Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 20:41:35
|
|
|
|
amor real
|
me to you, čestitke za 360 mesecev in seveda čestitke tudi tvoji sončici za 2 meseca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 20:46:54
|
|
|
|
dojenček223
|
hvala za lepe želje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 20:53:45
|
|
|
|
dojenček223
|
me to you čestitam za 360 mesecev in tvoji sončici prav tako lepo se imejta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 21:22:35
|
|
|
|
ključek
|
amor real in dojenček223..........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 21:47:08
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: morango Leno je štorklja zagrabila na čelu med obrvmi pa zadaj na glavici ima tudi rdečo liso, sam se zaradi lask ne vidi. zakaj se reče štorklja jest mislm da zato, ker obstaja ta stara vraža da otročke štorklja prinese... in veliko otročkov ima to rdeče znamenje zadaj na glavici, pa pač rečejo da je to zato, ker je otročka tam s kljunom držala štorklja, ko ga je prinesla mamici... mislm spet sem ful zakompliciran napisala sej upam da sem ujela bistvo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 21:48:23
|
|
|
|
lana luna
|
aja punce glede telih AD3 kapljic je men patornažna rekla, da so dobre tudi avstrijske oleovit. vem da se jih dobi v lekarni v Šk. Loki... če kateri kej pomaga...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 21:49:39
|
|
|
|
lana luna
|
drgač pa kako ste kej? a je glede srečanja že kaj znano? aja pa kje ste spet vse? boste pol prtekle k bom jest že šla ker morm jit Dr. HOusa gledat no pa pa...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 21:51:41
|
|
|
|
lana luna
|
aja me to you čestitke za 360 in 2 meseca aja najmlajši septemberček (moja Sara) ma pa tut danes 1 mesec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 21:57:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja najmlajši septemberček (moja Sara) ma pa tut danes 1 mesec Sem se že dopoldne spomnila nate in na Saro..... Evo, rožico za vaju..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:16:09
|
|
|
|
lana17
|
Ojla, se oglašam po dolgem času... bubi in ostale hvala za odgoovore... jaz sem tud ta teden ugotovila,da ima moje dete zadaj na glavici štorkljin ugriz in iz vašega pisanja sem razbrala in ugotovila, da ga ima vrjetno tud na nosku in veku, ampak takega malega... čestitke vsem za obmesečnice in me to you VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJIH 360 MESECEv !!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:17:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja najmlajši septemberček (moja Sara) ma pa tut danes 1 mesec
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:22:05
|
|
|
|
arabela*
|
kak ste kaj babe? lana luna,ti pa vedno prideš,pa tak hitro odvihraš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:30:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja najmlajši septemberček (moja Sara) ma pa tut danes 1 mesec čestitke naši najmlajši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:31:00
|
|
|
|
arabela*
|
o ,ti si tud leteča
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:33:08
|
|
|
|
dojenček223
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja najmlajši septemberček (moja Sara) ma pa tut danes 1 mesec čestitke naši najmlajši čestitam
|
|
|
|
RE: SeptembPrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:33:39
|
|
|
|
arabela*
|
danes pa je že drugi dan,ko našo nekaj zvija zvečer.Samo nekaj se napenja in zvija.Pa enkrat na dan samo kaka,revica.Zdaj ko bi morala spančkat ,me samo debelo gleda,ko ji ni dobro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:36:12
|
|
|
|
lana17
|
... babuške kje ste... vedno, ko si vzamem čas, da bi klepetala, ni nobene nikjer...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:36:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Mi smo pa danes imeli 2.posvetovalnico.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.11.2008 22:37:23 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:37:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 ... jaz sem tud ta teden ugotovila,da ima moje dete zadaj na glavici štorkljin ugriz in iz vašega pisanja sem razbrala in ugotovila, da ga ima vrjetno tud na nosku in veku, ampak takega malega... ... pol ga ima naš tud .... med obrvmi na sredini ima eno tako rdečkasto piko, ki je včasih bolj včasih manj vidna..... a to je pol ta štorkljina zadeva ...jaz sem pa mislila, da so mu kaj "štrikali tam okrog, ko je bil v bolnici ali pri cr ..... zdaj pa ta štorklja.... ... samo res nisem tega slišala prej.....prvi ni imel nič takega.... ga zgleda štorklja niti videla ni .... ..... ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:38:29
|
|
|
|
lana17
|
... saraya, držim pesti,d a je le prehodno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:39:58
|
|
|
|
lana17
|
...jaz tud nebi vedla, pa mi je zadnjič kolegica vprašal, pa sem pogledala in sem vidla, da ga ima zadaj... tole na nosku in na veki pa je vrjetno tud...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:40:55
|
|
|
|
arabela*
|
,pa ostale,to bo vse zginlo.Vsaj tako sem informirana. Naša pa je bila nekaj časa po porodu cela sivo,modro,črna od zavite popkovine,pa vse do konca enega meseca je imela v očeh vse rdečo kot kri,zgleda od popokanih žilic.Pa je tud vse zdaj zginlo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:41:34
|
|
|
|
lana17
|
...če bo jutri brez dežja, greva z v posvetovalnico, da ga stehtajo in zmerijo... pa neke spuščaje je dobil po trebuščku, pa me zanima kaj bo rekla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:41:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 ... saraya, držim pesti,d a je le prehodno... upam,prej tega ni bilo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 22:43:27
|
|
|
|
lana17
|
ja ti madeži izginejo, ker glede na to, da jih ima večino otročkov, bi morali jih morali opazit tud pri odraslih, če ne bi izginili
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?