|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
5.11.2008 9:57:34   
larisa
Jutro user posted image ,

noč brez napak, spal do 7h, pojedel, se pol ure pogovarjal in me ščipal za nos, tiščal prstke v moje učke itd. user posted image , pol pa sva zaspala do 9h user posted image  Jaz sem res en zaspanec user posted image

No glede kreditov naj prisavim piskerček. Ker pač midva nočeva v neke ''hribe'' oziroma kraj od koder moraš res za vsako stvar 10 min ali več z avtom (pač take želje imava) in ker živimo v okolišu, ki je neprimerljivo dražji od kateregakoli konca Slovenije, se tud tolk zakreditirat ne moremo, da bi imeli hiško. Za stanovanje bomo kar lepo goltali, enih lepih 20 let. Da bi šla pa nekam ful stran, sva se pa odločila, da zaradi prelepih odnosov s prijatelji in družino, ki nam seveda sedaj ko je bučko z nama, še kako prav pridejo, ne bomo šli. Torej nauk te zgodbe: vsega ne moreš nikol imet user posted image  Ampak bomo tako čisto zadovoljni. user posted image

Dolenjka, banana, pol jabolka in pest borovnic; to jaz ne spravim v Nejca čez cel dan user posted image  Včeraj sva se zjutraj matrala z pol jabolka skor eno uro user posted image  Res mi ni jasno kaj mu dogaja.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
5.11.2008 10:35:12   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image  Carica za pridno papanje!

Larisa, sej imaš prav, saj večje stanovanje je  tud super rešitev, samo da imaš kam stopit in da ima user posted image  svojo sobico, mi je pa za Janeza nimamo, no za skrajno silo se bova midva izselila iz spalnice na galerijo, da bo imel janez svojo sobo, samo se bo treba nekam selit, ker mene že počasi, pa vendar mika malo več prostora imet. Glede na to da sem gor rasla v hiši z veliko zemlje okrog, mi je zdej teh 57m2 kar mal malo za družinico, sej prej ko sva bila sama, je bilo čist dost prostora ...

Zdej se pa trudim janeza uspavat, ker je treba mal za šporget stopit, popoldan delam, tako da spet pride mami za varuško user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
5.11.2008 10:48:03   
lillchy123
jutro
končno nočka brez vročine!user posted image JEEEEE!!!!user posted image
Greva pa jutri vseeno k stricu zdravniku, da pove, a še naprej papcava antibiotik al ne. Pa upam, da bo reku, da gremo vseeno lohk drug teden na operacijo, drugač bomo spet za popuser posted image  dolg čakali na datum.
je pa revček ful shujšal.user posted image  Še dobr, da sva pri mami, da ga bo nazaj spitala.user posted image
buči,itata,metilu, pa vse, ki že delate user posted image user posted image  pridne ste. prave supermameuser posted image

ella, našmu se je tko nardil na zgornji dvojki, pa se zdej spet bela pikica vidi, ampak nič ne ropota, če potolčem z žličko,.tko da mam jst občutek, k da bi bil soor.user posted image

metilu, nekje je bla debata o pol.del.času (sicer za otroke s PP), pa je ena napisala, da se je spremenil zakon, in da ti pripada cela malica, cel prevoz, cel dopust in sorazmeren del regresa. nisem pa nič brskala po zakonu, pa čist sem out, tko da nič ne vem.user posted image  

larisa,metilu, ja, se j luštno bit v hiški, sam dinarčke pa tko papa..user posted image  že parcele so drage za popuser posted image , pol pa še vsa dovoljenja, arhiteki..user posted image  se že čist zapufaš, še preden začneš gradit. Pa tud ko maš enkrat hiško postavljeno, pa misliš da bo.. jok. tolk več vtičnic, karnis, zaves, ploščic, kvadrature.. pa če hočeš nardit še tko, da maš čim manjše stroške vzdrževanja, se da, ampak je začetna investicija taka, da te vrže na rit. No, mi še kar nimamo kuhinje. Pa sem povedala user posted image , da dokler je ne bo, tud naju ne bo.user posted image  in ne morš verjet, baje da se že dela. user posted image user posted image user posted image
Če bo še letos fertik, vas vse vabim na kremšnite. user posted image  ampak se boste mogle v naš hrib pripeljat. Je pa res, da ko vidiš razgled, se splača.user posted image
zdej se grem pa s škratkom igrat.
pridkane bodte

