Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka mi se v 4 urah dojimo najmanj 4X , jaz sem kot vojak štejem dneve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 4.11.2008 17:45:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka mi se v 4 urah dojimo najmanj 4X , jaz sem kot vojak štejem dneve Brojiš sitno
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:46:29
|
|
|
|
špelin@
|
tilči, mali je ful lušten In tako lepo že sedi Koliko časa pa sedi takole? Mislim, preden se prevrne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 4.11.2008 17:48:39
|
|
|
|
Anitka
|
Naš Gal pa sedaj kar vleče s spanjem - ve, da bo potem lahko šel ne feštico, ker so prijatelji dobili hčerko
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka No mogoce pa bo..in ima samo tako obdobje..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:49:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka mi se v 4 urah dojimo najmanj 4X , jaz sem kot vojak štejem dneve Mojemu na krajši razmak sploh nima smisla dajat flaše, ker bi samo bentil... Je pa drugače, jasno, ker ti dojiš. Koliko časa še odštevaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:49:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
tilči, mali je ful lušten In tako lepo že sedi Koliko časa pa sedi takole? Mislim, preden se prevrne se pridružujem, ful je lušn...moja taja je ravnokar v tem položaju in tako uživa jaz pa likam zraven,klepečem z vami in njo inam je vsem lepo mi se pa že dolgo ne prevržemo več... v bistvu, se odkar sedi sploh ne prevrača... mora< res konkretno jo nekaj čisto v kontra smeri zmotit, da se na brzino hoče obrnit
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 4.11.2008 17:50:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ker so prijatelji dobili hčerko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:50:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, mali je ful lušten In tako lepo že sedi Koliko časa pa sedi takole? Mislim, preden se prevrne je že kar stabilen,drugače si pa z rokicami pomaga ,ko pa rata utrujen, se pa uaja.Je pa hud, če ga položim v lupinco v leže, če pa sedi pokonci, je pa čisto zadovoljen.Tudi v stajci v sede se prav fletno igra-trga igrače z igralnega centra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 4.11.2008 17:51:25
|
|
|
|
Anitka
|
je že vstal
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:53:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka No mogoce pa bo..in ima samo tako obdobje.. Stiskaj pestke za našega lumpa, takole ga sračka že od četrtka!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:55:31
|
|
|
|
tilči
|
takole pa buljita v Baby tv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mislim, da moramo prosit moderatorja. nina7, ti zihr veš, kako se to popravi!!! Sm prepozna ane,je že popravljeno. Sm skočila pod tuš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 17:59:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka mi se v 4 urah dojimo najmanj 4X , jaz sem kot vojak štejem dneve Kdaj boš pa nehala? A ko bo stara 6 mesecev?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:01:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči je že kar stabilen,drugače si pa z rokicami pomaga Torej mali res obvlada Komaj čakam, da bo Gregi takole sam sedel, zaenkrat ga kar hitro vrže na stran ali na gobček Potem je pa ves besen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:02:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika mi se pa že dolgo ne prevržemo več... v bistvu, se odkar sedi sploh ne prevrača... mora< res konkretno jo nekaj čisto v kontra smeri zmotit, da se na brzino hoče obrnit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka No mogoce pa bo..in ima samo tako obdobje.. Stiskaj pestke za našega lumpa, takole ga sračka že od četrtka!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa buljita v Baby tv Sta čist not padla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:05:10
|
|
|
|
Estrella*
|
edina: koliko kaže tvoj koledar??? Moj se je že 3x iztekel, pa mala še kar vleče in to se mi zdi , da čedalje več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka mi se v 4 urah dojimo najmanj 4X , jaz sem kot vojak štejem dneve Mojemu na krajši razmak sploh nima smisla dajat flaše, ker bi samo bentil... Je pa drugače, jasno, ker ti dojiš. Koliko časa še odštevaš? ja 26.22. bom začela z adap. ml. potem pa bomo vidli kako bo srčno upam, da mi mala ne bo delala težav z odvajanjem od dojenja in da bo znala kako orng dozico spit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: koliko kaže tvoj koledar??? Moj se je že 3x iztekel, pa mala še kar vleče in to se mi zdi , da čedalje več još samo malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka mi se v 4 urah dojimo najmanj 4X , jaz sem kot vojak štejem dneve Mojemu na krajši razmak sploh nima smisla dajat flaše, ker bi samo bentil... Je pa drugače, jasno, ker ti dojiš. Koliko časa še odštevaš? ja 26.22. bom začela z adap. ml. potem pa bomo vidli kako bo srčno upam, da mi mala ne bo delala težav z odvajanjem od dojenja in da bo znala kako orng dozico spit škrat 26.11
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa buljita v Baby tv Joj tilci. Baby Tv.... a jo imate prek hot birda...kok pa stane modem, a je letno za placat ali kako??? Mi smo jo imeli poskusno, sedaj je pa na seznamu placljivih Pa razmisljam da bi vseeno placali, ker je res zakon od tv-ja... sej govoriva o baby tv tejle klik a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:11:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@:poročaj o popapcanih ml . čmrlika: napisala si premalo-preveč Naša je danes jedla tako: -7.30: dojenje - 9h: 130AM - 10.30h 160g neke sadne kaše z rižom -13.30h kosilo: cvetača, koren, krompir: cca120g+ dojenje - 15.45h 130AM - 17.45h dojenje danes bo jedla še žitno kašo in dojenje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 4.11.2008 18:11:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa buljita v Baby tv Joj tilci. Baby Tv.... a jo imate prek hot birda...kok pa stane modem, a je letno za placat ali kako??? Mi smo jo imeli poskusno, sedaj je pa na seznamu placljivih Pa razmisljam da bi vseeno placali, ker je res zakon od tv-ja... sej govoriva o baby tv tejle klik a ne? točno ta je. mi imamo prek siola, modem je bil brezplačno z vezavo za 24 mesecev,plačujemo edino mesečno naročnino
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?