|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
4.11.2008 7:48:52   
Anonimen
jutroooooooooooooo

se* kama san odišla... či je pa niti ene nej bilou... ka te naj tü gori sama delan????

Jazzzika...dokler jih ni hvala bogu... ko bojo te bo minil k se boš spomnila da si si jih želela... So I've heard user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A no pa sem vas vseeno malo privabla včeraj... Sicer raztegnile se ravno niste ampak ok... naj vam bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.11.2008 7:49:42   
beyba
Sem vas vse pokomentirala, pa mi ni hotl objavtuser posted image user posted image user posted image

Bom kasneje zdej sam na hitro mal cukra....

user posted image tkle pomaga mami cunje peglat...

user posted image
Tkole gleda risanke da ma mai čas pospravt...

user posted image tkole se kopa s kolegom vsak dan....

...evo sirena pol naprej....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
4.11.2008 7:53:30   
beyba
user posted image takole so ble nove igrače itak zanimive celih 5 minut...

user posted image pa še eno ko je pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.11.2008 7:56:44   
Anonimen
jooooj...

tale vaš otroček je pa prov luškan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami polubčkaj jo namesto nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.11.2008 8:02:25   
spps
beyba,tvoja princeska je pa res pridna in cuteuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa morgen punce!user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
4.11.2008 8:23:04   
beyba
Se enkrat...

Anjprej ne mami ni seb kupla nič razen prfuma v adidasu so full poceni...Ker jopice ji itak niso prov, ker jih čez joške ne more zapet, rit pa tut upa da se bo še mal zmanjšala in zato ne kupuje hlač....Čevljev ma pa mami dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image   

Glavno kar je blo za elo je zimska vreča ki je v toysu bla full ceneje...55 eur full debela nepremočljiva in ne prepiha, pa še lepa reče modra je...v pikapoki je iz jeansa in oranžna premočljiva 65 eur...tko da se je splačal...

Da vas pokomentiram...še enkratuser posted image

Uglanem najprej naše  mladenke v blaženem stanju: ledenka jazzika,sonček,sonček85,nf,spps,hmm,mat,argojuhca....  božite božite, kaml boste mele kričače, ki vam ponoči ne bodo dali spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

miška73 upam da si že polna optimizma za naprejuser posted image user posted image user posted image

erin upam da vaš princ spi bolj pridno kot moja princecska in da maš lepe noči...kako sta kaj ...napiši kako vam kaj gre...

Špelka ne sam delat...mi te pogrešamo čvekica...kako kaže kaj pri tebi z boji?

Fergesia lepo da si spet prišla mal k nam....

Lunca in polaris za vama bomo itak tiralico razpisale...

murkica...se oglasiš redko ampak vedno vemo kaj je s tabo...kar tako naprej punca če bo pa več časa, se pa priporočMO Z pogostejše obiske...

gigi čakamo testek in stiskamo pesti...

živa25 dobro da mamamo tebe ka si tko velik pridna tuki gor...pa tako lepo frizuro mašuser posted image user posted image user posted image

aqua upam da se pridno zdraviš in da te tvoj srček fejst velik crklja...

Se* krompirjeve počitnice so mimu, sam sej bojo kmal božične...Mene čist trga takrat...nakupovanje, peka ,okraševenje....

Oktaviji smo se sigurno kaj zamerle, ko jo ni nič knam..user posted image user posted image user posted image user posted image

biba, še mal pa boš vedla kaj te čaka, si že kaj nestrpna kakka bo razodba na posvetu?

Vse ki sem vas pozabla omenit user posted image user posted image user posted image user posted image   ne mi zamerit...to smo zaposlene mame z okupiranimi možganiuser posted image user posted image user posted image