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.11.2008 11:02:31   
Suzi*
uuu, larisa, jaz pa komaj čakam da poknemo ven iz mesta, v naravo. res, da je tukej vse na dosegu nog, ampak vseeno. meni se ni problem zapeljat 6 km iz mesta, par minut, cene so pa pol nižje.user posted image
lilči, od vseh stroškov mi pa kar mal želodec slabi. user posted image  ampak bomo že nekako. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.11.2008 11:13:34   
itata
glede hišk je tkole. jaz mislim, da se je bolš mal več zapufat in bit srečen, če si res tko zelo hiško želiš. bom pa tkole povedala k sem prej živela v stanovanju (ok velikem skor 100m2) s ta starimi v centru LJ, zdej pa živim v Vodicah (na vasi torej, ampak je štacuna pa vse vseeno peš v obsegu 10 min...) v hiši. tko je kokr se navadiš. men je bilo prej bolj všeč po pravici povedano. pa mi kle čist nič ne manjka. pa ko hodiš v službo te itak večino časa ni doma pa je vseen kam se pripelješ pa še jakob ima cel kup družbe na ulici kle k smo zdej... ampak vseeno komaj čakam dan, ko se bom lahko preselila nazaj v mesto. pa s hišo se mi zdi kar mal preveč dela... tko se men zdi. mogoče se pa še premislim s časomuser posted image  ne bi blo prvičuser posted image  pa smo skupaj vzeli z mamo kredit (jaz 10let, ona 15let), fotr je pa pol denarja dal ker ga je podedoval. pa je to vrstna hiša pa plačujeva z mamo če sešteješ 750 eur - pa je blo kredita sam za pol, pol pa kešauser posted image  nore cene pa je bla hiška takrat pocen (31mio sit 4 leta nazaj 3 podaljšana gradbena faza)... moje mnenje je, da če si moramo sami šparat za penzijo, ki naj bi ti po oddelani 40 letni delovni dobi PRIPADALA ampak taka da lahk u miru živiš, pa če si ena oseba sama praktično ne more sama kupit niti manjšega stanovanja, da je nekaj z državo hudo narobe!! mi imamo evropske cene, plače pa "balkanske"... katastrofa je moje mnenje!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.11.2008 11:15:51   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image user posted image user posted image  Carica za pridno papanje!

Larisa, sej imaš prav, saj večje stanovanje je  tud super rešitev, samo da imaš kam stopit in da ima user posted image  svojo sobico, mi je pa za Janeza nimamo, no za skrajno silo se bova midva izselila iz spalnice na galerijo, da bo imel janez svojo sobo, samo se bo treba nekam selit, ker mene že počasi, pa vendar mika malo več prostora imet. Glede na to da sem gor rasla v hiši z veliko zemlje okrog, mi je zdej teh 57m2 kar mal malo za družinico, sej prej ko sva bila sama, je bilo čist dost prostora ...

Zdej se pa trudim janeza uspavat, ker je treba mal za šporget stopit, popoldan delam, tako da spet pride mami za varuško user posted image

Viš ... mi smo v tolikih kvadratih s tremi. user posted image Ta velik ima sicer eno mičkeno sobico, kjer je glih še tolk prostora, da se lahko on igra ... tamaledva pa spita pri nama, vendar je tako nabašena soba, da komaj okoli postelje hodimo ... igralnico, cunje, previjalno in vse ostalo pa imamo v dnevni ... user posted image KAtastrofa ... ... sam je pa tudi luštno, ker va tako malem prostoru si prisiljen se veliko cartat ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.11.2008 11:29:30   
lillchy123
itata maš ZS user posted image

vprašanje: kako vidiš, da maš ZS? ker jst nič ne vidim, dokler čez n-dni gor kliknem...

