|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
4.11.2008 20:12:20   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Aja1 hitr fotkat, pa slikico prilimat user posted image , da še me strokovno ocenimo user posted image

ah, ne vem, če bi se dala na tapeto user posted image  Se moram še sama sebe prej navadit user posted image .

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
4.11.2008 20:24:43   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Aja1 hitr fotkat, pa slikico prilimat user posted image , da še me strokovno ocenimo user posted image

ah, ne vem, če bi se dala na tapeto user posted image  Se moram še sama sebe prej navadit user posted image .

Sej bomo uvidevne, ti bomo pomagale skozi krizo indentitete.  user posted image  Me smo pa ja take prijazne žverce. user posted image  
Drgač se pa kar navadi, ko boš pa pripravljena to delit z nami, bomo pa z veseljem komentirale. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
4.11.2008 20:43:54   
Aja1
Kje je pa kaj Max? Se že kar dolgo ni oglasila user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
4.11.2008 20:48:33   
urška76
Max sigurno glanca hiško, da boš lahk na kavico pršla, ko boš šla v Kr.Go.. Takrat ko smo bli mi pr njej na kavici ni blo tud prahka nikjer vidt. Vsaka ji čast. Men se ne da tok glancat. Čeprov k bom mela nov stabnovanje se mi bo pa mogoče tud utrgal na čistočo. Max pa brez zamere. Drgač sem pa vidla vmes, da nas je brala, sam javla se ni pa nič.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
4.11.2008 20:51:06   
Aja1
Uh, pol pa Max sam glancej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
4.11.2008 20:51:55   
Aja1
Urška, kdaj se selite?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
4.11.2008 20:59:02   
urška76

Urška, kdaj se selite?

Počas, zdej bomo končno v fazi, da nesemo papirje na občino user posted image
drgač pa računam, da bomočez dve leti v Domžalah, vsaj za silo, da gre Miha v prvi razred že tam. K je en tak občutljiv poba in ima probleme z menjavo okolja.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
4.11.2008 21:01:06   
Aja1

Urška, kdaj se selite?

Počas, zdej bomo končno v fazi, da nesemo papirje na občino user posted image
drgač pa računam, da bomočez dve leti v Domžalah, vsaj za silo, da gre Miha v prvi razred že tam. K je en tak občutljiv poba in ima probleme z menjavo okolja.

o, super user posted image user posted image user posted image
A to delate hišo?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
4.11.2008 21:02:49   
Aja1
Jupi, Murkota imamo na RR user posted image . Zdej ga bomo pa lahko vsak dan gledale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
4.11.2008 21:10:21   
max81
dober večer, sem že hotla računalnik ugasnt, pa se mi je neki čudn kolcal, pa vidm, da ste me obiraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja no urška sterilno pa nimamo vešuser posted image user posted image user posted image

majas kopalnica je fullllnorauser posted image user posted image user posted image user posted image , res je lepa
viv madona a kr avto...čestitkeuser posted image user posted image user posted image

jutri gremo pa v čatežke se mal namočtuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
4.11.2008 21:23:53   
Aja1
Max, dobr se namoči. Ti hodiš se hodiš namakat v naš konc, jaz pa v vaš user posted image user posted image user posted image . Fajn se imejte. Jaz se bom tudi imela fajn - tadolga sreda user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
4.11.2008 21:28:40   
max81

Max, dobr se namoči. Ti hodiš se hodiš namakat v naš konc, jaz pa v vaš user posted image user posted image user posted image . Fajn se imejte. Jaz se bom tudi imela fajn - tadolga sreda user posted image

ja bom bomuser posted image user posted image user posted image , čeprov mam še kr tardečo že več kt en mesec, joj upam, da se bo kmal tole umiril, baje da je to normaln za mirenouser posted image ...eno sranje pa more bit

kdaj greste v kranjsko goro

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
4.11.2008 21:31:36   
Aja1
V Kr. G. gremo od 23.-28.11. Upam, da se bomo končno dobil. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
4.11.2008 21:49:55   
viv_
Ojla punce!

Hvala za čestitke! Jaz še ne dojemam povsem... Res... Noro! user posted image  Je pa v pravem času... Sicer nisem mela namena menjat mojega golfiča, čeprav je star 5,5 in ima častitljivih 150.000 km... Ampak ker trenutno vse € šibamo za bajto, sem rekla, da dokler bo bo... Zdaj pa tkole user posted image user posted image

Urška - mi pa lih rihtamo kredit. Mal neugodni časi, ampak ne gre drugače. Kuj k zrihtamo (upam, da v roku 14 dni) začnejo delat. Pol pa tudi upamo, da se tam v dobrem letu selimo. Komej čakam.

Max - prejšnjo soboto sem bila pa v vaših krajih. Sem šla z otroci v Vrata, ker so bili moški že gor. Pa sva se z Bredo dobili na eni kavi. Mi je pokazala, kje si doma.