lep dan, čeprav naj bi bil deževen...Pri nas se trenutno še svetlika sonček skozi oblake...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
4.11.2008 8:43:09   
spps
beyba,kako pa kaj spite ponoči?user posted image
si skor ne znam predstavljat kako bo,ko bo spet dojenček pri hiši(uf,sem kr brco doblauser posted image user posted image user posted image -le kaj naj bi pomenilauser posted image user posted image user posted image )
smo se z našo prvo razvadli,ki je stara 6let,da je bolj al manj samostojnauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.11.2008 9:23:22   
Anonimen
Jazzz, nisem včeraj nič rihtala v lekarni. Bom šla kar v petek, ko grem v laboratorij. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.11.2008 9:31:14   
beyba
Slabo zadnje čase se zbuja ponoči na 45 minut, uro, uro  pa pol, več tako ne spi kot uro pa pol skupaj, to je že uspeh...tkoda upamd a so zobki in da se bo to kmal končal ker drugač bom čist boga...ponoči kdaj dojim že z zaprtimi očmi, ker me kar bolijo....tko da punce želim vam da bi vaši bebiji spal ponoči...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.11.2008 10:08:24   
ledenka
najprej kavica
user posted image

jutro, čvekice!

beyba, maš ultra cuker princesko user posted image  jo kar voham, kako lepo diši, meni dojenčki dišijo tako zelo, da bi jih non-stop vohala user posted image  no, dokler se ne pokaka user posted image

sicer pa odštevam ure do jutrišnjega popoldneva, ko bo na vrsti NS. 

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.11.2008 10:17:04   
~Biba~
dobro jutrooooo....kak pa mene danes vse boli...sem imela včeraj cel popoldan 12-6  "fitnes"je treba drva not spravit, da bo toplo..no to bo toplo kr za 2 leti skupuser posted image

živa če bi vedla da ti je včeraj popoldan bil tak dolgcajt, bi te kar k meni povabla, da pomagašuser posted image

beyba veš da sem morala tvojo izjavo 2 x prebrat, da sem ugotovila, na kaj bi naj jaz komaj čakalauser posted image ja, zdaj ko si me spomnila...user posted image ..mam že malo metuljčke..ker ne vem kaj bo mi rekla; upam, da ne bo težila zarad kg, in me ne bo dalje nikamor poslala, dokler ne shujšamuser posted image
ona s kakcom do vratu pa je bla dobrauser posted image maš lepo prinčipesko; kadar seveda ni pokakana do vratuuser posted image

spps..me že zanima, katera bo prej rodila..ti al moja sekica.
tista z brco, pa..jah pravijo da otroček reagira na glasoveuser posted image

ledenka, jazzika in ostale nosečkice ( se vidi da le zadnji 2 strani komentiramuser posted image ) pobožajte bušija, pa pojejte kaj mamljivo dobregauser posted image

tistega tipčka, pa bi lahko živa naredila kopi pejst, kopi pejst, kopi pejst,..., pa si ga ne bi rable sposojatuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.11.2008 10:19:19   
~Biba~
ledenka si mislila to kavico, ne?user posted image
wau da čas tak hitro beži, maš že NS.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
4.11.2008 10:31:41   
beyba

Babe žabe  res je mam ultra princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image mi nikol ni dolgčas, čist sem zmatrana in neprespana...ampak nebi zamenjala več za tako življenje kot sem ga mela prej...sam šport pogrešam...ravno danes je moja noga spet full slabša ker smo šli v nedeljo okrog bleda in spet zateka bolj kot je ...user posted image user posted image user posted image   ma sej bo ....

V ponedeljek začnem bolj zdravo živet...(zdej je še tolk dobrega doma lidtova bonbonjera ,pa gorenke, pa milke....saj tolk da lintove zmanjka moram počakat potem pa nič več sladkega...ČE bo ratal....Problem je namreč ko si čist fertik neprespan zmatran najbolj paše čokolada, lker maš filing da te prej na noge posavi....rit pa raste....user posted image user posted image user posted image user posted image
evo tkole pa spančkamo

pa elina soba ki še ni končana čaka da jo bo rabla...zdej pa mami peglA NOTRI...
user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
4.11.2008 10:38:36   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jazzz, nisem včeraj nič rihtala v lekarni. Bom šla kar v petek, ko grem v laboratorij. user posted image

nisem mislila lekarne...a nisi v bolnico klicala kdaj it v lekarno al nekaj takega?user posted image  Drugače pa ne mi zamerit, če kako mim pihnem...stvari mi uhajajouser posted image user posted image .

ajsika...komaj čakam, da nam boš kako lepo fotko poslala!!

beyba...cukr!! Dobro sobico ima mami za peglatuser posted image

biba...sploh ne vem kaj naj jem....se obnašam kot kak invalid....sladkega nočem, mastnega tudi ne....umetnega tudi ne....še mal pa bom zajc. Če bo katera vidla kako, ki se zunaj pase sem to jazuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
4.11.2008 10:39:51   
beyba
EVO ELINA JE VEN PADLA...

