Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:14:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso skutke, jaz sem začela s fruzverge ...al kako se napiše in pa pasirano od LJ in dala med sadje. Koliko pa so bili stari ? Punce, ste vašim čmrlekom že dale kivi? Kivi je res med zadnjim tako kot vsi ostali citrusi, sem pa jaz moji dala malo kakija in je nora nanj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso skutke, jaz sem začela s fruzverge ...al kako se napiše in pa pasirano od LJ in dala med sadje. Sem tud jaz dala pa sem bila zelo kregana od P. je baje zelo zelo alergen in ni za dojencke...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:15:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem opazila, da debatirate o skutkah in jogurtih - kdaj jih pa boste začele uvajati? Jaz bom najbrž začela naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:16:26
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem navadno tudi kupila skuto, imam možnost dobiti domačo od tete in dajala noter sadje. Drugače pa sem kupovala od Ljubljanskih mlekarn skuto s sadjem že pripravljeno. So mi dobre. Pazit pa je treba na izbiro sadja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:16:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem Andražu na začetku pasirala sadje v navadni jogurt, pol sva šla na sadne skute LJ mlekarn. Fruchtswerge je jedel šele okoli 1leta, pol je bilo pa itak konec z mlečnimi izdelki, ker je jedel sojine ,,,,bljakkkkk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:17:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso skutke, jaz sem začela s fruzverge ...al kako se napiše in pa pasirano od LJ in dala med sadje. Sem tud jaz dala pa sem bila zelo kregana od P. je baje zelo zelo alergen in ni za dojencke... se strinjam, a mojimadvema ni nič škodilo oz. ni bilo negativnih posledic. Če me spomin ne vara, sem začela dajat tam okrog sedmega meseca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:17:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso skutke, jaz sem začela s fruzverge ...al kako se napiše in pa pasirano od LJ in dala med sadje. Sem tud jaz dala pa sem bila zelo kregana od P. je baje zelo zelo alergen in ni za dojencke... Preverjeno je alergen. Moji teti se kar usta "odprejo" in ustnice, da krvavi, moj mali pa je dobil po kvazi fruchtzwerge sladoledu pikice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:18:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso skutke, jaz sem začela s fruzverge ...al kako se napiše in pa pasirano od LJ in dala med sadje. Sem tud jaz dala pa sem bila zelo kregana od P. je baje zelo zelo alergen in ni za dojencke... se strinjam, a mojimadvema ni nič škodilo oz. ni bilo negativnih posledic. Če me spomin ne vara, sem začela dajat tam okrog sedmega meseca. Potem pa tvoji otroci niso alergiki. Moj je, kar je podedoval od mojega, jaz pa nisem. Za malo pa še ne vem, ampak se na splošno v velikem krogu izognem temu izdelku.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 4.11.2008 11:19:00 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:18:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem opazila, da debatirate o skutkah in jogurtih - kdaj jih pa boste začele uvajati? Počasi bom kar morala, če bo še vedno vztrajno zavračal AM... Za Gregija pa tudi midva pošiljava en poljubček na buškico Njemu se pa res godi Toliko poljubčkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:19:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso skutke, jaz sem začela s fruzverge ...al kako se napiše in pa pasirano od LJ in dala med sadje. Koliko pa so bili stari ? Punce, ste vašim čmrlekom že dale kivi? Kivi je res med zadnjim tako kot vsi ostali citrusi, sem pa jaz moji dala malo kakija in je nora nanj. kivi sem jaz dala mojemu sinu, ko je dopolnil sedem mesecev, ampak le za probat. Bolje da ne bi, ker je imel zelo vneto ritko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:21:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso skutke, jaz sem začela s fruzverge ...al kako se napiše in pa pasirano od LJ in dala med sadje. Sem tud jaz dala pa sem bila zelo kregana od P. je baje zelo zelo alergen in ni za dojencke... Preverjeno je alergen. Moji teti se kar usta "odprejo" in ustnice, da krvavi, moj mali pa je dobil po kvazi fruchtzwerge sladoledu pikice. a res, hvala sploh nisem vedela. Kaj pa sadne skutke drugih proizvajalcev?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:21:26
|
|
|
|
špelin@
|
A ste vedela za tole? KLIK Kaj menite o kinu z ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:23:06
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, evo še Varja pošilja enga poljubčka na buško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sele zdej sem prebrala ja bogi Gregi no...zdej pa se buska...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:24:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste vedela za tole? KLIK Kaj menite o kinu z ? Lepo, samo jaz grem v kino še vedno rada sama brez otrok. Sem glede tega bolj konzervativna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:26:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste vedela za tole? KLIK Kaj menite o kinu z ? Lepo, samo jaz grem v kino še vedno rada sama brez otrok. Sem glede tega bolj konzervativna Ideja je super, ker poznam najmanj 2 mamici, ki bi takoj šli Jaz pa raje ne, ker potem ne bi imela čisto ni od filma...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:26:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste vedela za tole? KLIK Kaj menite o kinu z ? Zanimivo, ampak meni se zdi, da vseeno nimaš nič od kina razen če je novorojenček. Kasso jaz sem dajala od Ljubljanskih mlekarn in ni bilo problemov. Mlečni riž in gres pa od Lumpija, pa puding tudi. Je bil ugoden. Jaz imam še malo časa potem pa šibam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:27:01