Aja1 - dej slikco... jaz mam tudi frfru spredi

Tko... zdej grem pa spat... pa sanjat o novi Corsi user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
4.11.2008 21:53:19   
Aja1
Viv, lepe sanje user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
4.11.2008 21:54:01   
Aja1
Ok, grem mojga prosit, da me slika.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
4.11.2008 21:57:35   
max81
ja viv pa boh ne daj seoglasit a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
4.11.2008 22:02:48   
Aja1
Evo, sem dala sliko v album. Jo bom kmalu zbrisala.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
4.11.2008 22:05:34   
Aja1
Grem spat.
Nočko vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.11.2008 22:13:31   
max81
madona Aja1 sej sem mogla še enkrat pogledat, če si to res tiuser posted image user posted image user posted image user posted image , super je

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
4.11.2008 22:15:38   
ema79
Dober večer!

Da se na hitro javim....

NaJPREJ VSE NAJBOLJŠE Zarji in Gašperju!

Julija se vam zahvaljuje za čestitke, Res kar ne morem verjet, da je že 2 leti mimo.
Z praznovanjem RD smo malo pohiteli, ga združili z RD od srčijeve hčerke in ga praznovali že kar 18.10.2008, da smo lahko bili še zunaj. Ker res ne vem kam bi dala 26. Pa to je sama ožja žlahta. Kaj čem, če nas je pa mama kar po tekočem traku delala. Full je bilo luštno, ker je blo toplo. Otroci so se nadivjali. Tortico smo imeli pol orehove in pol čokoladne. Bila je navadna okrogla, gor pa Fifi narisana. Midva sva kupila tamali Disney posteljnino od Miki miške, ta večji pa posteljnino Hello Kitty. se še odločam, kera je bila bolj vesela. Drgač je pa naša frklja dobila še likalno desko (likalnik je že mela), kuhinjo, čistilni servis. En velik kup izredno pomembnih stvari za njeno preživetje.user posted image Tako po 10 x na dan pijem kavice, jem juhe, čistimo kot zmešani, da ne omenjam likanja...

VIV super za avtouser posted image user posted image user posted image

Plenice ne bodo šle stran še neki časa, ker za kahlico in stranišče noče niti slišat, kaj šele kaj druzga. Ja ona bi wc papir not metala.

En velčer smo bili v Harvi Normanu in ji je ena prodajalka tam zamenjala njeno dudi za dva balona To je tamala sprejela čist normalno. Dva dni celo zvečer zaspala brez nje. Popoldan sicer ne, ker je babico na hiter okol prinesla. In pol je bil vikend in jaz doma in nisem hotla dat dude in sva imele hude borbe. Valjda je zmagala, ampak strogo se držela tega,kot je bilo že prej, da je duda samo in le za spat. Frklja pa je fasala vročino 38,5 od samega straha, da ji ne bom nikoli več dala dudo. Ko jo je dobila pa vročina takoj stran. In je zopet mala zmagovalec.

Pri njenih čevljih nikoli ne gledam za ceno, čeprav me velikokrat zelo stiska v želodcu, ko plačujem.

Za zimo ma že skoraj vse razen en kombinezonček ji moram še kupit, pa bo opremljena. Ne morem se pa zadržat, kadar gremo v trgovino, ker maj vsepovsod take nore cunce zanjo. Čeprav se mi zdi, da je moj še bolj usekan na to, kot jaz.

Bom končala, razpisala sem se orenk, tolk, da bo za nekaj časa mir od mene.

Pa še to, mislim, da bomo končno s 1. januarjem dobili vrtec.user posted image user posted image

LP

Življenje je lepo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.11.2008 22:27:17   
krfjolca
Madonca, Viv, čestitke :))) user posted image user posted image user posted image  
Tole je pa res super!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
4.11.2008 22:42:52   
Nogavica
Aja1, frizura te čisto spremeni, sem prav morala pogledat na staro fotko, kaka si bila prej, ker sem v trenutku pozabila user posted image . Zdaj mi zgledaš mlajša, taka bolj "frfrasta". Jaz sem itak čisto mahnjena na frufru.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
5.11.2008 7:54:54   
Aja1
Jutro.

Hvala punce za komentarje. Ja, zaenkrat so še vsi rekli, da je super sprememba. Zdaj sem se že malo sama sebe navadla. Edino vprašanje je, kako se bom jaz sama štimala (nimam živcev, da bi eno uro stala pred ogledalom). Upam, da ne bo preveč dela s frizuro, ker pol bom kmalu po starem dala lase v čop in to bo to user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
5.11.2008 8:23:24   
viv_
Jutro!

O, Ema... Lepo te je brat...

Aja1, a sem jest tok debilna a kaj... KJE JE FOTKA?user posted image  Madona, sam jest je ne najdem...

Max - ful sem bila leteča, samo v pizzerijo sva šle na kofe, pa dalje... drugič user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?