Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 10:06:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
me to, you... ti si še a to, da ti kupim tiste kaplice?
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 4.11.2008 10:08:05 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 10:42:24
|
|
|
|
ključek
|
me to, you... ti si še a to, da ti kupim tiste kaplice? ja prosim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 10:45:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you me to, you... ti si še a to, da ti kupim tiste kaplice? ja prosim. Ok, zdej grem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 11:06:54
|
|
|
|
petra1978
|
Lara Croft, HVALA . Danes sem dobila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 12:35:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Lara Croft, HVALA . Danes sem dobila. prosim boš kej finga spekla ......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 12:51:59
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem bila že pridna.Sem skuhala zelenjavno juhico,pa palačinke z nutello.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 13:23:53
|
|
|
|
bark
|
Punce,kateri cucelj je najboljši.Jaz imam flaško od Aventa,pa Tit kr nezna vlečt.Bi mu rada vsaj čajček po flaški dajala.Tko po žlički ga ful manj dobi. Mogoče bi po drugi flaši pa skužil kako vlečt.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 13:24:35
|
|
|
|
bark
|
Aja Me to you VSENAJBOLJŠ , pa tvoji mali tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 13:36:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Punce,kateri cucelj je najboljši.Jaz imam flaško od Aventa,pa Tit kr nezna vlečt.Bi mu rada vsaj čajček po flaški dajala.Tko po žlički ga ful manj dobi. Mogoče bi po drugi flaši pa skužil kako vlečt. kaj ga tudi dojiš? Ker če ga,potem ti priporočam aventov cucelj,ki je bolj trd.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 13:51:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem bila že pridna.Sem skuhala zelenjavno juhico,pa palačinke z nutello. Jst sem pa v skrinji najdla eno pastičo, ki se mi je zluštala v začetku nosečnosti.... pol mi je blo po njej slabo in je polovica ostala v skrinji do zdej.... Me prow zanima, če bo še užitna.... Zdej se tali....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 13:52:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Punce,kateri cucelj je najboljši.Jaz imam flaško od Aventa,pa Tit kr nezna vlečt.Bi mu rada vsaj čajček po flaški dajala.Tko po žlički ga ful manj dobi. Mogoče bi po drugi flaši pa skužil kako vlečt. Lara je od Nuka takoj zagabla pa niti nise probala drugih, čeprav imam doma tko od aventa, kot od tomi tipi (al kaj je že) Jo nočem mešat z različnimi cuclji, dokler dojim....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 13:57:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
SIMAT.... Lekarna na Opčinah ima tak urnik.... Ponedeljek, torek in petek: od 10h do 12h. Sreda in četrtek pa: od 10 do 12h in od 16h do 18h. Cena tistih goč pa je 6,65 €, dobijo se brez recepta.... Ma sej to itak veš..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 13:59:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem si kupla tam tudi en čaj za dojenje.... so mi rekli, da je ful učinkovt.... glede na ceno, bi že moral... Madona 10dkg čaja košta skoraj 8€! Piše da se da v liter 2 žlici in pusti 5 minut, potem se precedi.... ma jst, ki sem šparovna, bom dala v 2 litra 2 žlici in pustila 10 minut... ME TO YOU:..... imam kapljice zate....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:02:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ME TO YOU:..... imam kapljice zate.... kako se bova zmenili??? boš poslala po pošti, jaz pa tebi eurčke???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:03:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Piše da se da v liter 2 žlici in pusti 5 minut, potem se precedi.... ma jst, ki sem šparovna, bom dala v 2 litra 2 žlici in pustila 10 minut... si ti ziher iz primorske??? mi deluješ gorenjka.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:08:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Punce,kateri cucelj je najboljši.Jaz imam flaško od Aventa,pa Tit kr nezna vlečt.Bi mu rada vsaj čajček po flaški dajala.Tko po žlički ga ful manj dobi. Mogoče bi po drugi flaši pa skužil kako vlečt. probaj od tommee tippee (neki tacga........ ), ker je cucelj skoraj identičen materini bradavici.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:11:00
|
|
|
|
simat
|
lara croft, ja tista nasprot tramvaja, ja če boš šla v bližni prihodnosti bi te prosila, ker nam jih bo zmanjkal do konca tedna, stanejo 7 EUR, pa ti pošljem denar po pošti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:17:01
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bark Punce,kateri cucelj je najboljši.Jaz imam flaško od Aventa,pa Tit kr nezna vlečt.Bi mu rada vsaj čajček po flaški dajala.Tko po žlički ga ful manj dobi. Mogoče bi po drugi flaši pa skužil kako vlečt. kaj ga tudi dojiš? Ker če ga,potem ti priporočam aventov cucelj,ki je bolj trd. Ja,dojiva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:18:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
kako se bova zmenili??? boš poslala po pošti, jaz pa tebi eurčke??? Kot hočeš.... lahko po povzetju.... lahko ti pošljem samo priporočeno pa mi na TRR tistih 4,95€ + poštnina nakažeš.... lahko pa mi daš v Ljubljani, ko se dobimo... Meni se za soude ne mudi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:19:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: simat lara croft, ja tista nasprot tramvaja, ja če boš šla v bližni prihodnosti bi te prosila, ker nam jih bo zmanjkal do konca tedna, stanejo 7 EUR, pa ti pošljem denar po pošti. Vidiš.. lahko bi ti jih danes kupla.... bom ob priliki.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:20:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Piše da se da v liter 2 žlici in pusti 5 minut, potem se precedi.... ma jst, ki sem šparovna, bom dala v 2 litra 2 žlici in pustila 10 minut... si ti ziher iz primorske??? mi deluješ gorenjka................. Ti rečem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:22:44
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj v šolo,se tipkamo zvečer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:40:36
|
|
|
|
simat
|
ok, pa drugič, hvala za delovni čas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:42:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kak mi je prej zakuhalo..... bi najrajš šla za tisto baburo in jo naribala ob kaki zid.... V krožnem križišču je zavila v levo.... direkt proti meni.... mislim, zakaj bi šel v desno in naredil 3/4 kroga, če pa lahko zaviješ v levo in narediš 1/4.... prišparaš pri bencinu, ne? Jst ji trobim, ona pa kr naprej.... s frisom, kot da niti slučajno ne dela kej narobe... Matr sem klela..... dobro, da Lara še ne šteka..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 14:45:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: simat ok, pa drugič, hvala za delovni čas Ma jutri, bom spet v avtu... bom spotoma skočila ne Fernetiče v lekarno pogledat, če jih tudi imajo.... Kaj si iz Ljubljane? Jutri grem v LJ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?