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
5.11.2008 11:37:17   
jencili
dan,

evo, pa sem končno uspela pojest zajtrkuser posted image
Smo pokonci od 8.20 oz. zbujeni od takrat pokonci pa ene pol urce manjuser posted image . Taj ga je ponoči spet neki sračkal in se zbudil mislim da 5xuser posted image . Res ne vem, če tole niso zobki...

Zjutri je bil priden kot vedno in pojedu 270ml kašiceuser posted image , zdej pa je glih zaspal svojo 1. rundo.

Nč, grem vas prebrat, ker sem spet 5 strani v zaostankuuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.11.2008 11:41:46   
Februarka08
Evo, midve sva prišle not in že nabiramo nove buške in krokodilje solzeuser posted image jest res ne morm skoz za njo stat ona je pa ful flegma in bi se kar spustilauser posted image user posted image user posted image grozauser posted image

Greva se še previt in mleko popit, potem pa spat da sem lahko mal frej... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.11.2008 11:44:16   
blaža
Samo, da je streha nad glavo, pa da so nam otročki zdravi, pa mi tudi!

Mi smo bli prej podnajemniki v izoli v 45m kv, pa strop je bil nizek, da si ga taknil z roko, pa majhna okna. Hišica stara natanko 450 let.user posted image . Pa živalce smo tudi imeli, miške,...Sej je blo res poceni, ampak, ko se je Matija rodil, nam je počil film zaradi mišk in prostorske stiske. pol mi je pa ena kolegica povedala za to, da bojo prodajali ta službena stanovanja in sem napisala na moževo firmo eno pismo in vse lepo opisala, da v kakšni stiski smo in so nam ponudili tole stanovanje!user posted image . Šest miljonov tolarjev in to še na deset, če bi želeli tudi na dvajset let. Niti v sanjah si nisem mogla predstavljat, da se mi bo tako obrnilo življenje, na bolje. Pa je ratalo.user posted image . Starši so kar debelo pogledali, ko smo rekli, da gremo v ta kraj, ki je malo bogu za leđima in so rekli njegovi, da bomo kao še vidli. ma kaj bomo še vidli, mi gremo smo rekli in smo šli. Mož je vse adaptiral in je prav super lepo, za nas. znižal in izoliral je strope, naredil vse prevleke zidov na novo, jaz sem vse prebella in to je to. zdej smo tle že štiri leta in pol. Stanovanje je super, samo zdej sem preveč doma in mi je zeloooo dolgočasno. Doma sem že 16m, ker sem imela slabo nosečnost.

Blaž je že pojedel. Danes je bila mineštrica iz stročnic. Popoldne pa naredim še palačinke, ko prideta mož in Matija. Prej sva bla malo zunaj, pa samo eno urco, ki sva obredla celo vas in ni blo žive duše. Bomo šli še kaj po kosilu, ko pride mož, da ne bom sama. Zdej pa je šel spančkat.

Neposredna povezava do sporočila: 3610
5.11.2008 11:49:16   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Pa živalce smo tudi imeli, miške,...