|
|
|
|
hijenca
|
Super, da sem vprašala za kivi. SO jih imeli danes v trgovini, take lepe, že malo mehke. Pa nič, bo pa mama pojedla Če smo sedaj že pri skuticah. Kdaj lahko daš skuto ali navadni jogurt. Bom mu že sama sadje zraven dajala, samo ne vem kdaj?? Ma sem tečna danes s temi vprašanji, ampak to sem pozabla zadnjič vprašat patronažno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:28:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Super, da sem vprašala za kivi. SO jih imeli danes v trgovini, take lepe, že malo mehke. Pa nič, bo pa mama pojedla Če smo sedaj že pri skuticah. Kdaj lahko daš skuto ali navadni jogurt. Bom mu že sama sadje zraven dajala, samo ne vem kdaj?? Ma sem tečna danes s temi vprašanji, ampak to sem pozabla zadnjič vprašat patronažno. Saj boljše, da vprašaš kaj, še drue kaj zvemo. Pa lažje se je odločit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste vedela za tole? KLIK Kaj menite o kinu z ? Eh, Spelin@ tuki pri nas ob 1h zjutri na zadnji predstavi dvorana polna otrok in dojenckov.. Za dojencke me ni nikoli skrbelo samo majhni otroci 2 do 5 let stari ob 1h zjutri pa grozljivka polna klanja in.... Ma ni da bi clovek govori. Evo tole sem gledala klik pred mano pa deklica kaksne 3 leta stara, joka in hoce ven... se odpravi po temi, starsa nemoteno sedita deklica joka na stopnicah sredi kina v temi.... Ma da bi ustala jo odnesla se prej pa unim dvema ,ki se imata za starsa vsakemu eno celno spustila... Res, da ti gre na kozlanje....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:32:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste vedela za tole? KLIK Kaj menite o kinu z ? Eh, Spelin@ tuki pri nas ob 1h zjutri na zadnji predstavi dvorana polna otrok in dojenckov.. Za dojencke me ni nikoli skrbelo samo majhni otroci 2 do 5 let stari ob 1h zjutri pa grozljivka polna klanja in.... Ma ni da bi clovek govori. Evo tole sem gledala klik pred mano pa deklica kaksne 3 leta stara, joka in hoce ven... se odpravi po temi, starsa nemoteno sedita deklica joka na stopnicah sredi kina v temi.... Ma da bi ustala jo odnesla se prej pa unim dvema ,ki se imata za starsa vsakemu eno celno spustila... Res, da ti gre na kozlanje.... tole je pa res za . Ampak pri izjavi, da bi jima celno spustila sem se pa narežala. Tako smešno se mi sliši, ker si vizualno predstavljem tebe v napadu.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 4.11.2008 11:33:41 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:33:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Super, da sem vprašala za kivi. SO jih imeli danes v trgovini, take lepe, že malo mehke. Pa nič, bo pa mama pojedla Če smo sedaj že pri skuticah. Kdaj lahko daš skuto ali navadni jogurt. Bom mu že sama sadje zraven dajala, samo ne vem kdaj?? Ma sem tečna danes s temi vprašanji, ampak to sem pozabla zadnjič vprašat patronažno. Saj boljše, da vprašaš kaj, še drue kaj zvemo. Pa lažje se je odločit. Jaz tu na RR zelo rada sprašujem (majčice, da ne bo pomote), ker če sprašujem drugje, mojo mamo, ali pa od žlahto, ki tudi imajo male , bi mu mogla dat že svinjsko juho, restan krompir pa pečenko. Me je en čez vikend prav postrani gledal, ker Videk še ni jedo juhice, pa meseka, moja tašča mi je rekla, da mu lahko dam juho in v juho beli kruh. Ne vem kak so njeni otroci sploh preživeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:35:06
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če smo sedaj že pri skuticah. Kdaj lahko daš skuto ali navadni jogurt. Bom mu že sama sadje zraven dajala, samo ne vem kdaj?? Po dopolnjenem 6. mesecu, če me spomin ne vara. Če ne me pa popravte prosim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:35:16
|
|
|
|
hijenca
|
**** pri vas pa sem že ugotovila, da se življenje odvija ponoči. Zakaj je temu tako? Ker je vroče podnevi? Danes sem polna vprašanj .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 11:37:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Super, da sem vprašala za kivi. SO jih imeli danes v trgovini, take lepe, že malo mehke. Pa nič, bo pa mama pojedla Če smo sedaj že pri skuticah. Kdaj lahko daš skuto ali navadni jogurt. Bom mu že sama sadje zraven dajala, samo ne vem kdaj?? Ma sem tečna danes s temi vprašanji, ampak to sem pozabla zadnjič vprašat patronažno. Saj boljše, da vprašaš kaj, še drue kaj zvemo. Pa lažje se je odločit. Jaz tu na RR zelo rada sprašujem (majčice, da ne bo pomote), ker če sprašujem drugje, mojo mamo, ali pa od žlahto, ki tudi imajo male , bi mu mogla dat že svinjsko juho, restan krompir pa pečenko. Me je en čez vikend prav postrani gledal, ker Videk še ni jedo juhice, pa meseka, moja tašča mi je rekla, da mu lahko dam juho in v juho beli kruh. Ne vem kak so njeni otroci sploh preživeli. Včasih je bilo drugače in so pri treh mesecih otrokom že vse po vrsti začeli dajat, ker so mogli v jaslice s 3 meseci. Danes pa imamo mame srečo in smo lahko 1 leto doma z . Drugje po svetu ni tega privilegija.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?