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
4.11.2008 10:42:12   
~Biba~
beyba ne se obremenjevat...boš videla, kako bojo šele šle kile dol, ko boš začela letat za Elouser posted image

jazzika, počasi bo mraz, ti priporočam, da si v cvetlične lonce posadiš travouser posted image ne me narobe razumet..tisto zeleno travo s travnika mislim, ne one z vršički, ki se jo da pokadituser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
4.11.2008 10:43:51   
~Biba~
saj se mi je zdelo, da manjka slika in da nima Ela že zdaj zakonske postelje pripravljeneuser posted image

ta s tvitijem pa je že bolj podobna jauser posted image lepa sobica mamiuser posted image

kak bo hitro čas minil, in bo namesto tvitijev po stenah postri raznoraznih rockerjevuser posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 4.11.2008 10:44:19 >

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
4.11.2008 10:45:47   
jazzz27
biba še dobr, da nebojo več Rebelde v modiuser posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
4.11.2008 10:50:43   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

biba še dobr, da nebojo več Rebelde v modiuser posted image user posted image
tota je pa zaj bla dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
4.11.2008 11:28:34   
sonček33
Ojla punce moje!
za nazaj nisem brala vsega, sem pa seveda, le kako bi zgrešila, prebrala in pregledala beybo in njeno miško.

kako ste?
Jaz sem kar ok. Včeraj bila na materinski. Sicer pa večinoma doma. Koamj čakam januar.

Beyba - luštno stanovanje.... pa imam vpr. - je tisto previjalna, ko Ela med cunjami leži? Kje sta jo nabavila?
  Zadnjič si spraševala po košku. No, nazadnje sva kar naročila vse v Zibki, ker je poleti tašča imela infarkt in ji res ne dovolim, da sedi za šivalnim strojem, čeprav ona pravi, da bi lahko. Tako, da imava zdaj kupljeno. Ni tako zelo cort kot tvoj, je pa lep. Svetlo zelen. Ko bom uspela oblečt, vam pošljem slikice.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.11.2008 11:34:00 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
4.11.2008 11:30:14   
sonček33
Sicer pa, jaz tudi vse pozdravljam. Mislim na vas in držim pesti za vsako posebaj. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
4.11.2008 11:33:34   
sonček33
Zadnjič ko sva se peljala iz britofa sem vidla erin in tamaučka, no skozi okno avta...  tko da v bistvu Tilna nisem vidla. Jaz si kaj preveč ne upam okol letat, tako da se niti za kavico ne upam zmenit z njo.

Erin - če ne prej spomladi..velja?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
4.11.2008 11:53:46   
beyba
jA UBISTVU JE BLA PREVIJALNA JA ...

Sam je to tko da sem kupla kar novo pisalno mizo belo, potem sem pa spodaj porinla predalnik iz ikeje bel, pa polimala, na mizo sem pa položila previjalno desko, ki je še od sestre, lahko daš pa obično previjalno blazino, ki jo prodajajo povsod. Potem ko zraste maš pa za otroka že pisalno mizo, predalnik pa porineš ispod mize, nanj položiš vrhnjo polico in je potem prostostoječe pohištvo...  čaki grem slikat pa ti pripopam slikice....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
4.11.2008 11:58:49   
sonček33
O bejba super ideja pa superca si, ker mi boš fotko poslala.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.11.2008 12:12:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

spps..me že zanima, katera bo prej rodila..ti al moja sekica.
tista z brco, pa..jah pravijo da otroček reagira na glasoveuser posted image

bomo videli-na NS mi je izračunala rok 28.2.,uraden je pa 7.3(od mojega G)
mi gremo s časom naprej-smo povezani telepatskouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?