Sem kar zacvilila, ooo, še ena ljubiteljica mišk, pol pa vidim, da ti misliš to mal drugače user posted image user posted image user posted image  jst sem jo mela namreč doma. Ampak tako za crkljat. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
5.11.2008 12:17:20   
Naina
Kolk ste pa vi napisale od včeraj, ko sem vam nehala slediti! Dobre, res. Jaz moram pa našega lumpka dones kar pohvalit, ker je spal od 19.30, do 6.40. Sploh nisem mogla verjet. No, sam mi pa zdej nič ne spi in je skoz v akciji. Danes bi se skoz sam lupčkal in stiskal. Je šel spat, pa se je po pol urce zbudil. Po mojem ga zobki ful bolijo. Ni kej.
Mene tudi kar stiska, ko pomislim, da se mi s 17.1. konča porodniška. Ni mi za iti nazaj delat. Malce me skrbi tudi glede jasli, saj do konca decembra ne bom vedela kje pravzaprav sva. Pa mali je totalno navezan name, ker sva cele dneve sama. Saj razmišljam pozitivno, vendar pa se ne morem izogniti tistemu vprašanju, kaj pa če. Res bi ga dala rajši v jasli, kot v varsto kaki starejši gospe. Mali je taka akcija, da dvomim, da bi mu bila kaka starejša gospa kos. To je v trenutku na omari - ne moreš verjet.
Tudi midva si želiva bajtico, vendar ne bova silila. Najprej penzija, pol pa bajta. No, načrtujeva jo ampak na stara leta, da si bom lahko naredila rožni vrtiček in skoz mal brkljala in zalivala moje rastlinice. Lepo je sanjati in človek mora sanjati, ampak trenutno čisto sede, da imava vse pod nama in vse opraviva brez, da se vsedeva v avto.

Neposredna povezava do sporočila: 3612
5.11.2008 12:24:44   
Februarka08
Sem čist slabe volje da bi kaj napisalauser posted image user posted image user posted image ne vem zakaj sploh pišemuser posted image

lep dan

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 5.11.2008 12:26:23 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3613
5.11.2008 12:30:38   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem čist slabe volje da bi kaj napisalauser posted image user posted image user posted image ne vem zakaj sploh pišemuser posted image

lep dan

joj, tebe pa take sploh ne poznamo. Ampak zato smo tu, da ti stojimo ob strani. Povej, kaj je narobe, pa se boš mogoče koj boljše počutila. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
5.11.2008 12:33:20   
MetiLu
Evo, kosilo je v pečici, kuhinja pospravljena, Janez pa še spi, sva imela dones borbe za zaspat user posted image

Bugi user posted image  (maš predolg nick user posted image ), sej vem, da sem mal presrana rit user posted image , sej pomojem ko bom šla na šiht, Janez pa v varstvo, me tud stanovanje ne bo utesnjevalo, ko bomo več zdoma, zdej ko sva pa veliko doma, pa hitro postanejo stene preozke user posted image  Sicer se pa čist strinjam z Itato, naša država je NORA!!! lahko smo srečni da se sploh preživimo čez mesec...
Ravno zdej sem računala, da če bom hotla normalno živet, če dočakam penzijo, bi si morala že sedaj od plače dajat vsak mesec minimalno 100€ v varčevanje, haloooo, sej če bi vsak mesec dobila 1000€ na račun bi še šlo, tako pa ... user posted image  Adijo pamet...

Februarka, pri nas je isto, sigurno vsaj 1x na dan jokamo zarad buške user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
5.11.2008 12:35:43   
lillchy123
moj škrat že 2 uri spi, pa tle ni žive duše (razen mene)user posted image . Ko bo pa razgraju, boste pa spet mele tipkarski maraton, da vas še cel teden ne bom ujela.user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
5.11.2008 12:37:33   
lillchy123
bom mogla mulčka z ostalimi februarčki sinhronizirat.. "Luka, zdej še ne morš pančkat, so še vsi februarčki pokonc, čez eno urco greva pa za 1,5 urce pančkat, a prou?"
me sam u nos brcne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3617
5.11.2008 12:41:13   
bugnavilea
POvsod kjer sodelujem na forumih (in imam itak isti nick) me "kličejo" Bugi ... oziroma včasih sem bla okronana za Bgv ... user posted image

