uka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
5.11.2008 11:19:52   
anchika
jast si bom pustila vsa dopust 2009 ki ga bom izkoristila ko končam porodniški. Na naši firmi tega ni problema saj sem tako storila tudi za 1. nosečnost.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
5.11.2008 11:34:25   
sonček85
rea:hvala in sem napislauser posted image user posted image user posted image
dopust:dopust za leto 2009  ga morate koristit 14 dni v letu 2009 ostao pa lahko prenesete za leto 2010,razen ,če se s šefi dogovorite drugače.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
5.11.2008 11:35:43   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                           user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. ? ,št. ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)         19.11

05.04.
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           01.12 25.11 MFuser posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)          06.11.  
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        11.11.     user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)          07.11        Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)        12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)           05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)         02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF          LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )           03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          12.11     LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št. 1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.  1 )        30.10

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)                         LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          05.11.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)          05.12.MF  PO
user posted image Patrica                           (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                     (št.  
1,št. 0)                          LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)                         LJ
user posted image olea                                (št. ?,št. ?)
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)             06.11  NM/LJ                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?)       

Zanimivosti v tem tednu

5.11
frutolina
Cveta 28

6.11
rea27
bojana 29

Adelina
7.11
malcekvita                    

urnebes

Trenutno imamo:

user posted image :5
user posted image :4
user posted image : 75                     

TRENUTNO NAS JE: 84 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
 TUKAJ                             TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
5.11.2008 11:37:42   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
uka7: 7.3.
Anca :12.3
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
pikaro :2.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
rea27 :19.9.1981

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
5.11.2008 11:51:19   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Torej, zanima me, katero velikost posteljice mi priporočate? 120x60 ali 140x70? Kako dolgo lahko otroček spi v 120x60?

Meni je kolegica svetovala 140 × 70. Tak da jaz bi kar to vzela....pa obvezno da se lahko da stranica dol!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
5.11.2008 11:57:36   
april09
dopust:dopust za leto 2009 ga morate koristit 14 dni v letu 2009 ostao pa lahko prenesete za leto 2010,razen ,če se s šefi dogovorite drugače.

mislim, da je po zakonu 10 delovnih dni = 14 koledarskih dni.. ce se ni v zadnjem letu in pol kaj spremenilo user posted image  oz ce ima kdo v kolektivni pogodbi kaj drugace..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
5.11.2008 12:01:13   
anchika
Jaz imam še posteljico v kateri sem jaz spala in oba moja starejša brata. V tej je zdaj moj sinko. Skupaj s to posteljico spi v svoji sobi. Za našega novorojenčka mi bo posodil posteljico brat saj jo ima še eno, tako da ne bom kupovala nove.
Včeraj pa sem prav ponosno peljala našega sinkota k frizerju. Imel je že čupo kot punčka. Ne mara brivnikov tako da ga je morala striči s škajami. Zdaj je prav lušten fantina. Zelo se poti ( saj je tudi skozi v pogonu, mal pa geni po očetu) zato  je vedno potn in je fajn da ima kratke frizurce. Je pravi dec.
Ko se je ustrigel sem ga morala takoj peljati k pranoni, ker mu je obljubila da ko se bo ustrigel dobi čokodado(ladko). Ko smo prišli k njej je takoj hotel čokolado, ni pozabil. In jo je tudi dobil saj je bil zelo priden.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?