Glede stanovanja pa ... ... Jaz se tolažim s tem, da se pač v tako malem placu cartamo ... v resnici je pa vse skp tako natrpano, da mi kar na jok gre. Dejansko ne moreš bajte tako pospravit, da bi zgledalo vsaj kolker tolko znosno, ker enostavno ni placa za kaj kam dat. Saj dokler smo bili sam v treh je še nekako šlo ... zdej je pa prou katastrofa. Sicer se nam zdej obeta ena večja hiška, ki naj bi jo podedovali po babici od mojega ... sam so neke frke s to dediščino in kregarija, ki spada itak zraven ... tako da bomo videli, kdaj se bomo sploh lahko selili. user posted image

Čeprav ... ... jaz se spomnem ko sem bila še mahjna in smo živeli v enem malem stanovanju, kako smo se imeli lepo. Potem smo se pa preselili v hišo z vrtom, pa ni bilo več tako ... se mi zdi, da smo bli bolj vsak na svojem koncu in ni bilo več tiste povezanosti. Še danes se tako rada spominjam tistega stanovanja ... tudi če sem bila še majhna (8 let), ko smo se preselili.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
5.11.2008 12:50:56   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

lep dan

joj, tebe pa take sploh ne poznamo. Ampak zato smo tu, da ti stojimo ob strani. Povej, kaj je narobe, pa se boš mogoče koj boljše počutila. user posted image

hvala.... saj bi dala rada iz sebe, ampak sem potem preveč ˝na očeh javnosti˝ user posted image mogoče, ko se vidimo...

sem zdele mal slikce urejala od moje princese pa sem mal boljše volje k se tako lepo smeje...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3619
5.11.2008 12:53:22   
itata
lilči: da maš zs opaziš tko k ti ena puščica kaže zgori v krogcu zraven napisa moja ringaraja - recimo zdej k sem ti jaz odgovorilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3620
5.11.2008 12:56:43   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

lilči: da maš zs opaziš tko k ti ena puščica kaže zgori v krogcu zraven napisa moja ringaraja - recimo zdej k sem ti jaz odgovorilauser posted image

ma men skoz to dela user posted image
hvala user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
5.11.2008 12:58:07   
bugnavilea

hvala user posted image

Imaš mogoče kakšno neprebrano ZS?

Neposredna povezava do sporočila: 3622
5.11.2008 13:10:43   
itata
joj punce moj fotr je res tko prijazen, da konc. zdejle mi mulčka okol sprehaja, da sem lahk v miru službene maile pogledala in neki napisala, da bom pol frej k bo mali šel spat in bom šla lahk še jaz mal počivatuser posted image  
sem tko zmatrana danes spet... pa mislim, da imam na hrbtu vneto mišicouser posted image  sej ne vem kako to točno zgleda, ampak me boli za znoret že ene 2 dni pa vsak dan bolj. zdej me boli že tud k nič ne delam al pa prenašam... moram se najprej na masažo naročit - tist k me moj 5 min zvečer ni dostuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3623
5.11.2008 13:12:14   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

hvala user posted image

Imaš mogoče kakšno neprebrano ZS?

zna bit to to. sam kako pa označim, da so prebrani?user posted image se vid da mam blond prameneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3624
5.11.2008 13:22:03   
larisa

joj punce moj fotr je res tko prijazen, da konc. zdejle mi mulčka okol sprehaja, da sem lahk v miru službene maile pogledala in neki napisala, da bom pol frej k bo mali šel spat in bom šla lahk še jaz mal počivatuser posted image  
sem tko zmatrana danes spet... 

evo pozitivna plat tega, da si na deželi, skupaj s starši user posted image user posted image user posted image  No samo za oris kam so šle cene in kakšna je naša državica. Tolk kot je bla vaša hiška, sicer do 3 g.f., je bilo naše 50kv.m. veliko stanovanjeuser posted image  Pol se pa pejt.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?